Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-28, 17:47   #1591
Melissa86
Zakorzenienie

Dot.: Allegro - atrakcje cenowe "kup teraz" cz. XII

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Właśnie szukam sobie kolii na allegro.

Znacie się może na materiałach i wiecie, który nie traci koloru i nie blaknie (np. złoty) i nie zczarnieje? I który nie jest podatny na działanie perfum (nie niszczy się od nich)?
Bo kompletnie nie wiem czy się różni metal nieszlachetny od masy akrylowej od stali jubilerskiej. I nie wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze.

Z góry dziękuję za pomoc.
Nie czekając na opinie, w końcu kupiłam te kolie (planowałam ten zakup od wakacji :P). Mam nadzieję, że kolor nie zblednie i złoty pozostanie złotym.
http://allegro.pl/zlota-kolia-naszyj...tml#tabsAnchor
http://allegro.pl/naszyjnik-blogerek...566298951.html - neonowy róż
http://allegro.pl/kolorowy-naszyjnik...567917527.html - miętowy
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 19:29   #1592
Zabkaaa4
Organizatorka

Dziewczyny czy miał ktoś tą sukienkę?

http://allegro.pl/bg-elegancka-gladk...571884553.html

Jest tania, dlatego chciałam zapytać o jakość, bo bardzo mi się podoba, tylko obawiam się właśnie jakości.

bardzo proszę o opinię.

rozliczenia 2015: Tutaj
roliczenia 2016: Tutaj

[
Zabkaaa4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 19:36   #1593
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Nie czekając na opinie, w końcu kupiłam te kolie (planowałam ten zakup od wakacji :P). Mam nadzieję, że kolor nie zblednie i złoty pozostanie złotym.
http://allegro.pl/zlota-kolia-naszyj...tml#tabsAnchor
http://allegro.pl/naszyjnik-blogerek...566298951.html - neonowy róż
http://allegro.pl/kolorowy-naszyjnik...567917527.html - miętowy
Śliczne pokażesz zdjęcia jak przyjdą?
Stary 2014-09-28, 19:49   #1594
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sherlook Pokaż wiadomość
Mam jeszcze pytanko tak poza tematem jak zmniejszasz swetry? Ja mam dwa za szerokie bardzo. Zwęziłam je normalnie zszywając z boków, jednak jest to dużo materiału i mnie trochę to denerwuje. Zastanawiałam się, czy nie da się ciachnąć nożyczkami tego materiału co jest zmniejszony od wewnątrz. Tylko czy wtedy nie pójdą oczka i nie spruje mi się sweter? Z bluzkami tak robię, ale sweter to co innego.
Ciachnac nozyczkami bym nie radzila, overlock do tego potrzebny. Jak sama nie masz, to krawcowa w moment to zrobi. Ja zawsze wszystko overlockiem scinam, no ale trzeba miec taka maszyne, jak nie,to radze krawcową, przynajmniej nic się nie będzie pruc

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Właśnie szukam sobie kolii na allegro.

Znacie się może na materiałach i wiecie, który nie traci koloru i nie blaknie (np. złoty) i nie zczarnieje? I który nie jest podatny na działanie perfum (nie niszczy się od nich)?
Bo kompletnie nie wiem czy się różni metal nieszlachetny od masy akrylowej od stali jubilerskiej. I nie wiem na co zwrócić uwagę przy wyborze.

Z góry dziękuję za pomoc.
Chodzi Ci o ten popularny jakis czas temu choker? To ja mam srebrny i zloty i tylko w zlotym mi zczarnial ten lancuszek do zapinania, ze srebrnym nic sie nie stalo, ale ja tam je ze 2 razy mialam na sobie.

Edytowane przez enamour
Czas edycji: 2014-09-28 o 19:52
enamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 20:20   #1595
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Śliczne pokażesz zdjęcia jak przyjdą?
Zdam relację. Zdjęć nie obiecuję, bo mam słaby aparat i kiepskie zdjęcia robi, także zobaczę.

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Chodzi Ci o ten popularny jakis czas temu choker? To ja mam srebrny i zloty i tylko w zlotym mi zczarnial ten lancuszek do zapinania, ze srebrnym nic sie nie stalo, ale ja tam je ze 2 razy mialam na sobie.
Nie wiem czym się różni choker od kolii. ;P Bardziej mi chodzi o materiał, z którego został wykonany. No ale już po ptokach, już kupiłam. ;P

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Kupiłam też zakolanówki - postawiłam na polską firmę. Mam nadzieję,że nie będą gryzły.
http://allegro.pl/zakolanowki-damski...571411954.html
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-28, 21:04   #1596
enamour
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem czym się różni choker od kolii. ;P Bardziej mi chodzi o materiał, z którego został wykonany. No ale już po ptokach, już kupiłam.
Pisząc "popularny choker" miałam na myśli TAKI , swego czasu było o nim trochę tu pisane, o nim zdałam Ci swoją relację. Co do tego złotego, który kupiłaś, to pewnie też jest szansa, że łańcuszek zczarnieje. A co do perfum, to po prostu nie psikaj na biżuterię, wytrzyma może dłużej.
Stary 2014-09-29, 07:21   #1597
justaa_
Raczkowanie

Ja, z racji pogody, szukałam ostatnio cienkiego szalika-komina. Ostatecznie zdecydowałam się na:
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...604964666.html
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...626420588.html
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...604958398.html
http://allegro.pl/efektowny-szal-kom...624952502.html

i ku mojemu zaskoczeniu są świetne! Pierwsze trzy miały dodać koloru pudrowemu płaszczowi i spisują się bardzo dobrze Natomiast ostatni, szary ma jeden minus, jest cięty laserowo, nieobszyty, ale po założeniu kompletnie tego nie widać, także nie narzekam

Jak ktoś szuka, to polecam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 09:03   #1598
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez Weridiana1986 Pokaż wiadomość
Mi się zdarzyło znaleźć kilka fajnych rzeczy ale nic nadzwyczajnego. A sweterki kupiłam - może nie są idealne ale w końcu nie zamierzam zakładać ich na wielkie wyjścia tylko do pracy kiedy będzie zimno

Kremowy wygląda trochę jak bezkształtny worek , na razie jest na mnie za duży ale jak przytyję to będzie jak znalazł na mroźne dni zmniejszać nie chcę, bo i tak mi za jakieś 2-3 msc brzuch urośnie więc zostawię na później. A za rok go sobie przerobię na dopasowany

Czerwony - niekoniecznie z tymi butami i chustką, spodnie też mam stare bo siedzę w piżamie do tej pory, a wyciągnełam je tylko żeby zdjecia zrobić ale z innymi dodatkami myślę, że będzie ok.

Burgund - zwykły prosty sweterek

I tym sposobem SH odebrało Setin klientkę haha
Pięknie wyglądasz wszystkie 3 sweterki wyglądają bardzo ładnie.Bardzo podobne do tych które setin ma Do tego kolory które chcę kupić

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez justaa_ Pokaż wiadomość
Ja, z racji pogody, szukałam ostatnio cienkiego szalika-komina. Ostatecznie zdecydowałam się na:
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...604964666.html
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...626420588.html
http://allegro.pl/nowosc-efektowny-s...604958398.html
http://allegro.pl/efektowny-szal-kom...624952502.html

i ku mojemu zaskoczeniu są świetne! Pierwsze trzy miały dodać koloru pudrowemu płaszczowi i spisują się bardzo dobrze Natomiast ostatni, szary ma jeden minus, jest cięty laserowo, nieobszyty, ale po założeniu kompletnie tego nie widać, także nie narzekam

Jak ktoś szuka, to polecam
Ładne szaliczki,tylko jakie maluchy ja to musze mieć coś czym prawie gębę zasłonie
aneczka87874 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 09:53   #1599
rain_drops
Wtajemniczenie

Dziewczyny w sobotę chciałam pobrać kupon za 20zł i wyskoczył mi komunikat "Błąd. Masz już swój kupon..." Ale do tej pory nic nie dostałam na email Jak to wyglada? Mogę teraz poprostu coś kupić za 50zł i kupon już będzie?

rain_drops jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:00   #1600
nela02
Raczkowanie

A ma ktoś może model Mila od Setin? Dzisiaj dotarły do mnie sweterki, ale ten nie chce się tak ładnie układać, jak na modelce na zdjęciach. Wydaje mi się, jakby był za duży :/
nela02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:22   #1601
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Cytat:
Napisane przez rain_drops Pokaż wiadomość
Dziewczyny w sobotę chciałam pobrać kupon za 20zł i wyskoczył mi komunikat "Błąd. Masz już swój kupon..." Ale do tej pory nic nie dostałam na email Jak to wyglada? Mogę teraz poprostu coś kupić za 50zł i kupon już będzie?
Ja nie dostaję informacji o kuponach na maila.Poprostu wyświetlił mi się w "moje kupony" w aplikacji allegro i tyle

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez nela02 Pokaż wiadomość
A ma ktoś może model Mila od Setin? Dzisiaj dotarły do mnie sweterki, ale ten nie chce się tak ładnie układać, jak na modelce na zdjęciach. Wydaje mi się, jakby był za duży :/
A jakie modele zamawiałaś ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 10:38   #1602
nela02
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aneczka87874 Pokaż wiadomość
Ja nie dostaję informacji o kuponach na maila.Poprostu wyświetlił mi się w "moje kupony" w aplikacji allegro i tyle

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

A jakie modele zamawiałaś ?
Zamawiałam Milę i Irmin (w rozmiarze S). Mila jakoś dziwnie się układa, tył odstaje i wydaje mi się, że jest po prostu za duża, a Irmin podoba mi się, ale mogłaby mieć węższe rękawy.
nela02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:39   #1603
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Mam jeszcze pytanko tak poza tematem jak zmniejszasz swetry? Ja mam dwa za szerokie bardzo. Zwęziłam je normalnie zszywając z boków, jednak jest to dużo materiału i mnie trochę to denerwuje. Zastanawiałam się, czy nie da się ciachnąć nożyczkami tego materiału co jest zmniejszony od wewnątrz. Tylko czy wtedy nie pójdą oczka i nie spruje mi się sweter? Z bluzkami tak robię, ale sweter to co innego.
Ja oddaję do krawcowej i ona te boki obcina i obszywa overlockiem takie coś właśnie żeby się materiał nie pruł. W żadnym sweterku oczka mi jeszcze nie poszły, a uwierz, że przerabiałam ich setki
Weridiana1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 10:54   #1604
kingusia888
Raczkowanie

http://allegro.pl/damska-torebka-kuf...592931596.html

ma ktoś? albo może poleci ładną torbę?
kingusia888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 11:02   #1605
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ja oddaję do krawcowej i ona te boki obcina i obszywa overlockiem takie coś właśnie żeby się materiał nie pruł. W żadnym sweterku oczka mi jeszcze nie poszły, a uwierz, że przerabiałam ich setki
A drogo to kosztuje? Ja mam dwa do przeróbki i nie chcę, żeby cena przerobienia była wyższa niż sweter. Z drugiej strony aż tak mi nie przeszkadza ten materiał wewnątrz. Moja ciocia ma maszynę, spytam czy ma ten overlock w niej.

Cytat:
Napisane przez nela02 Pokaż wiadomość
Zamawiałam Milę i Irmin (w rozmiarze S). Mila jakoś dziwnie się układa, tył odstaje i wydaje mi się, że jest po prostu za duża, a Irmin podoba mi się, ale mogłaby mieć węższe rękawy.
Wkleisz fotki Irmin na sobie?
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 11:27   #1606
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Pięknie wyglądasz wszystkie 3 sweterki wyglądają bardzo ładnie.Bardzo podobne do tych które setin ma Do tego kolory które chcę kupić

Dzięki Ja tam wychodzę z założenia, że w sklepie, a raczej w hali, w której siedzę, ma mi być cieplutko. Latem mogę się ładnie ubierać, ale kiedy jest zimno to nie muszę wyglądać jakbym szła na gościnę do rodziny :P nie mam zmarznąć ot co.

Edytowane przez Weridiana1986
Czas edycji: 2014-10-24 o 11:36
Stary 2014-09-29, 11:33   #1607
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
A drogo to kosztuje? Ja mam dwa do przeróbki i nie chcę, żeby cena przerobienia była wyższa niż sweter. Z drugiej strony aż tak mi nie przeszkadza ten materiał wewnątrz. Moja ciocia ma maszynę, spytam czy ma ten overlock w niej.
Wiesz co ja mam sąsiadkę krawcową i nie zawsze robi wszystko idealnie, czasami nawet 3tyg czekam ale zawsze kasuje tylko 5 zł. Z kolei jak czasami w nerwach idę do innej, bo wkurza mnie to, ze nawet miesiąc muszę czekać, bo moje rzeczy odrzuca na koniec jak jej się zachce, to wtedy u innej płacę za przeróbki dużo więcej. Np za wszycie spodenek na tyłku na tym szwie, zapłaciłam 12 zł. Niby nie jakaś kosmiczna suma, ale dac za sweterek np 50 zł + wysyłka + 12 wszycie.. to juz niemało.
Stary 2014-09-29, 11:51   #1608
rain_drops
Wtajemniczenie

Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupów w aplikacji Chciałabym kupić kilka przedmiotów od jednego użytkownika za łączną kwotę 50,77zł jednak nie ma opcji dodania do koszyka, jesli kupię wszystko przez kup teraz to będę mogła wybrać jedną przesyłkę?

rain_drops jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 11:57   #1609
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rain_drops Pokaż wiadomość
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie zakupów w aplikacji Chciałabym kupić kilka przedmiotów od jednego użytkownika za łączną kwotę 50,77zł jednak nie ma opcji dodania do koszyka, jesli kupię wszystko przez kup teraz to będę mogła wybrać jedną przesyłkę?
Tak po zakupie nie płacisz od razu, tylko wybierasz zapłać później. I potem wchodzisz w kupione. Klikasz zapłać na jednym przedmiocie i wchodzi na stronę, w której cię pytają czy chcesz od razu zapłacić za inne przedmioty. Zaznaczasz je i już.

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Wiesz co ja mam sąsiadkę krawcową i nie zawsze robi wszystko idealnie, czasami nawet 3tyg czekam ale zawsze kasuje tylko 5 zł. Z kolei jak czasami w nerwach idę do innej, bo wkurza mnie to, ze nawet miesiąc muszę czekać, bo moje rzeczy odrzuca na koniec jak jej się zachce, to wtedy u innej płacę za przeróbki dużo więcej. Np za wszycie spodenek na tyłku na tym szwie, zapłaciłam 12 zł. Niby nie jakaś kosmiczna suma, ale dac za sweterek np 50 zł + wysyłka + 12 wszycie.. to juz niemało.
No właśnie ja za te swetry dałam tak około 30zł za jeden plus wysyłka. Jak mi jeszcze krawcowa za każdy policzy te 12-15zł to mi taki sweter drogo wyjdzie. Po zwężeniu przeze mnie i tak nie są bardzo obcisłe, więc to założenie nie jest widoczne tylko mnie denerwuje, bo wiem, że tam jest, ale chyba odpuszczę ich wycinanie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 11:58   #1610
haru_haru
Rozeznanie

Co do zmniejszania swetrów, to powiem wam, że to jest bardzo trudne zadanie i nieraz po prostu nie da się tego zrobić, trzeba by spruć cały sweter i dosłownie go od nowa ''wydziergać'' na drutach.
Maszyna do szycia poradzi sobie z jeansem, bawełną, nawet z satyną czy welurem, ale z wełną nie za bardzo - bo nie jest to spoisty materiał . Ja bardzo często robię przeróbki ubrań bo jestem mała i drobna i znalezienie spodni z odpowiednio długimi nogawkami czy dopasowanej marynarki graniczy z cudem . Także wiem o czym piszę, jeśli chodzi o zmniejszenie sweterków .
Radzę po prostu wybrać mniejszy rozmiar, nie kombinować ze zmniejszaniem Ewentualnie znaleźć osobę która sama robi swetry, dać jej swoje wymiary,projekt sweterka, kupić wełnę i poprosić o zrobienie .
Pamiętajcie też, że swetry często się kurczą w praniu ( niezależnie czy pierzemy w pralce czy ręcznie, wełna itp. nie lubią wody ), więc jeśli różnica w wymiarach wynosi 3-4 cm to brać i się nie przejmować
haru_haru jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 12:06   #1611
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez haru_haru Pokaż wiadomość
Co do zmniejszania swetrów, to powiem wam, że to jest bardzo trudne zadanie i nieraz po prostu nie da się tego zrobić, trzeba by spruć cały sweter i dosłownie go od nowa ''wydziergać'' na drutach.
Maszyna do szycia poradzi sobie z jeansem, bawełną, nawet z satyną czy welurem, ale z wełną nie za bardzo - bo nie jest to spoisty materiał . Ja bardzo często robię przeróbki ubrań bo jestem mała i drobna i znalezienie spodni z odpowiednio długimi nogawkami czy dopasowanej marynarki graniczy z cudem . Także wiem o czym piszę, jeśli chodzi o zmniejszenie sweterków .
Radzę po prostu wybrać mniejszy rozmiar, nie kombinować ze zmniejszaniem Ewentualnie znaleźć osobę która sama robi swetry, dać jej swoje wymiary,projekt sweterka, kupić wełnę i poprosić o zrobienie .
Pamiętajcie też, że swetry często się kurczą w praniu ( niezależnie czy pierzemy w pralce czy ręcznie, wełna itp. nie lubią wody ), więc jeśli różnica w wymiarach wynosi 3-4 cm to brać i się nie przejmować
Wiem coś o tym przerabianiu wszystkiego Też jestem takich wymiarów jak ty i wszystkie spodnie sama już sobie skracam, nawet woski i skórzane, bo bym nie wyrobiła. Tak samo jest z bluzkami, i sukienkami zwężanie i skracanie mam opanowane. I nawet nie używam maszyny, tylko ciocia nauczyła mnie ściegu maszynowego ręcznego. Na razie odpukać wszystko sie świetnie trzyma. A co do tych swetrów, to już zdecydowałam, że zostawiam tak jak są. Na szczęście są też dosyć grube i w warkocze i na serio nikt z zewnątrz nie zobaczy tego zmniejszenia go. Chciałam dla swojego komfortu psychicznego je zrobić.

A co do tego kurczenia/rozciągania po praniu to jeszcze żaden sweter mi się nie zniszczył w praniu. Zawsze piorę w 30 stopniach i tak wiruje, że prawie suche wychodzą i na szczęście się nie rozciągają. Choć nie płakałabym jakby się skurczyły
Stary 2014-09-29, 12:20   #1612
aneczka87874
Wtajemniczenie

GG do aneczka87874

Jeju nie wiem jakie kolory i modele zamówić od setin :/ napewno roxy bordową i nie wiem czy selmę czy jasmin.Boje się że jasmin ciasna będzie skoro M/L noszę i za krótka .
No i jak brałabym roxy i jasmin to będę musiala jakąś pierdołkę zamówić żeby wyszło mi ponad 100zł ehhhhh
Stary 2014-09-29, 12:44   #1613
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Jeju nie wiem jakie kolory i modele zamówić od setin :/ napewno roxy bordową i nie wiem czy selmę czy jasmin.Boje się że jasmin ciasna będzie skoro M/L noszę i za krótka .
No i jak brałabym roxy i jasmin to będę musiala jakąś pierdołkę zamówić żeby wyszło mi ponad 100zł ehhhhh
Ja chyba wieczorem zamówię żółta Selmę chciałam Marsylię, ale nie ma żółtej, a ja się na ten kolor uparłam. Farbuję włosy na rudawo i pasuje do mnie żółty

Odnośnie kuponów - one są tylko do wykorzystania w kategorii ODZIEŻ, OBUWIE, DODATKI tak? I mogę sobie kupić coś u trzech sprzedających załóżmy za 10, 20 i 20 zł i zapłacić za jednym razem i wtedy też mogę wykorzystać kupon?
Stary 2014-09-29, 12:56   #1614
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Ja chyba wieczorem zamówię żółta Selmę chciałam Marsylię, ale nie ma żółtej, a ja się na ten kolor uparłam. Farbuję włosy na rudawo i pasuje do mnie żółty

Odnośnie kuponów - one są tylko do wykorzystania w kategorii ODZIEŻ, OBUWIE, DODATKI tak? I mogę sobie kupić coś u trzech sprzedających załóżmy za 10, 20 i 20 zł i zapłacić za jednym razem i wtedy też mogę wykorzystać kupon?
Zależy jakie kupony. Ten za 50zł jest tylko na odzież, obuwie, dodatki. A ten za 20 zł na wszystko z wyjątkiem jakiś usług i ogłoszeń.
Stary 2014-09-29, 13:17   #1615
wiki100
Rozeznanie

Dziewczyny, jak mam zapłacić za dwa produkty od różnych sprzedawców jednocześnie? Na obu zdjęciach widnieje "zapłać", ale nie mogę nigdzie zaznaczyć żeby zapłacić naraz za oba:-/
wiki100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 13:20   #1616
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Zależy jakie kupony. Ten za 50zł jest tylko na odzież, obuwie, dodatki. A ten za 20 zł na wszystko z wyjątkiem jakiś usług i ogłoszeń.
Mam 4x20 zł czyli mogę je sobie wykorzystac we wszystkich kategoriach ale bomba :P
Stary 2014-09-29, 13:38   #1617
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak mam zapłacić za dwa produkty od różnych sprzedawców jednocześnie? Na obu zdjęciach widnieje "zapłać", ale nie mogę nigdzie zaznaczyć żeby zapłacić naraz za oba:-/
Klikasz zapłać u jednego, przechodzisz na inna stronę automatycznie i tam masz dodatkową opcję czy chcesz zapłacić też za inne przedmioty klikasz i masz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-29, 14:13   #1618
wiki100
Rozeznanie

Cytat:
Klikasz zapłać u jednego, przechodzisz na inna stronę automatycznie i tam masz dodatkową opcję czy chcesz zapłacić też za inne przedmioty klikasz i masz.
Bardzo dziękuję
wiki100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-29, 14:30   #1619
Karolllka7
Zakorzenienie

Myślicie, że to oryginał?

http://allegro.pl/tangle-teezer-orig...617061318.html
Stary 2014-09-29, 14:54   #1620
Weridiana1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiki100 Pokaż wiadomość
Bardzo dziękuję
I możesz kupić u kilku sprzedających , nie musisz u jednego byle się kwota 50 zł uzbierała
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości