Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-09-29, 20:49   #1081
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe Panny Młode 2015 i 2016 ;)

Cytat:
Napisane przez BlutAsiunia Pokaż wiadomość
A mnie też nie ma w kalendarzu
A wizytówkę już dałam
prześlij mi na prywatną bo wrzucam wizytówki, które widzę nie szukam po wątku bo bym musiała to ciągle robić

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 20:49   #1082
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
kiedyś chciałam koka z loków, a teraz coraz bardziej mi się chce czegoś gładszego a muszę mieć trochę pasemek wypuszczonych, żeby wysmuklić twarz. Cieszę się, że Wam się podoba
a data jest po prostu super

My też się skłaniamy bardziej ku Panu Tadeuszowi - u nas w hurtowni Pan Tadeusz wyjdzie taniej niż Stock. Dzisiaj kupiliśmy pół litra do degustacji

dziewczyny a znacie jakieś dobre wytrawne czerwone wino, tak żeby cena za butelkę nie była wyższa niz 20 zł???
zupełnie się nie znam na czerwonych winach mój tata chce kupić węgierskie Egri Bikawer, bo mówi że to super wino i byłoby spoko gdyby nie ta nazwa i brzydka butelka
białego chcę kupić Tokaja a różowe Carlo Rossi, a czerwone to nie wiem
Poczułam się wywołama do odpowiedzi w temacie win
Egri Bikawer, czyli Bycza Krew jest to węgierskie bardzo mocne wino - tylko prawdziwi koneserzy będą w stanie ją przełknąć. Twój tata pewnie chce je kupić, bo w czasach jego młodości było to jedyne wino, które można było dostać w Polsce, więc wszyscy studenci się nim delektowali. Moja mama też, choć jak kiedyś kupiła z sentymentu to wylała całą butelkę, bo jest po prostu strasznie mocne (w smaku, nie procentach).

Zakres win do 20 zł jest bardzo duży w Polsce. Ciężko polecić coś konkretnego, bo każdy lubi inne wina. Więc podam Ci kilka ogólników, które mogą pomóc w wyborze:
Wina Włoskie i Francuskie - są dość łagodne. Najpopularniejsze to szczepy Bordeaux i Merlot. To pierwsze ma zazwyczaj łagodniejszy smak.
Wina Hiszpańskie, Portugalskie są zazwyczaj mocniejsze, bardziej wyraziste i kwaśne (cały czas mówię o smaku).
Wina Chile i Peru - moim zdaniem loteria - jedno jest pycha, a drugiego się wypić nie da. Jak kto lubi.
Wina Bułgarskie - delikatne i tanie. I z tego kraju polecałabym coś wybrać. Szczególnie polubiłam Lovico (jest i merlot i cabernet - merlot ciut bardziej wyrazisty), a kosztuje ok 16 zł. Jest to jedyne wino, które zapamiętałam z nazwy i do którego wracam, a często pijam wina - tyle że po prostu idę do sklepu i kupuję za każdym razem co innego

Wina, któe mają w smaku śliwkę, wiśnię, przyprawy, czekoladę są mocniejsze i nie każdemu podchodzą.

Ale jeśli chodzi o wina czerwone, każda butelka może być inna, nie ma z tym problemu

No i jeszcze jest wino w Żabce, co prawda półwytrawne, ale niewiele mu do wytrawnego brakuje moim zdaniem - Jack Rabbit (ale nie polecam Shiraza) i kosztuje 15zł Bardzo dobre tylko bez korka a z zakrętką. Ale gdzieś było polecane przez sommelierów, dlatego na nie trafiłam, więc najgorsze być nie może

Czytamy w 2015: 29
Czytamy w 2016: 4
asdii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 20:50   #1083
Saaheli
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
dziś je odebrałam
pokaż na stopie!
Saaheli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 20:52   #1084
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Saaheli Pokaż wiadomość
pokaż na stopie!
na stopie mam tylko to pierwsze zdjęcie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5810.jpg (34,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5816.jpg (23,6 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_5813.jpg (26,0 KB, 3 załadowań)

