|  2007-07-21, 17:23 | #2671 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2005-11 
				 | 

Dot.: Bollywood

a moze chodzi o to, że skoro on jest wszedzie - moze juz nawet w lodówce można go zobaczyc, to po prostu tak sie przyzwyczaiłyśmy, ze jak nie ma go w jakims filmie, to jest jakos dziwnie W każdym razie JA CHCE OBEJRZEć CHAK DE INDIA! ciągle oglądam/słucham long promo    | 
|     | 
|  2007-07-21, 17:35 | #2672 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-06 
				 | 

czy w Chak de bedzie jakis watek milosny??Czy on bedzie takim samotnym sexownym twardzielem ?  Trenerem,ktory po smierci zony przezyl zalamanie (ew po kontuzji)myslal ze nie wroci do zawodu ,ale pewnego dnia zlozono mu propozycje,zeby i cos tam cos tam   Nic nie czytalam o tym filmie i nawet nie wiem czy sa jakies przecieki | 
|     | 
|  2007-07-21, 18:19 | #2673 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-10 Lokalizacja: Bawaria 
				 | 

Cytat: 
  Ale to nic, własnie sobie ogladmy z siostra Swades  Cytat: 

__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | ||
|     | 
|  2007-07-21, 21:28 | #2674 | 
				 | 

Dziewczyny słucham sobie znów tego long promo i aż mnie normalnie skręca. Piosenka jest super, Szaruczek ekstra czarujący - pewnie już Wam się nudzi - ale ja bym chciała zobaczyć ten film TERAZ! Zastępczo obejrzałam sobie wczoraj paheli, bo dawno nie mialam czasu na żadne bolly, no i jeszcze tego nie oglądałam. Fajnie, ale nie oczarował mnie, jak Salaam Namaste, Kank czy Fanna i Chak de india (bo czuję, że ten film zrobi na mnie podobne wrażenie, jak te wymienione). A! Swades też był super. Chodzę i nucę Chak de india. Fajny jest moment, gdzie śpiewa jakaś babka w tej piosence. Zakochałam się po prostu. Wkurza mnie, że Hindusi pójdą sobie na premierę, a my nie możemy ;( | 
|     | 
|  2007-07-21, 23:44 | #2675 | 
				 | 

Ash no no ale Cie wzieło   | 
|     | 
|  2007-07-22, 00:03 | #2676 | 
				 | 

nooo, konkretnie    zamówiłam sobie wczoraj dwupłytowe wydanie bluffmastera na pocieszenie  sciagnelam kiedys, ale nie mialam okazji jeszcze obejrzec, bo chyba napisów nie znalazłam albo zwyczajnie nie mialam czasu - już nie pamiętam - teraz sobie obejrzę w oryginale   Edytowane przez Ash Czas edycji: 2007-07-22 o 18:06 | 
|     | 
|  2007-07-22, 12:58 | #2677 | 
				 | 

w oryginale,a ja sie zastanawiałam czy znasz hindi  Zapomnialam ,ze jest polskie wydanie Jutro tez sobiekupie w MM jak bedzie Nie ogladalam mimo,ze mam ale podobaly mi sie piosenki i Abhi wiec na pewno nie bede zalowac i wespre przy okazji Blink | 
|     | 
|  2007-07-22, 13:14 | #2678 | |
				 | 

Cytat: 
 Jest? Serio? Ja na razie kupuje w Niemczech, a z polskich wydań mam "Żone dla zuchwałych". Co jeszcze wyszło w Polsce, niech mnie ktos oświeci...   
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | |
|     | 
|  2007-07-22, 13:18 | #2679 | 
				 | 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Luba zawsze mozesz zajrzec na www.bollywood.pl tam przewaznie jest reklama ost filmu jaki zostal wydany,a na stronie merlina sa takie filmy http://www.merlin.com.pl/frontend/br...FRYOZgodjhSGKQ Bedzie jeszcze chyba Don i KANK ale nie wiem kiedy | 
|     | 
|  2007-07-22, 13:26 | #2680 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Dziewczyny, może zróbmy jakąś petycję, żeby puścili u nas w kinach Chak de. Przecież ja nie wytrzymam, muszę go zobaczyć i to najlepiej właśnie w kinie, a nie czekać 10 lat na premierę, tak jak było z "Żoną"  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)  | 
|     | 
|  2007-07-22, 16:17 | #2681 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 Chociaz ja tu nie mam co narzekać. 
				__________________ Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! | ||
|     | 
|  2007-07-22, 20:28 | #2682 | 
| Konto usunięte Zarejestrowany: 2004-12 
				 | 

