|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak nie lubisz Ani Lewandowskiej to jesteś zaściankowym polaczkiem...
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4829656 8]idolka dla córki - laska, które żeruje na kasie mężą i lansuje się na jego nazwisku
![]() za to idolką dla córki nie może być zwykła dziewczyna, która dzięki swojej pracy doszła do zarabiania niezłej kasy, z której sama się utrzymuje ![]() logiczne ![]() Dlaczego niby żeruje? ![]() Nie znam inteligentnej rozpoznawalnej polskiej blogerki modowej, więc jakby moja córka zachwycała się jakąkolwiek, to byłoby dla mnie oznaką, że coś się nie udało w trakcie tych x lat wychowywania ![]() Jednocześnie nie uważam A.L. za jakąś wybitną jednostkę, żeby nie było. Po prostu porównanie do blogerek modowych jest wg mnie nietrafione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Konto usunięte
|
Nie sądziłam, że można być AŻ TAK zawistnym. Normalnie mnie w osłupienie co poniektóre posty wprawiły, a od kiedy się udzielam na Intymnym, mało co jest w stanie mnie zaskoczyć...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Konto usunięte
|
Czytając ten wątek aż polubiłam Lewandowską.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#424 |
Wtajemniczenie
|
Lewandowska u wojewódzkiego bodajże mówiła że poznała Roberta na początku studiów, on ją podrywał ale udało mu się z nią umówić dopiero jak miał większe osiągnięcia.
Chciała chyba pokazać jak to ona wysoko poprzeczkę stawia. Ogólnie jej nie polubiłam, jakaś taka nadeta się wydała. Mówiła też, że ona nie jest tylko żoną Roberta, ale kimś więcej, więc chyba uważa się za gwiazdę samą w sobie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-09-27 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() właśnie z ciekawości obejrzałam ten odcinek Wojewódzkiego i stwierdzam, że albo oglądałaś całkiem inny wywiad, albo masz złą pamięć/lubisz siać głupie plotki ![]() Właśnie w tym wątku panuje ciekawe zjawisko - opieranie swojej opinii na głupich plotkach, czymś co się gdzieś usłyszało, a co potem okazuje się blefem. Tak jak śniadanie za 40zł, tak teraz rzekome słowa u Wojewódzkiego, które tak na prawdę nigdy nie padły. Gratuluję. Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2014-09-27 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale poznali się pod koniec 2007 A on w czerwcu 2008 grał już w Lechu poznań. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. VisionAm to zemdlej w końcu i przestań robić wycieczki osobiste do każdego komu nie pasuje AL :mur Cytat:
![]() Edytowane przez semprebambino Czas edycji: 2014-09-27 o 20:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Raczkowanie
|
Mi była obojętna i w sumie nadal jest. Nie mam w sobie zawiści, bo moje marzenia życiowe wszystkie się spełniły. Mam prawdo jednak kogoś lubić albo nie- nawet z widzenia. Tak samo jak mnie ktoś może za samą twarz nie polubić. Faktem jest że wcześniej kiedy słyszałam o jej osiągnięciach sportowych to uważałam , że fajna laska. U Wojewódzkiego jak ją zobaczyłam to straciła w moich oczach- strasznie zmanierowana była, zarozumiała i jakaś mało rozgarnięta. Moja subiektywna opinia i tyle. I nie czuję się z tym zaściankowa.
A pro po celebrytów i pomocy charytatywnej. Przypomniał mi się taki obrazek jak Lewandowski był w programie Lisa. Tzn nie był u niego w studiu, ale był wywiad z nim. I tak sobie siedziało dwóch nieprzyzwoicie bogatych kolesi na fotelach a'la trony. W tle rozpalony kominek. Ubrani w ciuchy na które stać mało kogo. I tak ci nieprzyzwoicie bogaci ładni panowie rozmawiali o tym jakie to straszne i poruszające, że dzieci w afryce głodują, brak im środków do życia i wody. To było naprawdę kuriozalne. Nie mówię, że ktokolwiek ma wyprzedać majątek żeby biedne afrykańskie dzieci ratować, ale jednak taki obrazek budzi pewien niesmak. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego BARDZO zdziwiło mnie, że przyjęła tylko nazwisko męża i teraz w zasadzie jest już tylko żoną Roberta. Mnie by to drażniło, ale widocznie jej odpowiada. Jest jej za dużo. A to może drażnić ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.