Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26 - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-26, 19:37   #3751
Lottie69
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz. 26

Pij dużo wody. Na potęgę. Jak możesz się piwa napić to też skorzystaj, mi po piwie bardzo szybko przeszedł ból, chociaż siku to co 15 minut byłam.

A jeszcze chyba jakieś nasiadówki można robić, ale to już trzeba zgooglować

Sent from my GT-S5360 using Wizaz Forum mobile app
Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 19:42   #3752
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
u pracodawcy, w wcześniej wspomnianym banku i/lub lux medzie (zależy jak bardzo HR'y są ogarnięte u pracodawcy).
u pracodawcy też... u, to musze powiedzieć w kadrach

w luxmedzie nie jestem, za duzo trzeba yb płacić, a ja i tak tam nie chodzę
Stary 2014-09-26, 19:57   #3753
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lottie69 Pokaż wiadomość
Pij dużo wody. Na potęgę. Jak możesz się piwa napić to też skorzystaj, mi po piwie bardzo szybko przeszedł ból, chociaż siku to co 15 minut byłam.

To jest bardzo dobra myśl, najlepiej coś na ciepło z cytryną lub żurawiną
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:39   #3754
tekila901
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Moze masz ten pakiet proporcjonalnie, od 21 do 30, a kolejny będzie pelny
Cytat:
Napisane przez kaja2301 Pokaż wiadomość
tez mi sie tak wydaje ew bedzie wlaczony od pazdziernika.
Mam nadzieję. Dzięki
Stary 2014-09-26, 20:47   #3755
iinnkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sibbyl Pokaż wiadomość
Mi pomaga zawsze gorący termofor położony w dolnej części brzucha ;-)
Cytat:

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
To jest bardzo dobra myśl, najlepiej coś na ciepło z cytryną lub żurawiną
dzieki mam nadzieje, że pomoże!
iinnkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 20:53   #3756
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iinnkkaa Pokaż wiadomość
Od rana bolał mnie brzuch, dopiero w połowie dnia zaczeły się ckągłe wizyty w wc, pieczenie i ogólny dyskomfort w okolicach pęcherza. Podejrzewam, że to zapalenie dróg moczowych. Odczuwam ból i pieczenie, cięzko mi siedziec Wziełam juz urofuraginum, co mogę zorbić jeszcze by uśmierzyć ból?
suszona żurawina do jedzenia albo żurawinowa herbata piwa + urofuraginum nie polecam

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:34   #3757
Lottie69
Zakorzenienie

Ja piwo piłam do uroseptu i nic mi się nie stało.ale jedną puszkę chyba z godzinę piłam albo półtorej

Lottie69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:39   #3758
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Ja piwo piłam do uroseptu i nic mi się nie stało.ale jedną puszkę chyba z godzinę piłam albo półtorej

Mój Boże Urosept to lek ziołowy - można nawet powiedzieć suplement, a furagin to normalny lek którego NIE MOŻNA łączyć z alkoholem. Dlaczego dajesz takie rady? Mam nadzieję, że iinnkkaa ma trochę oleju w głowie i nie skorzysta...
kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:39   #3759
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
Jaki proszek do prania polecacie do prania ubrań roboczych? Do zwykłego prania używam żeli i kapsułek, ale robocze ubrania nie zawsze są dobrze dopierane przez nie (a poza tym kosztuje to drożej i nie zależy mi na tym, żeby takie ubrania były pranie delikatniej). Dotychczas używałam Rexa i Vizira ale nie radzą sobie najlepiej Ubrania są zazwyczaj brudne z błota, ziemi, smaru, olejów, trawy. Na ciężkie plamy psikam odplamiacz, ale i tak mam wrażenie, że pranie nie jest wyprane tak dobrze jak powinno.
Ktoś coś?

A co do zapalenia pęcherza to najlepsze rozwiązanie to dużo pić i dużo sikać (w bólu, ale warto :P)
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:45   #3760
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
Ocet?

ktoś kiedyś, chyba Cholerka, ale nie jestem pewna pisał mi o fobii "krew zastrzyk zranienie" czy jakoś tak. Czy występuje coś podobnego w przypadku dentysty? Zawsze proszę o znieczulenie ale to i tak nic nie daje, bo zaczyna działać po 40-60 minutach, Czy to też przez ten skok adrenaliny? Zaraz po zastrzyku robi mi się ciemno przed oczami i przechodzi po kilku minutach. Mam niski próg bólu więc przez to na samą myśl o dentyście robi mi się gorąco i słabo bo znieczulenia zaczynają działać jak już wrócę do domu. A dentyści mi mówią że zmyślam Czemu tak mam?
Wiesz co, mnie się w ogóle zaczyna robić słabo od samej świadomości, że ktoś mi będzie majstrował przy żyłach. Nie widzę powodu, dla którego nie miałoby się tak dziać u dentysty. Mnie każdy dentysta przed znieczuleniem pytał, czy zdarzały się omdlenia/zasłabnięcia przy znieczuleniu, więc nie może to być taka rzadka reakcja. W sumie tylko raz mi się to zdarzyło, i to po znieczuleniu, jak czekałam, aż zadziała. Siedziałam na fotelu, rozmawiałam z dentystą i nagle sru, ciemno przed oczami, nie ma mnie a nie byłam na czczo, osłabiona, ani nic

Dziwniejsze jest to, że to znieczulenie u Ciebie nie działa. Ja bym zmieniała dentystę aż znajdę takiego, który będzie wyrozumiały. Za bardzo się lubię, żeby cierpieć

Poczytaj też tu:

http://pacjenci.dentonet.pl/artykul/...ziaa-dlaczego/

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Może spróbuj umówić się z dentysta ze przychodzisz wcześniej,robi ci znieczulenie,idziesz do poczekalni on sobie zalatwia innego pacjenta i dopiero wtedy wchodzisz?ja tak zrobiłam kilka razy bo też potrzebuje duuuzo czasu żeby znieczulenie zlapalo

Cholernarejestracja: zdjęcie w załączniku, z tel nie mogę wysłać w wiadomości prywatnej ;-)
mogę się pochwalić na blogu?

Dziewczyny, może będziecie wiedzieć. Ile będzie kosztowało opłacenie kogoś, kto zaopiekuje się przez 12-24h osobą starszą? Powiedzmy, w ciągu dnia i zostanie na noc?

Babcia jest po udarze, trochę mówi, nie wstaje, trzeba jej niestety też czasami zmienić pampersa, wykonuje proste polecenia, trzeba ją karmić, no ogólnie dopilnować. Moja rodzina niestety już nie daje rady, bo nie mają nawet za bardzo czasu kiedy załatwić wózków, zasiłków, rehabilitacji, leków kupić, bo babci samej zostawić nie można, chcą, żebym ja przyjeżdżała na weekendy, ale ja praktycznie non-stop pracuję albo gdzieś jeżdżę, jestem już tak wykończona, że płakać mi się czasami chce...nie miałam wolnego weekendu od początku czerwca praktycznie. Więc biorąc pod uwagę, ile wydałabym na benzynę czy bilety, to szukam opcji alternatywnych na te weekendy, kiedy nie będę mogła tam być, bo zwyczajnie mam inne zobowiązania.

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2014-09-26 o 21:50
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 21:49   #3761
JossStone
Zakorzenienie

bordowa nie jesteś przypadkiem ruda Na rude osoby pewne rodzaje znieczuleni działają inaczej i inaczej one odczuwają ból. Mój tż jest rudy i jemu dentystka musiała 3 razy robić znieczulenie inaczej wszystko czuł przy kanałówce a po pół godziny go puściło i umierał z bólu. Nigdy też nie miał uczucia odrętwienia twarzy przy znieczuleniu u dentysty.
Stary 2014-09-26, 21:59   #3762
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

mogę się pochwalić na blogu?

Dziewczyny, może będziecie wiedzieć. Ile będzie kosztowało opłacenie kogoś, kto zaopiekuje się przez 12-24h osobą starszą? Powiedzmy, w ciągu dnia i zostanie na noc?

Babcia jest po udarze, trochę mówi, nie wstaje, trzeba jej niestety też czasami zmienić pampersa, wykonuje proste polecenia, trzeba ją karmić, no ogólnie dopilnować. Moja rodzina niestety już nie daje rady, bo nie mają nawet za bardzo czasu kiedy załatwić wózków, zasiłków, rehabilitacji, leków kupić, bo babci samej zostawić nie można, chcą, żebym ja przyjeżdżała na weekendy, ale ja praktycznie non-stop pracuję albo gdzieś jeżdżę, jestem już tak wykończona, że płakać mi się czasami chce...nie miałam wolnego weekendu od początku czerwca praktycznie. Więc biorąc pod uwagę, ile wydałabym na benzynę czy bilety, to szukam opcji alternatywnych na te weekendy, kiedy nie będę mogła tam być, bo zwyczajnie mam inne zobowiązania.
Na noc nie mam pojęcia. Zależy też jakie miasto,w większych na pewno drożej.
Ale pani,która opiekuje się moją babcią,tylko dniami dostaje 10zł/h. Miasto ok.150tys. mieszkańców.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:05   #3763
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Na noc nie mam pojęcia. Zależy też jakie miasto,w większych na pewno drożej.
Ale pani,która opiekuje się moją babcią,tylko dniami dostaje 10zł/h. Miasto ok.150tys. mieszkańców.
Ok. 40tys mieszkańców. Miasto najbardziej znane ze swojego obozu koncentracyjnego (;
Stary 2014-09-26, 22:13   #3764
Madiha
Zadomowienie

Czy jest gdzies watek o testowaniu produktow? Bo chyba trafilam na jakis. Chodzi mi o taki gdzie dziewczyny dyskutowaly, ktora do jakiej akcji sie zalapala itp. Chcialam zapytac gdzie mozna sprawdzic tez wyniki poszczegolnych testow tj. kto zostal wybrany
Madiha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 22:43   #3765
lipiec
Zadomowienie

Dziewczyny szukam podobnego (w sensie tak samo wyjątkowego) kalendarza do tego w linku poniżej. Chodzi mi o coś oryginalnego, kreatywnego,niepowtarzaln ego. Pan Kalendarz jest super,ale niestety średnio z jego trwałością,a ja potrzebuję czegoś zarówno wytrzymałego jak i genialnie innego

http://www.pakamera.pl/scrapbooking-...i-nr919037.htm

lipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:03   #3766
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madiha Pokaż wiadomość
Czy jest gdzies watek o testowaniu produktow? Bo chyba trafilam na jakis. Chodzi mi o taki gdzie dziewczyny dyskutowaly, ktora do jakiej akcji sie zalapala itp. Chcialam zapytac gdzie mozna sprawdzic tez wyniki poszczegolnych testow tj. kto zostal wybrany
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47871400 ?
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:06   #3767
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Oglądałyście film "miasto 44"? Nie wiem, czy to film dla mnie, nie mogę patrzeć na mordowanie w filmach, ogólnie sceny przemocy itp., potem przeżywam to kilka dni. Myślicie, że warto iść? Filmiki na yt bardzo mnie zachęciły... te sceny są na prawdę takie straszne? Bo nie chcę zapłacić 20 zł i siedzieć cały film z rękami na oczach..
Oczy zasłaniałam jakoś 5 razy, więc na 130 minut całkiem mało razy. Jeśli chcesz być na bieżąco z polskim kinem, jeśli chcesz dzieciom opowiadać za 20 lat "byłam na pierwszych filmach Komasy!", jeśli jesteś otwarta na coś nowego, nową jakość - idź koniecznie. Ja byłam wczoraj i jestem pod wrażeniem. Na pewno obejrzenie tego filmu w domu odbierze 90% jego mocy.

Cytat:
Napisane przez CzasKomety Pokaż wiadomość
asia_aisa, nie poznaję cię po nowym awku.
Wyprzystojniał.

Cytat:
Napisane przez Wolha Pokaż wiadomość
Korzystacie z ZIP? Dzisiaj odebrałam login i mam tylko kilka wizyt z 2012r. u gastrologa. A cały czas chodzę do dentysty (nawet dwóch) i ginekologa. Wcześniej też u rodzinnego nie raz byłam. W ZIP są tylko specjaliści, do których trzeba skierowanie, czy to po prostu u mnie takie braki?
Chyba jednak braki. Np. moi rodzice lekarza poz mają rozliczonego ryczałtowo, pobyty w szpitalach, lekarze bez skierowania, tj. dermatolodzy itd. - wszystko jest opisane.

Cytat:
Ok. 40tys mieszkańców. Miasto najbardziej znane ze swojego obozu koncentracyjnego (;
Dodaj ogłoszenie na lokalnym portalu ogłoszeniowym i poproś, żeby osoby chętne określiły swoje oczekiwania finansowe.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:19   #3768
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
Oczy zasłaniałam jakoś 5 razy, więc na 130 minut całkiem mało razy. Jeśli chcesz być na bieżąco z polskim kinem, jeśli chcesz dzieciom opowiadać za 20 lat "byłam na pierwszych filmach Komasy!", jeśli jesteś otwarta na coś nowego, nową jakość - idź koniecznie. Ja byłam wczoraj i jestem pod wrażeniem. Na pewno obejrzenie tego filmu w domu odbierze 90% jego mocy.
Mam pytanie o zakończenie (spoiler!): Czy w ostatniej scenie, kiedy pokazana jest zniszczona Warszawa, na plaży siedzi tylko jedna osoba? Byłam dzisiaj w kinie ze znajomym i jakoś bardziej skupiłam się na tych budynkach niż na osobach. On twierdzi, że potem widać tylko jeden cień = dziewczyna zginęła wcześniej a Stefan ma majaki. Nie daje mi to spokoju teraz
Stary 2014-09-26, 23:33   #3769
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:

Dodaj ogłoszenie na lokalnym portalu ogłoszeniowym i poproś, żeby osoby chętne określiły swoje oczekiwania finansowe.
zgadzam się, dobry sposób.
wykwalifikowana pielęgniarka na pewno weźmie ok dychy za godzinę, ale ktoś "zwykły"kto ma np. emeryturę zgodzi się pewnie za dużo mniejsze pieniądze, moja babcia brała grosze za taką opiekę (tyle że jest dosyć sprawna fizycznie, bo jednak nie jest to łatwe).

cholerka - pewnie że tak, chwal się! jak będą foty ze ślubu z zawieszkami na prezenty to też podeślę

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-26, 23:46   #3770
cholernarejestracja
Copyraptor

Nie wiem, czy w Oświęcimiu jest jakiś portal tego typu, ale poszukam, dzięki
Stary 2014-09-26, 23:48   #3771
201705250955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nikaaa152 Pokaż wiadomość
Mam pytanie o zakończenie (spoiler!): Czy w ostatniej scenie, kiedy pokazana jest zniszczona Warszawa, na plaży siedzi tylko jedna osoba? Byłam dzisiaj w kinie ze znajomym i jakoś bardziej skupiłam się na tych budynkach niż na osobach. On twierdzi, że potem widać tylko jeden cień = dziewczyna zginęła wcześniej a Stefan ma majaki. Nie daje mi to spokoju teraz
Zaskoczyłaś mnie! Totalnie nie zwróciłam na to uwagi, też patrzyłam się na budynki. Wydaje mi się, że Stefan jednak dał radę dopłynąć i nie były to majaki - przynajmniej ja tak to odebrałam...

Dopiero obejrzałam zwiastun "Miasta 44" i rzeczywiście jak się komuś nie podoba już w tym momencie - szkoda waszego czasu. Ja miałam dreszcze po obejrzeniu.

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Cytat:
Na pewno masz olx. Albo nawet sama przejrzyj ogłoszenia, może ktoś się zgłosi. Może w hospicjum uzyskasz jakieś namiary, jeśli jest gdzieś w okolicy - znajomi korzystali z pomocy pielęgniarki poleconej właśnie w ten sposób.

Edytowane przez 201705250955
Czas edycji: 2014-09-26 o 23:53
Stary 2014-09-27, 00:19   #3772
nadi-a
Raczkowanie

Cytat:
też widziałam jedną osobę... hmm, w sumie może tak być jak mówi Twój znajomy
"ja nie chcę wiele - Ciebie i zieleń, i żeby wiatr kołysał gałęzie drzew... ja nie chcę wiele, ale nie mniej niż wszystko: Ciebie i zieleń, i żeby listkom akacji było wietrznie, i żeby sercu - bezpiecznie"

narzeczona
nadi-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 00:24   #3773
szprotka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JossStone Pokaż wiadomość
bordowa nie jesteś przypadkiem ruda Na rude osoby pewne rodzaje znieczuleni działają inaczej i inaczej one odczuwają ból. Mój tż jest rudy i jemu dentystka musiała 3 razy robić znieczulenie inaczej wszystko czuł przy kanałówce a po pół godziny go puściło i umierał z bólu. Nigdy też nie miał uczucia odrętwienia twarzy przy znieczuleniu u dentysty.
wydaje mi się, że to jest kwestia mocno indywidualna. a ja zaskoczyłam przy maksymalnej dawce dla moich gabarytów. dopiero. także wydaje mi się, że te środki stosowane u dentystów, są dostosowane do jakiejś średniej pacjentów. no, ale ja blondynka jestem
szprotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 00:31   #3774
MalinowaMamba
Zakorzenienie

Cytat:
Olx Oświęcim, lento Oświęcim, oswiecimiak, kasztelania, ogłoszenia na faktyoświęcim.pl
MalinowaMamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 08:55   #3775
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_ Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że to jest kwestia mocno indywidualna. a ja zaskoczyłam przy maksymalnej dawce dla moich gabarytów. dopiero. także wydaje mi się, że te środki stosowane u dentystów, są dostosowane do jakiejś średniej pacjentów. no, ale ja blondynka jestem
Blondynka to prawie rudy Jasne, że to mocno indywidualne, ale właśnie to o rudych jest udokumentowane, to nie jakiś zabobon w stylu, że nie mają duży, że każdy pieg na ich twarzy to dusza którą komuś ukradli i że piją krew dzieci
Stary 2014-09-27, 09:39   #3776
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Zaskoczyłaś mnie! Totalnie nie zwróciłam na to uwagi, też patrzyłam się na budynki. Wydaje mi się, że Stefan jednak dał radę dopłynąć i nie były to majaki - przynajmniej ja tak to odebrałam...

Dopiero obejrzałam zwiastun "Miasta 44" i rzeczywiście jak się komuś nie podoba już w tym momencie - szkoda waszego czasu. Ja miałam dreszcze po obejrzeniu.
Cytat:
Napisane przez nadi-a Pokaż wiadomość
też widziałam jedną osobę... hmm, w sumie może tak być jak mówi Twój znajomy
Zostaje mi poczekać aż film będzie dostępny online i obejrzeć jeszcze raz końcówkę Też mnie zaskoczył tą teorią kompletnie. Twierdzi, że dziewczynę (Jak ona miała na imię? W całym filmie chyba tylko raz było to wspomniane) zgwałcił i zamordował Niemiec w szpitalu

edit.
Poczytałam komentarze na filmweb i dużo osób popiera teorię, że Biedronka zginęła, a w końcowej scenie była majakiem Stefana

Edytowane przez Nikaaa152
Czas edycji: 2014-09-27 o 09:44
Stary 2014-09-27, 10:10   #3777
201803120851
Konto usunięte

Cytat:
Zostaje mi poczekać aż film będzie dostępny online i obejrzeć jeszcze raz końcówkę Też mnie zaskoczył tą teorią kompletnie. Twierdzi, że dziewczynę (Jak ona miała na imię? W całym filmie chyba tylko raz było to wspomniane) zgwałcił i zamordował Niemiec w szpitalu

edit.
Poczytałam komentarze na filmweb i dużo osób popiera teorię, że Biedronka zginęła, a w końcowej scenie była majakiem Stefana

tu rozkminy (uwaga spoilery) http://www.filmweb.pl/film/Miasto+44...tacja.,2511866
201803120851 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:12   #3778
blanche_
Rozeznanie

Chce sprzedac wlosy (ktore jeszcze nie sa sciete) i nie mam pomyslu jak oszacowac ile moga wazyc? Gdzies znalazlam srednia wage 1 cm wlosa, ale to mi malo daje bo mam dosc geste wlosy.
Stary 2014-09-27, 10:16   #3779
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blanche_ Pokaż wiadomość
Chce sprzedac wlosy (ktore jeszcze nie sa sciete) i nie mam pomyslu jak oszacowac ile moga wazyc? Gdzies znalazlam srednia wage 1 cm wlosa, ale to mi malo daje bo mam dosc geste wlosy.
Połóż głowę na stole tak żeby nie ciążyła i przerzuć włosy na wagę potrzebna będzie czyjaś pomoc, żeby zobaczył ile ważą, ja bym tak to zrobiła ;D
Stary 2014-09-27, 10:22   #3780
201705250955
Konto usunięte

Cytat:

edit.

Miała na imię Ala. Też czytałam o tej scenie. Owszem, scena z Niemcem była sugestywna i mogła nie przeżyć, choć samo zakończenie nie jest jednoznaczne (dla mnie nie jest to minusem). W sumie to jedna z najlepszych scen w filmie. Chętnie obejrzę jeszcze raz całość.

Znacie jakieś interesujące blogi o muzyce bądź filmach? Znam i odwiedzam bloga tylko jednej Wizażanki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości