|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część III
uzylam dzis pierwszy raz olejek do wlosow ze spa, no hmm nie oczekiwalam jakis rewolucji na moich wlosach ale w sumie bardzo zawiedziona nie jestem
. wlosy sa bardziej blyszczace a byly matowe] delikatne [chociaz wczesneij tez takie byly]. no nie jest zle ale rewelacji tez nie ma. poczekam uzyje jeszcze kilka razy to moze bedzie lepiej. moze po prostu moje wlosy sa az tak zniszczone i potrzebuja wiecej zasu na naprawde.uzylam dzis cienie coral cos tam i jestem pod wrazeniem, nowe cienie sa boskie :d nie to co kiedys, ktore byly straszne kamienne. te sa delikatne i ladnie sie rozprowadzaja. blyszczyk do ust coffee tez jest boski, taki naturalny, sprawia ze usta sa takie soczyste haha nie jest to czerwien, nie jest roz czy braz kolor jest hmm niby wpadajacy w bordo jednak na ustach nadaja ladny soczysty odcien.
|
|
#2432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie zapach na lato super
|
|
|
|
|
#2433 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wobec tego zapewne ulegne, ale to dopiero w kat 11
|
|
|
|
|
#2434 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedzi moze sobie zamowie-a z tymi kolorami to roznie bywa czasami sa inne w rzeczywistosci,a reszta kolorkow tez taka lsnia ???
I co z tymi perfumami Blue Woman cos znikly ??? !!! |
|
|
|
#2435 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o Individual Blue for Her to od dawna nie ma jej w sprzedaży a jeśli o Blue Rush dla Niej to jest w kat.9 w cenie 47,9zł
|
|
|
|
#2436 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawzajem ![]() Cytat:
|
|
#2437 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
MaT czy ty kojarzysz w ktorym roku on byl w katalogu? |
|
|
|
|
#2438 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłosiłam do KWC szampon 2 w 1 Papaja + kiwi. Które z was używały (m.in miesiąc) proszone są o skrobanie recenzji
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19844Mi osobiście ten szampon nie podszedł, a szkoda bo zapach ma super Wzięłam go na tydzień do TZ do StW z nadzieja że skoro jest od razu z odżywką (nie musiałam dźwigać osobno odżywki) to moje włosy będa miękkie i błyszczące. Ale niestety - były suche, sinowate, sztywne... Muszę więc używać jeszcze dodatkowej odżwyki - wczoraj uzyłam Timotei do włosów normalnych czarna porzeczka+piwonia i efekt jet taki---> - włosy są miękkie i błyszczące.
|
#2439 |
|
Raczkowanie
|
Witam w piekny słoneczny niedzielny poranek ta wzmacniajaca odzywka jest boska stosuje ja tydzien i widac efekty,mam nadzieje ze doczekam się dlugich i twardych pazurków.
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam sie nad meską wodą toaletowa interact dla męza co o niej myslicie?podoba sie wam zapach a moze wiecie czy jest trwały?bardzo prosze o opinię i z góry dziękuje.
|
|
|
|
#2441 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2442 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Avonki mam pytanko,czy któras z Was miała moze bizuterie Illumine? Chciałabym sobie kupic kolczyki,ale nie wiem czy nie są tandeckie Z góry dziękuje za odpowiedzi
|
|
|
|
#2443 |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Czy ktoś mógłby mi podać stronkę, z której ściągnę K09 + demo i inne takie? edit: już wszystko znalazłam w poprzednim wątku ![]() btw, ale mnie tu dawno nie było
Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc Czas edycji: 2007-07-22 o 12:19 |
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój chłopak też się zastanawia, wąchał pachnącą stronę i mu sie podobało. Więc w następnej kampanii mu ją zamówie, bo w tej bierze Blurush.
|
|
#2446 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2447 |
|
Rozeznanie
|
Mi wczoraj przyszła paczuszka z K09, do mojej kolekcji doszło:
krem do szybkiego pedicuru Senses Summer Burst 2xchłodzący spray po opalaniu balsam z beta karotenem olejek do opalania zestaw SSS zielony Senses Tropical Zing 500 ml szminka USR sheer Naturale ( super kolorek, delikatny ale ładny) pianka z demo AT ( nawe fajna) balsam z demo AT szampon z internetowej At maseczka SPA z internetowej ( używałam wczoraj całkiem dobra) maseczka SPA śródziemnomorska żel kąpielowy z oliwką zmiękczający krem do pięt zestaw do peducuru 4 w 1 ( taka lipa ze jak chciałam wyjąć pumeks to zosta ł on w jednej częsci i nie da rady go wyciągnąć, złamał sie w pół)
|
#2448 |
|
Zakorzenienie
|
ehh teraz jest tak goraco moja twarz siie ciagle swieci.moze poradzicie mi z avonu jakis tonik opczyszczajcy
bo zeli mam mnostwo no ale nie zawsze ma m czas zeby poleciec do lazienki i przemycbuzie. atonik moge miec zawsze przy sobie tylko jaki//?? i czy puder matujacy z tej serii solutions jest dobry??
|
|
|
|
#2449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2450 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za pomoc
![]() A co sądzicie o serii Pore Pure Fuction? Ja nigdy nie uzywałam i zastanawiam się właśnie czy obie kupić ten zestawik z katalogu 9.
|
|
|
|
#2451 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POczytaj recenzje na KWC:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/szukaj...gdzie=produkty Czy któras z was zamówiła juz ten scrub: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=19371 ?? Czy to jest ten sam który był dawniej? (nazwa chyba taka sama)
|
|
#2452 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny!! Mam błyszczyk UCR kolor COFFE, jakby którś chciała to wkleje fotkę
|
#2453 |
|
Wtajemniczenie
|
wklejaj
mnie np. nie udało się dotrzeć do wszystkich testerów w COK (już część ukradziono)
|
|
|
|
#2454 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja swoich czasów miałam tonik. na wypryski dobry, bo je wysusza. na normalną cerę nie nadaje się- jak to z alkoholem- cera zostaje za bardzo wysuszona. miałam też żel 200ml w dużej tubie. własciwie została mi koncowka. teraz ten zelik wycofali. bardzo wydajny i dobrze oczyszcza buźkę.
|
|
#2455 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, jeżeli z poprzedniego katalogu nie mam 150 zł (bo w ogóle nie składałam zamówienia
) to czy kupując w COKu (za mniej niż 150zł, bo kupuję tylko dla siebie) będę musiała coś dopłacać? Jak to z tym jest?
|
|
|
|
#2456 |
|
Wtajemniczenie
|
pewno Ci policzą 10 zł opłatę
więc albo postaraj się, aby było te wymagane 150 zł, albo poproś jakąś kupujacą
|
|
|
|
#2457 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a nie mam czasu czekać na składanie zamówienia właściwego, tj. dla klientek, bo jeszcze nie wszystkie je złożyły... no nic, pomyślę o tym jeszcze ![]() dzięki
|
|
|
|
|
#2458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam cerę mieszaną i na brodzie zawsze pojawialy mi sie male wypryski ,ale regularnie juz jakies 6 miesiacy uzywam tego krem-zel matujący z tej serii i jest naprawde super,gorąco polecam a do tego po nałozeniu podkładu nie roluje się, co czesto sie dzieje jesli chodzi i kremy matujace,szybko sie wchłania i ma nawet przyjemny zapach.
|
|
|
|
#2460 |
|
Zakorzenienie
|
i ja polecam całą serię Pure pore fuction. Tonik świetny, pianka jeszcze lepsza, tylko trzeba uważać, trzeba mieć naprawdę tłustą skórę bo może wysuszać.
Naprawdę naprawdę nie ma mozliwości zamawiania próbek podkładu perfect wear? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

. wlosy sa bardziej blyszczace a byly matowe] delikatne [chociaz wczesneij tez takie byly]. no nie jest zle ale rewelacji tez nie ma. poczekam uzyje jeszcze kilka razy to moze bedzie lepiej. moze po prostu moje wlosy sa az tak zniszczone i potrzebuja wiecej zasu na naprawde.

wobec tego zapewne ulegne, ale to dopiero w kat 11

Wzięłam go na tydzień do TZ do StW z nadzieja że skoro jest od razu z odżywką (nie musiałam dźwigać osobno odżywki) to moje włosy będa miękkie i błyszczące. Ale niestety - były suche, sinowate, sztywne... Muszę więc używać jeszcze dodatkowej odżwyki - wczoraj uzyłam Timotei do włosów normalnych czarna porzeczka+piwonia i efekt jet taki--->