|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Kolezanki... Ubierzcie mnie...
Rozbierac na razie nei musicie
Zart ![]() Niedawno rzucila mnie dziewczyna, bylismy razem 5 lat, wiec nie musialem przywiazywac uwagi do tego co nosze ![]() No, ale wkoncu by sie bylo trzeba wziac za siebie, wiec prosze o pomoc, chcialem zapytac gejow, ale nie wpuscili mnei na swoje forum ![]() Ubieralem sie prosto, minimalistycznie - jeansy, bluza, bez zadnych paskow, gwiazdek, kwiatkow Nie podoba mi sie obecna moda - irokezy na glowach, swetry w paski itd. Jesli mam sie ubierac to musze miec swoj styl, problem w tym, ze go nie mam Dlatego prosze zebyscie poszukaly mi jakichs przykladow w co dzisiaj mozna sie ubrac, zeby zawrocic niewiastom w glowach... ![]() Mam 180 cm dlugie nogi, krotki tolow Jestem szczuplutki 65 kg wagi, ale za to jestem mlody Ciemna karynacja, brunet, zielone oczy. Nie wiem co jeszcze moge napisac...A jesli nie chce Wam sie szukac to poleccie chociaz jakis fajny sklep w szczecinie, bo w tym galaxy to nic nie ma ![]() Z gory dziekuje kolezankom i kolegom za pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kolezanki... Ubierzcie mnie...
A możesz wkleić jakąś swoją fotkę? Będzie łatwiej coś doradzić, niż na podstawie opisu.
Poza tym, pamiętaj, że liczy się osobowość. :P Ciuchy to drugorzędna rzecz. Jeansy i fajne T-shirty, ew. jak ktoś lubi- modna koszula w kratę i powinno być ok. Ja z moim narzeczonym kupuję najczęściej w Cubusie, H&M. Teraz są wyprzedaże i można niedrogo dostać fajne ciuchy. Mnie osobiście najbardziej podoba się zestaw: koszulka z długim rękawem i na to T-shirt. A na zimę grube, wełniane swetry, takie w stylu górskim i butki w stylu Alpinusa.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
hm...jakos niegdy nie patrze na ciuchy u faceta... dla mnie minimalizm jest ok
moj TZ...nosi po prostu zwykle T-shirty i jeansy lub w lecie krotkie spodenki czasami jakies fajne koszule i jest ok, mi sie podoba nie lubie natomiast facetow- strojnisiow, w rozowych koszulkach i w paskach podobnych do damskich haha... po 1 ) zakladaj to w czym Ci wygodnie malo ktora dziewczyna patrzy na ciuchy
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymyślne ciuchy u faceta mnie wręcz odpychają... tyle, że bluze zamieniłabym na koszulę. i koniecznie męskie stonowane kolory, żadne róże, żółcie czy kwiatki na koszuli... lubię też elegancko ubranych facetów , ale podoba mi się to na dużych mężczyznach, a ty piszesz, że jesteś b.szczupły. hm.. może właśnie powinieneś jakoś zatuszować tą chłopięcą sylwetkę, bo 65kg to napawdę bardzo mało... chciałeś pytać gejów? no to chcesz sie ubrać tak, żeby podobać sie facetom czy kobietom ?w ogóle myślę, że tyle ile będzie tu wypowiedzi to tyle różnych propozycji padnie, jedna dziewczyna lubi to, a inna tamto... |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się podoba tak
. Również bez kwiatków,wzorków, czerń, biel,dżins. Chociaż różnego rodzaju wzorki i inne kolory również wchodzą w grę tyle że przy odpowiednim zestawieniu.
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie sie podobaja te 'kwiaty, gwiazdki,roze i blekity'
![]() A Tobie proponuje jakies fajne jeansy, humorystyczna kolorowa koszulke a jako okrysie jakas marynarka w bardziej sportowym stylu albo sportowa bluza. Jesli chodzi o obowie lubie u faceta biale sportowe buty xD |
|
|
|
|
#7 |
|
TuR. Towarzyska und Roztropna.
|
a mi się podobają spodenki w palemki i różne takie.
no i uwielbiam facetów w koszulkach polo (nie muszą byc od razu w paski )odpadają białe spodnie ale KONIECZNIE białe sportowe buty!
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
Mi tez sie podobaja takie 'sportowe', mlodziezowe ciuchy (nie mam na mysli dresow!!
) np. popatrz sobie na stronce abercrombie, moze ci cos sie spodoba i mozesz zakupic sobie pare podobnych rzeczy. Lubie u chlopakow koszulki polo, przecierane dzinsy (raczej luzniejsze niz obcisle ), bluzy, np bez kaptura ze stojka, buty sportowe. Moj kolega ma podobny typ urody jak twoj - przynajmniej z opisu - i swietnie wyglada w zielonym (takim trawiastym), czeronym, czarnym Ogolnie podobaja mi sie nasycone kolory, zadne tam bure smuty. Jak juz ktos wspominal teraz sa wyprzedaze i mozna trafic na tansze, fajne ubrania.
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() wejdź na allegro na odziez męską zobacz wszystkie aukcje hit sezonu przebój tego lata itp itd i tego nie kupuj to bedzie okej
|
|
|
#10 |
|
Rozeznanie
|
A moim zdaniem nie ma nic gorszszego niż białe buty u faceta
![]() Zwykly t-shirt i dzinsy albo jakies krotkie spodenki. mysle ze jak jakas dziewczyna sie w tobie zakocha to nie bedzie sie patrzyla w co jestes ubrany podrzucam kilka zdjec.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
mój ma białe buty, a konkretnie biało czarne i jakos nie narzekam
może potem wkleje zdjęcia, bo mi sie takie bardzo podobają u facetow wolę taki lużniejszy strój, polo , spodnie z motywem hawajskim, jakieś lużniejsze jeansy ![]() ale generalnie postaw na prostotę, chyba mało która dziewczyna lubi jak facet ma więcej dodatków niż ona
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Napisałeś że skoro miałeś dziewczyne nie musiałeś przywiązywać wagi do strojów - to błąd - raz że chyba nieważne ile z nią jesteś, chcesz się jej podobać czy się mylę? Wg mnie zawsze powinno się schludnie i starannie ubierać, zwracać uwagę na strój, wygląd, dbać o siebie.
Propozycje dziewczyn uważam za bardzo trafne - marynarka jakaś w stylu miejskiej elegancji, polo, jeansy, sportowe buty. A jeśli dany kolor Ci by pasował, to też nie należy się ich bać - brunetom pasują nasycone barwy - zielony, żółty - zwłaszcza latem ![]() Pozdrawiam i życzę powodzenia w zakupach
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie lubie u facetow swetrow, bialych sportowych butow, skateowskiego stylu i koszul w kratke
heh - najlepiej jak sam odnajdziesz swoj styl
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie znoszę hawajskich motywów i w ogóle nie lubię krótkich spodni u mężczyzn (no chyba ze na plaże)
białe sportowe buty -okropieństwo (no chyba ze na lekcje wf)ogólnie lubię jak facet wygląda poważnie. i nie znoszę jakiejkolwiek biżuterii/ozdóbek (jedynie zegarek -o ile to biżuteria...) |
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Myślę, że przede wszystkim powinieneś nam powiedzieć czy preferujesz styl sportowy czy elegancki, wtedy łatwiej będzie nam Cię ubrać trafiając choć po części w Twoje gusta, których niestety jeszcze nie zdradziłeś
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do butów, to ja uwielbiam trampki
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
Hmm... nie wiem czy powinnam się wypowiadać, ale ja lubię facetów, którzy są ubrani trochę dziwacznie.Moim typem jest strój Jonnego Deppa na rozdaniu nagród MTV Movie Awards 2007. http://www.youtube.com/watch?v=0IgsI...elated&search= |
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Mnie również podobają się faceci, którzy wyróżniają sie strojem
szczególnie przemawia do mnie taka ekstrawagancka i fantazyjna elegancja... Ale przede wszystkim uważam, że to strój powinien być dodatkiem do osoby, a nie odwrotnie, dlatego, takie "ubraniowe eksperymenty" powinny być w zgodzie z Twoim stylem bycia i pasować do Twojej osobowości.
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
na taki upał proponuję ubranko z cienkiego lnu np. białe.......stringi niekoniecznie
co jednak często obserwuję......na normalną polską pogodę polecam ciuchy z navigare ......drogie ale boskie |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
no nic nie poradzę na to, ze mam słabość do takich facetów..
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ciekawa jestem czy którakolwiek podziela mój zachwyt... ??
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Ja,ja...ja
![]() Johnnego Knoxvilla i Johnnego Deppa uwielbiam juz pare lat Uwielbiam ich styl i ich zachowanie. Daje wiecej fotek |
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
najbardziej podobaja mi sie zdjecia od party_girl7 sa proste a zarazem eleganckie, ale dobre raczej na sobotni wieczor/noc. moglbyscie podac jeszcze jakies propozycje ciuchow na codzien?
polo, biale trampki, adidasy to raczej nie przejdzie... co to sa bluzy ze stojka? ![]() tez wole zywsze kolory, wszedzie do okola i zawsze mam jakas czerwona bluze w szafie... nie wiem dlaczego ![]() HeXa to bylo tak pol zartem, pol serio... po 5 latach troche nudno bylo, wszystko jedno mi bylo, tylko ze ja jestem za leniwy, zeby latac za dziewczynami, umawiac na kawe i przy tym stresowac, dlatego jakos to trwalo... ![]() te deepy wszystkie to troche nie na nasze realia, chce zmienic styl, bo uwazam ze moj jest za malo wyzywajacy, ale nie chce wyzywac az tak bardzo, zeby wszyscy sie za mna ogladali i mowili "z psychiatryka uciekl?". mam roznych znajomych, kolegow, takze takich ktorzy chodza w dresach, a nie lubie jak ktos sie ze mnie nabija ![]() cale to zamieszanie jest dlatego, bo jak juz wspomnialem jestem leniwy, skapy i troche nerwowy. nie lubie zaczepiac, latac za dziewczynami, dlatego chce zeby same zwracaly na mnie uwage a w tej chwili wygladam jak szary "chopak" ![]() chcialem zapytac gejow, bo ponoc potrafia sie dobrze ubrac, a pozatym wiekszosc dyktatorow to geje... wole dziewczynki ![]() chlopiecej urody absolutnie nie mam, tylko po prostu za szybko spalam kalorie, o mase tez sie musze postarac, ale na razie ejstem rekonwalescentem po usunieciu wyrostka... ![]() calkiem obcislych spodni bym nei zalozyl, bo chyba nie ma takiego chudego rozmiaru, biodra mam dosyc szerokie jak na moja wage takie z dziurami, b. wytarte tez niezbyt mi sie podobaja... dzieki za wszystkie propozycje, na pewno mi pomoga. bo nie nawidze chodzic po sklepach, a jeszcze bardziej neinawidze jak nie wiem czego szukam a tak po kilku propozycjach wiem co bym chcial chetnie poogladam wiecej zdjec, sam nie wiem co by mi sie moglo spodobac... moze podajcie jakies sklepy/marki, jak nie bedzie w szczecinie to najwyzej przez neta sobie zamowie ![]() ps sory za chaotycznosc w poscie, ale tyle napisalyscie, ze nie pamietam co, kto, ktora...
|
|
|
|
|
#25 |
|
Wtajemniczenie
|
polecam Pierre Cardin
|
|
#26 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktyccznie może i te ciuchy są na "sobotni wieczór" jednak jeśli będziesz chodził w takich na codzień to żadna Ci się nie oprze pozatym będziesz postrzegany jako facet który ma swój styl,a to znaczy że będziesz zauważany wśród tłumu . Wszystko polega na odpowiednim zestawieniu,jeśli masz foty wystarczy wybrać się na zakupy
|
|
|
#28 |
|
Zadomowienie
|
jesli nie chce Ci sie lazic po sklepach to moze przejrzyj allegro-jak w kleisz swoje propozycje to powiemy Ci czy sa fajne
nam by przydalo sie Twoje zdjecie-latwiej byloby doradzic..Wydaje mi sie,ze styl Ci sie i tak zmieni jak znajdziesz sobie nowa dziewczyne. Zazwyczaj to baby ubieraja swoich facetow. Tak bynajmniej jest u mnie, mojego TZ i wiekszosci znajomych
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Może akurat jakaś z tych propozycji,przypadnie Ci do gustu?
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
koszulka i wisior świetne, rainbow skąd je masz? napisz ze z allegro
japonki tez,ale na nie nigdy nie namówie swojego chłopaka...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.

Zart 

Jeansy i fajne T-shirty, ew. jak ktoś lubi- modna koszula w kratę i powinno być ok. 
. Również bez kwiatków,wzorków, czerń, biel,dżins. Chociaż różnego rodzaju wzorki i inne kolory również wchodzą w grę
(nie muszą byc od razu w paski 

może potem wkleje zdjęcia, bo mi sie takie bardzo podobają 
heh - najlepiej jak sam odnajdziesz swoj styl
Hmm... nie wiem czy powinnam się wypowiadać, ale ja lubię facetów, którzy są ubrani trochę dziwacznie.