|
|
#4951 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() znowu się skaleczyłam ![]() no i kluch w gardle mi narasta , grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#4952 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zapiekanego ze starego chleba
Cytat:
Jako naczelny nołlajf zawszem w dyspozycji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o olejkach mi przypomniałaś, mam ich sporo domu, choć w te dni nawet moje ulubione olejki mnie drażnią Więc zapachowo różnie to bywa. Ja stawiam na zioła i aloes, który pije w sumie cały czas, ale. Niestety zauważyłam, że raz mi zioła przynoszą ulgę a innym razem nie No cóż, życie.
|
|
|
|
|
#4954 |
|
BAN stały
|
No i się poryczałem...
|
|
|
|
#4955 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Łaj?
Czyżbym była pierwsza srana...?
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
Podjęłam decyzję o sprzedazy Fumidusa, Idola edt i odlewki Zagorska. i może T4T
![]() Jednak muszę odswieżyć swoją kolekcję i zbieram na nowe flachi ![]() torba kartofli, torba jabłek, duża dynia i sporo słoików z marynowanymi warzywami
|
#4957 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Dlaczego? Jaki śliczny.... Jestem wściekła jak cholera. Kilka miesięcy temu dałąm znajomemu pracownikowi ( bieda z nedzą niezaradna) kolegi moj stary, nieużywany telefon, co przeleżal z 7- 8 lat w domu. No i w zeszłym tygodniu gamoniowi synek jego wlasny ( ćpun i żul, dluga historia) ukradl ten telefon. Andrzej znalazl go w lombardzie. No i bym jednak chciala odzyskać go, oczywiście nie dla mnie bo mi nie potzrebny, dla zasady. Tylko...nie mam już papierow, pudełka ani kompletnie nic w domu. Telefon o ile mnie pamięc nie myli z plusa z salonu, chyba że z All. Na pewno legalny i z papierami byl, tylko się okazalo ze je wywaliłam dawno temu ![]() I se wymyśliłam,że pojdę jutro z tym Andrzejem nieszczęsnym do tego lombardu i powiem babie,ze to moje, zostało ukradzione i chcę to w tej sekundzie odzyskać. I doskonale wiem,że nie ma na to papierów. A jak mi teraz tego nie odda, to poprostu zgloszę na policję że zajmuje się paserstwem, bo to zapewnie nie jedyna kradziona rzecz jaką posiada na stanie. A policji powiem jak było, że dałam go tej biedzie, papiery i pudelko wywalilam ileś tam lat temu bo po co mi, jak w domu lezal nieuzywany...i niech jej porządnie przetrzepią dla zasady ten sklepik , na pewno coś jeszcze znajda ciekawego.Baba doskonale wie,że telefon ukradziony, bo wie od kogo go wzięla i bez papierow. A tak nie mogą. |
|
|
|
#4958 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Stazja, ja Ci serdecznie życzę, żeby Cię policja nie olała. Nie wiem, moze w Twojej miejscowości jest inaczej, może masz kogo znajomego w tej instytucji. Ja wiem, ze mnie by zdrowo w takiej sytuacji wyśmiali. Z doświadczenia.
|
#4959 |
|
Nindżopesz
|
Witaj w klubie
Ja się tylko waham co na wiosnę, dziś zrobię risercz na żywo ![]() Trzymam kciuki, może coś się uda. |
|
|
|
#4960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gdzie jedziecie? pochwal się ![]() Cytat:
eh oby Ci się udało Coś zdziałać
|
||
|
|
|
#4961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru ! Snad totalnego powrotu z urlopu
No i nie nadrobię albowiem z przyczyn niewyjaśnionych wylałam soczewkę do zlewu .... I nic nie widzę ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
|
|
#4962 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no wiesz, bo każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii
![]() Cytat:
co do olejków, to muszę się dopytać koleżanki aromaterapeutki które by się nadały na bóle menstruacyjne ja ich w sumie nie traktuję jako coś tylko pafnącego, drażni, nie drażni, ale jak ma pomóc to zapodaję do dyfuzora
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4963 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
chyba tak zrobie ,ale ten nabiał jesc, nie jesc? nutramigen dawac 1 raz dziennie czy nie? jednak sie odrobine zagesciła po nim kupa ![]() co do dostepnosci Nitrmigennu to TZ był w 4 aptekach i nigdzie nie mieli od reki Cytat:
poprosze o szczegóły dot idola na priv
|
|
|
#4964 |
|
To ja :)
|
Stazja -jeśli nagle ten facet nie zacznie obstawać za synem, powinno się udać...
Eeeegipt, ja tam lubię latać Nie muszę nic zwiedzać, mogę siedzieć pod parasolem i cały tydzień czytać Wybraliśmy sobie wypasiony hotel i popławimy się przez tydzień w luksusie, a co ![]() Za to mnie rozłożyło na dobre. Poszłam rano do pracy, ale jak zaczęli się złazic inni, wykopali mnie do lekarza i mam zwolnienie na tydzień. Małżon niechcący przykopał w listwę przypodłogową i złamał sobie palec u stopy -też ma siedzieć w chacie. Szarość chora -nie ma kto jej zanieść do weta wieczorem Pewnie padnie na mnie, ale boję się, że się ode mnie jeszcze bardziej zarazi... Ech... Szpital, po prostu szpital...
|
#4965 | ||
|
BAN stały
|
Oczek nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A dla Was wszystkich zdrowia dużo!
|
||
|
|
|
#4966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Ma charakterystyczne oznaczeie, które zrobio się calkiem przypadkowo, jak w zamierzchłych czasach rzuciłam nim w chlopa ![]() Cytat:
Wezmę tego Andrzeja, niech mi pokaże gdzie go znalazł. Zostawię go na zewnątrz, wejdę sama i udam że chcę kupić . Akurat ten. Jak juz będę miala w lapie, to poproszę o pudelko i dokumenty. Jak babka powie,że nie m,a bo coś tam coś tam, to powiem jej że są u mnie. Bo to moj telefon.I nie wyjdę bez niego. Albo odda po dobroci, albo dzwonię na policje, niech przeszukają tą paserską budę. Gówniarz już znany poicji, drobny kieszonkowiec. Nawet trochę siedzial za to. No i Andrzej jest. Synek go odwiedzil weczorem i od razu po wizycie telefon zniknął. A wcześniej kilka drobiazgow, ktore tez lądowały u baby i A wykupowal je. A porosil ją,żeby nic nie brała od synka, bo to jest zawsze kradzione i często jemu. Tylko nigdy nie zglaszal, bo dziecko, bo szkoda, bo obiecał ze to ostatni raz.Tylko jakiś czas temu zrozumiał, że to nie jest metoda i probuje się odciąć od synka. Tylko ta pijawa do tatusia przychodzi...żeby coś świsnąć... Teraz juz nie pójdzie tak latwo. Szef A , moj kolega tez się bardzo wkurzyl, i jak A nie powie policji prawdy, to straci robotę. I miszkanie, ktore mu szef sponsoruje...Więc nie ma wyjścia.No i Andrzejowi jest głupio, chciał mi odkupić ten tel z tego lombardu. Ale dostał zakaz placenia zlodziejom . Wystawili go za 65 zł, a dali za niego nie wiecej niz 20 . A dla niego to jest naprawdę duża suma... W sumie to liczę,że wymiękną i nie będzie im się chciało ryzykować za 20 zł, ale jak trzeba będzie...nie popuszczę ![]() Cytat:
Dobrze,że poszłaś do lekarza...mi się nie chcialo tylka ruszyć i ponad 3 tygodnie mnie męczylo...dopiero kilka dni temu wrocilam do świata żywych...Biedna kiciucha ![]() Dobrze,że ma Ciebie Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-09-29 o 13:10 |
|||
|
|
|
#4967 |
|
niecnotliwa dziewica
|
O biedulek, nie przyjrzałam się....
Mało znasz policję. Albo to u mnie w mieście takie buraki.
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4969 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Przyjaciółce mojej ukradziono telewizor. Nowy, nawet miesiąc go nie miała. Wiedziała, kto, zgłosiła tego samego dnia (środa wieczór). Pomijam, ze siedziała na tej komendzie do godziny 2 w nocy, ale czynności śledcze rozpoczęli... w poniedziałek rano. I czynności polegały na tym, ze zastukali do gostka (gostek notowany, doskonale go znają), spytali (!) czy moze ich wpuścić, powiedział, że nie i poszli ![]() Tak, ze policja jest akurat ostatnią instytucją na jaką bym liczyła w przypadku jakiegokolwiek nieszczęścia.
|
|
#4970 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tez trzeba odciąć chyba ![]() właśnie przyszły 2 koszulki z allegro, a ja nie śpie po nocach i licze i kalkuluję i testuję... no i wyszło mi, ze jak ograniczę chciejstwa do 3 flach i sprzedam, co się da sprzedać, to prawie by mi stykło. Prawie... Bo dzisiaj się dowiaduję, że Black CdG wycofany No i ☠☠☠☠a po ptokach
|
|
#4972 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4973 |
|
Mother of Cats
|
Stazja, nie mów babie z lombardu, że zgłaszasz, bo zanim policja przyjedzie, ona zdąży sklep wyczyścić z podejrzanego towaru. Jeśli jesteś pewna zeznań tego Andrzeja, to od razu na policję. Może sprawa podana na talerzu ich zachęci do podjęcia czynności - statystyki sobie poprawią
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Przecież dopiero co wszedł? |
|
|
|
#4974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z miękka byłaś ![]() W robocie mam doczynienia z całym przekrojem ludzi i wiem,że u mnie naprawdę cos policja robi ...nawet to widzę. Większe zażalenia mam do straży miejskiej, bo oni potrafią tylko pasow pilnować. I na moich oczach chcieli dać mandat żulowi ktory podniosł z trawnika puszkę, zeby sprzedac na złomie, bo sobie zbierał. A oni wymyślili, ze pil piwo Nie dali mu mandatu, dostali ngany od swojej pani komendant ![]() To super ![]() Pewnie rzadko odczuwa,że jest inny niż reszta kociakw, albo wogle nie czuje że co.ś z nim nie tak ![]() Cytat:
![]() Pochwal się koszulkami? Się śmieje, ale mam tak samo...kalkuluję, liczę itd....ale narazie powinnam dać radę... I już oszczędzam...to był ostatni zbytkowy zakup, a od listopada zero dochodu...do kwietnia... Niestety spudlowałam ![]() Ale jest szansa, że szybko to nadrobię.....akualnym tel... ![]() Cytat:
I wiesz...to jest niezły pomysl....tel wart grosze, nie zależy mi na nim.... i w sumie chcialam dla zasady..ale od razu iść na policję, powiedzieć co i jak i dlaczego.. ![]()
|
|||
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4976 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Przez wąskotorówkę strach chodzić, bo nawet człowiek nie wie kiedy i od kogo oberwie, przy stacji PKP samochodami jakby mogli to by na peron wjechali, parkowanie na środku chodnika i na środku przejścia dla pieszych to norma, a chodnikiem strach przejść bo jest to ukochana trasa rowerzystów wszystko to policja ignoruje, tylko sobie nagrody wręczają ("dzielnicowego roku" - tylko jakiego dzielnicowego?! jak policjanta na ulicy nie uświadczysz, a już na pewno nie po zmroku)Ja wiem, ze to wszytko zależy od miasta, ale u mnie w tej kwestii jest koszmarnie.
|
|
#4977 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4978 | |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się obiło o uszy, że to limitowanka miała być, ale wierzyć mi się nie chce
![]() Cytat:
![]() A koszulki takie: http://allegro.pl/koszulka-rodzina-a...621923624.html http://allegro.pl/koszulka-edgar-all...616042079.html
|
|
#4980 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Kliknęłaś zdjęcie? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

oby ostatni 
,

Wreszcie wakacje...

Więc zapachowo różnie to bywa. Ja stawiam na zioła i aloes, który pije w sumie cały czas, ale. Niestety zauważyłam, że raz mi zioła przynoszą ulgę a innym razem nie 

Dobrze,że poszłaś do lekarza...mi się nie chcialo tylka ruszyć i ponad 3 tygodnie mnie męczylo...dopiero kilka dni temu wrocilam do świata żywych...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)