Marcowe Mamy 2015 cz. 2 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-26, 17:44   #1891
luzna25
Zadomowienie

Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2

Dziękuje Wam wszystkim Na pewno jak podepną mi internet z powrotem to do Was wrócę

Oj duży- chyba po tatusiu Ale lekarz mówił, że w normach się mieści Zwłaszcza, że usg wykazuje że jest o tydzień starszy

Pozdrawiam Trzymajcie się ciepło w te zimne dni
Radek- ur. 23 luty 2015 o godz. 10:24

luzna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 17:51   #1892
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Missandei Pokaż wiadomość
Hej, ja po wizycie, wszystko dobrze ciśnienie mierzyłam od ostatniej wizyty co miałam za duże, ale w domu było idealne cały czas i pani się śmiała, że syndrom białego fartucha cytologia mi wyszła dobra, jednak dostałam globulki, bo jakaś maleńka infekcja jest, ale mówiła, żeby się nie przejmować i po tym mi przejdzie.
A za miesiąc połówkowe już
Super dobre wieści

Pospałam troszkę, normalnie taka paskudna pogoda że głowa sama lgnie do poduszki

A jak się obudziłam to wiecie co moja córka zrobiła, przyniosła misia z kołysanką, położyła mi na brzuszku i mówi, żeby dzidzia sobie posłuchała i smacznie spała. Strasznie mnie to rozczuliło.

A zjadłam popcorn i coś mi ciężko i nie dobrze i nie wiem czy nie wyląduje wszystko w kibelku

Edytowane przez marta24171
Czas edycji: 2014-09-26 o 18:18
marta24171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 18:19   #1893
smv
Zakorzenienie

A ja Poszlam po L4 powiedziałam o tym chwilowym plamieniu. Kurde weszlam tylko po L4 bez kolejki a pani dr mnie zbadala zrobiła usg i badanie dopichwowe i powiedziała "żeby mnie sumienie nie Gryzlo musze wszystko sprawdzic". Wszystko dobrze. Dziecię żyje pomachalo mi nawet uff w razie wu mam przyjeżdżać gdyby coś się działo.
Chociaż się uspokoiłam.
Stary 2014-09-26, 18:21   #1894
Lillkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
A ja troszkę zaszalałam i kupiłam przez internet parę ciuszków dla Maleństwa
Pokaż!

Cytat:
Napisane przez smv Pokaż wiadomość
A ja Poszlam po L4 powiedziałam o tym chwilowym plamieniu. Kurde weszlam tylko po L4 bez kolejki a pani dr mnie zbadala zrobiła usg i badanie dopichwowe i powiedziała "żeby mnie sumienie nie Gryzlo musze wszystko sprawdzic". Wszystko dobrze. Dziecię żyje pomachalo mi nawet uff w razie wu mam przyjeżdżać gdyby coś się działo.
Chociaż się uspokoiłam.
Bardzo dobrze, że cię zbadała, dla ciebie to też uspokojenie. Super, że wszystko dobrze

Lillkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 18:22   #1895
marta24171
Rozeznanie

Cytat:
Chociaż się uspokoiłam.
No to super,będziesz spokojniejsza, fajna ta Twoja Pani doktor i wyrozumiała. Ja nie lubię takich wizyt na których nie mam usg jakaś taka nie spokojna jestem i dlatego teraz muszę aż do 22.10 czekać aż obejrzę swoją dzidzie.
Stary 2014-09-26, 19:11   #1896
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luzna25 Pokaż wiadomość
Dziękuje Wam wszystkim Na pewno jak podepną mi internet z powrotem to do Was wrócę

Oj duży- chyba po tatusiu Ale lekarz mówił, że w normach się mieści Zwłaszcza, że usg wykazuje że jest o tydzień starszy

No jak mieści się w normach to najważniejsze

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
niunia_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:14   #1897
Tepsa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej, ja po wizycie, wszystko dobrze ciśnienie mierzyłam od ostatniej wizyty co miałam za duże, ale w domu było idealne cały czas i pani się śmiała, że syndrom białego fartucha cytologia mi wyszła dobra, jednak dostałam globulki, bo jakaś maleńka infekcja jest, ale mówiła, żeby się nie przejmować i po tym mi przejdzie.

Cytat:
Gratuluję udanej wizyty Ja też dzisiaj miałam wizytę u ginekologa. Maluszek rośnie, już waży 367 g A mierzy 12 cm od głowy do pupci Cytologia wyszła mi super Ogólnie lekarz mówi oby tak dalej. Jedyne co to dalej d-dimery mi źle wyszły i dostałam receptę na kolejne 20 zastrzyków Ale to wszystko dla dobra dzidziusia

A tak poza tym to chciałabym się z Wami na tydzień pożegnać, bo odcinają mi internet Więc dopiero za jakiś tydzień będę znów mogła się tu po udzielać
Wszystkim dziewczyną na ten czas, życzę udanych wizyt i super samopoczucia
do zobaczenia
Cytat:
Chociaż się uspokoiłam.
no to super, że zmałym wszytsko ok
Stary 2014-09-26, 19:23   #1898
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż się uspokoiłam.
Super Ci sie ginekolog trafiła
Ciesze sie, ze wszystko ok, możesz być teraz spokojniejsza

Synek

"Wędrówką jedną życie jest człowieka..."
ewka5891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:33   #1899
smv
Zakorzenienie

Heh ja swojego dżuniora to widzę co tydzień w zasadzie. Dwa tyg temu mialam genetyczne tydzień temu w szpitalu robili badania i znów dzisiaj usg... Hehe.
Moja Pani gin jest naprawdę lux kobieta!
Stary 2014-09-26, 19:34   #1900
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Heh ja swojego dżuniora to widzę co tydzień w zasadzie. Dwa tyg temu mialam genetyczne tydzień temu w szpitalu robili badania i znów dzisiaj usg... Hehe.
Moja Pani gin jest naprawdę lux kobieta!
no to masz super chodzisz prywatnie?

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-26, 19:39   #1901
ewka5891
Zakorzenienie

Ja mam samotny wieczór z młodym Tz pomaga znajomym i pewnie wróci późno. My za to zrobiliśmy muffiny z czekoladą na jutro a teraz leniuchujemy

Synek

Stary 2014-09-26, 19:42   #1902
mon9
Zakorzenienie

Fajna kurtka
http://tablet.hm.com/pl/product/29385?article=29385-A

Ja nie wiem czy kurtkę będe kupowac specjalnie na ciąże.. Chyba będe myślec o tym jak sie nie będe w moje mieścić

A z hm chyba ciążowe jeansy kupie i tyle będzie z zakupów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mon9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:48   #1903
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Ja mam samotny wieczór z młodym Tz pomaga znajomym i pewnie wróci późno. My za to zrobiliśmy muffiny z czekoladą na jutro a teraz leniuchujemy
a jaki masz przepis na muffiny?? Jeszcze nigdy nie robiłam a miałabym ochotę...

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:50   #1904
nouvelle2
Zakorzenienie

hej dziewczęta!
znów witam się z bólem głowy
proszę trzymajcie za mnie jutro kciuki od 11, bo mam ten przeklęty egzamin

Doszedł mi dziś kocyk-pieluszka z owcami (wstawiałam tu kilka dni temu link) i jeeeejciu jaki to jest milusi materiał i taki "chłodny" jak jedwab Na lato jako kołderka do wózka będzie idealny Także gorąco polecam te wszystkie muślinowe rzeczy (to jest akurat mieszkanka bawełny muślinowej z bambusem)

Cytat:
Napisane przez mon9 Pokaż wiadomość
Fajna kurtka
http://tablet.hm.com/pl/product/29385?article=29385-A

Ja nie wiem czy kurtkę będe kupowac specjalnie na ciąże.. Chyba będe myślec o tym jak sie nie będe w moje mieścić

A z hm chyba ciążowe jeansy kupie i tyle będzie z zakupów

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
fajna ta kurtka szkoda, że khaki nie ma....
ja sobie przymierzałam tą (często ubieram się na dziecięcym) http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...1p2066528.html Ale miała trochę za krótkie rękawy, a przy tym była strasznie szeroka, w dziewiątym miesiącu wlazłabym w nią w ciąży bliźniaczej

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:57   #1905
ewka5891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
a jaki masz przepis na muffiny?? Jeszcze nigdy nie robiłam a miałabym ochotę...
Robiłam z tego przepisu: http://www.poezja-smaku.pl/muffinki-...zna-czekolada/
Pierwszy raz wiec jeszcze nie mogę powiedzieć czy dobre

Mon super kurtka tylko cena nie fajna jak na 1 sezon

Nouvelle kciuki za egzamin

Swego czasu kupowalam spodnie w hm na dziale dziecięcym, przynajmniej mi z tylka nie spadały

Synek

Stary 2014-09-26, 19:59   #1906
papalinka83
Zakorzenienie

Co do kurtki, to ja też chyba muszę kupić, bo trzeba liczyć, że od listopada będzie zimno, bo przecież może być, to wychodzi aż 4,5 miesiąca do porodu, a ja mam płaszcz zimowy obcisły i na pewno nie wejdę już niedługo

Czy ktoś ma problemy z żyłami w ciąży? Poprzednio mi wyszło kilka żył na wierzch i trochę pajączków, ale pod koniec ciąży, a teraz od początku jak grzyby po deszczu będę niedługo wyglądać jak tygrys. Gin mi kazał brać cyclo 3 fort na wzmocnienie naczyń i umówić sięna wizytę u angiologa

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:35   #1907
smv
Zakorzenienie

Papalinko obserwuj się po cyclo 3 fort moja mama miała wymioty przez ten lek i bolały ja nogi w stawach. Ja tez go brałam ale jak miałam nie w gispie ale na szczęście mi nic się nie działo. Zmęczona jakaś jestem mąż pojechał do swojego taty bonu psa kleszcza znalazłam a ja się boję takich stworów brr. Ja w niedziele jadę na zakupy może cosik kupię

Byłam dziś w Pepco (nie wiem czy znacie ) dla dziewczynek ubrań mnóstwo a dla chłopców mało... A coś kurcze czuje ze to mały siurek daje mi popalić heh

Dziewczyny w jakiej wodzie się kąpiecie? Chodzi mi o temp. Dla mnie ciepła to wrzątek i zawsze w takiej się mylam a odkąd wiem o ciąży to myje się w letniej (dla innych to woda ciepła). Boje się myć bo wydaje mi się ze mi wody odejdą ;/głupie to chyba myślenie co nie?
A kąpiele sobie robicie?

Niunia tak chodzę prywatnie ale dziś np nie płaciłem za wizytę. Moja gin czasami nie bierze i mówi że pieniądze nie są ważne w życiu tylko zdrowie... I już nie raz byłam u niej i nic nie wzięła. Kobieta złoto

Edytowane przez smv
Czas edycji: 2014-09-26 o 20:43
smv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:43   #1908
debraM
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nusiekowa Pokaż wiadomość
mój osttanio kupił sobie kamerke go pro I gdziekoleiwk się nie wybieramy to kamerka jedzie z nami. Ostatnio nawet napomknął czy moze to nie byłby super pomysł jakby na porodówke ją zabrać.... moje spojrzenie chyba mówiło wszytsko bo nie ciągnął tematu...
Ja swojemu kupiłam ostatnio na urodziny, ale na taki pomysł - kręcenie porodu mam nadzieję nie wpadnie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość
Nusiekowa- my tez mamy ta kamerke ale takich pomyslow moj tezet to nie ma jak twoje hehe nam sie przydaje na wyprawy offroadowe, oboje lubimy takie klimaty
A na czym jeździcie na offroadach?

Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
zobaczcie co jeszcze znalazłam http://www.bezpiecznymaluch.com.pl/warsztaty
Ja byłam na tych z mamo to ja i na te też pójdę

Cytat:
Cieszę się, że wizyta udana
Cytat:
Gratuluję udanej wizyty Ja też dzisiaj miałam wizytę u ginekologa. Maluszek rośnie, już waży 367 g A mierzy 12 cm od głowy do pupci Cytologia wyszła mi super Ogólnie lekarz mówi oby tak dalej. Jedyne co to dalej d-dimery mi źle wyszły i dostałam receptę na kolejne 20 zastrzyków Ale to wszystko dla dobra dzidziusia

A tak poza tym to chciałabym się z Wami na tydzień pożegnać, bo odcinają mi internet Więc dopiero za jakiś tydzień będę znów mogła się tu po udzielać
O jaki duży dzieciaczek

Mi też te dimery wyszły za wysokie 927, ciekawe czy też dostanę zastrzyki

Cytat:
Chociaż się uspokoiłam.
No i fajnie Cieszę się, ze wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez nouvelle2 Pokaż wiadomość
hej dziewczęta!

Doszedł mi dziś kocyk-pieluszka z owcami (wstawiałam tu kilka dni temu link) i jeeeejciu jaki to jest milusi materiał i taki "chłodny" jak jedwab Na lato jako kołderka do wózka będzie idealny Także gorąco polecam te wszystkie muślinowe rzeczy (to jest akurat mieszkanka bawełny muślinowej z bambusem)

daj linka jeszcze raz, bo ja nie nadrobiłam

A ja dzisiaj pierwszy raz poczułam malucha ręką i witam się w 19 tygodniu

3190g, 55cm
debraM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:02   #1909
nouvelle2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Ja swojemu kupiłam ostatnio na urodziny, ale na taki pomysł - kręcenie porodu mam nadzieję nie wpadnie

A na czym jeździcie na offroadach?

Ja byłam na tych z mamo to ja i na te też pójdę

Cieszę się, że wizyta udana

O jaki duży dzieciaczek

Mi też te dimery wyszły za wysokie 927, ciekawe czy też dostanę zastrzyki

No i fajnie Cieszę się, ze wszystko dobrze

daj linka jeszcze raz, bo ja nie nadrobiłam

gangsta owce! http://www.pinknomore.pl/muslinowa-chusta-gangsta-owce/ Tej firmy mam także prześcieradła do gondoli i jakość jest superMam też kilka rzeczy z Elodie Details i mimo wysokich cen, jakościowo nie powalają na kolana. Także tu radziłabym uważać, jakby ktoś się chciał skusić, szczególnie na przywieszki do smoczków. Mam dwie i myślałam, że są z takiej elastycznej grubej gumy, a to taki cienki materiał No ale wzornictwo mają fajne

w ogóle to strasznie Wam zazdroszczę, że już czujecie swoje maluchy Mi to się tylko tak przelewa, ale że z reguły jest to po posiłku to pewnie to układ pokarmowy

we're not in Wonderland anymore, Alice.
nouvelle2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:48   #1910
niunia_ona
Zakorzenienie

Cytat:
gangsta owce! http://www.pinknomore.pl/muslinowa-chusta-gangsta-owce/ Tej firmy mam także prześcieradła do gondoli i jakość jest superMam też kilka rzeczy z Elodie Details i mimo wysokich cen, jakościowo nie powalają na kolana. Także tu radziłabym uważać, jakby ktoś się chciał skusić, szczególnie na przywieszki do smoczków. Mam dwie i myślałam, że są z takiej elastycznej grubej gumy, a to taki cienki materiał No ale wzornictwo mają fajne

w ogóle to strasznie Wam zazdroszczę, że już czujecie swoje maluchy Mi to się tylko tak przelewa, ale że z reguły jest to po posiłku to pewnie to układ pokarmowy
doczekamy się i na swoje kopniaczki w brzuszku

Julia na świecie

biust 88/85
pd b 82,5/82
brzuch 90/88
talia 77
biodra 91/87
udo 54/52
lydka 36/35,5
Stary 2014-09-26, 22:10   #1911
Uliczkaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez EdithS Pokaż wiadomość
No to już się nie stresuj, odgoń to wszystko daleko od siebie, a najlepiej już za siebie Ja coś mam napięty cały brzuch i czuję kłucia w 3 różnych miejscach

A co do teściówki, dodała jeszcze jeden argument, że imię dziecka musi być takie, żeby imieniny były zaraz blisko urodzin, więc mam przeglądać ewentualnie marzec i kwiecień w kalendarzu. nie wiem czy się śmiać czy płakać! Ale mam taki luz na to, naprawdę, czuję się jak w brazylijskim serialu
Hehehehhe, więc tylko pozazdrościć! Masz rację, takim gadaniem nie ma co się przejmować!
Moja mama ma imieniny i urodziny tego samego dnia i jakoś nigdy nie była z tego zbyt zadowolona. Z kolei mój A. ma imieniny 2 tyg. po urodzinach i tak mu pasuje. Więc tym zupełnie nie trzeba zawracać sobie głowy

Edith, Debra, Crystal Dziewczyny, dzięki za dobre słowo Ja przed ciążą i tak dużo więcej się wszystkim przejmowałam. Teraz staram się nie martwić rzeczami, na które nie mam wpływu. Po prostu wczoraj był jakiś tragiczny dzień i hormony buzowały.

Martunka88 Przepraszam, że dopiero odpisuję Wiesz, w tych naszych szpitalach martwią mnie przede wszystkim hurtowo robione cesarki i nacięcia krocza. Choć oczywiście wszystko zależy od położnej i lekarza. Jeśli masz tam kogoś, na pewno warto skorzystać Druga sprawa to brak intymności, choć na szczęście trochę to się zmienia. Rodziłam na Warszawskiej, ale to było 10 lat temu i porodówka wyglądała zupełnie inaczej. Za to już wtedy "połóg" był ok i położne również. W PSK 3 lata temu rodziła moja przyjaciółka. Wtedy sale na "połogu" były wieloosobowe, łazienka na korytarzu.. Oczywiście nie to jest najważniejsze, tylko zdrowie Malucha, ale na razie po prostu nie jestem w stanie dokonać wyboru... Chyba muszę oba szpitale sama obejrzeć.
Jak Twoje zdrowie?

Papalinko Ja mam ciągle problemy z pajączkami, a teraz jest jeszcze gorzej... na twarzy też coraz więcej się uwidacznia... Czy te tabletki są na receptę? Chyba zapytam o nie moją gin.

A co do kurtek na zimę- bardzo fajne są na HappyMum, ale cena ciut za wysoka moim zdaniem

Ledwie żyję, więc już mówię dobranoc
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:12   #1912
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ewka5891 Pokaż wiadomość
Robiłam z tego przepisu: http://www.poezja-smaku.pl/muffinki-...zna-czekolada/
Pierwszy raz wiec jeszcze nie mogę powiedzieć czy dobre

Mon super kurtka tylko cena nie fajna jak na 1 sezon

Nouvelle kciuki za egzamin

Swego czasu kupowalam spodnie w hm na dziale dziecięcym, przynajmniej mi z tylka nie spadały
właśnie zrobiłam i się pieką tyle że z gorzką

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:35   #1913
Uliczkaz
Raczkowanie

Cytat:
zobaczcie co znalazłam, ja się poryczałam ze wzruszenia )
https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057
Oj i mnie łezki poleciały. Dzięki wielkie za linka
Uliczkaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:44   #1914
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Mnie po pracy znajomi wyciągnęli na zabawe w hotelu i niwdawno wróciłam. Nie tańczyłam ale se pojadłam dobroci. A jutro do pracy. Grrrr!
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:17   #1915
lesyeux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olasia Pokaż wiadomość

[/COLOR]lesyeux- a jak Twoje cisnienie? Mierzysz sobie... kurcze wspolczuje i bolu glowy i sensacji zoladkowych.[COLOR="Silver"]
tak ciśnienie mam ok, prawie codziennie mierzę

Cytat:
Napisane przez JoaMro Pokaż wiadomość
Ja też miewam takie migrenowe bóle głowy (innych bóli właściwie nie mam - zawsze jedna strona, oko, żuchwa, ucho). Od początku ciąży. W I trymestrze wymiotowałam z bólu, teraz jest jakby troche słabszy. Już to pisałam, ale może wam się przyda to powtórze. Mi pomaga CocaCola. Może nie tak do zera, ale jestem w stanie jakoś funcjonować. Już jest stałym lokatorem w moim domu. Poza tym prysznic, zimny okład na głowę, w najgorszym przypadku Apap (ale zawsze popijam go tą Colą) i praktycznie przez cały czas bólu jestem w stanie jeść tylko bułki z masłem i solą.
wiem co to znaczy po ostatnim! (dziękuje za rady, mam jednak nadzieję, że nie będą potrzebne )

Cytat:
Tydzień szybko zleci:P ale czy nadrobisz nas hihi :P nie no żart!
Uważaj na siebie

Cytat:
Chociaż się uspokoiłam.
i super gin tak ma byc! i usg z zaskoczenia, elegancko

Cytat:
hej dziewczęta!
Trzymam kciuki jutro o 11 zdasz na pewno :p a jak nie to tych egzaminujących myszy zjedzą oby jutro głowa nie bolała

Cytat:

Byłam dziś w Pepco (nie wiem czy znacie ) dla dziewczynek ubrań mnóstwo a dla chłopców mało... A coś kurcze czuje ze to mały siurek daje mi popalić heh

Dziewczyny w jakiej wodzie się kąpiecie?
Pepco super sklep ciuszki tanie i fajne
a co do kąpieli, ja jestem z tych lubiących chłodne kąpiele

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość

super

a mnie coraz częściej WZDYMA, czuje się taka nadmuchana
i jakoś się moje kształty zmieniły, jakaś jestem zapuchnięta, większa
( wydawało mi się, ze bardziej się nie da )
jakoś , denerwuje mnie to.. wszystko na mnie źle leży

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Uciekam spać ;* buziaczki
Stary 2014-09-27, 01:58   #1916
smv
Zakorzenienie

O rety zaraz druga w nocy a mężu mój chrrrrrrrrrrrrrapie! Masakra.! Niech mnie ktoś zastrzelił albo jego!
Stary 2014-09-27, 06:58   #1917
mordka_1985
Zadomowienie

GG do mordka_1985

Witam jako pierwsza

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Niestety z bólem głowy
Synek tp. 15.03.2015
mordka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 07:13   #1918
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:

gratulacje duże te nasze dzieciaczki sie robią

---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:10 ----------

Cytat:
hej dziewczęta!

fajna ta kurtka szkoda, że khaki nie ma....
ja sobie przymierzałam tą (często ubieram się na dziecięcym) http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...1p2066528.html Ale miała trochę za krótkie rękawy, a przy tym była strasznie szeroka, w dziewiątym miesiącu wlazłabym w nią w ciąży bliźniaczej
trzymam kciuki za egzamin
Stary 2014-09-27, 07:21   #1919
przezduzeem
Wtajemniczenie

Dzien dobry z rana. Wczoraj pierwszy dzien bez :zygi: od 1,5mies oby i dzisiejszy byl tak dobry

przezduzeem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 07:33   #1920
nusiekowa
Wtajemniczenie

Cytat:
O rety zaraz druga w nocy a mężu mój chrrrrrrrrrrrrrapie! Masakra.! Niech mnie ktoś zastrzelił albo jego!
hehe mój tez w nocy chrapie ale tylko wtedy jak na plecach śpi wystarcza wtedy szturchaniec łokciem w żebra i komentarz by sie obrócił na bok ja to znowu od 3.00 spac nie mogłam ...wiercilam sie z boku na bok :/

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ----------

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Witam jako pierwsza

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Niestety z bólem głowy
współczuję...nienawidzę bólu głowy w ciąży
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości