![]() |
#1951 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Cytat:
![]() ![]() takie smaki sa najlepsze! ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
nie zazdroszcze powrotu do pracy, po zwolnieniu pewnie ciezko bedzie sie tam odnalezc ![]()
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam wkurzona. Miałam iść na pobranie krwi a potem do lekarzs a okazało się że przejechałam 70 km w jedną stronę na pobranie krwi i w czwartek mam zadzwonić jak wyniki i lekarz telefonicznie zdecyduje czy mam przyjeżdżać czy nie... jakbym nie mogla zrobić u siebie badań krwi :/
Dzieki za słowa wsparcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 | |
Zakorzenienie
|
kochana ciuszki nie moje, ale chcetnie bym je przygarnela!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1954 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Chociaż lepiej, że lekarka nie strzelała z płcią jeśli nie było pewności, bo jakby się na następnym badaniu okazalo, że się pomyliła, to byśmy byli zawiedzeni - jak się człowiek już nastawi ![]() Cytat:
Zdrówka Kochane Dziewczyny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1956 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1957 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mam 28lat i jestem w 10 tc, a termin pierwszego spotkania z małym Ktosiem mamy wyznaczony na 27 kwietnia 2015. Będzie to nasz pierwsze upragnione maleństwo, więc już się nie mogę doczekać, a gdzie tu jeszcze tyle czasu... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1958 |
Zakorzenienie
|
oj kochane zdrówka dla was!
ja ciuszki mam po chłopakach więc jak będzie dziewczynka to i tak ponosi trochę chyba że uda mi się pozamieniać lub odsprzedać komuś, te malutkie do 74 to mam w miarę unisex więc tragedii nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- sunny witaj ![]()
#1959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1961 |
Zakorzenienie
|
idę chyba jakieś ciacho chłopakom upiekę na ten ich dzień
![]() i pranie nastawię..
#1962 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Witajcie.
Mnie naszło na zakupy, tylko wiadomo płci nie znamy więc ciężko...korci Nas żeby za 3 tyg. umówić się na usg prywatnie i zobaczyć kto tam się ukrywa bo ja nie wytrzymam do 21tyg. czyli do następnego prenatalnego bo to w połowie LISTOPADA,grr. Gossip,Cashmare,Soniuska kciuki za wizyty Zdrówka dla chorowitków sunny_eyes witaj w Naszym gronie. Ja zjadłam śniadanie,teraz czas na sprzątanie.
#1963 |
Zakorzenienie
|
No to już wiem wszystko
![]() Rosario kurcze że to tak wyszło, że musiałaś biedna tyle jechać na pobranie krwi... Jakby lekarz nie mógł od razu Ci powiedzieć, żeby tak to zrobić... Zbieram się ogarniać na wizytę!
#1964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kciuki dziewczyny za wizyty! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1965 |
Zakorzenienie
|
Czajelka ale juz masz co trzeba i relaksij sie kochaba,odbebnione
![]() Rybcia moze smaruj sie czyms mocniej nawilzajacym Madison hej kochana:-* kurde zjadlabym Twoje eklery! kochana u nas leje:/ wlasnie wrocilam od lekarza tego 120km i odkurzylam. mam jeszcze chwile i do gina Niezawsze dziekuje kochana:-* o tez bym zjadla,niedlugo mandarynki sie zaczna!!!! ![]() Koperco ja to w sumie niecierpliwa:-* ale z Ciebie super mama ![]() no ja pryszcxe i to wielkie i bolace Gosiak milego dnia chlopaka ![]() Cashmere kochana kciuki za wizyte!!! ![]() ![]() ja mam o 13:40 ale pewnie bedzie opoznienie Blackberry ![]() Gossip hej ![]() ![]() Mala dziekuje najkochansza ![]() musze isc do cukierni po ginie bo tesciowie wpadaja wieczorem na kawke Rosario no idzie sie wsciec!!! Lekka ![]() hej Sunny Malinko kochana dziekuje ![]() ja juz po lekarzu,po pobraniu krwi. odkurzylam bo tesciowie beda wieczorem(musze ciacho kupic) bo raczej nie dam rady upiec bo na 13:40 do gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
Blackberry i tak musze latac po lekarzach i Kaprysa wyprowadzac..wiec na to samo wyjdzie a oni przyjda dzis bo mam imieniny
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- tesc mnie wiozl 120km w jedna strone do lekarza i nawet do mc donalda mnie zabral po badaniach - wiec jest przekochany |
![]() ![]() |
![]() |
#1968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś na obiad domowe hamburgery, wczoraj usmazylam kotlety do nich także mało mam roboty ![]() Tzcik dziś wcześniej kończy i swietujemy sobie ![]() ![]()
![]() |
#1969 |
Zakorzenienie
|
Blackberry obiecuje!
![]() bede wychodzic tylko z Kapryskiem jutro i na jednym z tych wyjsc kupie tylko miesko i smietane do jutrzejszego obiadku. wiec jutro leze i roboe piersi z kurczaka na obiadosa jejku ale fajnie,a moj bedzie kolo 19 w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#1970 |
BAN stały
|
Ok, juz sie nic nie odzywam, na pewno wszystkie dzieci na tym watku bedaprzesypialy noce od razu, a to co pisza matki niemowlat na innych watkach o budzacych sie 100 razy i placzacych to na pewnio sobie uroily.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1971 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() Gossip, Cashmere, Soniuska- powodzenia na wizytach !! ![]() Chorowitki-dużo zdrówka dla Was ![]() Soniuska-wszystkiego naj naj z okazji imieninek ![]() ![]() ![]() przepis wysłałam na PW ![]() Malinka-zdradzisz mi na PW gdzie chodzisz do lekarza? jesteśmy z tego samego miasta ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1972 |
Rozeznanie
|
Suknia była z trenem w całości niepodpinanym. Z krawcowa wymyśliłysmy że obetnemy go i podczepimy na tasmach termicznch ( na zelazko). Po kosciele i pierwszym tancu swobodnie go odczepilam, a pozniej na sesje zdjęciowa ponownie doczepilam. Musze wyslax real doto bo tak to ciezko to sobie wyobrazic. Jak bede przy kompie tp wyale. Aaa odpiecie trenu to najlepsza rzecz jaka mozna zrobic. Gdybym zdeydowala sie zostawic go to po godzinie poszlabym sie przebrac w jakas kiecke.. byle pozbyc sie problemu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1973 |
Zakorzenienie
|
ciacho w piekarniku
![]() pranie nastawione a ja idę poprasować .. kordelka ale to nie chodzi o to żebyś się nie odzywała bo po to jest forum żeby wyrażać swoją opinię tyle że fakt ja Twoje słowa tez jakoś dziwnie odebrałam bo skoro decydujemy się na dziecko to decydujemy się też na te nie przespane noce, kolki i ząbkowanie a Twoja wypowiedź zabrzmiała trochę odpychająco jakbyś to traktowała jako karę że musisz wstać w nocy i nakarmić..
![]() |
#1974 | |
BAN stały
|
Cytat:
P.S. Uczestniczylam w watku rowiesniczym na innym forum i inne matki mialy gorzej ode mnie, moje dziecko bylo z tych najlepiej spiacych. jego rowiesnicy dalej nie przesypiaja nocy. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Dziewczyny sie martwia jak wytrzymaja z seksem po pologu, a to chyba spadnie na dalszy plan. Edytowane przez kordelka85 Czas edycji: 2014-09-30 o 11:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
Zakorzenienie
|
kordelka ale my wszystkie zdajemy sobie sprawę że nie będzie różowo i tu masz zdecydowaną rację że lepiej teraz uświadamiać niż potem się obudzić z tej bajki tylko chodzi o sens wypowiedzi.
#1976 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Ale mój prawie nie jadl bo walczylam z laktacja i krwawiacymi sutkami...teraz jestem mądrzejszy i nie bede walczyć w nosie mam, ale szwagierki praktycznie od urodzenia spi cala noc ale to jej drugie a przy drugim kobieta ma większą olewke ![]()
![]() |
#1977 |
Zakorzenienie
|
Madzix
![]() ![]() ![]() ale fajnie ze z Malinka to samo miasto ![]() Morii a ja tez moge fotke zobaczyc Ciebie w sukni? ![]() ![]() Gosiak co za ciacho sklecilas? Rybcia ale super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1978 |
BAN stały
|
No ja mialam podobnie, problemy z laktacja. Zamiast spac jak on spi to sleczalam nad laktatorem. Jak skonczylam i chwile przysnelam to znowu sie budzil na karmienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1979 |
Zakorzenienie
|
Mori lee ja tez chce zobaczyć wrzuc do klubu.
Ja po porodzie modlilam sie, aby Maja miala jak najszybciej 18 lat i mowila do mnie mama nie budz mnie. Dopoki debrudatu nie przepisala mi lekarka to Maje brzuszek meczyl 24/h koszmar. Tak oprocz problemow z karmieniem. Dobra ide z psem po miesko na pasztet ![]() Edytowane przez niezawsze Czas edycji: 2014-09-30 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Wtajemniczenie
|
Wbrew pozorom macierzyństwo dla mlodej mamy nie zawsze jest uslane różami ale kuedys sluchalam ksiedza ze dzieki tym trudom uczymy sie kochac to mi pomiglo sie podnieść bo czulam sie okropna matką ze nie umiem kochac...czasami to przychodzi z czsaem wiec pierworódki glowa do góry : )
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.