Stary 2014-09-29, 20:55   #1085
Paulinagm
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asdii Pokaż wiadomość
Poczułam się wywołama do odpowiedzi w temacie win
Egri Bikawer, czyli Bycza Krew jest to węgierskie bardzo mocne wino - tylko prawdziwi koneserzy będą w stanie ją przełknąć. Twój tata pewnie chce je kupić, bo w czasach jego młodości było to jedyne wino, które można było dostać w Polsce, więc wszyscy studenci się nim delektowali. Moja mama też, choć jak kiedyś kupiła z sentymentu to wylała całą butelkę, bo jest po prostu strasznie mocne (w smaku, nie procentach).

Zakres win do 20 zł jest bardzo duży w Polsce. Ciężko polecić coś konkretnego, bo każdy lubi inne wina. Więc podam Ci kilka ogólników, które mogą pomóc w wyborze:
Wina Włoskie i Francuskie - są dość łagodne. Najpopularniejsze to szczepy Bordeaux i Merlot. To pierwsze ma zazwyczaj łagodniejszy smak.
Wina Hiszpańskie, Portugalskie są zazwyczaj mocniejsze, bardziej wyraziste i kwaśne (cały czas mówię o smaku).
Wina Chile i Peru - moim zdaniem loteria - jedno jest pycha, a drugiego się wypić nie da. Jak kto lubi.
Wina Bułgarskie - delikatne i tanie. I z tego kraju polecałabym coś wybrać. Szczególnie polubiłam Lovico (jest i merlot i cabernet - merlot ciut bardziej wyrazisty), a kosztuje ok 16 zł. Jest to jedyne wino, które zapamiętałam z nazwy i do którego wracam, a często pijam wina - tyle że po prostu idę do sklepu i kupuję za każdym razem co innego

Wina, któe mają w smaku śliwkę, wiśnię, przyprawy, czekoladę są mocniejsze i nie każdemu podchodzą.

Ale jeśli chodzi o wina czerwone, każda butelka może być inna, nie ma z tym problemu

No i jeszcze jest wino w Żabce, co prawda półwytrawne, ale niewiele mu do wytrawnego brakuje moim zdaniem - Jack Rabbit (ale nie polecam Shiraza) i kosztuje 15zł Bardzo dobre tylko bez korka a z zakrętką. Ale gdzieś było polecane przez sommelierów, dlatego na nie trafiłam, więc najgorsze być nie może
jeju, dziękuję za tak szczegółową odpowiedź! chyba poszukam czegoś bułgarskiego w takim razie. Dziękuję
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 21:01   #1086
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
jeju, dziękuję za tak szczegółową odpowiedź! chyba poszukam czegoś bułgarskiego w takim razie. Dziękuję
Nie ma sprawy, to tylko takie odczucia po wypicu tych... set () butelek wina w moim życiu, ale żadnym znawcą nie jestem, więc najlepiej mimo wszystko zanim kupicie hurtowo, kupcie jedną butelkę i spróbujcie z rodzinką

Stary 2014-09-29, 21:37   #1087
Saaheli
Zadomowienie

Cytat:
naprawdę śliczne!

asdii - dzięki, przydadzą się te informacje!
Saaheli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 21:45   #1088
weronika9999
Zadomowienie

oj, nie doczytałam, że żeby być wpisanym do kalendarza, to trzeba stworzyć taką wizytówkę. W takim razie zamieszczam swoją, chociaż jeszcze wielu rzeczy nie mam w porównaniu do Was Ślub 1.08.2015

Kościół: jeszcze niestety nie zarezerwowany
Sala: Kasztanowy dwór (Cieszyn)
Zespół: nie mam pojęcia, jak się nazywa, załatwiał Tata :P
Fotograf: Radosław Radziszewski na ślubie i weselu+jakiś mini plener pewnie, oprócz tego znajomy kolega-fotograf, który zrobi nam już sesję ślubną taką jak chcemy (będzie gościem na naszym weselu, więc wtedy nie może nas focić niestety )
Kamera: nie będziemy mieć
Samochód: na pewno jakiś z lat 60.-70., duży i amerykański, marzy mi się Ford Mustang
Oprawa muzyczna do kościoła: pewnie skrzypaczka
Kosmetyczka: nie mam pojęcia, jeszcze się tym nie interesowałam jest jeszcze opcja, że sama zrobię sobie makijaż
Fryzjer: jak wyżej nie wiem, czy nie będę się sama czesać,jezeli tak, to wstępnie fryzurę już wybrałam (załącznik)
Kolor przewodni: taki pudrowy jasnofioletowy lub biały. Mam "ciężką" salę, więc nie mogę szaleć z kolorami
Bukiet: jasnofioletowe kwiaty, ew. połączone z niebieskim (vide załącznik)
Florystka: nie mam pojęcia :P
Dekoracja na stoły: białe lub jasnofioletowe róże
Buty: na pewno min. 13 cm obcas, bo jestem karzełkiem
Suknia: przymierzam się na Benę z nowej kolekcji Pronovias, zobaczymy, czy będzie dostępna w Polsce i jaka cena (załącznik)
Obrączki: białe złoto/platyna, na pewno klasyka (załącznik)
Zaproszenia: jeszcze nie wiem, ale pewnie takie jak w załączniku
Alkohol: Pan Tadeusz/Stock
Na podziękowanie dla rodziców: nie mam pojęcia, ale na pewno nie kwiaty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Wedding-Flower-Inspiration-Lilac-1.jpg (83,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg BENA_B.jpg (46,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zlote-obraczki-eternel-zo-z-585-obr-738fw.jpg (13,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1_288029.jpg (129,4 KB, 5 załadowań)
weronika9999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-29, 21:56   #1089
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
naprawdę śliczne!

asdii - dzięki, przydadzą się te informacje!
Cieszę się

Stary 2014-09-29, 22:10   #1090
alis91
Raczkowanie

Cytat:
dziś je odebrałam
Oby się dobrze nosiły i przypominały, że wielki dzień nadchodzi
Bardzo ładne, w środku są skórzane?
alis91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-30, 07:58   #1091
sabonka123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ponad 7.5
Ooo to mamy podobnie bo ja z moim ponad 8,5 hehe

Dzidziuś 10.10.2015
sabonka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-30, 09:11   #1092
pati0090
Zakorzenienie

BlutAsiunia i weronika9999 dodane do kalendarza

Cytat:
Napisane przez alis91 Pokaż wiadomość
Oby się dobrze nosiły i przypominały, że wielki dzień nadchodzi
Bardzo ładne, w środku są skórzane?
dzięki
tak skórzane są

Cytat:
naprawdę śliczne!
dzięki

Edytowane przez pati0090
Czas edycji: 2014-09-30 o 09:10
Stary 2014-09-30, 15:18   #1093
leprousmoth
Przyczajenie

Cześć dziewczyny! Debiutuję nie tylko w wątku, ale też na wizażu, więc proszę o wyrozumiałość Ślub zaplanowany na 1.08.2015, z tego co widzę to bardzo popularna data! Obecnie mieszkam i studiuję na trzecim roku w Wawie. Ślub i wesele w woj. opolskim, skąd pochodzę. Narzeczony pochodzi z Białegostoku więc organizacja zawiera elementy logistyczne (500 km...)
Przygotowania w toku, na chwilę obecną:
1. Sala weselna - załatwione
2. zespół weselny - OMEGA - załatwione
3. fotograf - mistrz w rodzinie, amator, którego sprzętu i oka do uchwycenia momentu niejeden profesjonalista mógłby pozazdrościć
4. kamerzysta - załatwione (przygotowania, wesele do oczepin, kilkuminutowa introspekcja)
5. suknia - zaliczony maraton po salonach w Warszawie, suknia wybrana, omówiona z krawcową (hmm... cena szycia = 1/3 ceny w salonie)
6. fryzjer, makijaż - wielka niewiadoma
7. zaproszenia ślubne - wstępnie wybrane
8. kolor przewodni - negocjacje z narzeczonym trwają (czerwień lub pudrowy róż)
9. obrączki - klasyczne złoto (plan zakupu: najbliższe 2 miesiące)
10. formalności kościelne - póki co to najgorętszy temat, zastanawiamy się nad wyborem kościoła ("mój" czy ten w miejscu przyjęcia weselnego)

Jeszcze 305 dni!
leprousmoth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-30, 17:53   #1094
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez leprousmoth Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Debiutuję nie tylko w wątku, ale też na wizażu, więc proszę o wyrozumiałość Ślub zaplanowany na 1.08.2015, z tego co widzę to bardzo popularna data! Obecnie mieszkam i studiuję na trzecim roku w Wawie. Ślub i wesele w woj. opolskim, skąd pochodzę. Narzeczony pochodzi z Białegostoku więc organizacja zawiera elementy logistyczne (500 km...)
Przygotowania w toku, na chwilę obecną:
1. Sala weselna - załatwione
2. zespół weselny - OMEGA - załatwione
3. fotograf - mistrz w rodzinie, amator, którego sprzętu i oka do uchwycenia momentu niejeden profesjonalista mógłby pozazdrościć
4. kamerzysta - załatwione (przygotowania, wesele do oczepin, kilkuminutowa introspekcja)
5. suknia - zaliczony maraton po salonach w Warszawie, suknia wybrana, omówiona z krawcową (hmm... cena szycia = 1/3 ceny w salonie)
6. fryzjer, makijaż - wielka niewiadoma
7. zaproszenia ślubne - wstępnie wybrane
8. kolor przewodni - negocjacje z narzeczonym trwają (czerwień lub pudrowy róż)
9. obrączki - klasyczne złoto (plan zakupu: najbliższe 2 miesiące)
10. formalności kościelne - póki co to najgorętszy temat, zastanawiamy się nad wyborem kościoła ("mój" czy ten w miejscu przyjęcia weselnego)

Jeszcze 305 dni!
Hej
A gdzie w opolskim macie wesele? Szukam info o mojej sali Wiem, że mało prawdopodobne, żebyś też tam miała, ale może...

Stary 2014-09-30, 18:36   #1095
leprousmoth
Przyczajenie

asdii Kluczbork restauracja Joanna
Stary 2014-09-30, 19:07   #1096
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
asdii Kluczbork restauracja Joanna
Wiedziałam, że to niemożliwe, żeby tam gdzie ja...

Stary 2014-09-30, 21:14   #1097
leprousmoth
Przyczajenie

Cytat:
Wiedziałam, że to niemożliwe, żeby tam gdzie ja...
a gdzie Twoja sala? Moze jednak cos będę wiedzieć albo będę mogla sie dowiedzieć od znajomych
Stary 2014-09-30, 21:35   #1098
asdii
Wtajemniczenie

Cytat:
a gdzie Twoja sala? Moze jednak cos będę wiedzieć albo będę mogla sie dowiedzieć od znajomych
Gościniec Jaguś w Staniszczach Wielkich (k. Kolonowskiego/Zawadzkiego). Ale, ale, bo przegapiłam! Napisz coś o sobie, o Was, co robicie, czy mieszkacie razem itd

Stary 2014-09-30, 23:45   #1099
leprousmoth
Przyczajenie

Cytat:
Gościniec Jaguś w Staniszczach Wielkich (k. Kolonowskiego/Zawadzkiego). Ale, ale, bo przegapiłam! Napisz coś o sobie, o Was, co robicie, czy mieszkacie razem itd
Moze będę mogla pomoc i sie czegoś dowiedzieć w sprawie tego miejsca, bo mam w Staniszczach kilkoro znajomych dam znac!
Cos o nas ... Mieszkamy juz kilka lat w Wawie, poznaliśmy sie na studiach i do dzis razem na kolejnym kierunku studiujemy. Moj F. dodatkowo pracuje wiec nie ma za bardzo czasu spedzac razem ze mna dlugich godzin przed kompem w poszukiwaniu zaproszen, dekoracji, podziekowan itd. na cale szczescie jest tak kochany i pewnie jak wiekszosc facetow zostawia mi wolna reke (ma uwagi do koloru przewodniego ale pracuje nad tym ).Przy okazji- ciesze sie, ze wśród forumowiczek są tez studentki, bo wśród moich znajomych i najblizszych wiekszosc nie rozumie decyzji o slubie w czasie studiów... W każdym razie ja nie mogę sie juz doczekac tego dnia! Mieszkamy razem od pewnego czasu, a zareczeni jestesmy od czerwca 2013

dziewczyny! Jak u Was z tańcem? Planujecie jakiś kurs? Nie chodzi mi o uklad do pierwszego tańca ale jakiś kilkugodzinny kurs dla narzeczonych. Co o tym myslicie, warto? Radzimy sobie niezle na parkiecie ale korci nas taki kurs... Także ze względu na fajna rozrywkę
Stary 2014-10-01, 08:53   #1100
alis91
Raczkowanie

Cytat:

dziewczyny! Jak u Was z tańcem? Planujecie jakiś kurs? Nie chodzi mi o uklad do pierwszego tańca ale jakiś kilkugodzinny kurs dla narzeczonych. Co o tym myslicie, warto? Radzimy sobie niezle na parkiecie ale korci nas taki kurs... Także ze względu na fajna rozrywkę
Hej! My planujemy kurs, ale jeszcze nie wiemy czy konkretnie na pierwszy taniec czy taki dla narzeczonych. Generalnie nie chcę jakiegoś wypasionego układu, bo wiem, że będę się mega stresować, czy wszystko wyjdzie, a wolałabym żeby pierwszy taniec był przyjemnością, a nie kupą stresu Wolałabym chyba żebyśmy pierwszy taniec sami wymyślili, a na kursie chciałabym nauczyć się podstawowych kroków do różnych stylów ;D Przeraża mnie wizja, że będę musiała tańczyć z facetami, którzy kompletnie nie mają poczucia rytmu (bo na pewno się tacy znajdą) i to pewnie będzie masakra Wiele szkół tańca ma fajne oferty dla posiadaczy karty Multisport (a ja takową posiadam), więc bez zastanowienia się na coś wybierzemy. Ale to pewnie w okolicach kwietnia/maja
alis91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-01, 12:10   #1101
leprousmoth
Przyczajenie

Cytat:
asdii, moja znajoma właśnie napisała, że wszystkie większe uroczystości w jej rodzinie urządzają w tym Gościńcu! pytać ją o coś konkretnego? napisała ogólnie, że jest tam bardzo fajnie (tak też wygląda na zdjęciach) i są zawsze bardzo zadowoleni, dlatego sama zdecydowała się zrobić tam własne wesele w maju 2015

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez alis91 Pokaż wiadomość
Wolałabym chyba żebyśmy pierwszy taniec sami wymyślili, a na kursie chciałabym nauczyć się podstawowych kroków do różnych stylów ;D Przeraża mnie wizja, że będę musiała tańczyć z facetami, którzy kompletnie nie mają poczucia rytmu (bo na pewno się tacy znajdą) i to pewnie będzie masakra
No to myślimy podobnie my też sami planujemy wymyślić pierwszy taniec, nie będzie to coś zaskakującego, a przynajmniej nie będę się stresować jakimś wymyślnym układem. niestety tańca z wujkami, kuzynami, partnerami kuzynek itd. pewnie nie unikniemy, ale zawsze ukochany może wybawić z opresji "odbijanym"
Stary 2014-10-01, 13:27   #1102
Sorbik
Zakorzenienie

Cytat:

Piękne są!
Uwielbiam ten kształt buta!

Zapuszczam włosy 56cm---> 70cm

“I have learned to be content in whatever circumstances I am in”.
Sorbik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-01, 14:29   #1103
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorbik Pokaż wiadomość
Piękne są!
Uwielbiam ten kształt buta!
dziękuję

Stary 2014-10-01, 15:47   #1104
BlutAsiunia
Rozeznanie

Dziewczyny chyba mam sukienkę. Na razie to mój nr1
Przymierzałam na żywo wygląda super na zdjęciach kryształki wychodzą żółte - trochę mnie to martwi i nie wiem co zrobić doradźcie czy fajna czy szukać czegoś innego:confused :

https://www.facebook.com/32694700398...type=3&theater

Stary 2014-10-01, 15:50   #1105
pati0090
Zakorzenienie

ładna choć bardzo strojna i nie wygląda na czystą biel

Stary 2014-10-01, 15:52   #1106
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Przymierzałam na żywo wygląda super na zdjęciach kryształki wychodzą żółte - trochę mnie to martwi i nie wiem co zrobić doradźcie czy fajna czy szukać czegoś innego:confused :

https://www.facebook.com/32694700398...type=3&theater

Jak dla mnie boska

zaraz tu tez wkleje wizytówke bo jestem w kalendarzu, a nie mam podpietej

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-01, 15:54   #1107
BlutAsiunia
Rozeznanie

Cytat:
ładna choć bardzo strojna i nie wygląda na czystą biel
Nie jest ecru ale może być też biała

Na dzień dzisiejszy w polskich salonach kosztuje ok 4000zł

Edytowane przez BlutAsiunia
Czas edycji: 2014-10-01 o 15:58
BlutAsiunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-01, 15:58   #1108
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie boska

zaraz tu tez wkleje wizytówke bo jestem w kalendarzu, a nie mam podpietej
skopiuje z PM2015

Stary 2014-10-01, 16:02   #1109
leprousmoth
Przyczajenie

Cytat:
Zupełnie nie w moim stylu, ale jest naprawdę fajna Wygląda mega elegancko. Na pewno nie zginiesz w tłumie w takiej sukni. Jeśli tylko czujesz się w takiej dobrze to nie zastanawiaj sie!
Stary 2014-10-01, 16:04   #1110
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

M&G
27 sierpnia 2015

W związku od: 05.08.2009
Zaręczyny: 06.10.2013
Ślub: konkordatowy, parafia pw. Opatrzności Bożej w Katowicach
Wesele: restauracja The Piano w Bytomiu
Kolor przewodni: fiolet i ecru
Muzyka: Dj Marek Hus
Pierwszy taniec: "I love you" Celine Dion, "All my life" K-ci & Jojo, "Flightless Bird" American Mouth lub Michael Jackson "I just can't stop loving you"
Suknia: odkupiona od wizażanki, szyta na wzór San Patrick Bahamas plus chyba doszyje koronkowa koszulke z krótkim rekawem w łódkę, bo będe sie czuła za goło
Welony: jeden katedralny długi 250cm , drugi potrójny 100cm, obydwa wysoko upiete
Biżuteria: naszyjnik z perełek (kupiony)
Buty: zakupione, kolekcja ślubna Ryłko, 5cm
Bukiet: z broszek, juz wybrany
Makijaż: fioletowy smokey eye (najprawdopodobniej) na zdjęciu moja wizażystka i w podobny make-up bedziemy celować
Fryzura: wysoki kok
Pan Młody: klasyczny czarny granitur, fioletowy krawat, fioletowe skarpetki (kupione), spinki z akcentem fioletu (kupione)
Foto: Marcin Kurowski plus dodatkowy plener od kolegi TZta w prezencie
Obrączki: myślimy jeszcze ale raczej klasyka
Papeteria tzn winietki, plan stołów, numery stołów i menu: Fiolinea
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 1 (1).jpg (88,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 4.jpg (39,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 3 (2).jpg (32,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 5.jpg (34,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 3.jpg (44,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 2 (2).jpg (73,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 4 (3).jpg (65,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 5 (1).jpg (141,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 4 (2).jpg (43,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie 5 (3).jpg (183,6 KB, 6 załadowań)

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości