Grudniowe mamusie 2014 cz. III - Strona 103 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-25, 13:47   #3061
19Inka90
Wtajemniczenie

Dot.: Grudniowe mamusie 2014 cz. III

Hahahah Basjenia wstydzilam sie przyznac ze moj tz zrobil sobie poki co szafe z lozeczka Mili ale widze ze to nie tylko u mnie

Emilka
19Inka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:48   #3062
Hasiap
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alekaz1 Pokaż wiadomość
dziewczyny a po cc tez uzywamy majtek tych jednorazowych itp bo nie wie co kupic sobie do szpitala
Alekaz ja będę mieć cc i takie majtki kupiłam, podkłady poporodowe też. Połóg jest tak samo - niezależnie od sposobu porodu. Może mniej, może więcej z nas wycieknie - nie wiem, ale z pewnością się przydadzą. One są takie jakby "większe" niż zwykłe majtki, które nosimy na co dzień, więc myślę że rany podrażniać absolutnie nie będą
Stary 2014-09-25, 13:50   #3063
skrzatek24
Rozeznanie

Madziqqq, karooka trzymam kciuki. Mnie też troche boli spojenie. Czuję, że się rozciąga. I te biodra nieszczęsne. Mam nadzieję, że to kręgosłup i nic poważniejszego.
Chemisette mojego męża nie chcieli wpuścic bez fartucha ochronnego na porodówkę (taki zielony, jednorazowy; później każdy kto przychodził w odwiedziny tez musiał mieć) , więc warto zapytać czy u Was trzeba. Ja o tym nie wiedziałam a rodzilam w nocy i byłby problem, gdyby nam męża siostra nie podrzuciła ze swojej apteki.

Mnie jutro czeka wizyta u lekarza. Idę na zdjęcie szwów. Coś czuję, że będzie bolało, bo przy dotyku jeszcze odczuwam dyskomfort. Chociaż próg bólu mam chyba dość wysoki, bo nie chciałam znieczulenia przy zszywaniu i jakos bardzo mocno nie bolało.

Dzis byłam w tesco. Mój mąż obkupił się w spodnie, bo tylko f&f na niego pasują. Jest 30% zniżki na cły asortyment f&f (również dziecięcy już wcześniej przeceniony i nie tylko). Znalazłam dla siebie fajny trapezowy płaszczyk i nawet się w niego jeszcze zmieściłam, ale czułam, że to tylko na najbliższe dni, a później nie dopięłabym sie w brzuchu. Co prawda po ciąży byłby ok. bo rozmiar 34, ale ostatecznie nie wzięłam. Pewnie byłby mój, gdyby po odklejeniu metki nie okazało się, że cena wyjściowa powinna być dużo niższa, a jest sztucznie zawyżona. Zapytałam pracownika dlaczego tak jest i tłumaczył się, że taka cena im w system wchodzi. Zapytałam też czy to przypadkiem nie człowiek tworzy system i powiedziałam, że dla mnie to oszustwo w tygodniu zniżek robić takie rzeczy. No ale żeby nie było, że jestem awanturnicą powiedziałam pani, że to absolutnie nie do niej zarzuty tylko do kierownictwa działu.
Póki co koleżanki dzwonią, że organizują mi odzież wierzchnią, więc nie zginę Mam tez jeden swój płaszcz w który sie mieszczę, ale tak mi sie marzy coś ładnego.
A wczoraj w lumpku znalazłam jeansy ciążowe h&m i leżą idealnie. Za całe 15 zł.
skrzatek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:50   #3064
19Inka90
Wtajemniczenie

Wrzesniowki juz w wiekszosc rozpakowane
Mamy pazdziernik tez juz ruszyly pelna para
Jeszcze z miesiac i Listopadowki rusza,a potem nasza kolej

Emilka
Stary 2014-09-25, 13:59   #3065
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skrzatek24 Pokaż wiadomość
Madziqqq, karooka trzymam kciuki. Mnie też troche boli spojenie. Czuję, że się rozciąga. I te biodra nieszczęsne. Mam nadzieję, że to kręgosłup i nic poważniejszego.
Chemisette mojego męża nie chcieli wpuścic bez fartucha ochronnego na porodówkę (taki zielony, jednorazowy; później każdy kto przychodził w odwiedziny tez musiał mieć) , więc warto zapytać czy u Was trzeba. Ja o tym nie wiedziałam a rodzilam w nocy i byłby problem, gdyby nam męża siostra nie podrzuciła ze swojej apteki.

Mnie jutro czeka wizyta u lekarza. Idę na zdjęcie szwów. Coś czuję, że będzie bolało, bo przy dotyku jeszcze odczuwam dyskomfort. Chociaż próg bólu mam chyba dość wysoki, bo nie chciałam znieczulenia przy zszywaniu i jakos bardzo mocno nie bolało.

Dzis byłam w tesco. Mój mąż obkupił się w spodnie, bo tylko f&f na niego pasują. Jest 30% zniżki na cły asortyment f&f (również dziecięcy już wcześniej przeceniony i nie tylko). Znalazłam dla siebie fajny trapezowy płaszczyk i nawet się w niego jeszcze zmieściłam, ale czułam, że to tylko na najbliższe dni, a później nie dopięłabym sie w brzuchu. Co prawda po ciąży byłby ok. bo rozmiar 34, ale ostatecznie nie wzięłam. Pewnie byłby mój, gdyby po odklejeniu metki nie okazało się, że cena wyjściowa powinna być dużo niższa, a jest sztucznie zawyżona. Zapytałam pracownika dlaczego tak jest i tłumaczył się, że taka cena im w system wchodzi. Zapytałam też czy to przypadkiem nie człowiek tworzy system i powiedziałam, że dla mnie to oszustwo w tygodniu zniżek robić takie rzeczy. No ale żeby nie było, że jestem awanturnicą powiedziałam pani, że to absolutnie nie do niej zarzuty tylko do kierownictwa działu.
Póki co koleżanki dzwonią, że organizują mi odzież wierzchnią, więc nie zginę Mam tez jeden swój płaszcz w który sie mieszczę, ale tak mi sie marzy coś ładnego.
A wczoraj w lumpku znalazłam jeansy ciążowe h&m i leżą idealnie. Za całe 15 zł.
No patrz ja poluje na h&m
tylko ciężko mi z rozmiarem.
Cytat:
Napisane przez 19Inka90 Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie kobieto!!

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 13:59   #3066
Basjenia
Zadomowienie

Inka za każdym razem jak ktoś stiwerdza że to już niedługo mam ochotę uciekać...
Basjenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:00   #3067
alekaz1
Zakorzenienie

Hasiap czyli co majtki i podkłady i co jeszcze ? bo ja dla siebie nie mam nic prawie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 14:03   #3068
19Inka90
Wtajemniczenie

Sugub,Basjenia serio az tak ?? :

Emilka
Stary 2014-09-25, 14:09   #3069
Hasiap
Rozeznanie

Cytat:
Hasiap czyli co majtki i podkłady i co jeszcze ? bo ja dla siebie nie mam nic prawie
Mam jeszcze wkładki laktacyjne i podkłady na łóżko w razie co (chociaż to chyba szpital zapewnia). I dla siebie to tylko to głównie mam z takich rzeczy

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Suqub Pokaż wiadomość
Nie strasz mnie kobieto!!
Cytat:
Napisane przez Basjenia Pokaż wiadomość
Inka za każdym razem jak ktoś stiwerdza że to już niedługo mam ochotę uciekać...
To ja dziwna jestem Bo ja to choćby zaraz, ale chcę już mieć dzidzi przy sobie
Stary 2014-09-25, 14:17   #3070
madziqqq
Rozeznanie

ale jestem wściekła :/ właśnie wróciłam ze swojej"wizyty" ze skierowaniem do szpitala kłaść się raczej nie będę bo nic mi nie jest a o 17.40 znowu jadę na wizytę tym razem prywatną bo więcej do tej szmaty nie pójdę a jutro napiszę na nią oficjalną skargę!
Nie zrobiła mi żadnego usg ani nic tylko zmierzyła ciśnienie i dała skierowanie bo powiedziałam, że mi się brzuch czasem napina jak z psami wyjdę albo pochodzę :/a to przecież normalne nawet na szkole rodzenia położna mówiła, że macica się przygotowuje itd. Ale mi ciśnienie podniosła mówię jej żeby zrobiła mi usg żeby zobaczyć co z małym a ona położy się pani do szpitala to pani zrobią w poradni w szpitalu już nie było lekarza a na izbie przyjęć zrobiła wielkie oczy i wyzwała ją od idiotek, że z czymś takim wysyła pilnie do szpitala :/ posłuchała tętna i powiedziała, że jak chce to mnie położy a jak nie to żeby przyjść jutro do przychodni to wszytsko sprawdza
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:18   #3071
Linka1984
Zakorzenienie

Wiecie co...może jestem zimna ale dla mnie nie jest to az tak istotne " pierwszy kontakt" wszyscy mowią" o jej jaka TY biedna bo po co cc inne osob bedą trzymac dziecko a nie Ty bo głowy nie mozna podnosci "..no i co? suma sumaru ja dostane dziecko lub mąż a to czy po 10 minutach czy po 2 godzinach..nie wiem ale mam chyba inne podejscie niż wiekszość i w ogole sie tym nie przejmuje. Wrecz bylabym zadowolona zeby pierwsza doba była 'bez dziecka' tzn zebym nie musiała sie nią zajmować..

alekaz do szpitala bedziesz potrzebować : 1-2 paczki grubych podkladów ( jak podpaski) mama bella - w rossmanie oraz pare podkladów na lozko o ile szpital nie daje. Te majtolki to lepiej siatkowe z wysokim stanem - nie podrazniają rany. Flizelinowe niemile sa u nas widziane bo zaparzają a ta rana nie moze się zaparzać a wietrzyc czy mam odwołać te wizyte czy chcesz z niej może skorzystac??? 2 paź na 9 rano??? jak coś moge też odstapić własnie bella mama

3690 gram szcześcia <3

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2014-09-25 o 14:25
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 14:29   #3072
19Inka90
Wtajemniczenie

Madziaqqq widze z ten tydzien nie jest dobrym tygodniem na wizyty Tym lekarza to sie chyba wdupach poprzewracalo

Emilka
Stary 2014-09-25, 14:38   #3073
alekaz1
Zakorzenienie

linka odwołaj te wizyte, bo nie dam rady tam sie stawic
Stary 2014-09-25, 14:41   #3074
antosia5
Rozeznanie

Cytat:
Ja w sumie już bym nie była przeciwko (tz wiadomo ze nie chce za wczesnie, ale w sensie by był już grudzień). Jestem już zmęczona i nie daję rady przez kregosłup. Zapisałam sie na basen w klinice dla ciezarnych- zobaczę czy mi to ulży. Jeszcze jakby co mam tu na kasę chorych akupunkturę i jakies plastry itd., i chco sceptycznie podchodze do takich rzeczy, ale jak nie przestanie bolec to chyba sie zdecyduję
Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
Wiecie co...może jestem zimna ale dla mnie nie jest to az tak istotne " pierwszy kontakt" wszyscy mowią" o jej jaka TY biedna bo po co cc inne osob bedą trzymac dziecko a nie Ty bo głowy nie mozna podnosci "..no i co? suma sumaru ja dostane dziecko lub mąż a to czy po 10 minutach czy po 2 godzinach..nie wiem ale mam chyba inne podejscie niż wiekszość i w ogole sie tym nie przejmuje. Wrecz bylabym zadowolona zeby pierwsza doba była 'bez dziecka' tzn zebym nie musiała sie nią zajmować..
W moim szpitalu po cesarce dziecko tez natychmiast dają mamie (w sensie ten pierwszy kontakt), ale powiedzieli ze jak ta chce odpocząc to zabierają i dają kobiecie dośc do siebie

Zamowilam sobie staniki do karmienia i wlansie przyslzy Ale jednak troche za duże, choc korzystalam z tabeli producenta Poczekam, pewnie jeszcze mi urosną piersi

Dziewczyny, a jaka jest róznica miedzy husteczkami nawilżajacymy Pampers new baby sensitive a samo sensitive? Dostalam zniżkę, ale na jedne do wyboru i nie wiem które wziąć

Edytowane przez antosia5
Czas edycji: 2014-09-25 o 14:43
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:45   #3075
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
Dzien dobry ! z mojego lezenia jasny ch**...Jestem tak zla,moj swietny lekarz powiedzial ze nie wypisze mi l4 jezeli osobisci sie po nie nie pofatyguje... Skoro tego chcial to czuje ze bedzie tam dzisiaj afera...

Cytat:
Napisane przez iwona_1987 Pokaż wiadomość
aaaaa i wczoraj nie miałam weny żeby już napisać...
Byliśmy wczoraj na USG, wszystko z Małą ok, waży 818g, serduszko biję cudnie tylko cały czas jest trochę mniejsza z USG niż z OM. Wczoraj z OM było 26t 1d a z USG 25t 4d, Wy też tak macie?? Ale wszystko jest w normie więc chyba jest ok
i dzwoniła do mnie położna ze szkoły rodzenia, że we wtorek zajęcia zaczynamy
super, że wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez karooka Pokaż wiadomość
Zbieram się na wizytę. Jadę w związku z tymi moimi bólami. Trzymajcie kciuki, zazwyczaj bardzo pomagają

Cytat:
Napisane przez Roksape Pokaż wiadomość
Jak się zła passa ciągnie to faktycznie końca nie widać....

Już sama nie wiem śmiać się czy płakać ? Pralka się spaliła
współczuję...

Cytat:
czołem!
właśnie wróciłam do domu po spotkaniu w sprawie specjalizacji-zaczynam już 17 października!była nawet jedna dziewczyna z wózkiem a wykładowczyni się śmiała że jest przyzwyczajona że dziewczny na zajęciach karmią...
ale fajne podejście za specjalizację!

Cytat:
Napisane przez madziqqq Pokaż wiadomość
ale jestem wściekła :/ właśnie wróciłam ze swojej"wizyty" ze skierowaniem do szpitala kłaść się raczej nie będę bo nic mi nie jest a o 17.40 znowu jadę na wizytę tym razem prywatną bo więcej do tej szmaty nie pójdę a jutro napiszę na nią oficjalną skargę!
Nie zrobiła mi żadnego usg ani nic tylko zmierzyła ciśnienie i dała skierowanie bo powiedziałam, że mi się brzuch czasem napina jak z psami wyjdę albo pochodzę :/a to przecież normalne nawet na szkole rodzenia położna mówiła, że macica się przygotowuje itd. Ale mi ciśnienie podniosła mówię jej żeby zrobiła mi usg żeby zobaczyć co z małym a ona położy się pani do szpitala to pani zrobią w poradni w szpitalu już nie było lekarza a na izbie przyjęć zrobiła wielkie oczy i wyzwała ją od idiotek, że z czymś takim wysyła pilnie do szpitala :/ posłuchała tętna i powiedziała, że jak chce to mnie położy a jak nie to żeby przyjść jutro do przychodni to wszytsko sprawdza
nie dziwię się, że się wkurzyłaś

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 14:49   #3076
Suqub
Zakorzenienie

Cytat:

alekaz do szpitala bedziesz potrzebować : 1-2 paczki grubych podkladów ( jak podpaski) mama bella - w rossmanie oraz pare podkladów na lozko o ile szpital nie daje. Te majtolki to lepiej siatkowe z wysokim stanem - nie podrazniają rany. Flizelinowe niemile sa u nas widziane bo zaparzają a ta rana nie moze się zaparzać a wietrzyc czy mam odwołać te wizyte czy chcesz z niej może skorzystac??? 2 paź na 9 rano??? jak coś moge też odstapić własnie bella mama
Moja bratowa miała cc. Kilka godzin po cesarce wstawała. Oczywiście każdy krzyczał na nią ale ona dobrze się czuła i miała to gdzieś. Jedyny minus to cewnik no i na początku po znieczuleniu od rzeczy gadała, majaczyła. A tak to na drugi dzień nie bylo widać, ze Ona po cc jest.

INKA przeraża mnie bo ja pokoju gotowego nie mam. Owszem wizja bycia z Małą też mnie przeraża bo nie wiem czy będę umiała się zachować no i boję się swojego psychicznego nastawienia.

MADZIQQQ jeju co za baba?! U mnie lekarz na moje skurcze zareagował kompletnym badaniem. Stwierdził, ze nic złego się nie dzieje. Ale żeby z twardnieniem już wysyłać to przesada. Jej podejście to- idź do innego lekarza a mnie d...y nie zwracaj.

I picture you in the sun wondering what went wrong...
Suqub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 14:50   #3077
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antosia5 Pokaż wiadomość
W moim szpitalu po cesarce dziecko tez natychmiast dają mamie (w sensie ten pierwszy kontakt), ale powiedzieli ze jak ta chce odpocząc to zabierają i dają kobiecie dośc do siebie

Zamowilam sobie staniki do karmienia i wlansie przyslzy Ale jednak troche za duże, choc korzystalam z tabeli producenta Poczekam, pewnie jeszcze mi urosną piersi

Dziewczyny, a jaka jest róznica miedzy husteczkami nawilżajacymy Pampers new baby sensitive a samo sensitive? Dostalam zniżkę, ale na jedne do wyboru i nie wiem które wziąć
staniki jak wsadzisz wkladkę laktacyjną albo muszle laktacyjną beda dobre dobrze ze za duze!!!!!
Jak masz szanse to nie bierz wcale chusteczek pampersa

3690 gram szcześcia <3
Stary 2014-09-25, 15:19   #3078
alekaz1
Zakorzenienie

nie zapnę się w żadną kurtkę swoją, bede od tż pożyczać bo ma jedna przeciwdeszczowa taka z lidla i jest idealna
Stary 2014-09-25, 15:30   #3079
antosia5
Rozeznanie

Cytat:
staniki jak wsadzisz wkladkę laktacyjną albo muszle laktacyjną beda dobre dobrze ze za duze!!!!!
Jak masz szanse to nie bierz wcale chusteczek pampersa
OO, w sumie o wkładkach nie pomyslalam- to rzeczywiscie bedą dobre

Nie są fajne? A jakie polecasz? Mam już jeden trójpack Hipp i jeden trójpack Penaten, ale zastanawiam sie czy nie lepiej caly czas jednej firmy uzywać
Cytat:
nie zapnę się w żadną kurtkę swoją, bede od tż pożyczać bo ma jedna przeciwdeszczowa taka z lidla i jest idealna
Ja już też w żadną sie nie zapinam, chodze dopięta do piersi a tam brzuch sterczy
antosia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 15:48   #3080
Linka1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antosia5 Pokaż wiadomość
OO, w sumie o wkładkach nie pomyslalam- to rzeczywiscie bedą dobre

Nie są fajne? A jakie polecasz? Mam już jeden trójpack Hipp i jeden trójpack Penaten, ale zastanawiam sie czy nie lepiej caly czas jednej firmy uzywać
Jesli chodzi o sklad..najgorsze są własnie pampersa
Najlepiej im mniej chemii tym lepiej , ja wybralam zielone huggiesy. Lepiej uzywać tych samych , bo w razie jakiejś reakcji dziecka wiesz na biezaco co słuzy a co nie.

3690 gram szcześcia <3
Stary 2014-09-25, 15:48   #3081
yanca1
Raczkowanie

W szpitalu gdzie rodzilam (i teraz też planuję) dziecko dostaje ciuchy szpitalne, chusteczki i sudocrem też są, tzreba ieć swoje pieluszki, ale jak kotś nie ma to dają. A po porodzie dają te mega-podpachy i podkłady na łóżko, na majtki jakiekolwiek kręcą nosem, więc się chodzi jak gejsza ściskając podpaskę między udami, ale jest taka wielka, że bez problemu A`propos chodu gejszy - na ból w kroczu/pachwinach w czasie chodzenia - spróbujcie takimi małymi kroczkami chodzić, a nie z normalnym przedciążowym rozmachem. Mi pomaga

http://jamaska.pl
yanca1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 15:58   #3082
Roksape
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny a po cc tez uzywamy majtek tych jednorazowych itp bo nie wie co kupic sobie do szpitala

Oczywiście, bo ranę trzeba wietrzyć
Roksape jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 16:06   #3083
Basjenia
Zadomowienie

o jejciu..... co wy nic nie wołacie zaraz bym zaspała na USG

obudziłam się z dziką myślą zupki chińskiej.... tak tak wiem że syf

ale jaki pyszny!!!

dzisiaj USG w 4d więc zobaczymy czy niunio śliczny po mamusi bo że duży to na pewno po starym!
Stary 2014-09-25, 16:23   #3084
Justyssia87
Rozeznanie

tam gdzie ja rodziłam też krzywo patzryli na te majty z siaty i musialysmy chodzic wlansie jak kaczki zeby podpaske trzymac w kroczu ale ja potem i tak zakladalam te majty tak zeby nie widziały a w domu normalne majtki nosiłam.

Rozmawiałam dziś z koleżanką co w ciazy teraz toxo miała, i w 1szej ciazy i teraz ją miała brała leki jak ja, ale mały po urodzeniu okazalo się ze też ma toxo Ja mam nadzieje ze moj maluszek bedzie zdrowy!! musi nie ma innej opcji Pow. ze mi da rovamycine i magnezin bo jej zostalo, także ciesze sie bo za ten antybiotyk daje 65zl na miesiac.

basjenia- miłego podglądania malucha

A ja sie zajadam babką cynamonową ale zgaga mnie zabija, mam taki refluks ze co chwule do buzi wlewa mi sie zawartość żoładka, ohydne wybaczcie Wyprałam dziś reszte rzeczy do małęgo, bo niby mam całą wyprake kupione, poprane,poskladane, wszystko czeka..ale dzis sie okazalo ze zapomniałam wyprać swoje koszule i szlafrok do szpitala i maskotki do małego oraz kombinezon jeszcze jeden, ktory znalazlam po synku, wiec sie nazbierało prania ten kombinezon niby 62rozm a drugi 56..a mam wrazenie ze ten 62 jest mniejszy
a mężuś wczoraj przywiercił polke ktora ma byc nad komoda w sypialni i dupa, sciana w tym miejscu taka krzywa ze musialam ją dac bardziej na bok i jest niesymetrycznie i troche bedzie wisiec nad lozeczkiem, na szczescie troche no ale jednak mam schiza ze spandie na malego w nocy hehe :P

Miłego dnia, ja ide rysować z synkiem Pa
Justyssia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 16:30   #3085
Basjenia
Zadomowienie

Juśka babka cynamonowa.... taka piaskowa..... wogóle ciasto....

wnioskuje o punkt pierwszy regulaminu-zakaz mówienia o jedzeniu!!!

P.S.
mój vifon pycha:P
Stary 2014-09-25, 16:34   #3086
madziqqq
Rozeznanie

zbieram się i ja niedługo na wizytę, zobaczymy co powie drugi lekarz
madziqqq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 16:40   #3087
jojla
Zakorzenienie

Cytat:
o jejciu..... co wy nic nie wołacie zaraz bym zaspała na USG

obudziłam się z dziką myślą zupki chińskiej.... tak tak wiem że syf

ale jaki pyszny!!!

dzisiaj USG w 4d więc zobaczymy czy niunio śliczny po mamusi bo że duży to na pewno po starym!
uduszę... chodzi za mną to paskudztwo ale bronię się rękami i nogami a Ty mi piszesz:

Cytat:
P.S.
mój vifon pycha:P

P.S.
za usg

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-25, 16:57   #3088
basiabasia989
Rozeznanie

Cytat:
Juśka babka cynamonowa.... taka piaskowa..... wogóle ciasto....

wnioskuje o punkt pierwszy regulaminu-zakaz mówienia o jedzeniu!!!
Popieram!!!

Jak mi się marzy jakieś ciasto piernik szarlotka serniczek albo tort taki mocno czekoladowy, albo chociaż ciasteczko czekoladka ptasie mleczko i nie kosteczka a cale opakowanie a tu co?!?!?! Dieta!!!!

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

A te majty siatkowe to kupujemy taki rozmaryn jak nosimy normalnie? To samo ze stanikiem do karmienia...kupiłbym ale boję się ze do grudnia to mi cyce urosną.

Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2014-09-25, 17:01   #3089
alekaz1
Zakorzenienie

Ciasto mm zrobila bym. Ale dzis robilismy salatke jarzynowa i gulasz. I chwilowo jestem wypompowana
jutro moze zrobie jakies ciacho hmm tylko jakie.
Stary 2014-09-25, 17:16   #3090
karooka
Raczkowanie

Ufff u nas wszystko dobrze. Nawet nie wiecie jaki mi kamień spadł z serca! Szyjka ponad 5cm zamknieta. Mały rozbrykany, wazy juz 1100ga to dopiero 27tc nie musze leżeć ale mam się oszczędzać.
Doktorek rozgadal sie o pessarach że to świetna rzecz-miał teraz dziewczyne w ciąży bliźniaczej z ogromnym miesniakiem i dzieki pessarowi donosila do 39tc
karooka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości