|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Hej.
Witam nową. Nadal choruje. .. takze ciekawie.
|
#1622 |
|
Zadomowienie
|
w szpitalu, gdzie chciałabym rodzić sale są 1-2 osobowe. Więc odwiedziny nie będą tak uciążliwe. Jakieś godziny wizyt są wyznaczone, ale o ile nie przeszkadza się "sąsiadkom" to tatuś może nawet całą noc siedzieć
miałam zamiar jechać na święta do rodziców, ale gin coś pobrzdąkuje żebym już od końca grudnia spodziewała soę dzidziusia. A od rodziców do siebie mam 200 km, więc jak zię zacznie to raczej nie dojadę :/ nie wyobrażam sobie, żebyśmy z tŻ siedzieli na wigilię samo we dwójkę :/
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My w zeszłym roku sami bylismy w Wigilie z własnego wyboru chcieliśmy tylko razem zjeść kolacje wigilijna i było fantastycznie a potem na drugi dzien na chwile do tesciow a potem do moich rodzicow Nie wiem jak to bedzie w tym roku bo tez bede sie troche bała pojechać do moich na swieta chociaz bardzo bym chciała..a mam ok. 400 km drogi.. |
|
|
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zreszta miałam kiedyś tego typu znieczulenie i miejsce wkłucia bolało mnie dobre 2 msce plus rana po bliznie cc o nie, wole naturalnie. CC jest porównywana do poważnego wypadku samochodowego, tzn wegle obciążenia dla organizmu, tak czytałam To temat rzeka, każdy ma swoje strachy i prawo wyboru ![]() bardzo bym chciała znów rodzić w wodzie
|
|
|
|
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
jestem i udało mi się nawet się wyspać. zasnęłam znowu gdzieś przed 7 i spałam do 10. mam na tyle kochanego psa, że mnie nie budziła że chce wyjść, tylko zaglądała, czy nie śpię. i oczywiście wracając rano ze spaceru, wlazłam w jakąś kupę, która musiała leżeć na środku chodnika i ciągle mi nią śmierdzi. Chyba, że to ja, bo nie wiem kiedy się myłam
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka prac zacznę na poczatku grudnia bo chce tylko te na 56 i 62 a to jakos duzo nie bedzie i szybko sie Uwine a chce zeby rzeczy były jak najświeższe
|
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
Aha i naczytałam sie o skutkach ubocznych właśnie zastrzyku w kręgosłup i przy porodzie mialam tykko gaz, po epiduralu musialabym wyjść z wody i siedzieć na łóżku.
I w sumie o epiduralu przypomniało mi sie....po porodzie
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina ja mialam epidural i faktycznie nie wiem czy kręgosłup boli po tym czy ogolnie po prostu ,bo mam skrzywienie boczne. ..
|
#1629 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dalej zdycham A ja będę mieć do moich rodziców kilka kroków zapewne mama zabroni mi, bym jej w przygotowaniu żarełka pomagała![]() justynalyp kurde, ja to chyba też już zaczynam śmierdzieć dobrze, że się nie czuję muszę się w końcu wybrać pod prysznic
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna,Bajlaga co Wy macie z tym myciem?;d
---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Zabrałam sie za oglądanie lekarzy;p nigdy ich nie oglądałam a grey's anatomy jest super ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Ale Mała dzisiaj sie od rana kreci
|
|
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Lekarze nie dorastają do pięt Grey's anathomy. Takie jest moje zdanie
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dusiolka mnie dziś obudził dziwny skurcz brzucha, w zasadzie to przez sen czułam dyskomfort, a to małe tak szlalo i sie rozpychało. Juz sie zaczęło budzenie matki po nocach |
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Dusiolka ja też właśnie myslalam zeby jakoś z poczatkiem grudnia zacząć
![]() A lekarzy uwielbiam zawsze mam odcinek do przodu obejrzany w playerze. Greys anatomy nigdy nie oglądałam, za to bardzo lubię Housa ![]() Popieram, ja miałam dwa razy artroskopię kolana i znieczulenie w kregosłup ..Mimo, że mówią, że po operacji nie czuć, że miało się znieczulenie, to ja pamiętam, że mnie strasznie bolało, jak się schylałam, to jakiś taki dziwny prąd mnie przechodził ..ee, nie, nie chciałabym znowu tego... a co do świąt to ja też jestem w kropce, bo wiem, że moje siostry z rodzinami nigdzie nie wyjeżdzają w tym roku, więc cała moja familia będzie obecna, ale 100 km mamy do mojego domu, a jakby się akcja zaczęła, to kicha, bo ja strasznie nie chciałabym rodzić w szpitalu w miejscowości z której pochodzę ... więc chyba zostajemy w Gdansku z tesciową |
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Katerina nie mam skrzywienia od epiduralu :P
Ogólnie czasem bola plecy. No nic moze to od czego innego Ale wiem jedno - epidural to duza ulga.
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka serio cieszysz sie na swieta z teściowa?;p
Katerina moja tez jakos sie rozpycha,wypina,kreci Housa nigdy nie oglądałam i jakos nie ciągnie mnie do niego. |
|
|
|
#1636 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to sie boje jakichkolwiek znieczulen ;p lubie wszystko czuc i mieć kontrole w pewnym sensie nad sobą
Miałam kiedyś znieczulenie miejscowe jak mi kurzajke na palcu wycinali gdy byłam mała i tak mnie rwala cała ręka jak zeszło wszystko;/ wiec nie wyobrażam sobie takiego do cc;p ale jak bedzie trzeba to cóż.. |
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Nieee, nie ciesze sie Dusiolka ...
Ogólnie jest okej, ale z racji tego, że pierwszy raz zostanie babcią, ostatnio coraz częsciej daje mi złote rady, i już mi mówi co i jak mam robić, a czego nie robić ..kurde, jeszcze Małej nie ma na świecie ja oglądałam "przyjaciolki" od pierwszego sezonu i tez skonczylam, jestem na aktualnych i nie wiem co ogladac .. Myslałam nad prawem Agaty, oglądałyscie ? A moze macie jakies fajne seriale, które polecicie ? ![]() Ja też nie lubie znieczulen ..Jak mi pierwszy raz zrobili zniecz w kregoslup i powoli przestawalam czuc nogi, to w panike wpadłam im na sali operacyjnej :P Ale ja to w ogole panikara na punkcie igieł, krwi, lekarzy, itd. Lekarzy tylko w serialach lubie :P Edytowane przez ewka555 Czas edycji: 2014-09-27 o 12:11 |
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka bo juz sie wystraszyłam hehehe;d ja moge mieć podobne swieta do Twoich..
|
|
|
|
#1640 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
"Czas honoru" także oglądałam, ale najnowszego sezonu już nie. Uwielbiam oglądac wszystko od początku też poszukuję jakiegoś dobrego serialu
|
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Ewka a oglądałas "gossip girl"?;p
Ja zaczęłam lekarzy wiec troche mi zejdzie pewnie ![]() Brzydule oglądałas? Przy tym to sie uśmiałam haha Edytowane przez dusiolka Czas edycji: 2014-09-27 o 12:15 |
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Łączę się w bólu, Dusiolka
![]() Oo, własnie, może przyjaciół bym zaczela ogladac, bo juz nie od pierwszej osoby slysze, ze fajne ![]() Kurde wiecie co, mam wrazenie, ze za duzo tu "gadam".. jakieś takie strasznie obszerne te moje posty za kazdym razem hehe Dusiolka,nie, w sumie nie ogladalam. Oglądałam jakąś Julke i Majkę, ale cos mi nie podpasowała akcja wiec spasowałam :P Edytowane przez ewka555 Czas edycji: 2014-09-27 o 12:17 |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1645 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewka mam do ciebie 200km
bardzo lubię GD kiedyś tu mieszkałam :pCo do odwiedzin w szpitalu to mojemu juz powiedziałam ze tylko jego chce widzieć w szpitalu To będzie czas tylko dla nas ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Kingaa kuruj sie kobito
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mojemu powiedziałam to tez ale poprosił zebym mu przypomniała bo moze zapomnieć;d |
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
ellyunia, to niedaleko, nastepnym razem dawaj znac, może wymyślimy jakąś kawkę/herbatkę
![]() Co myślicie o farbowaniu włosów w ciązy ? Ja raz w zyciu farbowałam, ale farba spłukała mi się do naturalnego koloru, ale od jakiegoś czasu (w ciąży takeigo fizia dostałam ) mysle o tym, żeby sie pofarbowac :http://www.gopixpic.com/900/kasztano...%C5%82osy*jpg/ o, tak ! w sumie dziwne, bo nigdy jakoś specjalnie nie podobały mi się rude wlosy
|
|
|
|
#1648 |
|
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Dusiolka
rodzicom i teściom tez powiem ze maja nie przychodzić Ewka nie wiem czy przed porodem jeszcze tu bede ale bede miała na uwadze A o którym szpitalu myślałaś ? Ja farbuje co miesiąc, półtora
|
#1649 |
|
Zadomowienie
|
ewka555 ja w ciąży farbowałam, miesiąc temu, Castingem z L'oreala
mi się już wszelkie rudości znudziły, ale niektórym to naprawdę pasuje ![]() ale mam ochotę pojechać do Tesco, zobaczyć ciuszki, choć miałam już nic nie kupować
|
|
|
|
#1650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:12.

chcieliśmy tylko razem zjeść kolacje wigilijna

kuruj sie kobito