|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII
https://www.youtube.com/watch?v=2BJ1tUyj1Hg filmik u Karoli
jakoś około 5 min widać na nosie taki zważony podkład...też mam często taki problem mimo,że staram sie nakładać mało pudru itd.. jakieś rady?
|
|
|
|
#4472 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4473 | |
|
ciepłe kluchy
|
I chyba na siłę opasasz tą miarką o___o Kurna, to jej nie bolało?
|
|
|
#4474 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I zadziwia mnie to plucie na sąsiadów w filmach, którzy robią remont a ja chcę nagrywać.
|
|
|
|
|
#4475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czemu oni to dopuścili do emisji, przecież ten makijaż jest straszny. |
||
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamawiała któraś z Was na urodomania.com? Ja jestem strasznie wymagająca jeśli chodzi o zakupy w internecie i nie jestem do końca zadowolona. Chciałam zapłacić przez paypal, wyrzuciło mnie na stronę do logowania (wpisywałam poprawnie hasło i login) i nie mogłam w ogóle się tam zalogować. Weszłam samodzielnie na stronę paypala i zalogowałam się od razu. Mówię trudno, zapłacę przelewem. Zapłaciłam, wybrałam paczkę priorytetową z poczty polskiej i to chyba był błąd
Paczka utknęła w mieście oddalonym o dwie godziny drogi i nie może do mnie dotrzeć Zależało mi na czasie i niestety teraz mogę się cmoknąć w cztery litery. Ma któraś z Was jakieś doświadczenia?
|
|
|
|
#4477 |
|
Kociara
|
ja , ale nie wiem o której
Może wpadne na Radzkę, bo ogólnie ten "festiwal" to dla mnie klapa. Dobrze, że dostałam bilety za darmo (jak chyba większość uczestników - przy rejestracji pani miała dłuższą listę nazwisk z osobami z konkursów niż tych co kupili bilety normalnie), bo wróciłabym baaaardzo wkurzona gdybym wydała te 80zl. Ten spend nie ma celu. Ok, niektórzy robią coś konkretnego (np. Ewa, Jakóbiak i Ogiński gotowali), ale część ludzi typu Abstrachuje po prostu "byli" - czyli tak jak myślałam okazja do zrobienia fotki i tyle. Żadnych paneli, wywiadów, no nic. A już nie wspomne o sredniej wieku -.- SAME dzieci (zwłaszcza przez Game Zone). Organizacyjnie też słabo - wszystko jest w jednej hali - pogłos jest straszny. Ja stałam wczoraj dosłownie tuż obok Ewy i nic nie słyszałam co mówiła Miałam okazję pogadać z Budzichem, bo trochę się znamy i też żałował, że festiwal ma taką formę, bo to stawia tych twórców w roli czysto celebryckiej, nic ponad. A najsmutniejsze jest to, że większość uczestników nie wymaga niczego więcej, bo mają 10-15 lat i oprócz selfie z vlogerem nie chcą niczego więcej. Z drugiej strony jest grupa w wieku studenckim, która jednak chciałaby wynieść w wydarzenia jakąś treść. Ciekawa jestem w którą stronę obiorą target w przyszłych edycjach, ale chyba jednak pójdą w dzieci, bo to łatwiejsze organizacyjnie. Nie zrzędziłabym gdyby wydarzenie było darmowe, ale w tej cenie to dla mnie totalna porażka. Widać zresztą po samych zdjeciach, ze zabawa jest srednia, nikt nie wie "co teraz" i co tam można konkretnie zrobić. Sory, ze się rozpisałam, ale sama powoli zajmuję się organizacją widowisk i festiwali i patrzę na to trochę surowszym okiem
|
|
|
|
#4478 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4479 | |
|
Kociara
|
Cytat:
Ja u nich kupowałam, ale osobiście. Ogólnie z produktów byłam zadowolona. Jedyne co mi się nie spodobalo, to to, że produkty Sleeke miały stare testery. Napaliłam się na Oh so Special i patrzę, a te cienie takie suche, słabo napigmentowane, myślę sobie "o to jest taki szał?!". A potem zmacałam paletkę u przyjaciółki i były kompletnie inne Tamte po prostu musiały już trochę leżeć
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jesli lubicie lisę eldridge to może spodoba wam się ta babka, też robi makijaże na gwiazdach, na pewno można coś podpatrzeć:
https://www.youtube.com/watch?v=Nksd...tYMtRYqVee68Hg I nie wiem czy znacie, ale uwielbiam urodę tej dziewczyny i makijaże też świetne, a jakie precyzyjne : https://www.youtube.com/watch?v=_fw0...Ryl9yuK56XkhCA Co do Hani XS, to ja się nawet nie dziwię jak widzę takie kwiatki w jej wykonaniu, przecież co chwilę udowadnia, że nie potrafi malować SALIX, śliczny ten makijaż - różano-złoty blask Heanu, pięknie wygladasz ![]() |
|
|
|
#4482 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny! Total offtop ale musze o to zapytac bo normalnie,aż sie denerwuje
Otóż wypisuje od kilku dni do mnie kolega z pracy, który jak się okazuje jest zajęty- co totalnie jakby mu nie przeszkadza (a mi i owszem). Pomijając jego, zauważyłam, że ostatnimi czasy większość facetów, którzy się mną interesują są zajęci. Czy to ze mną coś nie tak, czy z facetom odbija? Miałyście takie sytuacje? Mnie oczywiscie takie znajomosci to nie interesują :/ a jak tak dalej pojdzie to serio zostane stara panna
|
|
|
|
#4483 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze to dopóki nie zrobiłam cytuj post nie widziałam żadnego linka. Nienawidzę tapatalka Na szczęście jej nie oglądam juz myślałam, ze ktos z elitki, bo ktos napisal zapytaj DG albo truskawe
|
|
|
|
|
#4486 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, czy Cię to pocieszy (a powinno, bo to nie z 'Tobą jest coś nie tak'), ale ci co zawracają Ci głowę, a nie powinni, zapewne zawracają ją wielu innym też. Taki to już parszywy gatunek, najgorszy z mozliwych parszywców. Uważaj na siebie PS. Też jestem stara panną, piąteczka!
|
|
|
|
|
#4487 |
|
Dossisława I
|
Kto to jest Hania XS?
|
|
|
|
#4488 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
współczuć trzeba jedynie żonom, partnerkom, dziewczynom takich typków..Myślę, że nie daje im powodów do zaczepki. Z tym kolega nawet nigdy słowa nie zamieniłam oprócz 'cześć' na korytarzu..ostatnio mielismy okazję wspólpracowac przy duzym projekcie no i po tym zaczely się maile-o treści raczej mało służbowej ale to okej high five! stare panny-łączmy się ![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Digitalgirl13
|
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakupowy odwyk :)
|
Dziewczyny,po czterech dniach używania na noc toniku Norel i kremu z kwasem migdałowym z ziaji pięknie łuszczy mi się skóra
czy to będzię trwało dopóki używam tego połączenia czy zejdzie co ma zejść i będzie coraz lepiej ?
|
|
#4490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2014-09-27 o 12:36 |
|
|
|
|
#4491 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z tym 'Twoim' to faktycznie- głupek ale kto chłopa zrozumie
|
|
|
|
|
#4492 | |
|
-ist
|
Cytat:
i po jakimś czasie przestała. Koniecznie musisz nawilżać skórę, polecam Cetaphil
|
|
|
|
|
#4493 |
|
Zadomowienie
|
Justyna ścięła włosy
http://instagram.com/p/tW5EbZxbnU/?modal=true ładnie
|
|
|
|
#4494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4495 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4496 |
|
Mrs Mrau
|
http://instagram.com/p/tbLaidgUl2/
Rozwalają mnie takie zdjecia
|
|
|
|
#4497 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
że niby selfie przez sen? czy ktoś jej tam fote pstryknął?
|
|
|
|
|
#4498 |
|
Zadomowienie
|
https://www.facebook.com/stylizacje/...type=1&theater
Karolina wzięła nasze słowa do serca ![]()
|
|
|
|
#4499 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:57.

jakoś około 5 min widać na nosie taki zważony podkład...też mam często taki problem mimo,że staram sie nakładać mało pudru itd..
jakieś rady?

Może wpadne na Radzkę, bo ogólnie ten "festiwal" to dla mnie klapa. Dobrze, że dostałam bilety za darmo (jak chyba większość uczestników - przy rejestracji pani miała dłuższą listę nazwisk z osobami z konkursów niż tych co kupili bilety normalnie), bo wróciłabym baaaardzo wkurzona gdybym wydała te 80zl. Ten spend nie ma celu. Ok, niektórzy robią coś konkretnego (np. Ewa, Jakóbiak i Ogiński gotowali), ale część ludzi typu Abstrachuje po prostu "byli" - czyli tak jak myślałam okazja do zrobienia fotki i tyle. Żadnych paneli, wywiadów, no nic. A już nie wspomne o sredniej wieku -.- SAME dzieci (zwłaszcza przez Game Zone). Organizacyjnie też słabo - wszystko jest w jednej hali - pogłos jest straszny. Ja stałam wczoraj dosłownie tuż obok Ewy i nic nie słyszałam co mówiła
Miałam okazję pogadać z Budzichem, bo trochę się znamy i też żałował, że festiwal ma taką formę, bo to stawia tych twórców w roli czysto celebryckiej, nic ponad. A najsmutniejsze jest to, że większość uczestników nie wymaga niczego więcej, bo mają 10-15 lat i oprócz selfie z vlogerem nie chcą niczego więcej. Z drugiej strony jest grupa w wieku studenckim, która jednak chciałaby wynieść w wydarzenia jakąś treść. Ciekawa jestem w którą stronę obiorą target w przyszłych edycjach, ale chyba jednak pójdą w dzieci, bo to łatwiejsze organizacyjnie. Nie zrzędziłabym gdyby wydarzenie było darmowe, ale w tej cenie to dla mnie totalna porażka. Widać zresztą po samych zdjeciach, ze zabawa jest srednia, nikt nie wie "co teraz" i co tam można konkretnie zrobić. Sory, ze się rozpisałam, ale sama powoli zajmuję się organizacją widowisk i festiwali i patrzę na to trochę surowszym okiem 

)