Widze, ze tu sie tworzy grono przyszlych fanek Chak De India   Ja tez juz dostaje obsesji na pkt tego filmu a jak sobie pomysle ze musze czekac przynajmniej 2-3 tygodnie po premierze zeby go zobaczyc... wrrrr, zalamka  Na pocieszenie jeszcze jeden zwiastun http://www.youtube.com/watch?v=arvsHvjenqM Podziwiam ta dziewczyne, do ktorej on mowi, przeciez ja bym padla na zawal i nie wstala!   | 
|     | 
|  2007-07-22, 21:00 | #2683 | 
				 | 

2-3 tyg? to raczej krótko

| 
|     | 
|  2007-07-22, 21:55 | #2684 | 
				 | 

Nie wiem czy tu na forum mozna pisac o takich rzeczach (na bollywood.pl oczywiscie nie :|), 2-3 tygodnie to minimalny czas zeby film trafil do internetu   Ja juz tak optymistycznie patrze  Ale w sumie DON byl jakis tydzien po premierze, wiec zobaczymy   | 
|     | 
|  2007-07-22, 22:44 | #2685 | 
				 | 

skad sciagasz? ja z e-mule, ale wydaje mi sie, ze tam tak szybko nie ma. A napisy? chyba tak szybko ich nie bedzie, nawet po ang?

| 
|     | 
|  2007-07-22, 23:22 | #2686 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-01 Lokalizacja: Stalowa Wola 
				 | 

| 
|     | 
|  2007-07-23, 01:10 | #2687 | 
				 | 

Ja sciagam torrentami, czesto napisy angielskie są juz z filmem   A jak bede bardzo zdesperowana obejrze bez napisow.... Na tej stronie na przyklad http://www.bharatmovies.com/ | 
|     | 
|  2007-07-23, 11:23 | #2688 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2005-05 Lokalizacja: Gdańsk (kiedyś Chełm) 
				 | 

Oj dziewczyny przez was ja tez lapie faze na ten film  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) jak wczesniej tak czekalam bo czekalam troche z niecerpilowscia a teraz przez was i te wasze linki do promo i tapet to juz mnie skrecac zaczyna ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) bo mam fisia na punkcie Szaruka oczywiscie i soudtrackow z filmow bolly  wiec czekam jakbym siedziala na goracych wegilekach albo tak jakbym wiedziala ze za sciana jest Szaruk ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Malinqa jak zobaczylam ten zwiastun od ciebie najnowszy to az mnie CIARY przeszly jak zobaczylam Szaruka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! 
				__________________ | 
|     | 
|  2007-07-23, 15:57 | #2689 | 
				 | 

Dziewczyny, nie śmiejcie się ze mnie, ale jak sie ściąga torrentami?    MalinQo, ale promo, no jakby mnie tak chwycił za rękę to..     Im więcej tych promo tym bardziej nie mogę się doczekać, a ja na dodatek uwielbiam takie filmy z wątkiem sportowym jak np. "Remember the Titans" czy "Sezon na rezerwowych", jak jakaś drużyna drugoligowa wspina się na szczyty i zdobywaja mistrzostwo..hehe ciekawe czy ten też taki będzie  Ciekawe czy będzie jakiś wątek miłosny, może romans trenera z zawodniczką?  Ta która chwyta za rękę tak sie na niego patrzy, ja nie wiem wyczuwam tam napięcie  zresztą sie jej nie dziwie,ona to w sumie pewnie robi nieświadomie-każda by się tak na niego patrzyła   | 
|     | 
|  2007-07-23, 17:34 | #2690 | 
				 | 

Justin ja tez nie umialam sciagac torrentami, sproboje ci jakos wyjasnic potem na privie   Obejrzalam ten zwiastun z napisami i ta osobniczka buntuje druzyne przeciw SRK  i one potem chca zmiany trenera... stuknięte jakieś????  A jak SRK lapie ja za reke, to napewno sie tak patrzy nieswiadomie  BTW powalilo mnie to co on do niej mowi... "There is one hooligan in the Team,and that's me"  Zastanawialam sie czy bedzie mial jakas babke, podobno kapitanowa druzyny :P (nie ta ze zwiastunu) miala byc jego 'heroiną'.... Ogolnie czytalam tez ze w filmie nie ma piosenek jako takich, w sensie teledyskow..  No i Szaruk wypowiadal sie ze ten film nie jest o nim tylko o tych hokeistkach i on tam zbyt wazny nie jest (ehe)   | 
|     | 
|  2007-07-23, 22:27 | #2691 | |
				 | 

Cytat: 
  a na e-mule to chyba tak szybko się nie pokaże | |
|     | 
|  2007-07-23, 23:10 | #2692 | 
				 | 

Hmm no ok   Wiec ja sciagam programem Bit Commet (powinnyscie gdzies go znalezc w sieci) ale sa tez inne (Azureus, BitTorrent). Ten jest w miare dobry i calkiem szybko idzie jak jest dobry torrent  Teraz strony, ja szukam filmow na www.torrentspy.com (tu sa filmy z calego swiata) www.majaa.net (tylko indyjskie) Wpisujemy film w wyszukiwarke i jak znajdziemy, klikamy na 'Download torrent from cache' wtedy sie zaladuje do programu i sciaga  Pewnie pokrecilam, ale ma mnadzieje ze zrozumiecie   | 
|     | 
|  2007-07-24, 00:10 | #2693 | 
				 | 

rozumiem, ze to sie odnosi do bit commeta, tak? dzięki za wyjaśnienia, co i jak. jutro poszukam progrmu i zobacze, co z czym sie je. dobranocka   | 
|     | 
|  2007-07-24, 10:13 | #2694 | 
				 | 

Tak, tak, do Bit Cometa   Znalazlam cos ciekawego  Fragment artykulu o tej calej kapitanowej hokeistek  Interestingly, Vidya wasn’t awed whilst shooting with co-star ShahRukh Khan. “That’s because I had earlier shot for a car commercial with him. Even otherwise Shah Rukh is an unassuming person, who also guides his co-actors to project their best. He plays my coach Kabeer Khan. I share a cool chemistry with him,” Cool chemistry... hmmmm.. brzmi ciekawie   | 
|     | 
|  2007-07-24, 18:40 | #2695 | 
				 | 

Co to ma znaczyć   Jak to "cool chemistry"  Taka młoda i już nam Szaruczka podrywa      | 
|     | 
|  2007-07-24, 19:04 | #2696 | 
				 | 

Eee tam mloda, starsza ode mnie chyba :P   A dziwisz sie jej?   | 
|     | 
|  2007-07-24, 19:46 | #2697 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

A ja tak wtrące tylko, że dziś obejrzałam Shabd i średnio mi się podobał  ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) Staram sie nie zaglądać na ten wątek zbyt często bo nie chce sie uzależnić ;p;p Pozdrawiam Was Dziewczynki   | 
|     | 
|  2007-07-24, 21:35 | #2698 | 
				 | 

hehe, młoda, nie młoda, ale go podrywa i jakąś 'chemistry' wyczuwa   Ale Szaruczek tego nie odwzajemnia chyba??  Juncia, pozdrawiamy  ps. Malinko, dziękuję za opis torrentów   | 
|     | 
|  2007-07-25, 00:19 | #2699 | 
				 | 

hihi, miejmy nadzieje ze nie   Ale moze jej o jakas inna chemistry chodzi ? Ze go traktuje jak kumpla albo co...  Swoja droga tak sobie czytam cytaty Szaruka on jest zboczony! Ja wam mowie  "Every young girl should know how to use a stick" - no wszystkich sie pytalam o stick i zawsze otrzymuje odpowiedz ze to pałka    Odpowiedz na pytanie z czego jest dumny SRK:Potrafie równoczesnie grać na komputerze i uprawiać seks   ok Szaruk udzielający wywiadu podczas promocji limitowanych zegarkow SWATCH "69" MONAKO.... Dziennikarka: Wiec Szaruk, teraz jestes inspiracją..... Szaruk : INSPIRACJĄ DLA 69 ? No nie moge   Edytowane przez 201606300930 Czas edycji: 2007-07-25 o 00:47 | 
|     | 
|  2007-07-25, 10:50 | #2700 | 
				 | 

Mnie sie wydaje,ze nie bedzie mial romansu z zawodniczka ,bo to niemoralne  Wczorajmialam ogladac Tara rum pum ale napisy mi nie chodzily  wiec wzielam Omkare  obejrzalam 1 czesc i doprawdy.................  o co tam chodzi???  chyba jeszcze nie widzialam filmu z taka jakas fabuła,rozumiem ze to o polityce??No gdyby nie Saif to wylaczylabym po 30 minutach.Ale ten jego niski głos  achhh Wkurza mnie ten laluś ,ktorego nazwiska zapomniałam ,no i 1 raz widze meza Kajol jak gra,niestety tez sie rozcarowalam.Te jego powłoczyste spojrzenia nieco teatralne,kiedy to polewa sie woda i ma byc amantem  nie przemawia do mnie Dzis zobacze druga czesc,moze cos sie zacznie dziać,Saif zrobi jakies powstanie czy cos.   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Kultura(lnie) | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.