atak PiS na kopulujące zwierzęta. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-25, 19:04   #1
dominikmeller25
Zakorzenienie

atak PiS na kopulujące zwierzęta.

http://www.kurierlubelski.pl/artykul....html?cookie=1

Boże myślałem że mamy XXI a tu się okazuje że PiS mentalnie dalej w średniowieczu i to wczesnym średniowieczu siedzi.
jakby kopulacja osiołków była czymś lubieżnym dla nich, no ale głodnemu chleb na myśli jak widać i ciemnota ludzka już się oburzyła że osiołki mogą ze sobą współżyć.

wcześniej w tym ZOO oddzielono słonie (również dzięki PiSowi), teraz osły, jeszcze trochę a człowiek nie będzie mógł pocałować drugiej osoby bo PiS zabroni niczym w Arabii Saudyjskiej policja religijna...
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:13   #2
201605161006
Konto usunięte

Dot.: atak PiS na kopulujące zwierzęta.

Ale przesadzasz. Głupia afera i tyle, widzowie zgłosili się do radnej to ta by pokazać że słucha plebsu coś zrobiła. Może i głupio ale głupie jest też od razu gadanie o średniowieczu itd.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:18   #3
_Mia
Zakorzenienie

No to jest kuriozum, żeby poważni ludzie się takimi rzeczami zajmowali. Przynajmniej się uśmiałam.

Czekam na demonstrację narodowców pod ZOO, gdzie jest słoń-gej, Nino. Tęczy tam nie ma, więc oby zwierząt nie podpalali.
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:21   #4
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ale przesadzasz. Głupia afera i tyle, widzowie zgłosili się do radnej to ta by pokazać że słucha plebsu coś zrobiła. Może i głupio ale głupie jest też od razu gadanie o średniowieczu itd.
masz rację, to nie średniowiecze.
w średniowieczu pewnie chłop z chłopem się nie dziwowali, że zwierzęta kopulują.
Stary 2014-09-25, 19:26   #5
Hvid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez takasobie93 Pokaż wiadomość
Ja jednak wolałabym, żeby PiS nie zaliczał takich wpadek. Tym bardziej, że są poważniejsze sprawy w kraju niż osiołki w zoo czy jakiś słoń.
Hvid jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:28   #6
Reign of light
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
http://www.kurierlubelski.pl/artykul....html?cookie=1

Boże myślałem że mamy XXI a tu się okazuje że PiS mentalnie dalej w średniowieczu i to wczesnym średniowieczu siedzi.
jakby kopulacja osiołków była czymś lubieżnym dla nich, no ale głodnemu chleb na myśli jak widać i ciemnota ludzka już się oburzyła że osiołki mogą ze sobą współżyć.

wcześniej w tym ZOO oddzielono słonie (również dzięki PiSowi), teraz osły, jeszcze trochę a człowiek nie będzie mógł pocałować drugiej osoby bo PiS zabroni niczym w Arabii Saudyjskiej policja religijna...
KMN!
Reign of light jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:29   #7
Fleur_D
Zakorzenienie

Wy podchodzicie do tego tematu żartobliwie, a biedne zwierzęta zostały rozdzielone, na szczęście na krótko. Teraz można ich uznać za bohaterów romantycznych, którym zły świat zakłócił związek. Ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 19:30   #8
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

to nie PIS, tylko matki z OZM, a cóż, radna zrobiła wszystko, żeby ich nie zawieść i mieć później poparcie
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:30   #9
olenkasz
Zakorzenienie

niech im krzyże zamontują w klatkach i sformalizują związek tych osłów.
Stary 2014-09-25, 19:32   #10
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hvid Pokaż wiadomość
Ja jednak wolałabym, żeby PiS nie zaliczał takich wpadek. Tym bardziej, że są poważniejsze sprawy w kraju niż osiołki w zoo czy jakiś słoń.
Ja natomiast wolałabym, żeby zaliczali ich jak najwięcej. To ludzie przestaną popierać tę bandę oszołomów. Pozostałym bandom ze sceny politycznej życzę zresztą tego samego.
Sprawa jest i śmieszna i straszna. Dewoty jednak znowu górą.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:33   #11
kawa_zmlekiem
damn good coffee

przedsmak tego co się będzie działo, jak dojdą do władzy
mówienie dzieciom w szkole o seksie be, słonie też be, nawet osiołki są be pani radna się nie popisała.
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 19:43   #12
Bananalama
jestę wieszczę

zdziwiła mnie ta sprawa mocno, gdyż jako dziecko byłam wielką fanką filmów przyrodniczych i już w wieku 5-6 lat je oglądałam. A tam co film zwierzaki miały okres godowy, wiadomo. Psychiki zrytej przez to nie mam aż tak

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:45   #13
jerr
BAN stały

PiS lubi takie aferki.

http://www.fakt.pl/polityka/poslowie...ly,490943.html
jerr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:47   #14
201705230905
Konto usunięte

To że w PiS znajdzie się jakaś kretynka, nie znaczy, że cały PiS to ciemnogród

A dyrektor ZOO czemu uległ namowom jakiejś dziwnej baby, bo tego nie umiem zrozumieć
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 19:54   #15
olenkasz
Zakorzenienie

akurat, że pis to ciemnogród wiadomo nie od dziś, chociaż dziś zostało to jeszcze bardziej podkreślone. kmioty i ciecie zablokowały konwencje przeciwko agresji wobec kobiet, bo jest niezgodna z polską tradycją. napieprzanie bab, bo zupa za słona, jest naszą polską tradycją.
Stary 2014-09-25, 20:26   #16
coffee
and cigarettes

Czepianie się PISu, a pomijanie reakcji pań matek, które miały problem z osiołkami i pomijanie reakcji władz ZOO? Super wybiórczość.

Poprawiony tekst wątku:
Cytat:
Myślałem, że mamy XXI, a tu się okazuje że kilka matek, radna PISu i dyrektor ZOO mentalnie dalej w średniowieczu i to wczesnym średniowieczu siedzą.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 20:53   #17
dominikmeller25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
To że w PiS znajdzie się jakaś kretynka, nie znaczy, że cały PiS to ciemnogród

A dyrektor ZOO czemu uległ namowom jakiejś dziwnej baby, bo tego nie umiem zrozumieć
nie cały, ale widząc co wyprawiają gdy temat dotyczy seksu (nie ważne czyjego) to nie wiem śmiać się czy płakać, bo ciągle coś im nie pasuje.
i ciągle by się czegoś czepiali, chcieli zakazywać.

a co do tego ZOO to już jest to druga akcja i druga w wykonaniu PiSu, dwoje radnych takie akcje odwaliło a to już jest przegięcie, matki może i widziały i się nie podobało, ale to radna interweniowała i się do tego przyczyniła.
dla mnie to jest obłęd czepiać się zwierząt że to robią, w końcu to zwierzęta i mają do tego pełne prawo bo to one były na tej ziemi zanim pojawił się człowiek a nie że teraz człowiek będzie decydował czy zwierzak może czy też nie to robić.

dyrektora ZOO to nawet trudno określić, bo widać że raczej z nadania partyjnego i zrobi każdą głupotę aby stołka się trzymać, bo zawsze myślałem że ZOO prowadzi człowiek który ma jakieś pojęcie o zwierzakach a tu się okazuje że to jakiś przypadkowy osobnik którego ludzie zajmujący się zwierzakami krytykują że wyrządził krzywdę tej parze i za to powinna być dyscyplinarka bo to już recydywa (o ile to ten sam dyrektor).
dominikmeller25 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 20:57   #18
201607231707
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
niech im krzyże zamontują w klatkach i sformalizują związek tych osłów.
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 21:05   #19
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Pokaż wiadomość
nie cały, ale widząc co wyprawiają gdy temat dotyczy seksu (nie ważne czyjego) to nie wiem śmiać się czy płakać, bo ciągle coś im nie pasuje.
i ciągle by się czegoś czepiali, chcieli zakazywać.

a co do tego ZOO to już jest to druga akcja i druga w wykonaniu PiSu, dwoje radnych takie akcje odwaliło a to już jest przegięcie, matki może i widziały i się nie podobało, ale to radna interweniowała i się do tego przyczyniła.
dla mnie to jest obłęd czepiać się zwierząt że to robią, w końcu to zwierzęta i mają do tego pełne prawo bo to one były na tej ziemi zanim pojawił się człowiek a nie że teraz człowiek będzie decydował czy zwierzak może czy też nie to robić.

dyrektora ZOO to nawet trudno określić, bo widać że raczej z nadania partyjnego i zrobi każdą głupotę aby stołka się trzymać, bo zawsze myślałem że ZOO prowadzi człowiek który ma jakieś pojęcie o zwierzakach a tu się okazuje że to jakiś przypadkowy osobnik którego ludzie zajmujący się zwierzakami krytykują że wyrządził krzywdę tej parze i za to powinna być dyscyplinarka bo to już recydywa (o ile to ten sam dyrektor).
Każdy człowiek ma prawo do własnych poglądów, byle by nie godziły w intymność drugiego człowieka, bo np. państwa totalitarne charakteryzowało to, że ciągle ingerowały w sferę seksualną obywateli.

Ja myślę, że zamiast patrzeć na cyrki jakiejś walniętej baby spójrzmy, jak nasze państwo trafia szlag. Katechetka ministrem spraw wewnętrznych, pisarz w spółce PKN Orlen, rosnący dług publiczny, takie gówniane newsy jak afera z ZOO tylko mają odwrócić uwagę od tego, jak nasz kraj tonie, a obywatele razem z nim.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 21:12   #20
cud nie kobieta
Ante Pante

A mnie to rozśmieszyło i poprawiło humor
Stary 2014-09-25, 21:54   #21
_Mia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Ja myślę, że zamiast patrzeć na cyrki jakiejś walniętej baby spójrzmy, jak nasze państwo trafia szlag. Katechetka ministrem spraw wewnętrznych, pisarz w spółce PKN Orlen, rosnący dług publiczny, takie gówniane newsy jak afera z ZOO tylko mają odwrócić uwagę od tego, jak nasz kraj tonie, a obywatele razem z nim.
Ja bym nie przesadzała, Grecją jeszcze nie jesteśmy Choć raczej zmierzamy bardziej w stronę Grecji, niż Szwajcarii
_Mia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 22:28   #22
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Mia Pokaż wiadomość
Ja bym nie przesadzała, Grecją jeszcze nie jesteśmy Choć raczej zmierzamy bardziej w stronę Grecji, niż Szwajcarii
Jeszcze to dobre słowodobrze, że chociaż Euro nie mamy, bo też mogłoby się skończyć źle.
Stary 2014-09-25, 22:38   #23
rabid
Zadomowienie

Cytat:
akurat, że pis to ciemnogród wiadomo nie od dziś, chociaż dziś zostało to jeszcze bardziej podkreślone. kmioty i ciecie zablokowały konwencje przeciwko agresji wobec kobiet, bo jest niezgodna z polską tradycją. napieprzanie bab, bo zupa za słona, jest naszą polską tradycją.
Ta konwencja ma mylącą nazwę i tak naprawdę nie powstrzymałaby nikogo przed napieprzaniem bab bardziej niż powstrzymuje go obecne prawo, za to byłaby wielką furtką dla różnych unijnych dziwactw praktycznie niezwiązanych z przemocą.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 22:43   #24
olenkasz
Zakorzenienie

dla ciebie dziwactwa, dla pisu dziwactwa, news roku : nie dla wszystkich
Stary 2014-09-25, 22:51   #25
I ona
Zakorzenienie

Szkoda tylko tych zwierzątek.

Matki dzieci, kobiety w sumie nie najstarszego przeciez pokolenia skoro maja małe dzieci a zachowanie zaściankowe. Tak dziecku na bank zostanie to w psychice że osiołki sobie figo fago. Jak się boją o takie sceny to niech dzieciaka nie ciągają po zoo, bo akurat te zwierzeta tam się zachowują naturalnie a one jak dzikie.

Dyrekcja ZOO - bez komentarza po prostu.

A babka z PIS-u zareagowała bo nie ważne czy ludzie czy zwierzęta sexu ma nie być bo to jest tabuuuu i już, te osły oczywiście powinny w nocy jak nikt nie widzi się zabawiać bo w dzień się nie godzi. a jeszcze jak dzieci patrzą to już totalny brak wyczucia sytuacji ze strony osłów
I ona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 22:54   #26
olenkasz
Zakorzenienie

osły zachowały się po chamsku, nie przemyślały swojego zachowania i przyniosły wstyd całej oślej nacji. wstyd, tak o jasnym dniu, publicznie, jak zwierzęta jakieś.
teraz osły będą kopulować jedynie nocami, przy zgaszonym świetle i tylko w dni płodne oślicy.
w pozostałe dni kopyta na kołdrze.
Stary 2014-09-25, 22:56   #27
Mija62
uparta chmura

Cytat:

Stary 2014-09-25, 22:58   #28
navioe
Zakorzenienie

Nie dość, ze zoo jest za darmoche i niewiele zwierzątek tam zostało to jeszcze aferę o osiołku robią
Wstyd mi za moja dzielnice
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-25, 23:18   #29
rabid
Zadomowienie

Cytat:
dla ciebie dziwactwa, dla pisu dziwactwa, news roku : nie dla wszystkich
Problem w tym, że konwencja obowiązywałaby wszystkich. Gdyby chodziło w niej o samą faktyczną przemoc fizyczną, czy nawet psychiczną, to rzeczywiście, można byłoby sugerować, że jej przeciwnikom ta przemoc odpowiada. Ale co ma wspólnego sprzeciwianie się wprowadzaniu płci społeczno-kulturowej do prawa i w różne inne sfery życia z akceptowaniem napieprzania bab? Czytałaś to w ogóle, czy tak tylko się wypowiadasz?
Stary 2014-09-25, 23:24   #30
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez I ona Pokaż wiadomość
bo akurat te zwierzeta tam się zachowują naturalnie a one jak dzikie.
Co.

To dzikie zwierzęta się zachowują naturalnie a te w zoo nie Zoo nie jest naturalne.

W zoo dochodzi do dziesiątek zachowań których nie ma w naturze.
Np małpy w naturze kopulują w jednej pozycji a w zoo w kilkunastu.
Kopulacje międzygatunkowe czy opieka nad stworzeniem innego gatunku, zagryzanie samego siebie i wiele innych.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości