![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Krążek jest w ogóle nie wyczuwalny i nie trzeba o nim pamiętać przez 3 tyg, ja zamierzam odstawić dopiero jak będę się starać o dziecko
![]() Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
#3242 |
Zakorzenienie
|
ja już kończę 4 opakowanie tabsów i nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych oprócz tego, że może ciut zaokrąglily mi się piersi, wgl nie przytyłam itp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Witam się już po weekendowo. Pogoda była u nas super dzisiaj. A z TŻ mieliśmy tak piekielnie leniwy week, że wczoraj zanim się zwlekliśmy i ogarnęliśmy na śniadanie to 11 wybiła ![]() Ale większą część poranka spędziliśmy na bunga bunga ![]() Wieczorem wydoiliśmy butelkę wina tak, że mnie zmogło i znów ten teges ćwiczenia były ![]() TŻ się spodobał prezent bardzo ale jak zwykle stwierdził, że niepotrzebnie bo mam dość innych wydatków w tym miesiącu. A bokserki mimo obaw leżały idealnie. A jak leżały to fiu fiu ![]() Cytat:
![]() 200 szt każdego ![]() Ja mam spory zamrażalnik ale pełny mięsa i mrożonych owoców typu maliny czy truskawki, w sam raz choćby na kompot czy placek zimą ![]() Mam też zamrażalkę, ale nie opłaca nam się jej włączać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tabsach piszecie a ja się trochę martwię bo ostatnie dwa plamienia z odstawienia nie dość, że przyszły później to jeszcze tylko 1 dzień trwały. Ja wiem że przy tabletkach @ jest krótszy no ale chyba bez przesady. Niby lekarka mówiła jak się jej pytałam, że to normalne i że w badaniu wszystko ok wygląda ale jednak. Czekam na cytologię i boje się, że coś może być nie tak.
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-28 o 18:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zadomowienie
|
Chciałabym bardzo dołączyć, ale troszkę się wstydzę.. :p
Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
#3245 |
Zakorzenienie
|
Fortuna możliwe, ale ja naprawdę nie zamierzam ryzykować, że znów będę miała całe nogi w krwiakach. To już po prostu nie są takie skutki uboczne z którymi można sobie próbować. To się po prostu może źle skończyć i nawet mi lekarka powiedziała, że najwidoczniej hormony nie są dla mnie. Trudno, przeżyjemy. Śmiejemy się z Tż, że najwyżej nas dzidzia zaskoczy :P choć wolelibyśmy po ślubie jednak i na spokojnie
![]() lusia fajnie, że Tż zadowolony z prezentu ![]() kucias witaj i napisz coś więcej o was ![]() Ale się rozleniwiłam przez te 3 dni wolnego. Aż jak pomyślę, że jutro do pracy na 11 godz to ![]() ![]() a dziś oglądaliśmy zdjęcia ślubne. Wybredni jesteśmy, bo żadne nas nie urzekły i stwierdziliśmy, że będzie nam trudno znaleźć fotografa. Dodatkowo Tż mnie zapytał czy chciałabym po ślubie kupić z nim mieszkanie, żebyśmy mieli swoje ![]() ![]()
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Kucias zapraszamy
![]() ![]() Cytat:
Ja też jutro ale na 7, jak codziennie zresztą ![]() Lubię długie week bo możemy z TŻ więcej czasu razem spędzić, ale mam tak samo jak Ty - rozleniwiam się strasznie i potem mi się nie chce. W tym roku dłuższe wolne to pewno świąteczno-noworoczny urlop będzie ![]() Fajnie, że TŻ widzi i planuje swoją przyszłość z Tobą, Jakby nie było wychodzi, że planuje waszą wspólną przyszłość, ale dobrze że jest ciekawy Twojego zdania. Nic tylko szczęścia i spełnienia marzeń życzyć. ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Oglądam Master Chefa i mają ugotować coś ze świńskiego ryjka. Odpatrzę coś to może TŻ uraczę ![]() A ja jak chciałam iść do kuchni sprawdzić jak w garnkach a TŻ nie chciał mnie puścić, to mówię do niego że muszę zerknąć bo się przypali i nie będzie obiadu i ... przypaliłam mięso ![]()
![]() |
#3247 |
Zadomowienie
|
Dziękuję ślicznie ^^
Napiszę jak tylko posprzątam klatkę szczurom. A to dość generalne sprzątanie druty itd uf.. Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
#3248 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3250 |
Zakorzenienie
|
Kucias, mów tu szybciutko coś więcej bośmy ciekawe
![]() Teraz jest niestety etap takiego choróbska ;/ wszyscy naokoło tacy rozwaleni -,- |
![]() ![]() |
![]() |
#3251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Ja odwlekałam ale chyba się pójdę na grypę zaszczepić jutro, bo mamy taką możliwość z firmy. W sumie nie wiem czy mi to coś daje ale jak na razie nie szkodzi. Może wysępię skierowanie na badanie krwi.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
Też się śmialiśmy z tego świńskiego ryja
![]() O, szczury. Nie jestem ich fanką. Jak żadnych zwierząt w klatce. Lubię psy i koty. Jednak wydaje mi się, że mam za mało czasu na swojego zwierzaka. Ale bardzo zazdroszczę wszystkim, którzy tego czasu mają wystarczająco.
#3253 |
Zadomowienie
|
Wiem, że nie powinnam przez tą nadżerkę, ale nie m0głam sie powstrzymać i rzuciłam sie na TŻ :sex:
Witam nową koleżankę, opowiedz coś o sobie ![]() Leżeliśmy z Tż i ogladalismy TV i w pewnym momencie TŻ przełączył na TVP1, leciało "Rolnik szuka żony" hahahahhaahah ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3255 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u nas piękny dzień się zapowiada. Wypiłam herbatkę z miodem i próbuje się zmobilizować do pracy ale ciężko mi to idzie ![]() Wanilka ja mam taką ochotę iść na zakupy i kupić parę niepotrzebnych rzeczy ![]()
#3256 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mój samochód w naprawie, tzn naprawia go TZ, mam nadzieję, że jutro będzie sprawny ![]() ![]() Witamy nowa koleżankę ![]() ![]() Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
#3257 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() Jestem po pracy, wróciłam przed 4 rano i mam dość. Ledwo żyję :| Witam nowe osoby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3258 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przepraszam, nie zamierzasz już do nas zaglądać skoro już miłego tygodnia życzysz ![]() Cytat:
![]() Zróbcie coś żebym się wreszcie porządnie zabrała do roboty ![]()
![]() |
#3259 |
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() a ja marznę w pracy tak straszliwieee ![]()
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja marznę w domu ![]() Czy ja jestem jakaś psychiczna? Chcę już iść na zajęcia i chcę środę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3261 |
Zakorzenienie
|
Lusia kredyt się uruchamia dopiero po akcie notarialnym, więc odpowiem Ci na to pytanie jak zacznę go spłacać :p TZ już wyjeżdża w środę w trase więc będę musiała sama przewieźć rzeczy, ewentualnie pomoże mi jego tata. Już się boję jak to będzie wyglądać...
Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app
#3262 |
Raczkowanie
|
Haha ja też już chcę środę i na zajęcia
![]() ![]() W niedzielę mnie i TŻowi mija pół roku ![]() ![]() Ja nadal chora ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 | |||
Zakorzenienie
|
A my się dogrzewamy, nie będziemy potem po lekarzach latać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plany planami, życie życiem, ale trzymam kciuki! Wiadomo, że lepiej wcześniej zacząć, a nie na wariata ![]() A my nadal nie wiemy kiedy G. zjedzie na urlop :| jeszcze mają ćwiczenia ![]() ![]() ![]() Kuruj się! Piwko grzane czy coś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3265 |
Zakorzenienie
|
Ja tam próbuję się grzać gorącą herbatą, kiepsko idzie....
Moje obydwie siostry z mężami mają kredyt hipoteczny, jedna nawet w euro wzięła. ![]() Roboty po pachy, jeszcze mam do ogarnięcia tyle rzeczy po angielsku, bo jak to stwierdzili ja jestem biegła... Tyle że biegle to chciałabym mówić. ![]() Ooo taki dobry grzaniec to na rozgrzanie jest idealny ![]()
![]() |
#3266 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzien doberek ![]() w piatek narobilam tak jak pisałam pierogów kopytek i klusek do 12 w nocy robiłam i mamy cały zamrazalnik tego wszystkiego ;D a w sobote poszlismy znowu na grzyby ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajnie tak wstac z kanapy i sie pobawic jakbysmy na weselu byli wszystko miec gdzies i tanczyc ![]()
![]() |
#3267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki o m2 lub 3! ![]() około 16km ode mnie jest taka restauracja/dom weselny w którym są dancingi, tylko w wakacje w pt, bo wesela i wgl. ale byłam tam raz ludu kupe, super atmosfera. a brat tam często jeździ to czasem jest tak, że np. o 22.30 nie wpuszczają bo miejsca nie ma, a uwierzcie mi to jest wielki lokal. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3268 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jadę w piątek na tydzień do Tż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3269 |
Zakorzenienie
|
kurde jestem przed @ i mam napięcie i chętnie bym się do tz przytuliła ale sie zobaczymy dopiero jutro po mojej pracy jak on z trasy zjedzie. no nic pozostaje nam wisieć na telefonie
![]()
#3270 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ja sie tak oblowilam ze teraz juz nic nie kupuje.. ![]() Dziewczyny co myslicie o zalozeniu KLUBU?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.