![]() |
#481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne odchudzanie :)
Czytałam, że ludzie którzy się nie wysypiają mają tendencję do tycia- ale była to informacja ze strony pokroju wiedzy bezużytecznej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#482 |
Raczkowanie
|
Czytalam o tym na tlustym zyciu, ze niedosypianie = stres dla organizmu = zaburzone hormony = tycie.
Ja probuje sie ogarnac ale czuje ze znowu przytylam ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#483 |
Rozeznanie
|
Witam w mój grzeszny dzionek, tzn. śniadanko jak najbardziej dietetyczne- owsianka budyniowa
![]() Wieczorem wybieramy się z mężem na okrągłe urodziny dobrego kolegi i wiadomo, że bez grzeszków się nie obędzie ![]() ![]()
![]() |
#484 |
Konto usunięte
|
Czyli muszę zacząć się w końcu wysypiać.
![]() Ja dzisiaj zgrzeszyłam gałką lodów w ramach drugiego śniadania... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
.
|
a ja dzisiaj będę grzeszyć, bo jest mi źle. jeden z moich psów zdechł
![]()
![]() |
#486 |
Wtajemniczenie
|
Laski!
![]() Chyba muszę wkroczyć do akcji ja ![]() ![]() ![]() ![]() Jedna o braku czasu, inna o braku snu, jeszcze inna o problemach jedzeniowych... ![]() ![]() Walczymy, a nie narzekamy, że się nie da! Nakopię Wam osobiście do tyłków! ![]() ![]()
![]() |
#487 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To okropne, tak bardzo wspolczuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
Skazana- strasznie mi przykro, wiem co czujesz
![]() Wczoraj widzę kiepski dzień dla wszystkich, ja nagrzeszyłam na tej rodzinnej imprezie u TŻ, nawet nie będę pisać co zjadłam i w jakich ilościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Konto usunięte
|
Ja dzisiaj przenoszę się do Wrocka na kolejny semestr... Raczej będzie ciężko utrzymać dietę w przeprowadzkowym szale
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj byłam w Zatorze w Parku Rozrywki Energylandzie
![]() ![]() Niestety @ przybyła :-/ Dzień żarłoka się włączył ![]() Przypominam, że ja planuję się zważyć dopiero 10 października i ,nasza szefowo, jeśli chcesz to możesz mnie "wywalić" z pierwszego posta jak Wam to przeszkadza... ![]()
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja nie wiem czy bym sobie dała radę bo zawsze mój piesek czeka na mnie jak wracam z pracy.. Rozuemiem ból, trzymaj się Słońce ![]() melduję się ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
![]()
zła wiadomość - Ja znów chora
![]() ![]() dobra - mam na wadze o 2 kg mniej - wiem,że to mało,bo dietuję od 2 tygodni dopiero ,ale dobre i to ![]() ![]()
![]() |
#494 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A na wadze 2 kg w 2 tygodnie to super wynik ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny myślę nad tą torebką, chyba sobie kupię na poprawę humoru ( a tak naprawdę potrzebuję czarnej, sporej torebki
![]() ![]() http://allegro.pl/david-jones-torebk...611409398.html podoba Wam się?
![]() |
#496 |
Zadomowienie
|
Iza- 2kg to świetny wynik, gratulacje
![]() Ja się dziś nie zważyłam, co tydzień to zdecydowanie za często ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zważyłam się jak zaczynałam dietę dwa tyg temu i dziś teraz pewnie waga stanie albo się ciut powiększy po czekam na @,zawsze tak mam ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś na wadze 65,2. Szału nie ma, ale zawsze coś
![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Taka z klasą ![]() ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Wniosek? Mniej czasu na jedzonko! ![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- A u Ciebie to ile na wadze teraz jest w ogóle? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Jedna odważna na po weekendowe ważenie ![]() ![]() Małymi kroczkami do celu! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#501 |
Rozeznanie
|
Powracam po weekendzie
![]() Na wadze dziś 98,5- ach gdyby ta "9" zechciała się obrócić ![]() Ważne, że spadek zaliczony ![]() Do wszystkich, którzy nie są zadowoleni ze swoich spadków powiem tyle od 0,5kg do 1kg tygodniowo to zdrowe chudnięcie- a nam przecież zależy na trwałym i zdrowym odchudzaniu ![]() Ja mam jeszcze 30kg przed sobą, ale wiem, że będą przestoje w spadkach i jak w końcu zaczną się te mięśnie budować to też waga będzie wolniej spadała. Dlatego zaczęłam się odchudzać nie w maju tylko teraz a i tak twierdzę, że będzie cudnie gdy do wakacji będę miała 82-83 kg a na zrzucenie wszystkiego daję sobie w sumie czas do wakacji 2016roku. Może wydaje się Wam, że być na diecie tyle czasu to katorga, ale ja mam zamiar zmienić na dobre nawyki żywieniowe dla zdrowia a nie tylko dla cyferek na wadze. Tylko nie myślcie, że będę teraz ortodoksyjną zwolenniczką zdrowego żywienia- wszystko w granicach rozsądku- jak za dwa lata z wymarzoną wagą pójdę do kina to z pewnością skuszę się na małą porcję nachosów z salsą serową ![]()
![]() |
#502 |
Wtajemniczenie
|
Jest i kolejna piękna laseczka, która się zważyła!
![]() Pochwały i oklaski za spadek! ![]() ![]() Ja się zważę 11 października, a wtedy to minie dokładnie 11 miesięcy odkąd przeszłam na zdrową stronę jedzenia ![]() Nawet nie wiem, kiedy ten czas przeleciał ![]() ![]() No i przez ten rok były lepsze i gorsze okresy, które trwały nawet miesiąc (tak!!!). Waga nie zawsze spadała ![]() ![]() Jak będzie klub to może Wam podeślę fotkę, ale takiej jakiejś wyraźniej zmiany nie widać na niej, bo ja nie mam zdjęć z tamtego okresu ![]() Do teraz mam uraz niestety do aparatu ![]()
![]() |
#503 |
Rozeznanie
|
Madzia na początku zawsze leci waga szybciej- na razie mnie to motywuje- mam nadzieję, że nie stracę zapału jak będę miała przestój, którego już niedługo się spodziewam. A to ze względu na to, że dziś zaczęłam 30dniowe ćwiczenia z mel b a tam się ćwiczy 6dni w tygodniu. Bardzo bym nie chciała, żebym się jakoś napompowała- chcę zmniejszyć objętość ciała.
Ha w Zatorze też byłam, dosłownie weszłam na wszystko!!! Byliśmy ze starszym synkiem i do samego końca dawał czadu na samochodzikach ![]() ![]() Co do zdjęć to z reguły ja robię zdjęcia- mam wytłumaczenie dlaczego mnie na nich nie ma ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Zapomniałam zapytać jak często się ważysz i ile w tym czasie już schudłaś (wybacz jeśli gdzieś już to napisałaś) Wielki szacun za wytrwałość!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
![]() |
#504 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do ważenia... hmm właśnie jestem na etapie niezbyt częstego ważenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ile schudłam? W sumie nie wiem ile mam wzrostu dokładnie ![]() ![]() ![]() Zaczynałam z wagą 87,4 kg - przy takim wzroście to masakra ![]() Doszłam już do wagi 62 kg, ale miałam kontuzję nogi ![]() ![]() Na ostatnim ważeniu miałam 66,6 kg ![]() ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]()
![]() |
![]() |
#505 |
Konto usunięte
|
Madziulek, udzielasz się jak szalona, gdzieżbym Cię miała usuwać!
![]() U mnie dzisiaj na wadze 69,0 . Tak sobie schodzę po pół kilograma powolutku ![]() Wagi w pierwszym poście uzupełnię wieczorem, poczekam, może jeszcze jakaś odważna się zważy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Melduję 2h hardcorowego treningu na siłowni! ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stepper 31minut i 45 sekund ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() No i była aktywność ![]() ![]()
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
ale chyba coś jeszcze zjem
![]()
![]() |
![]() |
#510 |
Wtajemniczenie
|
Oby to, co zjesz to był Twój dobry i świadomy wybór, a nie jakaś tam zachcianka... bo przecież tak ciężko ćwiczyłaś niedawno ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.