![]() |
#2821 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
masz teraz 36 tydzień i termin się "przesunął" (rozumiem, że na szybszy-patrząc na szyjkę) to jaki miałaś wcześniej termin wyznaczony....bo 1.11 jest za 4 tygodnie..jak masz 36 to jest akurat 40 tyg..chyba że planowali Ci poród po terminie..ale nie sądzę... lekarze liczą inaczej niż my sobie tutaj... Gin - liczy skończone tyg ciąży.. a my..."już zaczęłam" coby szybciej ![]() nie ogarniam...chyba już późno i mi baterie w mózgu wysiadły... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2823 |
Rozeznanie
|
Emiiiiilkaaaa..
osz Ty ...od jak dawna wiesz, że ja to ja...??? ![]() ja dopiero od dziś....wiem że Ty to Ty ....właśnie teraz zobaczyłam, że ciasta na fb wstawiłaś.....ale czad... to rodzimy prawie razem.. fajnie ![]() ![]() ![]() synka nazwałam jak Twój mąż.. ![]() Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-09-30 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Wtajemniczenie
|
☠☠☠☠a No juz nic innego napisać nie mogę, zasrany IOS 8, juz dwa razy długiego posta i mi wykasowalo, No przecież mnie coś za chwile weźmie :-/
![]() Wiec krótko: Czekolada fajna sprawa z tymi tańcami, zawsze to dodatkowy ruch dla dziecka a i moze coś więcej... Moja przyjaciółka zapisała córkę na takie lekcje baletu, teraz mała chodzi do bytomia do szkoły baletowej, w przyszłym roku gimnazjum, itd ![]() ![]() EstI trochę przeszłaś, oby teraz juz było spokojnie, i zaciskaj nóżki, dzidzia niech jeszcze posiedzi ![]() Kasia ![]() Aneta świetnie to TŻ wymyślił ![]() ![]() Gratuluje wszystkim dzis wizytującym, fajnie ze wszystko dobrze ![]() Happywoman leż i pachnij, będzie dobrze, musi byc ![]() Ja dzis byłam na shoppingu, musiałam trochę chemii kupic, higieniczne pierdołki tez kupiłam, takie wycieczki juz nie dla mnie, bolało mnie biodro, uda, itd a to dopiero początek 9 miesiąca... Fajne sa te podkłady do przewijania z rossmana ![]() Ja mnie nie było, maz w końcu złożył wozek ![]() ![]() ![]() tak czytam o tych waszych Tzetach i ja chyba dziwna jestem, wyganiają swojego na weekend na wioskę z moimi rodzicami, ja nie chce jechac bo sie boje a on mnie nawet by nie wsiok bo to 150 km od nas a tam szpitale bleeee wyganiał go na grzyby i weekend z pieskiem, śmieje sie ze jak u co wsiądę w moje auto i na porodówkę dojadę, jakby co zadzwonię do niego to przyjedzie ![]()
#2825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja fotelik wzielam maxi cosi cabriofix, czekam na dostawe z wozkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2826 |
Rozeznanie
|
Termin miał byc na 3.11 wiec różnica niewielka. To chyba wnioskuje po wadze/przeroście wagi dziecka/wymiarach...
Chyba powinnam sie teraz ograniczać... Jutro jadę dokończyć wyprawkę. Torba częściowo spakowana. Komoda skręconą, ciuszki wyprane i ułożone...jeszcze łóżeczko. Matko to.... Lada chwila... !!! lekarz stwierdził, ze cieszy go to rozważcie, bo to świadczy ze poród moze byc dosyć szybki.... I w miarę łagodny..... A waga dziecka oszacowana na 3200-3300 wiec tez łatwiej niz przy małym klocuszku.
#2827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przepraszam ze wczesniej nie odpisalam odnosnie czasu dostawy ale musialam wziac sie zas obiad i tak zeszlo z innymi sprawami ze dopiero teraz weszlam ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- To tak jak i ja czekam na niego ![]() Edytowane przez Zanet84 Czas edycji: 2014-09-30 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2829 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Rozeznanie
|
dzieć mnie tak skopał,.. ..z USG dzisiejszego wiem, że z kolana dostaję...co chwila w to samo miejsce.. normalnie zaraz mi się przez skórę przebije...
muszę się położyć.. dobranoc i gratuluję baybusia "szczęśliwa kobieto" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2832 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2833 |
Rozeznanie
|
A co ja będę się wychylać. :P
#2834 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2835 | ||
Zadomowienie
|
Kiara pisala, ze jej teraz nie bedzie bo sie przeprowadzaja. Mysle o BeataMarcina, jej dlugo tu nie bylo ![]() Cytat:
Ja pisalam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
Oj nie sposob Was nadrobic
![]() Widze,ze juz szyjki sie skracaja, sa i rozwarcia (uppsss) to sugeruje,ze juz calkiem blisko! A z rozwarciem to tak dlugo mozna funkcjonowac? Bo zawsze myslalam,ze jak rozwarcie, to juz porod! Ja odliczam do czwartku, bo infekcja mnie wykancza. Niech to minie! Normalnie grree... bede gryzc!
![]() |
#2837 |
Zadomowienie
|
Marta, nie wazne jak czesto, wazne ze juz do nas wrocilas.
Ja tez nie udzielam sie non stop bo musialabym ciagle na tel wisiec zeby byc na biezaco. Wchodze jak mam czas i nadrabiam.
#2838 |
Zadomowienie
|
Happywoman głowa do góry ! bedzie dobrze ! Leż i pachnij
![]() dziewczyny plisssss przypomnijcie mi jaki magnez bierzecie? MagneB6 u mnie się nie sprawdziło i potrzebuje cos innego co się szybko wchłania ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]()
#2839 |
Wtajemniczenie
|
Anetka, apropo historii z laktatorem: czyzby
Uczen przerosl mistrza? ![]() Jaaaa te szyjki rozwarcia to juz naprawde sie zaczyna! Paulina ja nie pomogę, nie biorę. . Kurde.... musze chyba zaczac chociaz prac... asystent mowi ze 8 msc zaczynam... 33 tc..... Tak, chyba zaczne w koncu prac, tylko co? Slysze ze pada.... no i proszku nie mam ![]() Wiecie ze fuga mi wyszla? Pyszna ![]() Kurde.... zimno... juz powinni zaczac grzac!!!! Co oni, w kulki leca?! ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- Paulinka a to nie ten ChelaMagB6 biora dziewczyny?
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Ela co to spac nie mozesz? Ja nie moge...ehhhh
Fiorella pewnie,ze bede pisac :-d najwyzej nie wstrzele sie w inne odpowiedzi! Dobrze, ze jestescie ![]()
![]() |
#2841 |
Rozeznanie
|
ja tez nie spie :/
wogule zaczął mnie ząb bolec ostatnio i myślę pewnie mała dziurka.. i raz przy jedzeniu mi wypaadło jakby kawałek zeba własnie tego bolącego ale żemam krzywe z tyłu to nie moglam dopatrzyć się tej siódemki...terazspac nie moge bo taki bol okrutny..latarka i akcja przed lustrem..musiałam łyżka odsłonić policzek i nieźle moj ząb jest cała czarną dziurą od strony policzka.. m myślałam,że dentyste zostawię już sobiee na potem.
#2842 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2843 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie grzali parę dni, ale od wczoraj chyba cieplej i dziś w nocy kaloryfery zimne były... ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
mnie ostatnio plomba lekko się ukruszyła, ale mam nadzieję reszta wytrzyma już do po porodzie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2844 |
Zadomowienie
|
Olya nie martw się jeszcze trochę i możesz rodzić. Dla pocieszenia ja już od dawna mam rozwarcie, a na porodówkę się nie wybieram. Tylko odpoczywaj jak najwięcej.
Ela gratulacje kolejnego tygodnia i miesiąca no to czas na pranie zwłaszcza, że teraz już tak ładnie nie schnie tak więc do roboty ![]() Eclariss współczuje zęba, ale lepiej to załatwić od razu niż się męczyć. Kurcze od rana w telewizji jedli ciacho i taki mam apetyt na coś słodkiego, że masakra ![]() ![]()
#2845 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
kladlam sie spac glodna a teraz jak sie obudzilam to mam ochote na tunczyka i pomidorka ![]() ide na sniadanie. bol zeba jest bardzo nieprzyjemny-wspolczuje.
#2846 | ||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powodzenia na wizycie Cytat:
![]() Cytat:
![]() O pępowinie, przepływach i innych wazniejszych rzeczach dowiadywałam się na trzech dodatkowych badaniach, już prywatnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zadomowienie
|
Nie dotarłam jeszcze do kuchni
![]() Czy którąś kupowała u HealthWorld ten rogal??? http://allegro.pl/pekaty-rogal-podus...550098313.html W opisie aukcji napisane jest, ze wpelnienie kulkami sylikonowymi a ja mam wypełnienie jakąś wata w środku. Jak macalam to kulek tam nie czulam. Myslalam wczesniej, ze to moje niedopatrzenie i taki rogal z wata zamowilam ale chcialam teraz komentarze wystawić luknelam na aukcje i jak byk jest napisane, ze powinny być kulki sylikonowe a nie pekate wagowe wypelnienie. I co teraz, mam do niego napisać? Tylko co z tego jak ja we Fr teraz juz jestem ![]()
#2848 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jakos nie mam ostatnio wieczorami sily pisac, bo stopy mi dretwieja i musze lezec z nogami w gorze ![]() Ale sie dzieje rozwarcia a dopiero pazdziernik sie zaczal ![]() ktoras dzisiaj wizytuje?
#2849 |
Zakorzenienie
|
Martha z krotkimi szyjkami i rozwarciami to mozna jeszcze dlugo wytrzymac
![]() Paulina no ja bralam magne b6 Eclariss mnie tez cos ostatnio osemka bolala, ale przeszlo i mam nadzieje, ze bede mogla za to sie zabrac po porodzie ![]() Zanet my dzis zamawiamy wozek ![]() ![]()
#2850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.