|
|||||||
| Notka |
|
| Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część VIII (REMI)
Cytat:
Co do tego, że czyta sie wam lepiej po angielsku erotyki niż po polsku to ja powiem szczerze, że po polsku całkiem dobrze mi się to czyta i to pewnie dlatego, że po ang nie czytam więc do polskiego się przyzwyczaiłam. |
|
|
|
|
|
#992 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() weszłam dopiero do domku ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
no kochana brawo dla wytrwałych
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff.. Wróciłam z combatu.. Mokrusieńka od stóp do głów.. No i pełna pozytywnej energii
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Yasinisi i tu masz rację
|
|
#995 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w każdym razie legalnie bym kupowała ![]() Zazdroszczę ci zapału mnie jakiś marazm dopadł nic mi się nie chce o ćwiczeniach to już wogóle nie mówię....
|
|
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() Po pierwsze przeczytałam dziś IT AIN'T ME BABE... genialna! Coś innego, nowatorskiego, niepowtarzalnego Troszkę temat jak dla mnie niedopracowany ale cała reszta miodzio! Polecam z czystym sumieniem!Po drugie... mam do Was prośbę WIELKĄ, związaną z moim ślubem więc jak nie chcecie to się nie wypowiadajcie ale... chciałabym poznać Wasze zdanie. Mianowicie zastanawiam się nad kolorem przewodnim, który będzie widoczny na/w zaproszeniach, winietkach, mojej wiązance, kwiatach we włosach, kwiatach w butonierce, zawieszkach na wódkę itp. Chcę aby wszędzie tu był jeden kolor. Sala jest czekoladowo-kremowa, piękna w stylu "księżniczki" i... no właśnie co z kolorem? Myślałam o ciemnym różu, ale po pierwszy za duży kontrast z białą kiecką, a po drugie nie chcę mojemu narzeczonemu narzucać różowego i teraz jestem w kropce... bo chcę aby kolor był widoczny i odbijający się, ale z drugiej strony skomponowany z całością... http://allegro.pl/nowosc-winietki-wi...573544560.html takie chcę winietki, dokładnie ten motylek z zdjecia głównego (swoją drogą cudowny prawda? ) i na dole są kolory... błagam pomożecie? Wybaczcie, ale ja jestem juz w kropce w życiu nie myślałam, że będę się cały dzień zastanawiała nad kolorem takich pierdół...
„Zawsze trzeba być ostrożnym z książkami i z tym, co w nich jest, bo słowa mają moc zmieniania ludzi.” Edytowane przez kika555 Czas edycji: 2014-09-29 o 21:45 |
|
|
|
|
#998 |
|
Rozeznanie
|
Kikuś śliczne te motylki!
![]() A kolor lawendowy? Co myślisz? Edytowane przez Agnieszka2611 Czas edycji: 2014-09-30 o 09:47 |
|
|
|
|
#999 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Kika mnie się z perlowych róż podoba
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Yasinisi Kika ja podobnie jak Agnieszka2611 pomyślałam o lawendowym. Ale ten na zdjęciu piękny jest, chociaż patrząc po wyborze kolorów to może malina jest, bo różowego nie widzę. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- A przy okazji skończyłam Najdłuższą podróż http://lubimyczytac.pl/ksiazka/193962/najdluzsza-podroz Nie jest to erotyk, bardziej jak romans. Nie ma tu gorących scen, ale to co zrobił N. Sparks w tej książce - i ukłon w jego stronę.Wstawię fragment mojej opinii, bo drugi raz nie chce mi się pisać :"Spośród setek, może tysięcy książek, które będzie mi dane w moim życiu przeczytać, trafia się co jaki czas taka, o której nie da się zapomnieć. "Najdłuższa podróż" Nicholasa Sparksa nie jest może arcydziełem, ale historia Ruth, Iry oraz Sophie i Luka wyryła się w mej pamięci i pozostanie już tam na zawsze. Oczywiście za kilka, kilkanaście lat mogę nie pamiętać imion głównych bohaterów, ale PIĘKNO i POTEGĘ miłości, którą ukazał nam Sparks w tej książce - to na pewno." Edytowane przez rinos Czas edycji: 2014-09-30 o 08:25 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1002 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
haha po pierwsze jak zobaczylam motylki i nazwisko na nich wypisane to juz wiedzialam skąd ten sklep.. moi teściowie tam mieszkaja - to tak na marginesie ![]() a co do koloru to ja np mialam pomarancz/ brzoskiwnie / zloto bo w takich kolorach byla sala i zaden kontrast nie pasowal wiec poszlam w ta strone ale sama robilam winietki, poduszke na obraczki liste gosci itp zawieszki i wszytsko wszystko wszytsko bo uwielbiam takie rzeczyale roz jest sliczny wg mnie serducha i ptaszki tez misie podobaja (ptaszki to pewnie zboczenie po Q)
|
|
|
|
|
|
#1003 |
|
Zakorzenienie
|
Agnieszka2611 przeczytałaś Zanim się pojawiłeś?
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kika- tu masz kilka przykładowych połączeń brązu z różnymi kolorami: http://3.bp.blogspot.com/-8oyIuUAHNd...+czekolada.jpg brąz z różem http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...tart=0&ndsp=19 brąz z zielenią http://2.bp.blogspot.com/-UpWEBLLZAA...+czekolada.jpg brąz z niebieskim Najbardziej podoba mi się połączenie z różem
|
|
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
Rinos czytalas Quod? Mega krotkie to alternatywne zakonczenie. Mnie zawiodlo. Przeslodzone i juz. Wole pamiętać te ksiazke z oryginalnego zakonczenia..
|
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kinia ale dałaś mi gwoździa !!! Cudowny ten motylek
![]() a teraz Dzień dobry laleczki ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
już mam w bibliotece Rinosku ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
|
|
|
#1007 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
![]() Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Kochana jeszcze nie ![]() Przeczytałam jakieś 100stron i tak mnie urzekła ta historia że musiałam zamówić książkę zamiast czytać w pdfie i teraz czekam aż do mnie dojdzie ![]() Sent from my GT-I8160 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#1008 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
To jedna z moich ulubionych.Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#1009 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Kika dla mnie perłowy róż
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Kika, dla mnie rerłowy róż najładniejszy i pasuje ![]() Dziewczny, które czytały Black Lies- nie kumam o co chodzi z tą tajemnicą Branta?- Są w Belize, ona budzi się w nocy, jego nie ma, schodzi na dół do baru, on tam siedzi, łapie go za ramię, odwraca do siebie i jej życie się zmienia, o co kaman? jaka jest ta jego wielka tajemnica, przez którą się nie pobrali??? |
|
|
|
|
#1011 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny.. kojarzycie czy jest taka ksiazka gdzie glowna bohaterka jest dedetktywem/ agentką (czy cos w tym rodzaju) ?? czyli nie jest slodka i nie winna tylko konkretna
|
|
|
|
|
#1012 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Moni, nie kojarzę
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Yasinisi podeslesz mi jedynkę Filthy Beautiful Lies? Dwojke udalo mi sie namierzyc
|
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
Karoolin, ale że co? ćwiczyć killera? najgorszy był 3 dzień, masakra, ledwo się ruszałam, ale potem już tylko lepiej, teraz to już nawet takiej zadyszki nie mam
|
|
|
|
|
#1017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1019 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1020 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/104489/captivated-by-you Ale ogólnie wg mnie jest beznadziejna bohaterka rzeczywiście na początku jest twarda i konkretna, ale później nagle zmienia się nie do poznania
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:23.

ale jesli nie Wy to ksiazka zostanie w szufladzie (a raczej w kompie) na wieki :P
no kochana brawo dla wytrwałych