"Rolnik szuka żony" - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-28, 21:23   #211
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Dot.: "Rolnik szuka żony"

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
Ogolnie to ta Ula mnie rozwalila ze swoimi glupimi docinkami i komentarzami.... w poprzednich odcinkach nie wydawala sie taka.
Była nieprzyjemna, od razu się poobrażała że Ewa przyrządzała posiłek zamiast ją witać z czerwonym dywanem I później napychała się żarciem wyśmiewając sport i roboty na wsi

Spodobała mi się energia Judyty od Pawła (tej rudej) Miała dobre chęci z tymi bluzeczkami

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 21:24   #212
aniusia82
Rozeznanie

Hej, bardzo mnie denerwuje ta Ulka od Grzegorza. Wydaje mi sie, że jest ona bardzo zakompleksiona osoba, I dlatego taka wredna jest. Przepraszam za brak polskich znakow.
aniusia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 21:48   #213
wredek
Zadomowienie

A ta panna Grzegorza ze skype'a poustawiała brudne buciory na meblach
Stary 2014-09-28, 22:05   #214
Wolha
Zadomowienie

U Zbyszka powitanie całą rodziną, pewnie nieźle ją stres zjadał, jak nieśmiała jest.
Ta Ula od Grzegorza ani trochę mi nie pasuje, jej teksty w tym odcinku, coś okropnego. Dalej jestem przy Ewie.
U Adama chyba najszybsze tempo Już na kolanach siedzą
Paweł ma ładnie urządzony dom.
Do Stasia nie przyjechała ta trzecia, która i tak go nie chciała? (edit: chyba w zapowiedzi następnego odcina jest)

Ogólnie jak na razie wszystkie kobiety na plus, oprócz Uli.

wredek dokładnie, buty na szafce, super pomysł

Edytowane przez Wolha
Czas edycji: 2014-09-28 o 22:15
Wolha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 22:07   #215
Motylek Truskawkowy
Raczkowanie

Dzięki
Stary 2014-09-28, 22:36   #216
pani_charlotte
Raczkowanie

Buty na szafce-świetny pomysł bez kitu opcja
Powitanie Ewy i Grzegorza-właściwie to już pewne, że on ją wybierze. O Pawle już na fb piszą kogo wybrał gdyż pojawia się już z nią na oficjalnych spotkaniach.
pani_charlotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 07:20   #217
201609081836
Konto usunięte

Nawet spoko ten program
Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
I już wiem, kogo mi Adam przypomina. Krzysztofa Kowalewskiego! Dlatego powiedziałam, że mógłby grać w serialu :P
Z lekka podobny Pocieszny koleś z tego Adama ^^
Grzegorz pewnie Ewe wybierze jak nic coś się mają ku sobie. Zbyszkowi się trafiło - jedna kobitka, która konkretnie mu się spodobała - przynajmniej nie musi martwić się o eliminacje:-D
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 07:31   #218
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Zorzoli Pokaż wiadomość
haha pani od zbyszka: moze mu stringi zrobie na szydelku do zabaw nocnych ahah
Ta pani była od Staszka. Zbyszek ma tylko jedną Kasię.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Mnie też razi zachowanie Uli, bezczelne to było gdy tak się wyrażała przy stole, "to sobie biegaj" , "ja nie mam 18lat" i inne. Kreowała się na królową a wyszło beznadziejnie.

Buty Ani? na regale też mnie rażą. Ciekawe czy potem je postawi tam jak wróci np. z obory. I gdzie ona ma zamiar chodzić po wsi w tych czerwonych szpilach? Chciała się pochwalić po raz kolejny ile ich ma i jak je kocha a dobrego wrażenia to nie zrobiło.
przylaszczka50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 07:41   #219
201710120930
Konto usunięte

duży zgryz będzie miał Stanisław
Grażynka pewnie mu wizualnie bardziej pasuje ale ta druga kobitka jest niesamowicie sympatyczna i energetyczna
Grzesiek nie owija w bawełne -teraz pójdziemy kopać buraki a potem ziemniaki.żeby dziewczętom nie umknęło
a u Zbyszka to przesadzili z tą ilością rodziny rodzice by chyba wystarczyli a nie cały spęd i ta sierotka Kasia między nimi
201710120930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 07:41   #220
dzamatasi
Wtajemniczenie

Ciekawa jestem czy faktycznie ktos sie w sobie zakcha.. jak na razie srednio to widze. Myslaly chyba,ze beda tylko zonami,do wygladania obijania sie i ciagniecia money. A tu trza zapiehdalac
Stary 2014-09-29, 08:05   #221
velika
Winter is coming

Mam nadzieję, że Grzegorz wybierze Ewę. Jaka to śliczna dziewczyna A zachowanie Uli żenujące.
Staszek ma świetne te kobietki, takie wesołe i z klasą. No super są
Też mi było żal Kasi, cała rodzina ją przyszła oglądać
Co do Pawła to wszystkie dziewczyny są fajne, rozwaliła mnie tylko jego mamusia, jak przy Natalii powiedziała, że "może być"

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 09:17   #222
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ŁAJKA Pokaż wiadomość
duży zgryz będzie miał Stanisław
Grażynka pewnie mu wizualnie bardziej pasuje ale ta druga kobitka jest niesamowicie sympatyczna i energetyczna
Ale Pan Stanisław to chodząca flegma, chyba by na zawał zszedł otrzymując koronkowe stringi Grażynka też jest spokojna i podoba mu się jej wygląd

Stary 2014-09-29, 09:21   #223
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Była nieprzyjemna, od razu się poobrażała że Ewa przyrządzała posiłek zamiast ją witać z czerwonym dywanem I później napychała się żarciem wyśmiewając sport i roboty na wsi

Spodobała mi się energia Judyty od Pawła (tej rudej) Miała dobre chęci z tymi bluzeczkami
Zgadzam się co do obu pań.
Spóźniła się dwie godziny i dziwi się, że dziewczyny nie w nastroju. Głodne to złe. Naprawdę nie wiem, czym ona chce zapunktować u Grzegorza.

Judyta na razie wygląda na najfajniejszą, jak siedziały w pokoju te dwie z Pawłem to mam wrażenie, że nie mieli o czym gadać.

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez wredek Pokaż wiadomość
A ta panna Grzegorza ze skype'a poustawiała brudne buciory na meblach
Też to zauważyłam... Co ona myślała, że to półka na buty?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 09:22   #224
Jeannee
Zakorzenienie

Właśnie zobaczyłam kolejny odcinek

Zbyszek- współczuję Kasi, że była sama pod obstrzałem całej rodziny Ja bym się strasznie na jej miejscu krępowała. Bo nawet "razem" jeszcze nie są, a tu już cała rodzinka ją obserwuje :P Myślę, że z czasem będą razem

Paweł- reakcja rodziców pewnie była średnia, szczególnie na Natalię, bo wszystkie 3 są pięknymi, zgrabnymi, młodymi dziewczynami. A wiadomo jak to na wsi, ludzie zazwyczaj (szczególnie starsi) patrzą na to, żeby dziewczyna pomagała w gospodarstwie, a nie "się stroiła" czy "malowała". Wiadomo już i tak, kogo Paweł wybrał, ona mi się najładniejsza wydawała z nich wszystkich...

Adam- wszystkie kandydatki za nim szaleją Ciężki wybór ma. Szczerze mówiąc nie mam zielonego pojęcia kogo wybierze. Ale bardzo go polubiłam

Grzegorz- Ula mi taaaak strasznie działała na nerwy... Mam nadzieję, że jako pierwsza odpadnie.... Wielka Pani, która by wszystkich ustawiała dookoła Mogła przynajmniej jakieś pozory zachować. Dno i pół kilo mułu....
Na dzień dzisiejszy najbardziej pasuje do niego Kasia

Stanisław- Chyba Grażynka do niego pasuje, w sumie mało go było w tym odcinku.

Ja już chcę następny
Stary 2014-09-29, 09:45   #225
lulka19
Zakorzenienie

Czy wam prowadząca tez przypomina młodą Gosię Mostowiak?
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:34   #226
Lisciolaz Straszliwy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Ale Pan Stanisław to chodząca flegma, chyba by na zawał zszedł otrzymując koronkowe stringi Grażynka też jest spokojna i podoba mu się jej wygląd

Pan Stanisław sprawia ponadto wrażenie mocno zagubionego, brakuje mu trochę obycia, jeśli chodzi o kobiety . Nie wpadł np. na to, że wypadałoby przejąć od Grażynki plecak - z materiału można by wywnioskować, że biedaczka musiała go tachać sama aż do siedziby Stanisława - no trochę zgrzyt .
Ale chłopina trafił na naprawdę fajne babki, niech mu się wiedzie!

Co do grzegorzowej butoholiczki - taką miałam minę, jak oglądałam: o_O, aleeee czy aby nie jest tak, że podpatrzyła to u jakiejś blogerki modowej ? Nie raz i nie dwa widziałam takie rozwiązanie, z tym, że były to chyba meble w garderobie, przeznaczone wyłącznie do tego celu?, a nie zwyczajny kredens, gdzie stawia się...inne rzeczy generalnie .

(\__/)
{ ^y^}

Lisciolaz Straszliwy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 11:15   #227
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lisciolaz Straszliwy Pokaż wiadomość
Co do grzegorzowej butoholiczki - taką miałam minę, jak oglądałam: o_O, aleeee czy aby nie jest tak, że podpatrzyła to u jakiejś blogerki modowej ? Nie raz i nie dwa widziałam takie rozwiązanie, z tym, że były to chyba meble w garderobie, przeznaczone wyłącznie do tego celu?, a nie zwyczajny kredens, gdzie stawia się...inne rzeczy generalnie .
Może to tak żeby okazać im cześć

Ja z Mężem mamy buty na meblu który w zasadzie powinien być regałem na książki ale jest ukryty za drzwiami i przeznaczony jedynie do butów

Stary 2014-09-29, 11:26   #228
przylaszczka50
BAN stały

Kasia, ta od Zbyszka przeszła " chrzest bojowy" z tą jego rodzinką na wejściu. Ma to już za sobą, teraz będzie tylko lepiej.
Pewnie to było wyreżyserowane , może było inaczej ale nie podobało mi się , że ona sama przyszła gdzieś od przystanku do domu Zbycha. Powinien po nią wyjechać, wyjść. Dobrze, że chociaż ten plecak od niej wziął.

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Myślę, że Grzegorz je podpuszczał, że będą tyle rzeczy w polu robić. Chciał zobaczyć ich reakcję, to była próba . Ulka nie zdała egzaminu , też bym chciała aby jako pierwsza wyleciała.
Stary 2014-09-29, 11:39   #229
201606010921
Konto usunięte

Między bratem Stanisława a jego żoną jest chyba całkiem spora różnica wieku tak jakoś pierwsze rzuciło mi się w oczy jak była scena u nich
201606010921 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 12:08   #230
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Napisane przez metalheadqueen Pokaż wiadomość
Między bratem Stanisława a jego żoną jest chyba całkiem spora różnica wieku tak jakoś pierwsze rzuciło mi się w oczy jak była scena u nich
Mnie też się tak zdaje lecz czasem tak bywa, że to tylko takie wrażenie. Bo sama znam takie małżeństwo 60 latków z mojej miejscowości gdzie są rówieśnikami a wyglądają jak matka z synem.
Stary 2014-09-29, 12:44   #231
shanta
Wtajemniczenie

A czemu Zbyszek został tylko z jedną kandydatką?
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:46   #232
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość
Czy wam prowadząca tez przypomina młodą Gosię Mostowiak?
Mi nieeee.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez przylaszczka50 Pokaż wiadomość
Mnie też się tak zdaje lecz czasem tak bywa, że to tylko takie wrażenie. Bo sama znam takie małżeństwo 60 latków z mojej miejscowości gdzie są rówieśnikami a wyglądają jak matka z synem.
Zgadzam się. Ja myślałam, że to jedno rodzeństwo a tu szok
Stary 2014-09-29, 12:48   #233
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Inne nie przyjechały na pierwsze spotkanie.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:49   #234
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Inne nie przyjechały na pierwsze spotkanie.
Myślałam, że jeszcze może później się pokażą. Przynajmniej ma z głowy problem z wyborem
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:52   #235
przylaszczka50
BAN stały

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
Od zawsze miał jedną. Reszta dziewczyn z listów, które wybrał nie przyjechała na pierwsze spotkanie/ poprzednie odcinki/ wymawiając się chorobą, sprawami zawodowymi. Postanowił, że zostaje tylko Kasia, innych już nie chce poznawać, nie chce aby przyjeżdżały.
Stary 2014-09-29, 15:11   #236
201707171038
Konto usunięte

A może ta Ula chce się w ten sposób wyróżnić z tłumu chce być inna. Ale wg mnie Ewa jest najfajniejsza. Ula ma pretensje że ewa się z nią nie przywitała a jaki miała problem żeby to ona pierwsza podeszła do ewy
201707171038 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 16:14   #237
Pisia00
Raczkowanie

Moje opinie co do rolników

Paweł - Trochę zapatrzony w siebie. Wybrał ładne dziewczyny
Grzegorz - (Roszyce, moje rejony) Chyba najbardziej go lubię. Mam nadzieję, że wybierze Ewę, chociaż to już jest prawie pewne, sądząc po tym, jak się z nią witał. I te głupie pytania Uli - masakra. I jeszcze te buty tej trzeciej to już w ogóle bez komentarza, miałam wrażenie, że ona jest w tym programie tylko dlatego, żeby pokazać swoją kolekcję butów
Stanisław - (Ścinawka, moje rejony) straszny filozof, ale dość sympatyczny. Mam nadzieję, że wybierze tą kobietę z Wałbrzycha.
Adam - fajny gość z poczuciem humoru. Mam nadzieję, że wybierze tą blondynkę gadatliwą xD
Zbyszek - jego rodzina mnie przeraża 0,0, a szczególnie mamusia. Czuję, że Kasia będzie się musiała pomęczyć z nią trochę. xD

Ogólnie program jest super, i cieszę się, że TVP go robi a nie tvny albo polsaty bo by wyszło kolejne badziewie typu trudne sprawy.

Edytowane przez Pisia00
Czas edycji: 2014-09-29 o 16:15
Pisia00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 17:51   #238
pani_charlotte
Raczkowanie

Ciekawa akcja z tą Ulą. Na fb spekulacje, że Ula podstawiona przez tv, żeby coś się działo i nie było zbyt spokojnie
Co do Grzegorza-kurcze aż się zdziwiłam, że takie wzruszające momenty mogą być w takim programie. Szkoda mi tej samotnej Ewy(niby tam wszyscy są samotni ale ona jakoś tak o tym smutno opowiadała) i mam nadzieję, że to będzie big love.
pani_charlotte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 18:22   #239
Jeannee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_charlotte Pokaż wiadomość
Ciekawa akcja z tą Ulą. Na fb spekulacje, że Ula podstawiona przez tv, żeby coś się działo i nie było zbyt spokojnie
Co do Grzegorza-kurcze aż się zdziwiłam, że takie wzruszające momenty mogą być w takim programie. Szkoda mi tej samotnej Ewy(niby tam wszyscy są samotni ale ona jakoś tak o tym smutno opowiadała) i mam nadzieję, że to będzie big love.
Ja też!

A ta z tymi butami- żenada
Stary 2014-09-29, 19:08   #240
Pisia00
Raczkowanie

No, A gdy Grzegorz witał się z Ewą a potem jak on ją pocałował w policzekw tym pokoju to się wzruszyłam po prostu A najbadziej rozwalił mnie tekst Pawła, gdy siedział z dziewczynami w pokoju a ten ni z gruchy ni z pietruchy - "spać mi się chce" xD Ula nie jest podstawiona po prostu chciala zacwaniakowac.

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2

Edytowane przez Pisia00
Czas edycji: 2014-09-29 o 19:09
Pisia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości