|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Nie musisz... za kazdym razem mialam wzorowy mocz mimo wystepujacych bakterii .
Ale co lekarz to teoria.. |
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Tak, w momencie płacenia realizujesz kupon i np. zamiast tych 60 zł wychodzi 40.
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Heh.."najlepsze" w utrzymaniu porządku :p Fura jeszcze zalatuje chińskim trampkiem Dzisiaj mam dzień świra któraś pytała jaki model wiec to jest maxi cosi mura plus z fotelikiem pebble
|
|
#1506 |
|
Zadomowienie
|
Dusiolka, tak, tez przez kom. Ja płaciłam przelewem.
mmgi, też mnie to dziś dopadło. Odpoczywaj! Jak się położyłam to od razu poczułam ulgę. Jednak organizmu nie da się oszukać i trzeba się oszczędzać
|
#1507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobre bakterie w moczu ? Pierwsze słyszę. Bakteria to bakteria na wyniku pod tym pojęciem są oznaczane te złe
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Akrolowa o takie .
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Raczkowanie
|
Trochę mnie podbudowałyście jeśli chodzi o te wyniki. We wtorek idę do ginekologa więc pewnie i tak mi powie czy mam coś zażywać dodatkowo. Póki co popijam herbatkę żurawinową...
Jeśli chodzi o sok samodzielnie robiony to moja mama niedawno robiła z buraków, marchwi, aronii i jabłek i o dziwo nawet mi smakował ![]() Maritxell a jaką sokowirówkę kupiłaś jeśli mogę spytać?
|
|
#1512 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Brawurka biedna psina Ja nawet nie chce myślec co by było gdyby mojemu cos sie stało
|
|
#1513 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiem co mowię bo moja "przygode" z pecherzem zaczęłam 7 dniowym pobytem w szpitalu jak miałam 12 lat, od tego czasu przypomina o sobie dosyć często Wyjątkowy w ciąży mnie nie dręczy, dopiero teraz wyszły mi bakterie
|
#1514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy co jutro mi w oko na bazarku wpadnie, ale na pewno nie wrócę bez buraków, jabłek, gruszek i marchewki
|
|
#1515 |
|
Zadomowienie
|
Ale mi się dzisiaj wyjątkowo grzmoci. Masakra, chociaż o tyle dobrze, że to są bezwonne grzmoty. I była moja mama i o dziwo udało jej się poczuć jak mała kopie.
Też się nad dobrymi bakteriami w moczu zastanawiam? |
|
|
|
#1516 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raka biedna miała Cytat:
ja t3z z wyprawka w lesie, ubranei tyle co zostatnio wkleilam, czekam na macierzyńskie ktore pewnie zaraz wydam ![]() no i Uparlam sie na inny wózek. |
||
|
|
|
#1517 |
|
Zadomowienie
|
Chwaliłam allegro to teraz się pożalę na Pocztę Polską. Czekam na swój rożek minky i czekam. O godz. 18.50 dostaję smsa, że przesyłka czeka na odbiór w placówce czynnej... do 19
|
#1518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
choć muszę przyznać, że raz zamawiałam coś z allegro i nie wiem jakim cudem przyszło mi to w JEDEN DZIEŃ z drugiego końca Polski to było szalone z ich strony ![]() Ja też jakoś nie wierzę w jakieś dobre bakterie, chyba że w jogurcie, zapalenie pecherza to masakraaa... najlepiej na mnie działa woda - ogromne ilości, jednak ciężko z tym w praktyce ![]() _ _ _ ale kalafior, zapomniałam, że mam iść do internisty i do stomatologa i mieć od nich wpisy do karty ciąży... Wy już byłyście? jak to wygląda? co badają itp?
Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-09-26 o 19:38 |
|
|
|
|
#1519 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam ten śpiwór z owcza wełna co Montanka wkleila
Bajlaga mi nic moja gin nie mówiła o wizytach i stomatologa i internisty..wiec narazie sie nie wybieram. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Dobre bakterie to możemy mieć w jelitach ;d |
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.google.co.uk/imgres?imgur...gFMAUlanujecie nosic pas poporodowy
![]() ja mialam/mam taki |
|
|
|
#1521 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na siedząco mankament taki, że jak nacięcie, to boli oj boli Miałam nacięcie i masakra Ale z początku małą nie umiałam przystawić na leżąco i karmiłam na siedząco... Jak przyszliśmy do domu, to wtedy wszystko na spokojniej a w szpitalu stres, żeby się nie darło![]() Cytat:
Jak sobie z nią radzisz?? Współczuję nocnych przeboów.Cytat:
Cytat:
A że nas dużow dmu to narobiłam fuuuurę.My mamy łóżeczko z misiem i szufladą Cytat:
Justyna za 100dniówkeBrawurka współczuję problemów z psiną. Jak się będzie męczyć, to ją uśpijcie, bo szkoda jej ![]() Za tydzień wizyta nie mogę się doczekać ![]() A ja jeszcze do wyprawki nie kupiłam ani pół rzeczy
|
|
#1522 |
|
Rozeznanie
|
Ale się rozpisałyście. Ja dziś tak się czuję i tak mnie męczy ten ucis na dupsko, że cały dzien leżę. Do 16 umęczyłam się, bo wiadomo, jak to z młodym w domu. Kilka skurczy odnotowałam, a od 16 leżę plackiem. W dodatku łepetyna mnie boli.
Smerfetka, nie wiem, jak Ci doradzić. Termin masz na koniec stycznia. Zostanie Ci luty, marzec i trochę kwietnia, więc tak naprawdę Artur dojdzie pewnie do rozmiaru 62/68 tyle, że ten kombinezon 62/68 wydaje się spory. Mój najmniejszy jest newborn 50/56, ale z innej firmy. Justyna, ładne łóżeczko ![]() Bajlaga, z racji tego, że mąż pewnie po ok. tygodniu (jak się uda dwóch) wróci do pracy, będę spała w pokoju syna, żeby mąż choć trochę wysypiał się do pracy. Młody w swoim łóżeczku, ja w swoim. Nad ranem pewnie będzie dołączał do nas starszy syn. Na razie do internisty i do dentysty się nie wybieram. Nic moja gin nie wspominała o tym. Myszunia, śliczna ta sukieneczka Brawura, przykro za pieska ![]() Akrolowa, my na początek białe jedynki, potem zielone dwójki. Ellyunia, fajna ta Wasza fura! Dusiolka, będziesz zadowolona. Ja mam śpiwór w tych samych wymiarach, co ta druga aukcja, ten chyba za 70 zł. Katerina, ja miałam pas, ale potem się nasłuchałam o szkodliwości zakładania czegoś takiego i dałam sobie spokój. Nuna, Ty masz już sporo po córci, to Ci nie spieszno
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
Nuna tabletki dopochw...krem i staram się mniej podmywac
bo flora bakteryjna...a jak juz to mam mydło bialy jelen. Dziewczyny chyba przez ta chorobę dziecko się rusza mi przez cały czas... moze spalo z godzinkę popołudniu ze mną, ale tak to od wczoraj a właściwie przedwczoraj czuję go cały czas
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Montanka ale 90cm?bo taki zamówiłam kolor granatowy
tak zamówiłam ten co dalas link po 70zl.
|
|
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam siły Was nadrobić
![]() TO będzie mój ostatni tydzien w pracy- w czwartek 17.15 mam wizytę i chce wziac zwolnienie(rozmawiałam z nim o tym we wrześniu), właśnie szkole zastepstwo i wlasnie to mnie tak wyczerpuje bo bite 8 godzin mamy robote. Ale już tylko 4 dni(lub ewentualnie piątek) Ja chce zacząc kupować inne rzeczy niż ciuszki dla małej, ale nie wiem co:P
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie ten większy śpiwór w wozki różnicy nie zrobi..bedzie tez na następny rok
|
|
|
|
#1527 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasza fura kupiona z myślą o tym że całe nasze potomstwo będzie nia jeździć
![]() Katerina a ty jaki chcesz?
|
#1528 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wymysliłam baby jogger city elite bo ma regulowany ponozek (w tym jane mam w dół i nie da sie zmienić) plus ma super głęboka budkę. Jane jeet super dla wiekszego dziecka, jednak bez gondoli jak dla mnie jest za malo płytki. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
słuchajcie dziewczyny zrobiłam postęp, wyszłam z domu nie w piżamie! musiałam pójść dalej do sklepu i poszukać psu jedzenia. nawet jestem z siebie dumna.
|
|
|
|
#1530 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Wiem, że może trochę późno, ale z chęcią dołączyłabym do Waszego forum, jeśli to możliwe. Ewa |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.

a płatność tez przez Kom? Czy juz mozna normalnie przez komp?
nowiutka ze aż błyszczy
któraś pytała jaki model wiec to jest maxi cosi mura plus z fotelikiem pebble

to było szalone z ich strony 
ahh..
za 100dniówke