|
|
#4771 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Ja tę metodę akurat znam z Północnej drogi Cherezińskiej, stąd mnie zaciekawiło, jak sobie scenarzyści i producenci poradzili z wizualizacją ![]() Nie wiem, czy tu wypada robić wtręty na takie tematy ale mam ochotę bić głową w mur aż tynk odpadnie http://wyborcza.pl/1,75478,16704455,..._przemocy.html
|
|
#4772 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4773 |
|
grozi wypollizowaniem
|
normalnie sie wcurwilam...kupilam na all 6 ciuszkow dla didki-uzywane w stanie bdb...dzis przyszły i co???
2 ciuszki są Ok, a reszta-poplmione,zmechacone, a w dzinsy jest wprasowane jakies żarcie! masakra normalnie...chyba sie wyleczyłam z all ![]()
|
|
#4774 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Red
ale czuję, ze tego typu film to mógłby mi się spodobać. Nie ze względu na krwawe sceny, ale lubię historyczne.A temu katu to nie zazdroszczę.... Polly, współczuję
|
#4775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciuchy nowe firmowe z angielskich przecen w licytacjach 4 niebieskie bluzy kangaroosa zakolanówki sportowe skarpetki na wf top kostium opłaca się kupować używki na all? ![]() dżinsy ostatnio 5 par na wyprzy w szmateksie po 1zł kupiłam ale stan mogłam sama dokładnie ocenić.
|
|
#4776 |
|
Nindżopesz
|
Niby jest historyczny ale nakręcony w bardzo klimatyczno-teledyskowy sposób. Mnie właściwie nie zainteresowała ani historia, ani nie poczułam specjalnej sympatii do żadnego z bohaterów, za to ujęła mnie muzyka i zdjęcia.
|
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
No, całą rodziną się zastanawialiśmy, czy ma tam grać - bo miał być chory na raka, ten sam rodzaj, co mój Tato, na dodatek miał syna - Gustawa.
Ale nie daliśmy się przesądom ![]() A- bo w ogóle, po nieobecności od 15go lipca wpadł do Wwy na parę dni ![]() Na pytanie, jak smakują ostrygi, powiedział, że jak gluty z nosa Więc - co do panienki z Legii, to ma być w męskiej wersji. Ślimaki faktycznie są bossskie, ale ja lubię wszystkie owoce morza - chyba poza ostrygami... ![]() AURELIOM wszystkiego najlepszego!
|
#4778 |
|
Nindżopesz
|
Polly, ale pech. Też czasem kupuję coś dla dida ale póki co bez wpadek.
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Należy być silniejszym! Gratuluję przemożenia sie. 2. Podziwiam, podziwiam Twój szeroki wachlarz twórczy. Zaiste zaskakiwać potrafisz
|
|
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
łooo naprawdę ładnie i wzruszająco pokazane
choć ofiara powinna leżeć na ziemi, jakoś mi się nie widzi, że się tak tylko rękami opierał i nie przewrócił od uderzeń toporkiem ![]() Cytat:
|
|
#4781 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ragnar na szczęście trochę się uspokoił w drugim sezonie a jeśli chodzi o kobity to podoba mi się, że są niby brzydkie ale atrakcyjne - człowiek od razu lepiej się czuje BTW próbowalam sobie sklecić warkocz na Lagerthę ale nijak mi nie szło.
|
|
|
|
|
#4782 | ||||
|
BAN stały
|
Naprawdę? Jakoś mi się Meksyk z ciut innymi smakami kojarzy (chyba, że to nazwa w stylu "ryba po grecku")
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje najlepsze dżinsy to używane z allegro właśnie (kupowanie spodni stacjonarnie to dla mnie koszmar) Cytat:
|
||||
|
|
|
#4783 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie lubię krewetek, ślimaków itp Jestem prosta kobieta
Więc nie zaszpanuję tutaj
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4784 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie znalazlam nikogo kto by sprzedawal nowe fajne ciuchy dla małych didóww....zreszta ja jestem laik allegrowy...
|
|
|
#4785 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie nie grzeją i w łazience już zamarzam ![]() Cytat:
![]() że tez ludzie się nie wstydzą takich znoszonych ubrań wysyłać ![]() Cytat:
![]() btw dopiero teraz zakumałam o co chodzi z "leśną dziurą" Cytat:
nie mogę się doczekać Ja też lubię wszystkie owoce morza, ostryg nie próbowałam, bo mnie nie przekonują i dobrze ze jutro robię na obiad risotto z krewetkami bo znowu przez Was mam smaki
|
||||||
|
|
|
#4786 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4787 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4788 |
|
BAN stały
|
Każdy ma jakieś zalety
|
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czego szukasz? mam wrażenie, że te 'paki dla dzieciaka' to loteria jest parę rzeczy ładnych, a reszta szmaty albo przechodzone i tylko zdjęcia podrasowane.... ![]() z używek szukałabym nexta a nowe niedrogie i niezłej jakości ma primark ale ja już wypadnięta z obiegu i wiem tylko co u tz zamawiają jak paczki śle i co w lumpach dobrze wygląda. ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- kupiłam w końcu cielistą kredkę do swoich zaczerwienionych oczu ![]() na początek vibo na linię wodną, może mnie nie podrażni nie wiem tylko co zrobić z czerwonymi żyłkami na gałach ![]() nawet po 12h snu mam
|
|
#4790 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4791 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, szukam konkretnie np szara bluza z kapturem albo dziny pumpki
|
|
|
#4792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ja rzadko kupuję pojedynczo ze względu na koszty przesyłu
|
|
#4793 | ||||||
|
Panaroja
|
spod ręcznika
![]() Cytat:
Cytat:
Biedne osiołki ![]() Cytat:
nie masz prawa narzekać , jakbyś miała moje to tak - góra niesymetryczna z dołem i prawa połowa z lewą w sposób widoczny gołym okiem Cytat:
ano faktoza ![]() Cytat:
![]() 2.ojeeeej , to przepraszam , ale fopa jednakowoż pierzyk nieco niżej koniecznie ![]() 3.umnie dziś była próba grzania , ale się skończyła i dalej nic ![]() Cytat:
takie jakieś łagodne kolory i kreska nie tyle popielata co raczej grafit , o .też mam ten problem banka obrobić ? wygrać w totka ? bo zarobić się nie da ![]() ja miałam wf chyba trzy lata na studiach , można było na podstawie zaświadczenia lekarskiego zamienić se salę na basen cożem uczyniła i jeździłam na drugi koniec miasta na 7 rano , potem była siatkówka na sali a potem bieganie wokół stadionu i na to już chodziłam . Można było dwa razy w zemestrze nie ćwiczyć bez usprawiedliwienia czy nie przyjść , jak więcej było trzeba było odrabiać z inną grupą .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4794 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
? a jesienią czym ?chyba to samo , tylko sie wielkością różnią . Nii , nie przełkłabym żywej ostrygi , newer Cytat:
a że się tak gupio zapytam , o so chozi z tym krwawym orłem , bo nie oglądam , a scena dzifna ? Tortury , rytuał magiczny , egzekucja ? Cytat:
zjadłabym węgorza wędzonego , albo suma wędzonego , o
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Taka uroda ![]() Cytat:
![]() 2. To chyba only zapieczone wchodzi w rachubę gdyż ja mam je w zalewie w puszkach, i to serca są 3. Mnie od margaryn odrzucało zawsze, przeż są ohydne Konsystencja smak, no Nawet chuopa odrzuciło. Only masełko. albo oliwa.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-09-25 o 22:28 |
||
|
|
|
#4796 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a ja musze margaryne wpierda...c bo didka podejrzana o skaze biaukowom
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Rejcz, doc nic ciekawego nie powiedział, only że bez związku z dietą i najprawdopodobniej genetycznie uwarunkowane/odtarczycowe/haszimotowe itd., więc do leczenia chemikaliami i przepisał statyny Mówię mu, że nie chcę tego brać, a on mi, że musi przepisać, bo to byłby błąd w sztuce i że nawet dzieci to biorą do końca życiamasakra szukam lekarza do konsultacji dobra nie narzekam już
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
oł maaaan
Kurcze same problemy, a ja już coraz bliżej szalonej decyzji na głeboką wodę, tzn decyzja już podjęta, tera badania, szukanie lekarza i heja. Boję się. Tzn nie heeeeja się boję Ale tej głębokiej wody i iścia pod prąd. ![]() No ale albo teraz albo nigdy. Już może być too lejt
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nooo nareszcie
|
|
|
#4800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A statyn nie chcesz brać ze względu an swoje plany? Nie wiem co to są te statyny.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:46.

ale czuję, ze tego typu film to mógłby mi się spodobać. Nie ze względu na krwawe sceny, ale lubię historyczne.

Należy być silniejszym! Gratuluję przemożenia sie.

Biedne osiołki 
Konsystencja smak, no
Nawet chuopa odrzuciło. Only masełko.