Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-27, 08:52   #4471
kimkimmy
Rozeznanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVIII

https://www.youtube.com/watch?v=2BJ1tUyj1Hg filmik u Karoli jakoś około 5 min widać na nosie taki zważony podkład...też mam często taki problem mimo,że staram sie nakładać mało pudru itd.. jakieś rady?
kimkimmy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 08:59   #4472
psawyer
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość
All about eyes u CMB:

Skrytykowałam nishkę na jej blogu. Ups... chyba mnie zablokuje na disquss

Ktoś dzisiaj będzie na likes festival? Może się jakoś spotkamy?
I ona się dziwi, że ma suchą skórę pod oczami jak nakłada takie tony korektora?
psawyer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 09:06   #4473
SouthEater
ciepłe kluchy

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Zgubiłam gdzieś miare ale tez mnie to ciekawi jaki mój będzie rekord jak się naprężę i wciągne brzuch...
I chyba na siłę opasasz tą miarką o___o Kurna, to jej nie bolało?
SouthEater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 09:20   #4474
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez psawyer Pokaż wiadomość
I ona się dziwi, że ma suchą skórę pod oczami jak nakłada takie tony korektora?
może mieć suchą skórę pod oczami tak po prostu - sama taką posiadam ale rzeczywiście, długotrwałych, ciężkich i wysuszających korektorów nie stosuję bo to tylko nakręca dalsze szkody.

I zadziwia mnie to plucie na sąsiadów w filmach, którzy robią remont a ja chcę nagrywać.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 09:24   #4475
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kimkimmy Pokaż wiadomość
to ciekawe kiedy Hania XS doda taka focie na insta

http://pudelekx.pl/honorata-skarbek-...ie-talia-32976
Piękny jest pierwszy komentarz pod zdjęciem:
Cytat:
no i ch*j każda polka jest piękna a ty wyglądasz jak młody ibisz
Nie wiem czym tu się chwalić, przy naturalnym wcięciu w talii i dbaniu o dietę taki wynik nie jest trudny do osiągnięcia. A mięśnia w tym brzuchu ani widu ani słychu

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość

Nie wiem czemu oni to dopuścili do emisji, przecież ten makijaż jest straszny.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:10   #4476
susuanne
Wtajemniczenie

Zamawiała któraś z Was na urodomania.com? Ja jestem strasznie wymagająca jeśli chodzi o zakupy w internecie i nie jestem do końca zadowolona. Chciałam zapłacić przez paypal, wyrzuciło mnie na stronę do logowania (wpisywałam poprawnie hasło i login) i nie mogłam w ogóle się tam zalogować. Weszłam samodzielnie na stronę paypala i zalogowałam się od razu. Mówię trudno, zapłacę przelewem. Zapłaciłam, wybrałam paczkę priorytetową z poczty polskiej i to chyba był błąd Paczka utknęła w mieście oddalonym o dwie godziny drogi i nie może do mnie dotrzeć Zależało mi na czasie i niestety teraz mogę się cmoknąć w cztery litery. Ma któraś z Was jakieś doświadczenia?
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:11   #4477
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Selvan Pokaż wiadomość

Ktoś dzisiaj będzie na likes festival? Może się jakoś spotkamy?
ja , ale nie wiem o której Może wpadne na Radzkę, bo ogólnie ten "festiwal" to dla mnie klapa. Dobrze, że dostałam bilety za darmo (jak chyba większość uczestników - przy rejestracji pani miała dłuższą listę nazwisk z osobami z konkursów niż tych co kupili bilety normalnie), bo wróciłabym baaaardzo wkurzona gdybym wydała te 80zl. Ten spend nie ma celu. Ok, niektórzy robią coś konkretnego (np. Ewa, Jakóbiak i Ogiński gotowali), ale część ludzi typu Abstrachuje po prostu "byli" - czyli tak jak myślałam okazja do zrobienia fotki i tyle. Żadnych paneli, wywiadów, no nic. A już nie wspomne o sredniej wieku -.- SAME dzieci (zwłaszcza przez Game Zone). Organizacyjnie też słabo - wszystko jest w jednej hali - pogłos jest straszny. Ja stałam wczoraj dosłownie tuż obok Ewy i nic nie słyszałam co mówiła Miałam okazję pogadać z Budzichem, bo trochę się znamy i też żałował, że festiwal ma taką formę, bo to stawia tych twórców w roli czysto celebryckiej, nic ponad. A najsmutniejsze jest to, że większość uczestników nie wymaga niczego więcej, bo mają 10-15 lat i oprócz selfie z vlogerem nie chcą niczego więcej. Z drugiej strony jest grupa w wieku studenckim, która jednak chciałaby wynieść w wydarzenia jakąś treść. Ciekawa jestem w którą stronę obiorą target w przyszłych edycjach, ale chyba jednak pójdą w dzieci, bo to łatwiejsze organizacyjnie. Nie zrzędziłabym gdyby wydarzenie było darmowe, ale w tej cenie to dla mnie totalna porażka. Widać zresztą po samych zdjeciach, ze zabawa jest srednia, nikt nie wie "co teraz" i co tam można konkretnie zrobić. Sory, ze się rozpisałam, ale sama powoli zajmuję się organizacją widowisk i festiwali i patrzę na to trochę surowszym okiem
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:13   #4478
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panterarozyczka Pokaż wiadomość
Gabi - dodalas tu post na wizażu cos w stylu "co się stało, wszystkie filmiki usunięte" o kogo chodzi? Mam puste miejsce i nie ma napisane u kogo to
Proszę https://www.youtube.com/user/GabuVlog wsadziłam hiperłącze pod "Gabu"
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:14   #4479
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Zamawiała któraś z Was na urodomania.com? Ja jestem strasznie wymagająca jeśli chodzi o zakupy w internecie i nie jestem do końca zadowolona. Chciałam zapłacić przez paypal, wyrzuciło mnie na stronę do logowania (wpisywałam poprawnie hasło i login) i nie mogłam w ogóle się tam zalogować. Weszłam samodzielnie na stronę paypala i zalogowałam się od razu. Mówię trudno, zapłacę przelewem. Zapłaciłam, wybrałam paczkę priorytetową z poczty polskiej i to chyba był błąd Paczka utknęła w mieście oddalonym o dwie godziny drogi i nie może do mnie dotrzeć Zależało mi na czasie i niestety teraz mogę się cmoknąć w cztery litery. Ma któraś z Was jakieś doświadczenia?

Ja u nich kupowałam, ale osobiście. Ogólnie z produktów byłam zadowolona. Jedyne co mi się nie spodobalo, to to, że produkty Sleeke miały stare testery. Napaliłam się na Oh so Special i patrzę, a te cienie takie suche, słabo napigmentowane, myślę sobie "o to jest taki szał?!". A potem zmacałam paletkę u przyjaciółki i były kompletnie inne Tamte po prostu musiały już trochę leżeć
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:17   #4480
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Ja u nich kupowałam, ale osobiście. Ogólnie z produktów byłam zadowolona. Jedyne co mi się nie spodobalo, to to, że produkty Sleeke miały stare testery. Napaliłam się na Oh so Special i patrzę, a te cienie takie suche, słabo napigmentowane, myślę sobie "o to jest taki szał?!". A potem zmacałam paletkę u przyjaciółki i były kompletnie inne Tamte po prostu musiały już trochę leżeć
No ja niestety na temat produktów wypowiedzieć się nie mogę bo ich nie dostałam. Jestem przyzwyczajona, ze zamiawiając ze stron, które są ogarniete logistycznie dostaje przesyłkę następnego dnia maksymalnie, zwłaszcza, że dziś jest sobota więc z paczką mogę już się pożegnać do poniedziałku. Trochę mnie to denerwuje dlatego nienawidzę zamawiać z internetu. Już pominę fakt, że to poczta polska bo z tym też miałam już przeboje.
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:20   #4481
chariaaa
Raczkowanie

Dziewczyny, jesli lubicie lisę eldridge to może spodoba wam się ta babka, też robi makijaże na gwiazdach, na pewno można coś podpatrzeć:

https://www.youtube.com/watch?v=Nksd...tYMtRYqVee68Hg

I nie wiem czy znacie, ale uwielbiam urodę tej dziewczyny i makijaże też świetne, a jakie precyzyjne :

https://www.youtube.com/watch?v=_fw0...Ryl9yuK56XkhCA

Co do Hani XS, to ja się nawet nie dziwię jak widzę takie kwiatki w jej wykonaniu, przecież co chwilę udowadnia, że nie potrafi malować

SALIX, śliczny ten makijaż - różano-złoty blask Heanu, pięknie wygladasz

chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 10:37   #4482
kimkimmy
Rozeznanie

Dziewczyny! Total offtop ale musze o to zapytac bo normalnie,aż sie denerwuje Otóż wypisuje od kilku dni do mnie kolega z pracy, który jak się okazuje jest zajęty- co totalnie jakby mu nie przeszkadza (a mi i owszem). Pomijając jego, zauważyłam, że ostatnimi czasy większość facetów, którzy się mną interesują są zajęci. Czy to ze mną coś nie tak, czy z facetom odbija? Miałyście takie sytuacje? Mnie oczywiscie takie znajomosci to nie interesują :/ a jak tak dalej pojdzie to serio zostane stara panna
Stary 2014-09-27, 10:38   #4483
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość

SALIX, śliczny ten makijaż - różano-złoty blask Heanu, pięknie wygladasz
Dziękuję Ten cień daje bombowy efekt na oczach, super się mieni. A zaraz będę malować koleżankę na wesele, trzymajcie za mnie kciuki
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:41   #4484
Moskit0
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Nishka, matka dwóch dorastających córek, pisząca na swoim blogu o tym, jak ważne jest uświadamianie dzieci i rozmowa z nimi o seksie, no klękajcie narody
Jak lubiłam czasem zajrzeć na jej bloga, tak teraz po obejrzeniu tego żenującego teleturnieju odechciało mi się czytać Nishkę
Moskit0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 10:49   #4485
panterarozyczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
Proszę https://www.youtube.com/user/GabuVlog wsadziłam hiperłącze pod "Gabu"

Szczerze to dopóki nie zrobiłam cytuj post nie widziałam żadnego linka. Nienawidzę tapatalka Na szczęście jej nie oglądam juz myślałam, ze ktos z elitki, bo ktos napisal zapytaj DG albo truskawe
panterarozyczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 11:11   #4486
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny! Total offtop ale musze o to zapytac bo normalnie,aż sie denerwuje Otóż wypisuje od kilku dni do mnie kolega z pracy, który jak się okazuje jest zajęty- co totalnie jakby mu nie przeszkadza (a mi i owszem). Pomijając jego, zauważyłam, że ostatnimi czasy większość facetów, którzy się mną interesują są zajęci. Czy to ze mną coś nie tak, czy z facetom odbija? Miałyście takie sytuacje? Mnie oczywiscie takie znajomosci to nie interesują :/ a jak tak dalej pojdzie to serio zostane stara panna

Nie wiem, czy Cię to pocieszy (a powinno, bo to nie z 'Tobą jest coś nie tak'), ale ci co zawracają Ci głowę, a nie powinni, zapewne zawracają ją wielu innym też. Taki to już parszywy gatunek, najgorszy z mozliwych parszywców. Uważaj na siebie PS. Też jestem stara panną, piąteczka!
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 11:20   #4487
TheDocha
Dossisława I

Kto to jest Hania XS?
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 11:23   #4488
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Nie wiem, czy Cię to pocieszy (a powinno, bo to nie z 'Tobą jest coś nie tak'), ale ci co zawracają Ci głowę, a nie powinni, zapewne zawracają ją wielu innym też. Taki to już parszywy gatunek, najgorszy z mozliwych parszywców. Uważaj na siebie PS. Też jestem stara panną, piąteczka!
Domyślam się, że nie tylko mnie męczą współczuć trzeba jedynie żonom, partnerkom, dziewczynom takich typków..Myślę, że nie daje im powodów do zaczepki. Z tym kolega nawet nigdy słowa nie zamieniłam oprócz 'cześć' na korytarzu..ostatnio mielismy okazję wspólpracowac przy duzym projekcie no i po tym zaczely się maile-o treści raczej mało służbowej z jednej str. smieszne, z drugiej troszke załamka ale to okej high five! stare panny-łączmy się

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Kto to jest Hania XS?
Digitalgirl13
Stary 2014-09-27, 11:27   #4489
czarne
Zakupowy odwyk :)

Dziewczyny,po czterech dniach używania na noc toniku Norel i kremu z kwasem migdałowym z ziaji pięknie łuszczy mi się skóra czy to będzię trwało dopóki używam tego połączenia czy zejdzie co ma zejść i będzie coraz lepiej ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-27, 11:33   #4490
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Domyślam się, że nie tylko mnie męczą współczuć trzeba jedynie żonom, partnerkom, dziewczynom takich typków..Myślę, że nie daje im powodów do zaczepki. Z tym kolega nawet nigdy słowa nie zamieniłam oprócz 'cześć' na korytarzu..ostatnio mielismy okazję wspólpracowac przy duzym projekcie no i po tym zaczely się maile-o treści raczej mało służbowej z jednej str. smieszne, z drugiej troszke załamka ale to okej high five! stare panny-łączmy się
Z takimi typkami trzeba ostro. Ja nie udaję, że jest ok tak do mnie pisać, nie ignoruję tego, bo to ich tylko nakręca. Miałam taką osobę w życiu kiedyś, dzieciaty i żonaty. Jeden mail przysłał o 1 w nocy 26 grudnia: 'Tak bardzooooo chcę cię zobaczyć, do you?' Odpisałam: 'Święta to trudny czas dla wielu, polecam m********ę'. I wiesz co? On nadal pisze co jakiś czas. GUPI i tyle.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2014-09-27 o 11:36
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 11:56   #4491
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Z takimi typkami trzeba ostro. Ja nie udaję, że jest ok tak do mnie pisać, nie ignoruję tego, bo to ich tylko nakręca. Miałam taką osobę w życiu kiedyś, dzieciaty i żonaty. Jeden mail przysłał o 1 w nocy 26 grudnia: 'Tak bardzooooo chcę cię zobaczyć, do you?' Odpisałam: 'Święta to trudny czas dla wielu, polecam m********ę'. I wiesz co? On nadal pisze co jakiś czas. GUPI i tyle.
Dzięki za cenne rady a z tym 'Twoim' to faktycznie- głupek ja to się dziwie..mają rodziny, dzieci, a szukają niewiadomo czego. Lepiej by się partnerką zajęli, jej mówili te wszystkie komplementy i jej poświęcili ten czas , który tracą na wymyślanie bajerek ale kto chłopa zrozumie
Stary 2014-09-27, 11:59   #4492
kustraczek
-ist

Cytat:
Napisane przez czarne Pokaż wiadomość
Dziewczyny,po czterech dniach używania na noc toniku Norel i kremu z kwasem migdałowym z ziaji pięknie łuszczy mi się skóra czy to będzię trwało dopóki używam tego połączenia czy zejdzie co ma zejść i będzie coraz lepiej ?
Nigdy nie używałam tego toniku w połączeniu z kremem z kwasem, ale skóra trochę łuszczyła mi się po samym toniku - takie małe wióreczki i po jakimś czasie przestała. Koniecznie musisz nawilżać skórę, polecam Cetaphil
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 13:11   #4493
_Summer_
Zadomowienie

Justyna ścięła włosy
http://instagram.com/p/tW5EbZxbnU/?modal=true
ładnie
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 13:14   #4494
Morn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Justyna ścięła włosy
ładnie
Korzystnie wygląda w takiej długości
Stary 2014-09-27, 13:17   #4495
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
Korzystnie wygląda w takiej długości
tez mialam dosc uzerania sie z dlugimi i scielam, mam podobna dlugosc i o wiele lepiej sie czuje z krotkimi

dlugie wlosy bede juz tylko podziwiac u innych
Stary 2014-09-27, 13:18   #4496
cattt
Mrs Mrau

http://instagram.com/p/tbLaidgUl2/
Rozwalają mnie takie zdjecia
cattt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 13:22   #4497
kimkimmy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
http://instagram.com/p/tbLaidgUl2/
Rozwalają mnie takie zdjecia

że niby selfie przez sen? czy ktoś jej tam fote pstryknął?
Stary 2014-09-27, 13:25   #4498
_Summer_
Zadomowienie

https://www.facebook.com/stylizacje/...type=1&theater
Karolina wzięła nasze słowa do serca
Stary 2014-09-27, 13:30   #4499
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Justyna ścięła włosy
ładnie
Super wygląda! W ostatnim filmiku miała włosy do tyłu i pomyślałam sobie, że ładnie by jej było w takiej długości
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-27, 13:30   #4500
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
https://www.facebook.com/stylizacje/...type=1&theater
Karolina wzięła nasze słowa do serca
myślałam, że włosy umyła
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości