Scent Bar LIII - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-28, 22:14   #4951
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LIII

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
znad bólu guowy całodziennego aż do mdłości i dreszczy podrasowanego atrakcjami pierwszego dnia @ z bólem krzyża i dreszczami włącznie
chyba pierwszy raz w życiu mam taką kumulację oby ostatni
ojojku

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Bo to o to chodzi, o intensywność a nie o sam zapach.

Choć czasem i sam zapach męczy, no ale ja mam identycznie. Raz tak, raz siak, zmienia mi się.
nieeee , sprawa intensywności dotyczy tylko kilku zapachów - Opium , Aromaticsa i może jeszcze ze dwóch-trzech , reszta śmierdzi niezależnie od natężenia
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
tylko ze ona bierze dicoflor juz poonad miesiac, i do tego biogaje...ale efektu nie ma ,
no ale skoro jest tak jak piszesz to sie przestaje martwic, tylko czemu te brobiotyki tez nie dzialają? a nutramigen tez mamy z probiotykiem jakis najnowszy ktory jest tylko na zamowienie w aptece
a może po prostu odstaw jej wszystko i przestań się martwić , bo kupy didów piersią karmionych mogą wyglądać różniście i jeżeli did się dobrze rozwija to wygląd kupy jest całkowicie drugorzędny o ile nie ma w niej krwi i ropy . Co do nutramigenu LGG to on wcale nie najnowszy bo już parę lat jest i jak pamiętam on się staje jedynym na rynku , ten zwykły jest wycofywany powoli . U nas dostępny bez problemów

znowu się skaleczyłam
no i kluch w gardle mi narasta , grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 23:07   #4952
gryx82
BAN stały

Znad zapiekanego ze starego chleba
Cytat:
znad bólu guowy całodziennego aż do mdłości i dreszczy podrasowanego atrakcjami pierwszego dnia @ z bólem krzyża i dreszczami włącznie
chyba pierwszy raz w życiu mam taką kumulację oby ostatni

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Wracać!! Koniec weekendu, już można siedzieć przy kompie
Jako naczelny nołlajf zawszem w dyspozycji
Cytat:
Padłam, potem miałam zryw, a teraz znów padam. Ale przynajmniej, w czasie zrywu, zarezerwowałam wycieczkę Wreszcie wakacje...
Do Budy czy do Pesztu?
Cytat:
na szczęście udało się opanować - bez prochów - przypomniałam sobie, że mam mp3 na ból głowy - dźwięki izochroniczne - 10 min i pomogło, co ciekawe na ten ból na dole też...
Magia?
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
znowu się skaleczyłam
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 23:10   #4953
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

na szczęście udało się opanować - bez prochów - przypomniałam sobie, że mam mp3 na ból głowy - dźwięki izochroniczne - 10 min i pomogło, co ciekawe na ten ból na dole też... do tego rozpyliłam olejki lawenda i petitgrain a potem ciągiem cały wieczór słuchałam pani z pięknym głosem: http://www.youtube.com/watch?v=kx_mvaVC6p8
Ooooo niezłe, świetnie, że zalinkowałaś.

I o olejkach mi przypomniałaś, mam ich sporo domu, choć w te dni nawet moje ulubione olejki mnie drażnią Więc zapachowo różnie to bywa. Ja stawiam na zioła i aloes, który pije w sumie cały czas, ale. Niestety zauważyłam, że raz mi zioła przynoszą ulgę a innym razem nie No cóż, życie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 03:03   #4954
gryx82
BAN stały

No i się poryczałem...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kicia.jpg (45,5 KB, 50 załadowań)
Stary 2014-09-29, 09:13   #4955
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Łaj?

Czyżbym była pierwsza srana...?
Stary 2014-09-29, 09:30   #4956
Maja102
Zakorzenienie

Podjęłam decyzję o sprzedazy Fumidusa, Idola edt i odlewki Zagorska. i może T4T
Jednak muszę odswieżyć swoją kolekcję i zbieram na nowe flachi

znad zapasów jedzeniowch przywiezionych z domu samochodem:
torba kartofli, torba jabłek, duża dynia i sporo słoików z marynowanymi warzywami
Stary 2014-09-29, 09:31   #4957
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
No i się poryczałem...
Dlaczego?
Jaki śliczny....

Jestem wściekła jak cholera.
Kilka miesięcy temu dałąm znajomemu pracownikowi ( bieda z nedzą niezaradna) kolegi moj stary, nieużywany telefon, co przeleżal z 7- 8 lat w domu. No i w zeszłym tygodniu gamoniowi synek jego wlasny ( ćpun i żul, dluga historia) ukradl ten telefon. Andrzej znalazl go w lombardzie.
No i bym jednak chciala odzyskać go, oczywiście nie dla mnie bo mi nie potzrebny, dla zasady. Tylko...nie mam już papierow, pudełka ani kompletnie nic w domu. Telefon o ile mnie pamięc nie myli z plusa z salonu, chyba że z All. Na pewno legalny i z papierami byl, tylko się okazalo ze je wywaliłam dawno temu
I se wymyśliłam,że pojdę jutro z tym Andrzejem nieszczęsnym do tego lombardu i powiem babie,ze to moje, zostało ukradzione i chcę to w tej sekundzie odzyskać. I doskonale wiem,że nie ma na to papierów. A jak mi teraz tego nie odda, to poprostu zgloszę na policję że zajmuje się paserstwem, bo to zapewnie nie jedyna kradziona rzecz jaką posiada na stanie. A policji powiem jak było, że dałam go tej biedzie, papiery i pudelko wywalilam ileś tam lat temu bo po co mi, jak w domu lezal nieuzywany...i niech jej porządnie przetrzepią dla zasady ten sklepik , na pewno coś jeszcze znajda ciekawego.Baba doskonale wie,że telefon ukradziony, bo wie od kogo go wzięla i bez papierow. A tak nie mogą.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 09:35   #4958
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Stazja, ja Ci serdecznie życzę, żeby Cię policja nie olała. Nie wiem, moze w Twojej miejscowości jest inaczej, może masz kogo znajomego w tej instytucji. Ja wiem, ze mnie by zdrowo w takiej sytuacji wyśmiali. Z doświadczenia.
Stary 2014-09-29, 09:43   #4959
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Witaj w klubie Ja się tylko waham co na wiosnę, dziś zrobię risercz na żywo

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki, może coś się uda.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:33   #4960
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Wracać!! Koniec weekendu, już można siedzieć przy kompie Padłam, potem miałam zryw, a teraz znów padam. Ale przynajmniej, w czasie zrywu, zarezerwowałam wycieczkę Wreszcie wakacje...
oo fajnie
gdzie jedziecie? pochwal się
Cytat:

znowu się skaleczyłam

Cytat:
No i się poryczałem...

Cytat:
eh
oby Ci się udało Coś zdziałać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:47   #4961
neska951
Zakorzenienie

Joł baru ! Snad totalnego powrotu z urlopu
No i nie nadrobię albowiem z przyczyn niewyjaśnionych wylałam soczewkę do zlewu ....
I nic nie widzę

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Prosz: http://dywanstyl.pl/ Mnie elegancko obsłużyli
Dzięki lecę buszować !

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Kilka miesięcy temu dałąm znajomemu pracownikowi ( bieda z nedzą niezaradna) kolegi moj stary, nieużywany telefon, co przeleżal z 7- 8 lat w domu. No i w zeszłym tygodniu gamoniowi synek jego wlasny ( ćpun i żul, dluga historia) ukradl ten telefon. Andrzej znalazl go w lombardzie.
No i bym jednak chciala odzyskać go, oczywiście nie dla mnie bo mi nie potzrebny, dla zasady. Tylko...nie mam już papierow, pudełka ani kompletnie nic w domu. Telefon o ile mnie pamięc nie myli z plusa z salonu, chyba że z All. Na pewno legalny i z papierami byl, tylko się okazalo ze je wywaliłam dawno temu
I se wymyśliłam,że pojdę jutro z tym Andrzejem nieszczęsnym do tego lombardu i powiem babie,ze to moje, zostało ukradzione i chcę to w tej sekundzie odzyskać. I doskonale wiem,że nie ma na to papierów. A jak mi teraz tego nie odda, to poprostu zgloszę na policję że zajmuje się paserstwem, bo to zapewnie nie jedyna kradziona rzecz jaką posiada na stanie. A policji powiem jak było, że dałam go tej biedzie, papiery i pudelko wywalilam ileś tam lat temu bo po co mi, jak w domu lezal nieuzywany...i niech jej porządnie przetrzepią dla zasady ten sklepik , na pewno coś jeszcze znajda ciekawego.Baba doskonale wie,że telefon ukradziony, bo wie od kogo go wzięla i bez papierow. A tak nie mogą.
Jesteś pewna na 100% że to Twój?
Stary 2014-09-29, 10:55   #4962
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Magia?
no wiesz, bo każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Ooooo niezłe, świetnie, że zalinkowałaś.

I o olejkach mi przypomniałaś, mam ich sporo domu, choć w te dni nawet moje ulubione olejki mnie drażnią Więc zapachowo różnie to bywa. Ja stawiam na zioła i aloes, który pije w sumie cały czas, ale. Niestety zauważyłam, że raz mi zioła przynoszą ulgę a innym razem nie No cóż, życie.
zalinkowałam bo właśnie myślałam, że się może spodobać

co do olejków, to muszę się dopytać koleżanki aromaterapeutki które by się nadały na bóle menstruacyjne
ja ich w sumie nie traktuję jako coś tylko pafnącego, drażni, nie drażni, ale jak ma pomóc to zapodaję do dyfuzora
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:05   #4963
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
ojojku

nieeee , sprawa intensywności dotyczy tylko kilku zapachów - Opium , Aromaticsa i może jeszcze ze dwóch-trzech , reszta śmierdzi niezależnie od natężenia

a może po prostu odstaw jej wszystko i przestań się martwić , bo kupy didów piersią karmionych mogą wyglądać różniście i jeżeli did się dobrze rozwija to wygląd kupy jest całkowicie drugorzędny o ile nie ma w niej krwi i ropy . Co do nutramigenu LGG to on wcale nie najnowszy bo już parę lat jest i jak pamiętam on się staje jedynym na rynku , ten zwykły jest wycofywany powoli . U nas dostępny bez problemów

znowu się skaleczyłam

chyba tak zrobie ,
ale ten nabiał jesc, nie jesc? nutramigen dawac 1 raz dziennie czy nie? jednak sie odrobine zagesciła po nim kupa

co do dostepnosci Nitrmigennu to TZ był w 4 aptekach i nigdzie nie mieli od reki , moze to wina zadupiastosci osiedla

Cytat:
Podjęłam decyzję o sprzedazy Fumidusa, Idola edt i odlewki Zagorska. i może T4T

znad zapasów jedzeniowch przywiezionych z domu samochodem:
torba kartofli, torba jabłek, duża dynia i sporo słoików z marynowanymi warzywami

poprosze o szczegóły dot idola na priv
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:08   #4964
Murszafka
To ja :)

Stazja -jeśli nagle ten facet nie zacznie obstawać za synem, powinno się udać...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
oo fajnie
gdzie jedziecie? pochwal się
Eeeegipt, ja tam lubię latać Nie muszę nic zwiedzać, mogę siedzieć pod parasolem i cały tydzień czytać Wybraliśmy sobie wypasiony hotel i popławimy się przez tydzień w luksusie, a co

Za to mnie rozłożyło na dobre. Poszłam rano do pracy, ale jak zaczęli się złazic inni, wykopali mnie do lekarza i mam zwolnienie na tydzień. Małżon niechcący przykopał w listwę przypodłogową i złamał sobie palec u stopy -też ma siedzieć w chacie. Szarość chora -nie ma kto jej zanieść do weta wieczorem Pewnie padnie na mnie, ale boję się, że się ode mnie jeszcze bardziej zarazi... Ech... Szpital, po prostu szpital...

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:07   #4965
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Łaj?
Cytat:
Dlaczego?
Jaki śliczny....
Oczek nie ma
Cytat:
no wiesz, bo każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii
To prawda
Cytat:
Eeeegipt, ja tam lubię latać Nie muszę nic zwiedzać, mogę siedzieć pod parasolem i cały tydzień czytać Wybraliśmy sobie wypasiony hotel i popławimy się przez tydzień w luksusie, a co

A dla Was wszystkich zdrowia dużo!
Stary 2014-09-29, 13:08   #4966
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Stazja, ja Ci serdecznie życzę, żeby Cię policja nie olała. Nie wiem, moze w Twojej miejscowości jest inaczej, może masz kogo znajomego w tej instytucji. Ja wiem, ze mnie by zdrowo w takiej sytuacji wyśmiali. Z doświadczenia.
Nie mogą, zgloszenie to zgloszenie
Cytat:
Trzymam kciuki, może coś się uda.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

