|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26
Pij dużo wody. Na potęgę. Jak możesz się piwa napić to też skorzystaj, mi po piwie bardzo szybko przeszedł ból, chociaż siku to co 15 minut byłam.
A jeszcze chyba jakieś nasiadówki można robić, ale to już trzeba zgooglować Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3752 | |
|
now or never
|
Cytat:
w luxmedzie nie jestem, za duzo trzeba yb płacić, a ja i tak tam nie chodzę
|
|
#3753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
Ja piwo piłam do uroseptu i nic mi się nie stało.ale jedną puszkę chyba z godzinę piłam albo półtorej
Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3758 | |
|
damn good coffee
|
Cytat:
Urosept to lek ziołowy - można nawet powiedzieć suplement, a furagin to normalny lek którego NIE MOŻNA łączyć z alkoholem. Dlaczego dajesz takie rady? Mam nadzieję, że iinnkkaa ma trochę oleju w głowie i nie skorzysta...
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zapalenia pęcherza to najlepsze rozwiązanie to dużo pić i dużo sikać (w bólu, ale warto :P) |
|
|
|
|
#3760 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
a nie byłam na czczo, osłabiona, ani nic ![]() Dziwniejsze jest to, że to znieczulenie u Ciebie nie działa. Ja bym zmieniała dentystę aż znajdę takiego, który będzie wyrozumiały. Za bardzo się lubię, żeby cierpieć Poczytaj też tu: http://pacjenci.dentonet.pl/artykul/...ziaa-dlaczego/ Cytat:
mogę się pochwalić na blogu?Dziewczyny, może będziecie wiedzieć. Ile będzie kosztowało opłacenie kogoś, kto zaopiekuje się przez 12-24h osobą starszą? Powiedzmy, w ciągu dnia i zostanie na noc? Babcia jest po udarze, trochę mówi, nie wstaje, trzeba jej niestety też czasami zmienić pampersa, wykonuje proste polecenia, trzeba ją karmić, no ogólnie dopilnować. Moja rodzina niestety już nie daje rady, bo nie mają nawet za bardzo czasu kiedy załatwić wózków, zasiłków, rehabilitacji, leków kupić, bo babci samej zostawić nie można, chcą, żebym ja przyjeżdżała na weekendy, ale ja praktycznie non-stop pracuję albo gdzieś jeżdżę, jestem już tak wykończona, że płakać mi się czasami chce...nie miałam wolnego weekendu od początku czerwca praktycznie. Więc biorąc pod uwagę, ile wydałabym na benzynę czy bilety, to szukam opcji alternatywnych na te weekendy, kiedy nie będę mogła tam być, bo zwyczajnie mam inne zobowiązania.
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2014-09-26 o 21:50 |
||
|
|
|
#3761 |
|
Zakorzenienie
|
bordowa nie jesteś przypadkiem ruda
Na rude osoby pewne rodzaje znieczuleni działają inaczej i inaczej one odczuwają ból. Mój tż jest rudy i jemu dentystka musiała 3 razy robić znieczulenie inaczej wszystko czuł przy kanałówce a po pół godziny go puściło i umierał z bólu. Nigdy też nie miał uczucia odrętwienia twarzy przy znieczuleniu u dentysty.
|
|
|
|
#3762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pani,która opiekuje się moją babcią,tylko dniami dostaje 10zł/h. Miasto ok.150tys. mieszkańców.
|
|
|
#3763 |
|
Copyraptor
|
Ok. 40tys mieszkańców. Miasto najbardziej znane ze swojego obozu koncentracyjnego (;
|
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
Czy jest gdzies watek o testowaniu produktow? Bo chyba trafilam na jakis. Chodzi mi o taki gdzie dziewczyny dyskutowaly, ktora do jakiej akcji sie zalapala itp. Chcialam zapytac gdzie mozna sprawdzic tez wyniki poszczegolnych testow tj. kto zostal wybrany
|
|
|
|
#3765 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny szukam podobnego (w sensie tak samo wyjątkowego) kalendarza do tego w linku poniżej. Chodzi mi o coś oryginalnego, kreatywnego,niepowtarzaln ego. Pan Kalendarz jest super,ale niestety średnio z jego trwałością,a ja potrzebuję czegoś zarówno wytrzymałego jak i genialnie innego
![]() http://www.pakamera.pl/scrapbooking-...i-nr919037.htm
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3767 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyprzystojniał. ![]() Cytat:
Dodaj ogłoszenie na lokalnym portalu ogłoszeniowym i poproś, żeby osoby chętne określiły swoje oczekiwania finansowe. |
||
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wykwalifikowana pielęgniarka na pewno weźmie ok dychy za godzinę, ale ktoś "zwykły"kto ma np. emeryturę zgodzi się pewnie za dużo mniejsze pieniądze, moja babcia brała grosze za taką opiekę (tyle że jest dosyć sprawna fizycznie, bo jednak nie jest to łatwe). cholerka - pewnie że tak, chwal się! jak będą foty ze ślubu z zawieszkami na prezenty to też podeślę
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#3770 |
|
Copyraptor
|
Nie wiem, czy w Oświęcimiu jest jakiś portal tego typu, ale poszukam, dzięki
|
|
|
|
#3771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopiero obejrzałam zwiastun "Miasta 44" i rzeczywiście jak się komuś nie podoba już w tym momencie - szkoda waszego czasu. Ja miałam dreszcze po obejrzeniu. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Na pewno masz olx. Albo nawet sama przejrzyj ogłoszenia, może ktoś się zgłosi. Może w hospicjum uzyskasz jakieś namiary, jeśli jest gdzieś w okolicy - znajomi korzystali z pomocy pielęgniarki poleconej właśnie w ten sposób. Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2014-09-26 o 23:53 |
|
|
|
|
#3772 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie" ![]() |
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne, że to mocno indywidualne, ale właśnie to o rudych jest udokumentowane, to nie jakiś zabobon w stylu, że nie mają duży, że każdy pieg na ich twarzy to dusza którą komuś ukradli i że piją krew dzieci
|
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też mnie zaskoczył tą teorią kompletnie. Twierdzi, że dziewczynę (Jak ona miała na imię? W całym filmie chyba tylko raz było to wspomniane) zgwałcił i zamordował Niemiec w szpitaluedit. Poczytałam komentarze na filmweb i dużo osób popiera teorię, że Biedronka zginęła, a w końcowej scenie była majakiem Stefana Edytowane przez Nikaaa152 Czas edycji: 2014-09-27 o 09:44 |
||
|
|
|
#3777 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Rozeznanie
|
Chce sprzedac wlosy (ktore jeszcze nie sa sciete) i nie mam pomyslu jak oszacowac ile moga wazyc? Gdzies znalazlam srednia wage 1 cm wlosa, ale to mi malo daje bo mam dosc geste wlosy.
|
#3779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potrzebna będzie czyjaś pomoc, żeby zobaczył ile ważą, ja bym tak to zrobiła ;D
|
|
|
|
|
#3780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miała na imię Ala. Też czytałam o tej scenie. Owszem, scena z Niemcem była sugestywna i mogła nie przeżyć, choć samo zakończenie nie jest jednoznaczne (dla mnie nie jest to minusem). W sumie to jedna z najlepszych scen w filmie. Chętnie obejrzę jeszcze raz całość. Znacie jakieś interesujące blogi o muzyce bądź filmach? Znam i odwiedzam bloga tylko jednej Wizażanki. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

Wziełam juz urofuraginum, co mogę zorbić jeszcze by uśmierzyć ból?

Urosept to lek ziołowy - można nawet powiedzieć suplement, a furagin to normalny lek którego NIE MOŻNA łączyć z alkoholem. Dlaczego dajesz takie rady? Mam nadzieję, że iinnkkaa ma trochę oleju w głowie i nie skorzysta...

Zawsze proszę o znieczulenie ale to i tak nic nie daje, bo zaczyna działać po 40-60 minutach, Czy to też przez ten skok adrenaliny? Zaraz po zastrzyku robi mi się ciemno przed oczami i przechodzi po kilku minutach. Mam niski próg bólu więc przez to na samą myśl o dentyście robi mi się gorąco i słabo bo znieczulenia zaczynają działać jak już wrócę do domu. A dentyści mi mówią że zmyślam
Czemu tak mam?
mogę się pochwalić na blogu?