![]() |
#2101 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
Cytat:
o nieeee, przy M. musieliśmy kupić łóżko jakoś w siódmym miesiącu chyba byłam, bo z tego materaca schodziłam na czworakach, podziwiam Cię, że dajesz radę. No a obniżenie brzucha poznaje się po tym, że jest niżej po prostu, nie taki bębenek u góry, tylko bliżej tych miejsc. Nie wiem, jak to inaczej wytłumaczyć ![]() ja od 4:30 nie śpię. M. miała kolejny atak kaszlu i już po spaniu mam. Nadrobiłam jej dziennik, bo miałam tydzień w plecy no i może teraz się zdrzemnę... zobaczymy. Elaaaaaaaaa! co jest? odezwij się, bo zacznę Cię atakować smsami! ![]() kurde, telefon mi się zawiesza. Pojawia się informacja, że kończy mi się pamięć w nim i co rusz zdycha i się restartuje. Przez to nie mogłam Wam mobilnie napisać, bo trzy razy się zwiesił i pisanie czwarty raz tego samego chyba by mnie doprowadziło do ostateczności ;/ Edytowane przez Frau Gizela Czas edycji: 2014-09-26 o 05:44 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Futbolowa - Ty w porownaniu do mnie masz malutki brzuch w ale wogole chudzina jestes ![]() U nas leje od rana, poszlam spac o 21 i spalam do 7 ![]() Umowilam sie dzisiaj z kolezankami na ploty w knajpie w kato i nie wiemy gdzie isc bo ostatnio (2 razy) chodzimy na prawdziwe hamburgery ![]() ![]() Jade dzisiaj do rodzicow i musze z mama ustalic szycie kocyka minky, rozka, przescieradel i zaslonek do sypialni ![]() Czy ktoras szyla rozek?? Dawalyscie wypelnienie do srodka? Musze sie zwlec po chleb bo nie mam a wczoraj juz mi sie nie chcialo z domu wychodzic... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Nadrobilam
![]() witam z rana. Gratulacje udanych wizyt i wyjsc ze szpitali. ![]() dziewczyny co do podrecznej apteczki dla dziecka trzeba musowo miec?
#2104 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Raz udało mi się upolować koszulę dżinsową, fajnej jakości, za... 5zł i dobrze się ja nosi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was
![]() Ela odezwij sie! Ja slonecznie powitalam dzien i czekam po piciu glukozy. Pierwsze pobranie niskie 58 zobaczymy co po 2h ![]()
#2107 |
Zakorzenienie
|
Kupilam ostatnio w Netto chusteczki nawilzane do szpitala te ktore Sroka tak zachwalala, sklad to glownie woda, malo dodatkow bez PEG itp..
Tanie byly 4 zl z groszami.. ![]() Ale nie mam tego sklepu u siebie tylko u mamy akurat przejezdzalam to weszlam.. ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Ela - mam nadzieje, ze nie rodzisz....?? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-09-26 o 07:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
Wchodze zeby przeczytac co u Eli, a tu nic oO
|
![]() ![]() |
![]() |
#2109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
- ja nie bede miec paracetamolu a bede miec Pedicetamol - jest od pierszych dni zycia / od 3 kg masy dziecka/ , no i daje sie go mniej http://www.aptekagemini.pl/pedicetam...g-ml-30ml.html
![]() |
#2110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale u nas dzis paskudna pogoda a ja muszę posprzątać bo rodzice i teściowie jutro wpadają zobaczyć mieszkanie po remoncie :-/ maz dzis ma akcje charytatywna w pracy i pojechali z dziećmi z domu dziecka na wycieczkę ![]() ![]() ![]() Pieska mam rannego bo wczoraj sie chwycił z dwa razy większym od niego malamutem i ciagle mu krew leci z tego ![]() ![]() Od wczoraj bolą mnie wewnętrzne strony ud :-/ Dzis mam wizytę wiec trzymać kciuki proszę ![]()
Na ziemi pojawił się cud... Edytowane przez LolaMontez Czas edycji: 2014-09-26 o 07:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |||||
Zadomowienie
|
Właśnie o takich kolorach myślałam, super będzie wyglądać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem jak mam w pochwie ale w majtkach cały czas mokro... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() coś na gorączkę ( czopki), termometr, octenisept, sól fizjologiczna, gaziki jałowe, maść na odparzenia, woda morska do noska i aspirator, aphtin ( na pleśniawki), coś na wzdęcia nie wiem co jeszcze... |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napisalam ogolnie a konkretnego syropu jescze nie wybralam... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2113 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam netto pod nosem po drugiej str ulicy ![]() Cytat:
Mnie też od paru dni bolą uda... ale nie cały czas Oby się pieskowi szybko zagoiła ta rana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz, taka szczuplutka z niedużym brzuchem, a wysypem się nie przejmuj, przejdzie, jak hormony przestaną szaleć. Ja zapisałam syna do biblioteki miejskiej i teraz razem chodzimy wypożyczać książki, a potem czytam mu wieczorem, jest taki przejęty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ela, gdzie jesteś? Paulina, kocyk przepiękny, a moze zrobisz w dorosłym rozmiarze dla siebie? Tylko koszt większy, ale jaka przyjemność ![]() Ja zaraz jadę na zakupy, trzymajcie się ![]()
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Z apteczki mamy na razie termometr, octenisept, sol fizjologiczna, wode morska, gaziki, masc na odparzenia. Reszte juz zamierzam dokupic na miejscu niedlugo
![]() Kciuki za dzisiehsze wizyty ![]() Ja nie wiem czy mam dzis normalna wizyte czy tylko kontrole cisnienia, bo ostatnio z nerwow mialam duzo za wysokie.
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przytul pieska bidulek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zadomowienie
|
Wczoraj wyciągnęłam z szafy jedyny szlafrok jaki mam, jest stary ale ja go w ogole nie używałam, tyle co zabrałam do porodu no i... jest cały zżółknięty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Zakorzenienie
|
Jak zwykle jestescie skarbnica wiedzy
![]()
#2119 |
Wtajemniczenie
|
Lola co do psa, to odkaz mu to jeszcze raz i najlepiej na razie zaklej jakos zeby tego nie ruszal, bo bedzie rozwalal od nowa. A gdzie ma te rany?
![]() |
#2120 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pieska bidulka przytulam, nawet inaczej bym nie mogła bo zawsze jak mu oś jest to taka przylepa sie robi, taki typowy chłop, lekko zadrapanie a pol nocy nie spał ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2121 |
Wtajemniczenie
|
Lapami tylnymi tam nie siegnie?
#2122 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Nie, bo to jest zaraz pod szyja, od wewnętrznej strony
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czujnym trzeba być, wiadomo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Wtajemniczenie
|
Te dwie plamy na bialy futerku jedna mniejsza podluzna druga wieksza,
#2125 |
Wtajemniczenie
|
To spokojnie powinno sie zagoic samo
![]() ![]()
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja mam tyle tych sklepów w okolicy, że zapominam o istnieniu niektórych :P ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- mocno zaciskam kciuki ![]() co do ud, to mnie czasem bolą, ale od przodu i to taki ból jak przy miesiączce, nie wiem czy miewałyście, ale ja tak. Trwa chwilę i puszcza... ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- LolaMontez, Keithlyn, a Wy macie lekarzy swoich w szpitalu na Raciborskiej czy chodzicie do innych ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2127 |
Zadomowienie
|
Ela, odezwij się... mam nadzieję że po prostu sie relaksujesz!
![]() Lola, przytulasy dla biednego psiaczka, aż się serce kraje U nas dzisiaj wyjątkowo paskudny dzień, za to już nabrałam sił i zabieram się za sprzątanie. Tak mnie wczoraj wkurzył tż... Mówi: tylko wróciłaś ze szpitala a już jest bałagan ![]()
#2128 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak, moja lekarka pracuje na Raciborskiej, chodze do niej prywatnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Piesiulka w końcu zasnął u siebie w legowisku ![]() ![]()
![]() |
#2129 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Wtajemniczenie
|
Sweet opieprz dziada, jak przyszłaś ze szpitala to powinno byc wyprane i wypucowane żebyś nic nie musiała robić prócz leżenia a nie jeszcze jakieś pretensje! Jemu tez bozia ręce dała!!! Jak ja byłam w szpitalu to moj sie wycwaniły i mopa sobie kupił (ja myłam zawsze na kolanach) ale posprzątał calutkie mieszkanie
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.