|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
Jesteś tym czego mi potrzeba do szczęścia
Masz kompleksy , schowaj je na potem .... (nie pamiętam czy juz go tu dawałam ![]() )...a sam widok...to dla mnie za mało.. w kącikach ust uśmiechu ślad i ten spojrzenia pełen wiary blask ![]() "Macie poczucie wolności z granicami żyjącymi w Was."
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
"Bo czekanie na Ciebie, jest czekaniem na deszcz..."
|
#813 |
|
Konto usunięte
|
Opis mojego kolegi:
"Weekend do góry brzusiem wraz z kufelkiem i piwusiem." Nie ma to jak aktywny wypoczynek ![]() Na tym brzusiu, to on sobie chyba ten kufelek z tym piwusiem stawia... ![]() Jak tak leży go góry.... ![]() |
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
-Świat sie pomylił..
-Dziewczyna z tyłkiem jak mój nie rozmawia z facetem z gębą jak twoja -Gdzies tam na dnie został twoj slad.. -pierwszy śnieg, uśmiech moj -jego szept.... -Tylko morzu mogłam zwierzyć sie -Twoja muzyka we mnie gra -Każdy deszcz, każda noc, i nagi księżyc, jego czuły wzrok, zapach traw ciepło dni jak by trochę magii ktoś odebrał im
|
#815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
* To jest moje życie i tylko ja mogę je zmarnować. Nie mów mi jak żyć, bo nie Ty za mnie umrzesz!! |
|
|
|
|
#816 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#817 |
|
Rozeznanie
|
sprofanowane cos to Twoje sacrum... :|
od kolezanki wzielam. m i sie podoba
|
#818 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, a macie może coś śmiesznego, prowokującego, dwuznacznego?
Byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dołączam się do pytania: skąd ten cytat? ![]() a tak w ogóle to nie było mnie kilka dni, a tu już dwie strony więcej szalejecie dziewczyny ![]() ode mnie: złamać wszelkie zasady. wyrzucić schematy. zakopać. zapomnieć. robić coś, co by do głowy wcześniej nie przyszło. smakować życie. miec głęboko w dupie opinię chorej publiczności naszego życia. pokaż, że Cię stać! wybacz, że mam swoje zasady i trzymam się ich nad życie.. 'nim ocean naszych słów.. łyżeczką się odmierzyć da' |
|
|
|
|
#820 |
|
Rozeznanie
|
backie, Rebelious- nie mam pojęcia skąd to, jak znajdę w necie coś ciekawego, to zawsze zapisuję i jak mam okazję, to wykorzystuję
![]() * I jest czułość, której wszystkiego za mało - to ja jestem tą czułością...:P * Czuję...Czuję się zgwałcona przez myśli:P:P * RazGrzesznaRazSwietaZdrad liwa IWiernaDobraIzlaDaje RozpaczIRozkosz.. *Kłamstwa, zdrady, intrygi i ja w tym wszystkim... *Anioł Stróż powiedział "naiwna" i pogłaskał mnie po głowie... * Przecież milczenie jest złotem, A ja nigdy nie lubiłam złota.... |
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Macie moze cos o tym, ze tesknie za zlota plaza i osobami z obozu? znowu jestem tu, w miescie i nudze sie jak nie wiem kto ;/
|
#822 |
|
Raczkowanie
|
Czasami, by poznać prawdę, należy szeroko otworzyć oczy i zakryć uszy
Po co nam skrzydła, jeżeli nie czuje się powiewu wiatru na twarzy? Tylko przykryj mnie szeptem na koniec dnia i powiedz że kochasz Dla mnie te godziny, które spędzam z Tobą, to pachnący ogród, delikatne światło poranka i fontanna, która śpiewa dla niego... Ty i tylko Ty sprawiasz, że żyję... Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce Jak ślepiec po omacku Ustami swymi szukam ust Twoich Po całym ciele,rozkoszując się jego zapachem Słońce wstając leniwie rozjaśnia mój pokój Całujesz mnie na pożegnanie Już zaczynam tęsknić źdźbło trawy trzymam w ręku piszę list na wodzie do ciebie niech nurt rzeki poda ci imię miłości pozłacanej wiatrem Nie obiecuję ci wiele... Bo tyle prawie co nic... Najwyżej wiosenną zieleń... I pogodne dni... Najwyżej uśmiech na twarzy... I dłoń w potrzebie... Nie obiecuję ci wiele... Bo tylko po prostu siebie Ps. Mozna poskracac
|
|
#823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
pragne by w glebi twoich oczu na zawsze pozostal cien mojego spojrzenia...
chodz tu do mnie, poczuj sie swobodnie,przy mnie badz ... nie chce wiedzieć jak i co...po co mówic to nie to... to ja będę ta która oszuka przeznaczenie...
|
|
#825 |
|
Konto usunięte
|
Cytat jednej z Wizażanek:
"Nie jedź szybciej niż Twój Anioł Stróż umie latać..." |
|
|
|
#826 |
|
Raczkowanie
|
Tu czarnych krzeseł rząd
Pustych jak słowa co tylko dzielą Łatwo wydany sąd To on, to on, to on, robi błąd Tam nieodkryty ląd Możesz go zdobyć sam z wiolonczelą To niedaleko stąd Pod prąd, pod prąd, pod prąd. Masz prawo kochać! Masz prawo śnić! Masz prawo śpiewać! Masz prawo żyć! Masz prawo marzyć! Teraz i tu Na przekór kłamstwu, na przekór złu. Masz prawo milczeć A przeciwko tobie może być użyte każde dobre słowo. Masz prawo milczeć A przeciwko tobie może być użyty każdy czuły gest. Masz prawo milczeć Przyznaj się sam sobie, prawdy nieodkryte ciążą wyjątkowo. Masz prawo milczeć Spójrz na szale obie, tu są śmieszne mity A tam - tam miłość jest, Tak, tak, tam miłość jest. Nie czekaj wbity w kąt Nie czekaj, nie Niech cię prowadzą wiara z nadzieją Odkryj miłości ląd Pod prąd, pod prąd, pod prąd.
|
#827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#828 |
|
Raczkowanie
|
Niewdzieczny, szukales wzroku mego teraz go unikasz,
niewdzieczny, szukales rozmow ze mna dzis uszy zamykasz... ..... Jestes mezczyzna, znajdziesz kochanke godniejsza, znajdziesz bogatsza, piekniejsza, i tylko dla mej pociechy niech wiem przed rozstaniem, ze Twoja sklonnosc byla prawdziwym kochaniem.... ..... Ale niech slowo, KOCHAM jeszcze raz uslysze... niech je w sercu wyryje i w mysli zapisze... Moj obecny; ,,Słowami swiadczyć miłość to nie miłość''
|
#829 |
|
Rozeznanie
|
*'Uspokoić swoje serce,niczego już nie zmieniać'
![]() *'I uwierzyć w siebie,porzucając sny...' *'Uszanować swoją godność,doceniając ją' *'Żeby zawsze mieć przy sobie, czyjeś ramiona'. *'Wyczuć taką chwilę w której kocha się życie i móc w niej być stale' *' Tak ja to wiem...Wystarczy przytul mnie'
|
#830 |
|
Raczkowanie
|
|
#831 | ||
|
Raczkowanie
|
A macie może jakieś opisy, gdy się ktoś stara by było dobrze, ale to nie wychodzi (chodzi o chłopaka i dziewczynę-parę). Byłabym bardzo wdzięczna...
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Są czasem dni, których nigdy nie powinno być
|
|
|
|
#833 |
|
Raczkowanie
|
There's nothing good about goodbye
I can swear I saw you cry.... Nie ma nic dobrego w pożegnaniach/pożegnaniu Mogę przysiąc, że widziałam jak płaczesz... |
|
|
|
#834 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie: jak zrobić żeby w opisie były 2 wersy??
And baby I don't need a hand If it only wants to grab one thing... / Kochanie nie potrzebuje rąk które chcą chwytać tylko jedną rzecz Kiedy powiem sobie dość... i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz...
|
|
#835 |
|
Zadomowienie
|
na stronie opisek.pl można ściągnąć program do takich opisów
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
już teraz wiem, że masz ochotę na klapsa ;D
mam ładny, wesoły i głęboki opis... specjalnie dla Ciebie zatańcz ze mną
|
#837 |
|
Raczkowanie
|
".... Miłość jest mieszanką, podziwu szacunku i namiętności ...
jeśli żywe jest choć jedno z nich to nie ma o co robić szumu, jeśli dwa to może to nie mistrzostwo świata ale blisko, jeśli trzy to śmierć już nie jest potzrebna ... trafiłaś do nieba za życia ... " |
|
|
|
#838 |
|
Raczkowanie
|
You’re the home my heart searched for so long And it is you I have loved all along / Jesteś domem, które moje serce poszukiwało tak długo i to jesteś ty, kochałam cie przez cały czas!
When I need you I just close my eyes and I’m with you /Gdy chcę ciebie Zamykam oczy i jesteś tu Even an angel can end up falling / Nawet anioł może skończyć upadając ... You're every minute of my everyday / Jesteś każdą minutą każdego mojego dnia Tego co czuję nie potrafię wytłumaczyć, tylko Ty, tyle dla mnie znaczysz. Gdy jesteś blisko to ja jestem w niebie, dla mnie zawsze będziesz numerem jeden. Miłość cierpliwa, skłonna do poświęceć, dzięki niej mogę zrobić coraz więcej. Nie unoszę się gniewem, wszystkiemu wierzę, Nic to to nie jest ale mam doła i na więcej mnie nie stać głównie są to fragmenty piosenek. Pozdrawiam.
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie wiem jak caly dzien z Toba smakuje jak pachnie noc jak pachnie dzien
w albumie doznań brakuje tylu zdjęc jeszcze nie wiem czy mój lęk jest lękiem o CIebie byłaś jak wielkie szczęście które zesłał mi los lecz nie na długo przyszło cieszyć sie nam - te kłótnie bez sensu skad ja to znam ide dołem a Ty górą idę górą a Ty dołem jestem księciem Ty potworem zainspirowane piosenkami Domu o Zielonych Progach który dzisiaj grał koncert w naszych Głuchołazach ![]() jeszcze noc... jeszcze cienie się chwieją cichym snem oddycha cały dom to będzie dobry dzien z Twojej twarzy to wyczytam jeśli rano mnie przywitasz ciepłych rąk dotknięciem bez niepotrzebnych słów ![]() czyt. od tyłu ![]() (: !eic mahcok!
' Nie obawiaj się, że góry są za wysokie, droga zbyt długa, kwiaty zwiędną, za blisko czyjeś oczy wpatrzone z nadzieją, a potem tylko z wyrzutem. Nie obawiaj się, abyś nie musiał żałować tego, że brakło ci odwagi. '
Edytowane przez Divine18 Czas edycji: 2007-07-22 o 02:37 Powód: dodaje jeszcze kilka opisików |
|
|
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
Może mi ktoś to przetłumaczyć : I wish you would
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

)

szalejecie dziewczyny