Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-09-24, 19:55   #3991
201607111017
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 624
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cze¶æ Dziewczyny
Nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze tutaj pamiêta (du¿a czê¶æ siê wykruszy³a), ale udziela³am siê tutaj w czerwcu. Potem przysz³a praca przez ca³e 2 miesi±ce dzieñ w dzieñ, imprezki, wakacje i nie mia³am czasu na udzielanie siê na w±tku Jednak czyta³am do¶æ regularnie

W czerwcu wa¿y³am 87 kg. W lipcu schud³am do 83. Od¿ywia³am siê jednak fatalnie i jedyne co jad³am to tosty z serem i zupa piwna Pod koniec sierpnia sobie pofolgowa³am i dosz³am do 86 We wrze¶niu wziê³am siê za siebie jeszcze raz i tym razem, zdrowym od¿ywianiem, dobi³am do 84 kg

Mo¿e napiszê co¶ o sobie, ¿eby nowe dziewczyny wiedzia³y z kim maj± do czynienia
Mam 19 lat, jutro zaczynam studia Mam oko³o 178 cm i nie jem miêsa (ale wegetariank± nie jestem). Ca³e ¿ycie, od dzieciñstwa by³am du¿a. Na przemian mie¶ci³am siê w granicach nadwagi i oty³o¶ci. Raz trochê chud³am, raz przybiera³am.
W wakacje 3 lata temu schud³am z prawie 110 do 80 kg Przez zimê zyska³am do 90 i tak jako¶ buja³am siê wokó³ tej wagi. A¿ 1,5 roku temu pozna³am mojego ch³opaka, który UWIELBIA jedzenie. Dokarmiali¶my siê obydwoje (z tym, ¿e on trenuje p³ywanie i codziennie p³ywa sobie po 2-3 godziny). W zesz³e wakacje osi±gnê³am apogeum i wa¿y³am ponad 100 kg (nie wiem dok³adnie, bo ba³am siê wej¶æ na wagê). Zaczê³am siê odchudzaæ. Odechcia³o mi siê szybko... A¿ do marca tego roku. Startowa³am z 98 kg. Raz sz³o mi lepiej, raz gorzej, ale powolutku chud³am. Dobrze to chyba robi³am, bo efektu jojo nie mia³am (mimo ¿e w sierpniu naprawdê sobie pozwala³am....).

Teraz chcê dobiæ do 80 kg To mój pierwszy cel, a co potem- nie wiem Podobam siê sobie i super siê czujê, jednak 90 kg na wadze ¼le wp³ywa³o na moje samopoczucie

Ogólnie od marca zmieni³am ca³e swoje, szeroko pojête, ¿ywienie. Nie rzucam siê na jedzenie, umiem siê opanowaæ i wiem kiedy powinnam przestaæ je¶æ. Zdarzaj± mi siê oczywi¶cie dni grzechów, czasami nawet bardzo ciê¿kich, ale wiem, ¿e potem muszê siê pilnowaæ, ¿eby nie wróciæ do starych nawyków

Na pocz±tek, to tyle Mam nadziejê, ¿e ju¿ nied³ugo wszystkie bêdziemy zdrowymi laseczkami
201607111017 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-24, 20:50   #3992
michalova
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 627

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
W³a¶nie dlatego zastanawia³am siê, czy cokolwiek mówiæ . Absolutnie nie chcia³am Ciê zaniepokoiæ. My¶lê, ¿e najrozs±dniej bêdzie zaufaæ dietetyczce i zobaczyæ jakie bêd± rezultaty i jak Ona bêdzie reagowaæ na Twoje postêpy .
Bardzo dobrze, ¿e napisa³a¶. Chêtnie dowiadujê siê nowych rzeczy. Przynajmniej wiem na co zwróciæ uwagê. Tak¿e jeszcze raz dziêkujê

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Poka¿ wiadomo¶æ
Cze¶æ Dziewczyny
Nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze tutaj pamiêta (du¿a czê¶æ siê wykruszy³a), ale udziela³am siê tutaj w czerwcu. Potem przysz³a praca przez ca³e 2 miesi±ce dzieñ w dzieñ, imprezki, wakacje i nie mia³am czasu na udzielanie siê na w±tku Jednak czyta³am do¶æ regularnie

W czerwcu wa¿y³am 87 kg. W lipcu schud³am do 83. Od¿ywia³am siê jednak fatalnie i jedyne co jad³am to tosty z serem i zupa piwna Pod koniec sierpnia sobie pofolgowa³am i dosz³am do 86 We wrze¶niu wziê³am siê za siebie jeszcze raz i tym razem, zdrowym od¿ywianiem, dobi³am do 84 kg

Mo¿e napiszê co¶ o sobie, ¿eby nowe dziewczyny wiedzia³y z kim maj± do czynienia
Mam 19 lat, jutro zaczynam studia Mam oko³o 178 cm i nie jem miêsa (ale wegetariank± nie jestem). Ca³e ¿ycie, od dzieciñstwa by³am du¿a. Na przemian mie¶ci³am siê w granicach nadwagi i oty³o¶ci. Raz trochê chud³am, raz przybiera³am.
W wakacje 3 lata temu schud³am z prawie 110 do 80 kg Przez zimê zyska³am do 90 i tak jako¶ buja³am siê wokó³ tej wagi. A¿ 1,5 roku temu pozna³am mojego ch³opaka, który UWIELBIA jedzenie. Dokarmiali¶my siê obydwoje (z tym, ¿e on trenuje p³ywanie i codziennie p³ywa sobie po 2-3 godziny). W zesz³e wakacje osi±gnê³am apogeum i wa¿y³am ponad 100 kg (nie wiem dok³adnie, bo ba³am siê wej¶æ na wagê). Zaczê³am siê odchudzaæ. Odechcia³o mi siê szybko... A¿ do marca tego roku. Startowa³am z 98 kg. Raz sz³o mi lepiej, raz gorzej, ale powolutku chud³am. Dobrze to chyba robi³am, bo efektu jojo nie mia³am (mimo ¿e w sierpniu naprawdê sobie pozwala³am....).

Teraz chcê dobiæ do 80 kg To mój pierwszy cel, a co potem- nie wiem Podobam siê sobie i super siê czujê, jednak 90 kg na wadze ¼le wp³ywa³o na moje samopoczucie

Ogólnie od marca zmieni³am ca³e swoje, szeroko pojête, ¿ywienie. Nie rzucam siê na jedzenie, umiem siê opanowaæ i wiem kiedy powinnam przestaæ je¶æ. Zdarzaj± mi siê oczywi¶cie dni grzechów, czasami nawet bardzo ciê¿kich, ale wiem, ¿e potem muszê siê pilnowaæ, ¿eby nie wróciæ do starych nawyków

Na pocz±tek, to tyle Mam nadziejê, ¿e ju¿ nied³ugo wszystkie bêdziemy zdrowymi laseczkami
Hej. Ja jestem nowa. Super, ¿e siê przypomnia³a¶. Staram siê nadrabiaæ w±tek, ale jeszcze mi siê"mierda" ¿yczê sukcesów i zazdroszczê tego, ¿e siê sobie podobasz. Ja siê czasami bojê, ¿e nawet jak schudnê to nie bêdê siê sobie podoba³a. Ale pracujê nad tym te¿
michalova jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-24, 22:16   #3993
201607111017
Konto usuniête

michalova- ja nie zaczê³am odchudzaæ siê, bo mia³am do¶æ bycia spa¶lakiem. Chodzi³am do szko³y sportowej, intensywnie trenowa³am koszykówkê, wiêc moje cia³o wygl±da³o na zdecydowanie mniej ni¿ 100-90 kg. Nigdy nie mia³am kompleksów i mo¿e dlatego nie s³ysza³am nigdy obelg dotycz±cych mojej wagi. Ludzie odbieraj± mnie tak, jak ja sama siebie widzê- zadban±, umalowan± i pewn± siebie dziewczynê. Je¿eli Ty w siebie nie wierzysz, to jak maj± zrobiæ to inni? Nie bêdê rzucaæ tutaj bana³ami w stylu "ka¿da z nas jest piêkna", no ale co mam zrobiæ skoro tak jest
Stary 2014-09-24, 22:43   #3994
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
michalova- ja nie zaczê³am odchudzaæ siê, bo mia³am do¶æ bycia spa¶lakiem. Chodzi³am do szko³y sportowej, intensywnie trenowa³am koszykówkê, wiêc moje cia³o wygl±da³o na zdecydowanie mniej ni¿ 100-90 kg. Nigdy nie mia³am kompleksów i mo¿e dlatego nie s³ysza³am nigdy obelg dotycz±cych mojej wagi. Ludzie odbieraj± mnie tak, jak ja sama siebie widzê- zadban±, umalowan± i pewn± siebie dziewczynê. Je¿eli Ty w siebie nie wierzysz, to jak maj± zrobiæ to inni? Nie bêdê rzucaæ tutaj bana³ami w stylu "ka¿da z nas jest piêkna", no ale co mam zrobiæ skoro tak jest
ja wiem, ¿e gdybym czu³a siê piêknie to tak by mnie postrzegano. Kiedy¶ by³ taki czas, ¿e czu³am siê jak milion dolarów nawet w rozci±gniêtej koszulce. Fakt, by³am wtedy szczuplejsza, ale czu³am siê dobrze dziêki mojemu ch³opakowi, obecnemu mê¿owi. W jego oczach by³o widaæ jaki¶ tam podziw do mojego typu urody, a dodatkowym bod¼cem by³o to ¿e on siê zainteresowa³ w³a¶nie mn±, choæ móg³by mieæ du¿o ³adniejsz± dziewczynê (pisa³y¶cie tutaj o atakach zazdro¶ci - ja takie mia³am kiedy¶, bo mój obecny m±¿ znajdowa³ siê w krêgu zainteresowañ niejednej piêknej dziewczyny. Teraz ju¿ nie mam takich ataków zazdro¶ci i nawet ¶miaæ mi siê chce jak o tym pomy¶le). Dalej widzê, ¿e mu siê podobam, co trochê robi mi zdjêcia (których jak wspomina³am nienawidzê wiêc zazwyczaj je usuwam), komplementuje mnie i w ogóle czuje siê w powietrzu po¿±danie, ale nie dzia³a to na mnie tak jak kiedy¶. A pó¼niej by³ drugi okres kiedy czu³am siê jeszcze piêkniejsza ni¿ za pierwszym razem - wtedy by³am w ci±¿y dumnie wypina³am swoj± okr±g³±, kszta³tn± pi³eczkê
Stary 2014-09-25, 00:48   #3995
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Cze¶æ Dziewczyny

Heej, ja pamiêtam .
To teraz wrzucaj nam tu codziennie swoje jad³ospisy, bêdzie inspiracja .

---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
Bardzo dobrze, ¿e napisa³a¶. Chêtnie dowiadujê siê nowych rzeczy. Przynajmniej wiem na co zwróciæ uwagê. Tak¿e jeszcze raz dziêkujê

Hej. Ja jestem nowa. Super, ¿e siê przypomnia³a¶. Staram siê nadrabiaæ w±tek, ale jeszcze mi siê"mierda" ¿yczê sukcesów i zazdroszczê tego, ¿e siê sobie podobasz. Ja siê czasami bojê, ¿e nawet jak schudnê to nie bêdê siê sobie podoba³a. Ale pracujê nad tym te¿
Z drugiej strony, tak sobie my¶lê, jak bêdziesz siê naprawdê trzymaæ diety i æwiczeñ, a efektów nie bêdzie i dietetyczka nie poradzi nic lepszego to nie musisz siê za³amywaæ, tylko spróbowaæ "innej szko³y" . Bezstresowo .
Ale i tak my¶lê, ¿e efekty bêd± i bêdziesz zadowolona .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-25, 05:32   #3996
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

mamdwaoka witaj kochana super, ¿e do nas wróci³a¶ i dalej walczysz z kilogramami. Ja te¿ to robiê z lepszym b±d¼ gorszym skutkiem. Ostatnio nawet zastanawia³y¶my siê z LadyDaga gdzie jeste¶cie - Ci, którzy z nami zaczynali.

Ja dzi¶ znowu niewyspana i na dodatek lekko bol± mnie wszystkie miê¶nie po tej Chodakoskiej

Ps. ¦niadanie - jajecznica z dwóch jaj na odrobinie margaryny, kromka chleba i szklanka mleka.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-25, 06:45   #3997
201607111017
Konto usuniête

Jad³ospisy bedê wrzucaæ na pewno Nic mnie tak nie motywowa³o jak to
Czyta³am w³a¶nie te gdybania o dawnych dziewczynach i postanowi³am sie odezwaæ Ciekawi mnie jeszcze z Aadminale... Tak dobrze jej sz³o i by³a taka zawziêta...

Dzisiaj inauguracja roku akademickiego, moja pierwsza. Stresujê siê jak przed egzamiem na prawko :P

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 06:48   #3998
ArcymoneQ
Rozeznanie

Cytat:
Jad³ospisy bedê wrzucaæ na pewno Nic mnie tak nie motywowa³o jak to
Czyta³am w³a¶nie te gdybania o dawnych dziewczynach i postanowi³am sie odezwaæ Ciekawi mnie jeszcze z Aadminale... Tak dobrze jej sz³o i by³a taka zawziêta...

Dzisiaj inauguracja roku akademickiego, moja pierwsza. Stresujê siê jak przed egzamiem na prawko :P
Inauguracja to piku¶ w porównaniu z zakoñczeniem

Ps. Za mn± 100 wio¶larzy nie chcê przesadzaæ bo mnie wszystko boli.

Stary 2014-09-25, 11:26   #3999
MonnieB
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 960

A ja dzisiaj po raz pierwszy od ponad tyg siê wyspa³am. Odstawi³am tabletki nasenne i staram sie bez nich spac, ciê¿ko jest. Ale dzisiaj sie nareszcie uda³o. Stopa trochê boli ale zaraz lecê na si³owniê
Stary 2014-09-25, 12:30   #4000
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

[QUOTE=pannaatopowa;482695 54]
Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
A gdzie jedziesz do tej pracy ?
Jak± decyzjê podjê³a¶ odno¶nie tej propozycji o której nam kiedy¶ pisa³a¶?[COLOR="Silver"]

W³±snie do tej pracy jadê. Narzeczony mnie odwiezie. w razie czego siê zawiniemy z powrotem. Rozmawia³am z ni± przez telefon. Czêsto piszemy i kobieta wydaje siê byæ w porz±dku. Tylko cierpi na samotno¶æ, rodziny nie ma.
Sprawdzi³a¶ wiarygodno¶æ tej Pani?
Pytam bo my¶lê, ¿e jak wiêkszo¶æ dziewczyn siê niepokojê o Ciebie.

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez MonnieB Poka¿ wiadomo¶æ
A ja dzisiaj po raz pierwszy od ponad tyg siê wyspa³am. Odstawi³am tabletki nasenne i staram sie bez nich spac, ciê¿ko jest. Ale dzisiaj sie nareszcie uda³o. Stopa trochê boli ale zaraz lecê na si³owniê
Skoro ta stopa tak da³a Ci popaliæ mo¿e zaserwuj jej jeszcze dzieñ odpoczynku.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-25, 15:00   #4001
MonnieB
Zakorzenienie

W³a¶nie koñczê rowerek i nie ¿a³ujê ¿e posz³am, stopa nie boli ale staram siê nie przeciazac. W domu mam pierogi ruskie siostra mi zrobila :p az nie moge sie doczekaæ az je zjem :p

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-25, 15:13   #4002
201607111017
Konto usuniête

Cze¶æ piêkne
Pierwszy raz w swoim krótkim ¿yciu kupi³am dynie. I masz babo placek- jak j± siê je? Pokroiæ i udusiæ? Jaki ona ma w ogóle smak? :P
Stary 2014-09-25, 15:46   #4003
Olenka20
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 34

ja uwielbiam pieczon± dyniê (kroisz w kawa³ki i po prostu pieczesz)
albo zupê dyniow± (robie wywar warzywny, potem dorzucam dynie, gotuje, sol pieprz a pozniej blenduje na g³adko)

JA DZIS ZROBI£AM POSTANOWIENIE NA KONIEC ROKU:
DO KONCA ROKU:
-bede 5 razy w tygodniu (od pon do pt) maszerowac rano 40 minut
-nie bede pic coli i innych s³odzonych napojów
-bede sie starac ze wszystkich si³ zeby przynajmniej 4/5 moich posi³ków by³o zdrowe
-oraz bede rozsadniej robic zakupy, wykorzystywac bony znizkowe, promocje i punkty rabatowe
Olenka20 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-25, 18:03   #4004
ArcymoneQ
Rozeznanie

Olenka20 - Trzymaj siê tego!

mamdwaoka - hahaha zostaw j± na halowen

Ps. 4 duszone ziemniaki (bez t³uszczu i soli) - zaszala³am

Stary 2014-09-25, 18:27   #4005
201607111017
Konto usuniête

Zadzwoni³am do mamy (wiadomo :P). Bo w necie same wymy¶lne przepisy, a ja mia³am tylko dynie :P Na tej inauguracji masakra... nie wiedzia³am, ¿e bêdzie to tyle trwaæ... przez to nie jad³am 6h! By³am na uczelni jeden dzieñ i ju¿ mam do¶æ :P

Moje dzisiejsze luksusowe menu:
7:30- 2 kanapki z almette, jajkiem sadzonym i kie³kami,
13:30(!)- 2 tosty z ciemnego chleba z zó³tym serem, polane ketchupem+ 5 ogórków konserwowych, pomidor, kie³ki+ szklanka soku marchewkowego (bez syropu glulozowego),
16:00- 120gram twarogu pó³t³ustego ze startym jab³kiem i cynamonem+ 20 ciemnych winogron,
19:00- 1/3 malutkiej g³owki dyni upieczone na ³y¿eczce mas³a+ ogórek ma³osolny+ 30 gram fety.

Nie wiem jak to bêdzie od przysz³ego tygodnia. Mam tak poryty plan, ¿e... Co prawda wolny poniedzia³ek, ale we wtorek i ¶rodê do 20 Nie wiem jak ja mam w takie dni trzymaæ dietê.
Stary 2014-09-25, 18:53   #4006
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

[QUOTE=Malinka_Malinka;482 81669][QUOTE=pannaatopowa;482695 54]

Sprawdzi³a¶ wiarygodno¶æ tej Pani?
Pytam bo my¶lê, ¿e jak wiêkszo¶æ dziewczyn siê niepokojê o Ciebie.[COLOR="Silver"]

Rozmawia³am z ni± przez tel, co dzieñ piszemy. nie wiem jak j± jeszcze zweryfikowaæ

Cytat:
Napisane przez Olenka20 Poka¿ wiadomo¶æ
ja uwielbiam pieczon± dyniê (kroisz w kawa³ki i po prostu pieczesz)
albo zupê dyniow± (robie wywar warzywny, potem dorzucam dynie, gotuje, sol pieprz a pozniej blenduje na g³adko)

JA DZIS ZROBI£AM POSTANOWIENIE NA KONIEC ROKU:
DO KONCA ROKU:
-bede 5 razy w tygodniu (od pon do pt) maszerowac rano 40 minut
-nie bede pic coli i innych s³odzonych napojów
-bede sie starac ze wszystkich si³ zeby przynajmniej 4/5 moich posi³ków by³o zdrowe
-oraz bede rozsadniej robic zakupy, wykorzystywac bony znizkowe, promocje i punkty rabatowe
brawo, ¿yczê wytrwa³o¶ci

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-25, 19:36   #4007
ArcymoneQ
Rozeznanie

Ogl±dam w³a¶nie "najgrubsze go cz³owieka ¶wiata" na TVN style i jestem przera¿ona. Nie wiem ile ten go¶ciu wa¿y, ale gdzie on mia³ g³owê kiedy zaczyna³ przywierac do ³ó¿ka :/

Stary 2014-09-25, 20:02   #4008
201607111017
Konto usuniête

My¶lê, ¿e nie jeste¶my w stanie poj±æ jego toku my¶lenia, a co za tym idzie, zachowania. My jeste¶my normalnymi kobietami z wiêksz± lub mniejsz± nadwag±, a on- chorym psychicznie cz³owiekiem.
Chocia¿ zastanawiaj± mnie takie chorobliwe ludzkie zapêdy do autodestrukcji. Wie, ¿e co¶ mu bardzo mocno szkodzi, ale i tak nie potrafi siê powstrzymaæ.
Stary 2014-09-25, 21:22   #4009
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
My¶lê, ¿e nie jeste¶my w stanie poj±æ jego toku my¶lenia, a co za tym idzie, zachowania. My jeste¶my normalnymi kobietami z wiêksz± lub mniejsz± nadwag±, a on- chorym psychicznie cz³owiekiem.
Chocia¿ zastanawiaj± mnie takie chorobliwe ludzkie zapêdy do autodestrukcji. Wie, ¿e co¶ mu bardzo mocno szkodzi, ale i tak nie potrafi siê powstrzymaæ.
sama mam zapêdy do autodestrukcji. Tzn. palê papierosy. Wiem, ¿e mi szkodzi, ¿e mam ziemist± twarz, ¿e ¶mierdzê i puszczam z dymem kupê kasy - a jako¶ nie umiem przestaæ. Na czas ci±¿y i krótkiego karmienia piersi± rzuci³am, a pó¼niej... Szkoda gadaæ. Tak± cich± nadziejê mam, ¿e mo¿e siê teraz uda. Wczesniej trochê siê ba³am ¿e bêdê zajadaæ g³ód nikotynowy chipsami i innym ¶mieciowym jedzeniem ale mo¿e jak bêdê mia³a rozpiskê z diet± to bêdê siê jej trzymaæ bez podjadania.

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 03:37   #4010
meganem
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 432

Cytat:
Napisane przez michalova Poka¿ wiadomo¶æ
sama mam zapêdy do autodestrukcji. Tzn. palê papierosy. Wiem, ¿e mi szkodzi, ¿e mam ziemist± twarz, ¿e ¶mierdzê i puszczam z dymem kupê kasy - a jako¶ nie umiem przestaæ. Na czas ci±¿y i krótkiego karmienia piersi± rzuci³am, a pó¼niej... Szkoda gadaæ. Tak± cich± nadziejê mam, ¿e mo¿e siê teraz uda. Wczesniej trochê siê ba³am ¿e bêdê zajadaæ g³ód nikotynowy chipsami i innym ¶mieciowym jedzeniem ale mo¿e jak bêdê mia³a rozpiskê z diet± to bêdê siê jej trzymaæ bez podjadania.
W ka¿dym z nas s± jakie¶ autodestrukcyjne cz±steczki Te¿ palê jak smok. S³ysza³am, ¿e ten reklamowany desmoxan dzia³a, ale sama nie próbowa³am. A ¿eby unikn±æ podjadania trzeba sobie zajêcie znale¼æ.

https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=216083

E. Chodakowska :
Bikini x 22
Sukces x 19
Turbo wyzwanie x 27
Killer x 4
Metamorfoza x 3
Turbo spalanie x 5

Huragan Workout x 4
meganem jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-26, 05:16   #4011
womendontcry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 83

91,1
Nic tak dobrze nie robi z rana, jak odnotowanie kolejnego spadku

I ju¿ do pracy lecê

----98-97-96-95-94-93-92-91-90-
89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-
79-78-77-76 -75-74-73 -72-71-70-
69-68-67-66-65
womendontcry jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-26, 07:16   #4012
ArcymoneQ
Rozeznanie

Witam z rana, dzi¶ nie jestem pierwsza co mnie bardzo cieszy... jeszcze siê nie wa¿y³am, nie mam wagi na stanie, bêdzie dopiero po 10.oo wiêc niestety, ale muszê co¶ zje¶æ a przez to wskazanie nie bêdzie miarodajne.

womendontcry - gratulujê

Stary 2014-09-26, 08:03   #4013
michalova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez meganem Poka¿ wiadomo¶æ
W ka¿dym z nas s± jakie¶ autodestrukcyjne cz±steczki Te¿ palê jak smok. S³ysza³am, ¿e ten reklamowany desmoxan dzia³a, ale sama nie próbowa³am. A ¿eby unikn±æ podjadania trzeba sobie zajêcie znale¼æ.
kupi³am desmoxan ze szwagierk±. Ona rzuci³a, ja palê. Ale nie bra³am go regularnie, wziê³am tylko kilka tabletek póki co. Za to kole¿anka i jej narzeczony rzucili palenie z tabexami, a to ten sam sk³ad co desmoxan.

Cytat:
Napisane przez womendontcry Poka¿ wiadomo¶æ
91,1
Nic tak dobrze nie robi z rana, jak odnotowanie kolejnego spadku

I ju¿ do pracy lecê
gratulujê u mnie bez zmian - 70,9, ale dietê zaczynam na powa¿nie w ¶rodê

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 08:51   #4014
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:

Ja nigdy nie rozumia³am takich ludzi. Jak dochodzi³am do 90 zapali³a mi siê lapka, teraz po latach znów waga do 90 i znów lampka. rozumiem ze ci ludzie sa uzaleznieni od jedzenia, ale sa terapeuci i lekarze na lito¶æ bosk±! na pewno na terapiê wydadz± mniej ni¿ na tony jedzenia. no i zmniejszanie ¿o³±dka. przeciez to ostatnio takie popularne. mnie zastanawia sk±d bior± kase na jedzenie. renty maj±? i spo³eczeñstwo p³aci na nich? moim zdanie powinni dawaæ im renty na takich zasadach jak alkoholikom - leczysz siê dostajesz. wiem ¿e mo¿e podnios± g³osy: ale oni sami tak wybrali, nie mo¿na ich zmuszaæ. noo niewa¿ne...
ale szkoda, ¿e pañstwo nie pomaga w leczeniu oty³o¶ci i za dietetyka trzeba p³aciæ (zdaje siê ¿e cukrzycy maj± refundowane). jedzenie zdrowe jest duuu¿o dro¿sze. i wiêkszo¶ci ludzi nie staæ na dobry chleb razowy, czy dobrej jako¶ci miêso i upychaj± siê ¶mieciami.

Moja waga: 86,9 niestety tak mi skacze. chocia¿ spodnie rozmiar mniejsze musze kupiæ to waga nic w dó³.

Ps. Narzeczony rzuci³ palenie zajadaj±c to lizakami, albo rzuj±c zapa³ki. Niestety przyty³ (zawsze jadl du¿o, ale wcze¶niej nie by³o z tym problemów). teraz siê razem odchudzamy

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.

Edytowane przez pannaatopowa
Czas edycji: 2014-09-26 o 08:53
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-26, 09:21   #4015
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
Rozmawia³am z ni± przez tel, co dzieñ piszemy. nie wiem jak j± jeszcze zweryfikowaæ
A o co ona Ciebie pyta³a?
Dowiedz siê dok³adnie sk±d maj± pochodziæ pieni±¿ki na Twoj± wyp³atê i sprawd¼ dok³adnie te instytucje czym ona siê zajmuje i to czy na ten temat mówi³a Ci ta Pani jest wiarygodne.
Przynajmniej ja bym tak zrobi³a.

Stary 2014-09-26, 09:23   #4016
MissTerrible
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 144

Kupi³am now± wagê - elektroniczn± Moja dzisiejsza waga 100,7

Witam siê ze wszystkimi nowymi i 'starszymi' trochê nie nad±¿am za Wami

Ten tydzieñ jest dla mnie koszmarny... W niedzielê chrzcimy m³odsz± córkê i oczywi¶cie pojawi³ siê problem z ciuchami... Przebrnê³am przez wszystkie sklepy i jestem totalnie zdo³owana. Kupi³am bluzkê roz. 46 w Tesco (!) szeroki fason, dosyæ ³adna ale czarna... No trudno... Nie mog³am siê zapi±æ w ¿adnych spodniach 46 a wiêkszych nie by³o... Moje buty nie dotar³y, nie wiem czy dzisiaj jeszcze przyjd±... Mia³am przygodê z gum± do ¿ucia we w³osach, dlatego fryzjerka do mnie ostatnio przychodzi³a, niestety jak umy³am w³osy okaza³o siê ¿e s± tak obciête, ¿e chyba lepiej wygl±da³yby z t± gum±...
MissTerrible jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-09-26, 09:25   #4017
Malinka_Malinka
Zadomowienie

66,5 kg ¿ywego cielska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-26, 09:40   #4018
ArcymoneQ
Rozeznanie

U mnie bez zmian 74 No ale mam okres wiêc mo¿e to troszkê zawa¿y³o!

Stary 2014-09-26, 10:22   #4019
201607111017
Konto usuniête

Gratulujê spadków
U mnie po weekendzie (w sobotê i niedzielê mia³am tyle zajêæ, ¿e zjad³am tylko obiad- pizze ) podskoczy³am do 85 Ale dzisiaj ju¿ 84,5 W ten weekend znowu impreza... Bêdzie wino, czipsy, tort... ehhh

Do tego mój T¯ od wczoraj namawia mnie na jakie¶ wyj¶cie na kolacjê... Mówiê mu, ¿e nie chcê jej je¶æ, bo to nie skoñczy siê dobrze. A on, ze nie muszê siê odchudzaæ, bo mu siê podobam i on nie chce, ¿ebym schud³a poni¿ej 80, bo ju¿ nie bêdê kobiet± (wtf). Aaa no i oczywi¶cie, ¿e pewnie chcê schudn±æ, zeby móc podrywaæ facetów na politechnice :P. Jak tutaj takiemu przemówiæ do rozs±dku... On to najlepiej jada³by tylko w McDonaldzie ("przecie¿ tylko do pa¼dziernika s± kupony promocyjne! Trzeba korzystaæ!") :P

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

MissTerrible W H&M i Kapphal'u s± dzia³y z rozmiarami powy¿ej 46 Ciuchy s± dobrej jako¶ci i mo¿na kupiæ co¶ ³adniejszego ni¿ wielkie namioty jak dla starych babæ...
Stary 2014-09-26, 10:45   #4020
MonnieB
Zakorzenienie

Co do palenia - pali³am na³ogowo, strasznie duzo. Ponad rok temu wreszcie uda³o mi siê rzuciæ i do palenia na pewno nie wrócê. Drogi na³óg do tego kondycjê mia³am fataln±, nie wspomnê o skórze. Zaraz wskakuje na wagê :p
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.