![]() |
#3991 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 624
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cze¶æ Dziewczyny
![]() Nie wiem czy ktokolwiek mnie jeszcze tutaj pamiêta (du¿a czê¶æ siê wykruszy³a), ale udziela³am siê tutaj w czerwcu. Potem przysz³a praca przez ca³e 2 miesi±ce dzieñ w dzieñ, imprezki, wakacje i nie mia³am czasu na udzielanie siê na w±tku ![]() ![]() W czerwcu wa¿y³am 87 kg. W lipcu schud³am do 83. Od¿ywia³am siê jednak fatalnie i jedyne co jad³am to tosty z serem i zupa piwna ![]() ![]() ![]() Mo¿e napiszê co¶ o sobie, ¿eby nowe dziewczyny wiedzia³y z kim maj± do czynienia ![]() Mam 19 lat, jutro zaczynam studia ![]() W wakacje 3 lata temu schud³am z prawie 110 do 80 kg ![]() ![]() Teraz chcê dobiæ do 80 kg ![]() ![]() ![]() Ogólnie od marca zmieni³am ca³e swoje, szeroko pojête, ¿ywienie. Nie rzucam siê na jedzenie, umiem siê opanowaæ i wiem kiedy powinnam przestaæ je¶æ. Zdarzaj± mi siê oczywi¶cie dni grzechów, czasami nawet bardzo ciê¿kich, ale wiem, ¿e potem muszê siê pilnowaæ, ¿eby nie wróciæ do starych nawyków ![]() Na pocz±tek, to tyle ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 627
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Konto usuniête
|
michalova- ja nie zaczê³am odchudzaæ siê, bo mia³am do¶æ bycia spa¶lakiem. Chodzi³am do szko³y sportowej, intensywnie trenowa³am koszykówkê, wiêc moje cia³o wygl±da³o na zdecydowanie mniej ni¿ 100-90 kg. Nigdy nie mia³am kompleksów i mo¿e dlatego nie s³ysza³am nigdy obelg dotycz±cych mojej wagi. Ludzie odbieraj± mnie tak, jak ja sama siebie widzê- zadban±, umalowan± i pewn± siebie dziewczynê. Je¿eli Ty w siebie nie wierzysz, to jak maj± zrobiæ to inni? Nie bêdê rzucaæ tutaj bana³ami w stylu "ka¿da z nas jest piêkna", no ale co mam zrobiæ skoro tak jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3995 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() To teraz wrzucaj nam tu codziennie swoje jad³ospisy, bêdzie inspiracja ![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ale i tak my¶lê, ¿e efekty bêd± i bêdziesz zadowolona ![]()
![]() |
#3996 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
mamdwaoka witaj kochana
![]() ![]() Ja dzi¶ znowu niewyspana i na dodatek lekko bol± mnie wszystkie miê¶nie po tej Chodakoskiej ![]() Ps. ¦niadanie - jajecznica z dwóch jaj na odrobinie margaryny, kromka chleba i szklanka mleka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Konto usuniête
|
Jad³ospisy bedê wrzucaæ na pewno
![]() ![]() Czyta³am w³a¶nie te gdybania o dawnych dziewczynach i postanowi³am sie odezwaæ ![]() Dzisiaj inauguracja roku akademickiego, moja pierwsza. Stresujê siê jak przed egzamiem na prawko :P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#3998 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ps. Za mn± 100 wio¶larzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3999 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 960
|
A ja dzisiaj po raz pierwszy od ponad tyg siê wyspa³am. Odstawi³am tabletki nasenne i staram sie bez nich spac, ciê¿ko jest. Ale dzisiaj sie nareszcie uda³o. Stopa trochê boli ale zaraz lecê na si³owniê
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4000 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
[QUOTE=pannaatopowa;482695 54]
Cytat:
Pytam bo my¶lê, ¿e jak wiêkszo¶æ dziewczyn siê niepokojê o Ciebie. ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Skoro ta stopa tak da³a Ci popaliæ mo¿e zaserwuj jej jeszcze dzieñ odpoczynku.
![]() |
#4001 | |
Zakorzenienie
|
W³a¶nie koñczê rowerek i nie ¿a³ujê ¿e posz³am, stopa nie boli ale staram siê nie przeciazac. W domu mam pierogi ruskie siostra mi zrobila :p az nie moge sie doczekaæ az je zjem :p
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Konto usuniête
|
Cze¶æ piêkne
![]() Pierwszy raz w swoim krótkim ¿yciu kupi³am dynie. I masz babo placek- jak j± siê je? Pokroiæ i udusiæ? Jaki ona ma w ogóle smak? :P |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 34
|
ja uwielbiam pieczon± dyniê (kroisz w kawa³ki i po prostu pieczesz)
albo zupê dyniow± (robie wywar warzywny, potem dorzucam dynie, gotuje, sol pieprz a pozniej blenduje na g³adko) JA DZIS ZROBI£AM POSTANOWIENIE NA KONIEC ROKU: DO KONCA ROKU: -bede 5 razy w tygodniu (od pon do pt) maszerowac rano 40 minut -nie bede pic coli i innych s³odzonych napojów -bede sie starac ze wszystkich si³ zeby przynajmniej 4/5 moich posi³ków by³o zdrowe -oraz bede rozsadniej robic zakupy, wykorzystywac bony znizkowe, promocje i punkty rabatowe ![]()
#4004 |
Rozeznanie
|
Olenka20 -
![]() mamdwaoka - hahaha zostaw j± na halowen ![]() Ps. 4 duszone ziemniaki (bez t³uszczu i soli) - zaszala³am ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Konto usuniête
|
Zadzwoni³am do mamy (wiadomo :P). Bo w necie same wymy¶lne przepisy, a ja mia³am tylko dynie :P Na tej inauguracji masakra... nie wiedzia³am, ¿e bêdzie to tyle trwaæ... przez to nie jad³am 6h! By³am na uczelni jeden dzieñ i ju¿ mam do¶æ :P
Moje dzisiejsze luksusowe menu: 7:30- 2 kanapki z almette, jajkiem sadzonym i kie³kami, 13:30(!)- 2 tosty z ciemnego chleba z zó³tym serem, polane ketchupem+ 5 ogórków konserwowych, pomidor, kie³ki+ szklanka soku marchewkowego (bez syropu glulozowego), 16:00- 120gram twarogu pó³t³ustego ze startym jab³kiem i cynamonem+ 20 ciemnych winogron, 19:00- 1/3 malutkiej g³owki dyni upieczone na ³y¿eczce mas³a+ ogórek ma³osolny+ 30 gram fety. Nie wiem jak to bêdzie od przysz³ego tygodnia. Mam tak poryty plan, ¿e... Co prawda wolny poniedzia³ek, ale we wtorek i ¶rodê do 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
[QUOTE=Malinka_Malinka;482 81669][QUOTE=pannaatopowa;482695 54]
Sprawdzi³a¶ wiarygodno¶æ tej Pani? Pytam bo my¶lê, ¿e jak wiêkszo¶æ dziewczyn siê niepokojê o Ciebie.[COLOR="Silver"] Rozmawia³am z ni± przez tel, co dzieñ piszemy. nie wiem jak j± jeszcze zweryfikowaæ Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Rozeznanie
|
Ogl±dam w³a¶nie "najgrubsze go cz³owieka ¶wiata" na TVN style i jestem przera¿ona. Nie wiem ile ten go¶ciu wa¿y, ale gdzie on mia³ g³owê kiedy zaczyna³ przywierac do ³ó¿ka :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Konto usuniête
|
My¶lê, ¿e nie jeste¶my w stanie poj±æ jego toku my¶lenia, a co za tym idzie, zachowania. My jeste¶my normalnymi kobietami z wiêksz± lub mniejsz± nadwag±, a on- chorym psychicznie cz³owiekiem.
Chocia¿ zastanawiaj± mnie takie chorobliwe ludzkie zapêdy do autodestrukcji. Wie, ¿e co¶ mu bardzo mocno szkodzi, ale i tak nie potrafi siê powstrzymaæ. |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 432
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4011 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
91,1
Nic tak dobrze nie robi z rana, jak odnotowanie kolejnego spadku ![]() I ju¿ do pracy lecê ![]()
#4012 |
Rozeznanie
|
Witam z rana, dzi¶ nie jestem pierwsza co mnie bardzo cieszy... jeszcze siê nie wa¿y³am, nie mam wagi na stanie, bêdzie dopiero po 10.oo
![]() womendontcry - gratulujê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4014 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
Ja nigdy nie rozumia³am takich ludzi. Jak dochodzi³am do 90 zapali³a mi siê lapka, teraz po latach znów waga do 90 i znów lampka. rozumiem ze ci ludzie sa uzaleznieni od jedzenia, ale sa terapeuci i lekarze na lito¶æ bosk±! na pewno na terapiê wydadz± mniej ni¿ na tony jedzenia. no i zmniejszanie ¿o³±dka. przeciez to ostatnio takie popularne. mnie zastanawia sk±d bior± kase na jedzenie. renty maj±? i spo³eczeñstwo p³aci na nich? moim zdanie powinni dawaæ im renty na takich zasadach jak alkoholikom - leczysz siê dostajesz. wiem ¿e mo¿e podnios± g³osy: ale oni sami tak wybrali, nie mo¿na ich zmuszaæ. noo niewa¿ne... ale szkoda, ¿e pañstwo nie pomaga w leczeniu oty³o¶ci i za dietetyka trzeba p³aciæ (zdaje siê ¿e cukrzycy maj± refundowane). jedzenie zdrowe jest duuu¿o dro¿sze. i wiêkszo¶ci ludzi nie staæ na dobry chleb razowy, czy dobrej jako¶ci miêso i upychaj± siê ¶mieciami. Moja waga: 86,9 niestety tak mi skacze. chocia¿ spodnie rozmiar mniejsze musze kupiæ to waga nic w dó³. Ps. Narzeczony rzuci³ palenie zajadaj±c to lizakami, albo rzuj±c zapa³ki. Niestety przyty³ (zawsze jadl du¿o, ale wcze¶niej nie by³o z tym problemów). teraz siê razem odchudzamy ![]()
Edytowane przez pannaatopowa Czas edycji: 2014-09-26 o 08:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4015 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dowiedz siê dok³adnie sk±d maj± pochodziæ pieni±¿ki na Twoj± wyp³atê i sprawd¼ dok³adnie te instytucje czym ona siê zajmuje i to czy na ten temat mówi³a Ci ta Pani jest wiarygodne. Przynajmniej ja bym tak zrobi³a.
![]() |
#4016 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 144
|
Kupi³am now± wagê - elektroniczn±
![]() ![]() Witam siê ze wszystkimi nowymi i 'starszymi' trochê nie nad±¿am za Wami ![]() Ten tydzieñ jest dla mnie koszmarny... W niedzielê chrzcimy m³odsz± córkê i oczywi¶cie pojawi³ siê problem z ciuchami... Przebrnê³am przez wszystkie sklepy i jestem totalnie zdo³owana. Kupi³am bluzkê roz. 46 w Tesco (!) szeroki fason, dosyæ ³adna ale czarna... No trudno... Nie mog³am siê zapi±æ w ¿adnych spodniach 46 a wiêkszych nie by³o... Moje buty nie dotar³y, nie wiem czy dzisiaj jeszcze przyjd±... Mia³am przygodê z gum± do ¿ucia we w³osach, dlatego fryzjerka do mnie ostatnio przychodzi³a, niestety jak umy³am w³osy okaza³o siê ¿e s± tak obciête, ¿e chyba lepiej wygl±da³yby z t± gum±... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Zadomowienie
|
66,5 kg ¿ywego cielska
#4018 |
Rozeznanie
|
U mnie bez zmian 74
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4019 |
Konto usuniête
|
Gratulujê spadków
![]() U mnie po weekendzie (w sobotê i niedzielê mia³am tyle zajêæ, ¿e zjad³am tylko obiad- pizze ![]() ![]() ![]() ![]() Do tego mój T¯ od wczoraj namawia mnie na jakie¶ wyj¶cie na kolacjê... Mówiê mu, ¿e nie chcê jej je¶æ, bo to nie skoñczy siê dobrze. A on, ze nie muszê siê odchudzaæ, bo mu siê podobam i on nie chce, ¿ebym schud³a poni¿ej 80, bo ju¿ nie bêdê kobiet± (wtf). Aaa no i oczywi¶cie, ¿e pewnie chcê schudn±æ, zeby móc podrywaæ facetów na politechnice :P. Jak tutaj takiemu przemówiæ do rozs±dku... On to najlepiej jada³by tylko w McDonaldzie ("przecie¿ tylko do pa¼dziernika s± kupony promocyjne! Trzeba korzystaæ!") :P ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- MissTerrible W H&M i Kapphal'u s± dzia³y z rozmiarami powy¿ej 46 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 | |
Zakorzenienie
|
Co do palenia - pali³am na³ogowo, strasznie duzo. Ponad rok temu wreszcie uda³o mi siê rzuciæ i do palenia na pewno nie wrócê. Drogi na³óg do tego kondycjê mia³am fataln±, nie wspomnê o skórze. Zaraz wskakuje na wagê :p
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:18.