eh
oby Ci się udało Coś zdziałać

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
J
Jesteś pewna na 100% że to Twój?
Tak
Ma charakterystyczne oznaczeie, które zrobio się calkiem przypadkowo, jak w zamierzchłych czasach rzuciłam nim w chlopa
Cytat:
Stazja -jeśli nagle ten facet nie zacznie obstawać za synem, powinno się udać...
Nie, nie zacznie. On tez ma już dość...i to bardzo...facet ma ponad 60 lat i taką pijawę....
Wezmę tego Andrzeja, niech mi pokaże gdzie go znalazł. Zostawię go na zewnątrz, wejdę sama i udam że chcę kupić . Akurat ten. Jak juz będę miala w lapie, to poproszę o pudelko i dokumenty. Jak babka powie,że nie m,a bo coś tam coś tam, to powiem jej że są u mnie. Bo to moj telefon.I nie wyjdę bez niego. Albo odda po dobroci, albo dzwonię na policje, niech przeszukają tą paserską budę.
Gówniarz już znany poicji, drobny kieszonkowiec. Nawet trochę siedzial za to. No i Andrzej jest. Synek go odwiedzil weczorem i od razu po wizycie telefon zniknął. A wcześniej kilka drobiazgow, ktore tez lądowały u baby i A wykupowal je. A porosil ją,żeby nic nie brała od synka, bo to jest zawsze kradzione i często jemu. Tylko nigdy nie zglaszal, bo dziecko, bo szkoda, bo obiecał ze to ostatni raz.Tylko jakiś czas temu zrozumiał, że to nie jest metoda i probuje się odciąć od synka. Tylko ta pijawa do tatusia przychodzi...żeby coś świsnąć...
Teraz juz nie pójdzie tak latwo. Szef A , moj kolega tez się bardzo wkurzyl, i jak A nie powie policji prawdy, to straci robotę. I miszkanie, ktore mu szef sponsoruje...Więc nie ma wyjścia.No i Andrzejowi jest głupio, chciał mi odkupić ten tel z tego lombardu. Ale dostał zakaz placenia zlodziejom . Wystawili go za 65 zł, a dali za niego nie wiecej niz 20 .
A dla niego to jest naprawdę duża suma...
W sumie to liczę,że wymiękną i nie będzie im się chciało ryzykować za 20 zł, ale jak trzeba będzie...nie popuszczę
Cytat:

Za to mnie rozłożyło na dobre. Poszłam rano do pracy, ale jak zaczęli się złazic inni, wykopali mnie do lekarza i mam zwolnienie na tydzień. Małżon niechcący przykopał w listwę przypodłogową i złamał sobie palec u stopy -też ma siedzieć w chacie. Szarość chora -nie ma kto jej zanieść do weta wieczorem Pewnie padnie na mnie, ale boję się, że się ode mnie jeszcze bardziej zarazi... Ech... Szpital, po prostu szpital...
Kurde Dobrze,że poszłaś do lekarza...mi się nie chcialo tylka ruszyć i ponad 3 tygodnie mnie męczylo...dopiero kilka dni temu wrocilam do świata żywych...
Biedna kiciucha
Dobrze,że ma Ciebie

Edytowane przez anastazjaaa2
Czas edycji: 2014-09-29 o 13:10
Stary 2014-09-29, 13:12   #4967
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Oczek nie ma
O biedulek, nie przyjrzałam się....

Cytat:
Nie mogą, zgloszenie to zgloszenie
Mało znasz policję. Albo to u mnie w mieście takie buraki.
Stary 2014-09-29, 13:19   #4968
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Oczek nie ma

:
Biedny
To Twój ?
Cytat:
Mało znasz policję. Albo to u mnie w mieście takie buraki.
Bardzo malo. Nawet wogóle, o nigdy nie mialam doczynienia
Ale dla zasady zrobie dym, jeśli będzie trzeba.Nie lubię odpuszczać.
Stary 2014-09-29, 13:27   #4969
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Bardzo malo. Nawet wogóle, o nigdy nie mialam doczynienia
Ale dla zasady zrobie dym, jeśli będzie trzeba.Nie lubię odpuszczać.
Ano widzisz. Ja też nie miałam, do czasu. Poszłam zgłosić kradzież korespondencji. Przestępstwo / wykroczenie ścigane z urzędu (Art. 266 KK). Z wydrukiem maila poszłam, gdzie panienka mi napisała wprost, ze korespondencję zaadresowaną na moje nazwisko będzie wyrzucać (co też czyniła i zapewne czyni nadal). I co? I psinco, powiedział mi idiota, ze on nie ma podstaw. A ja niestety byłam na tyle zestresowana, ze dymu nie uczyniłam

Przyjaciółce mojej ukradziono telewizor. Nowy, nawet miesiąc go nie miała. Wiedziała, kto, zgłosiła tego samego dnia (środa wieczór). Pomijam, ze siedziała na tej komendzie do godziny 2 w nocy, ale czynności śledcze rozpoczęli... w poniedziałek rano. I czynności polegały na tym, ze zastukali do gostka (gostek notowany, doskonale go znają), spytali (!) czy moze ich wpuścić, powiedział, że nie i poszli

Tak, ze policja jest akurat ostatnią instytucją na jaką bym liczyła w przypadku jakiegokolwiek nieszczęścia.
Stary 2014-09-29, 13:56   #4970
gryx82
BAN stały

Cytat:
Biedny
To Twój?
Mój nie, ale ma na szczęście kochający domek
Stary 2014-09-29, 14:51   #4971
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba mnie odciąć od netu. Chciałam paletkę Sleeka, nie mogłam się zdecydować ktorą, to kliknęlam cztery.
Au Naturel, Oh So Special, Vintage Romance i Arabian Nights

mnie tez trzeba odciąć chyba
właśnie przyszły 2 koszulki z allegro, a ja nie śpie po nocach i licze i kalkuluję i testuję... no i wyszło mi, ze jak ograniczę chciejstwa do 3 flach i sprzedam, co się da sprzedać, to prawie by mi stykło.
Prawie... Bo dzisiaj się dowiaduję, że Black CdG wycofany
No i ☠☠☠☠a po ptokach
Stary 2014-09-29, 15:07   #4972
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ma charakterystyczne oznaczeie, które zrobio się calkiem przypadkowo, jak w zamierzchłych czasach rzuciłam nim w chlopa
Odcisk penisa na obudowie?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 15:28   #4973
aileenn
Mother of Cats

Stazja, nie mów babie z lombardu, że zgłaszasz, bo zanim policja przyjedzie, ona zdąży sklep wyczyścić z podejrzanego towaru. Jeśli jesteś pewna zeznań tego Andrzeja, to od razu na policję. Może sprawa podana na talerzu ich zachęci do podjęcia czynności - statystyki sobie poprawią

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Bo dzisiaj się dowiaduję, że Black CdG wycofany
Przecież dopiero co wszedł?

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 15:42   #4974
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Ano widzisz. Ja też nie miałam, do czasu. Poszłam zgłosić kradzież korespondencji. Przestępstwo / wykroczenie ścigane z urzędu (Art. 266 KK). Z wydrukiem maila poszłam, gdzie panienka mi napisała wprost, ze korespondencję zaadresowaną na moje nazwisko będzie wyrzucać (co też czyniła i zapewne czyni nadal). I co? I psinco, powiedział mi idiota, ze on nie ma podstaw. A ja niestety byłam na tyle zestresowana, ze dymu nie uczyniłam

Przyjaciółce mojej ukradziono telewizor. Nowy, nawet miesiąc go nie miała. Wiedziała, kto, zgłosiła tego samego dnia (środa wieczór). Pomijam, ze siedziała na tej komendzie do godziny 2 w nocy, ale czynności śledcze rozpoczęli... w poniedziałek rano. I czynności polegały na tym, ze zastukali do gostka (gostek notowany, doskonale go znają), spytali (!) czy moze ich wpuścić, powiedział, że nie i poszli

Tak, ze policja jest akurat ostatnią instytucją na jaką bym liczyła w przypadku jakiegokolwiek nieszczęścia.
Z miękka byłaś

W robocie mam doczynienia z całym przekrojem ludzi i wiem,że u mnie naprawdę cos policja robi ...nawet to widzę.
Większe zażalenia mam do straży miejskiej, bo oni potrafią tylko pasow pilnować. I na moich oczach chcieli dać mandat żulowi ktory podniosł z trawnika puszkę, zeby sprzedac na złomie, bo sobie zbierał. A oni wymyślili, ze pil piwo
Nie dali mu mandatu, dostali ngany od swojej pani komendant

Cytat:
Mój nie, ale ma na szczęście kochający domek
To super
Pewnie rzadko odczuwa,że jest inny niż reszta kociakw, albo wogle nie czuje że co.ś z nim nie tak

Cytat:

mnie tez trzeba odciąć chyba
właśnie przyszły 2 koszulki z allegro, a ja nie śpie po nocach i licze i kalkuluję i testuję... no i wyszło mi, ze jak ograniczę chciejstwa do 3 flach i sprzedam, co się da sprzedać, to prawie by mi stykło.
Prawie... Bo dzisiaj się dowiaduję, że Black CdG wycofany
No i ☠☠☠☠a po ptokach
Jak Ty odetniesz mnie, to ja odetnę Ciebie
Pochwal się koszulkami?
Się śmieje, ale mam tak samo...kalkuluję, liczę itd....ale narazie powinnam dać radę...
I już oszczędzam...to był ostatni zbytkowy zakup, a od listopada zero dochodu...do kwietnia...
Cytat:

Niestety spudlowałam
Ale jest szansa, że szybko to nadrobię.....akualnym tel...

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Stazja, nie mów babie z lombardu, że zgłaszasz, bo zanim policja przyjedzie, ona zdąży sklep wyczyścić z podejrzanego towaru. Jeśli jesteś pewna zeznań tego Andrzeja, to od razu na policję. Może sprawa podana na talerzu ich zachęci do podjęcia czynności - statystyki sobie poprawią
:
Jestem pewna Andrzeja. Nie wycofa się.
I wiesz...to jest niezły pomysl....tel wart grosze, nie zależy mi na nim.... i w sumie chcialam dla zasady..ale od razu iść na policję, powiedzieć co i jak i dlaczego..
Stary 2014-09-29, 15:47   #4975
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2014-09-29, 15:47   #4976
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
W robocie mam doczynienia z całym przekrojem ludzi i wiem,że u mnie naprawdę cos policja robi ...nawet to widzę.
Większe zażalenia mam do straży miejskiej, bo oni potrafią tylko pasow pilnować. I na moich oczach chcieli dać mandat żulowi ktory podniosł z trawnika puszkę, zeby sprzedac na złomie, bo sobie zbierał. A oni wymyślili, ze pil piwo
Nie dali mu mandatu, dostali ngany od swojej pani komendant
U mnie straży miejskiej nie ma, a policja potrafi właśnie tyle - łapać żuli na przejściu dla pieszych.

Przez wąskotorówkę strach chodzić, bo nawet człowiek nie wie kiedy i od kogo oberwie, przy stacji PKP samochodami jakby mogli to by na peron wjechali, parkowanie na środku chodnika i na środku przejścia dla pieszych to norma, a chodnikiem strach przejść bo jest to ukochana trasa rowerzystów wszystko to policja ignoruje, tylko sobie nagrody wręczają ("dzielnicowego roku" - tylko jakiego dzielnicowego?! jak policjanta na ulicy nie uświadczysz, a już na pewno nie po zmroku)

Ja wiem, ze to wszytko zależy od miasta, ale u mnie w tej kwestii jest koszmarnie.
Stary 2014-09-29, 15:48   #4977
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
No i się poryczałem...
...... Jak to.....
Stary 2014-09-29, 15:48   #4978
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przecież dopiero co wszedł?
coś mi się obiło o uszy, że to limitowanka miała być, ale wierzyć mi się nie chce
Cytat:
Jak Ty odetniesz mnie, to ja odetnę Ciebie
Pochwal się koszulkami?
Się śmieje, ale mam tak samo...kalkuluję, liczę itd....ale narazie powinnam dać radę...
I już oszczędzam...to był ostatni zbytkowy zakup, a od listopada zero dochodu...do kwietnia...
ja mam na usprawiedliwienie, że po tygodniach intensywnych obliczeń i testów z 6 chcianych flach wybrałam 3 (na szczeście akurat najtańsze) i ze jak posprzedaję wszystko, co się da sprzedac, to prawie mi styknie

A koszulki takie:
http://allegro.pl/koszulka-rodzina-a...621923624.html
http://allegro.pl/koszulka-edgar-all...616042079.html
Stary 2014-09-29, 15:49   #4979
aileenn
Mother of Cats

Czy południowa Polska (zwłaszcza Kraków) widziała? klik

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 17:38   #4980
gryx82
BAN stały

Cytat:
To super
Pewnie rzadko odczuwa,że jest inny niż reszta kociakw, albo wogle nie czuje że coś z nim nie tak
Bidulka urodziła się już bez oczu, więc dla niej to pewnie naturalne... ale to nie zmienia faktu, że mi jej strasznie żal
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
...... Jak to.....
Kliknęłaś zdjęcie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości