![]() |
#2401 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
![]() Chcemy Maxi-Cosi Pebble. Mieliśmy kupić z Tako do kompletu z wózkiem, ale odkąd wiemy, że te foteliki nie przechodzą żadnych testów- zrezygnowaliśmy. Jednak bezpieczeństwo jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2402 |
Zakorzenienie
|
Wkleje wam co wstawilam na wizażu w wątek " Teksty facetów" ;p rozbawil mnie Tz strasznie przez te określenie
![]() Tz przełącza na jakiś film zabarwiony erotycznie ... i komentarz z jego strony : Tz : Patrz jak udaje! ( para się ten tego i babka jeczala ![]() Ja: To ty wiesz kiedy kobieta udaje a kiedy nie? Tz: No! Ty wyjesz jak kojot. ![]()
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Zakorzenienie
|
Dopiero wrocilam z pracy :/
Wg mojej apki dzisiaj 100dniowka jupiiiii. Teja, a to niespodzianka ![]() I ide szybko pod prysznic i spać. Listopadzie nadchodz !!
Zakochani ...zaczarowani od 02.11.2008 ![]() 11.05.09 żegnaj kruszynko ![]() 17.03.10 żegnaj kruszynko ![]() wrzesień 2010 znowu żegnamy kruszynkę ![]() 07.05.13 ciąża pozamaciczna ![]() 04.05.14 - II kreseczki ![]() 20.12.14 - pojawiła się na świecie!! nasz cud ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dusiolka chlebek z masłem i miodem ![]() ![]() brawurka za 100-dniówkę u mnie też za chwilę studniówka ![]()
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Lilijka sezon gilowy w pełni :p w tv same reklamy "lekow" póki co ja się dobrze trzymam i niech tak zostanie. Ja juz po śniadaniu w tym tyg mam fazę na pieczywo+ser żółty+ogórek zielony. W tym tyg ma być jeszcze ciepło a ja już myślę by sztylety i kozaki oddać do podbicia ![]()
#2407 |
Rozeznanie
|
hej ho
![]() zabieram sie za poranne sniadanko- slodka bulka z dzemem truskawkowym plus kakao i nadrabiam wczorajsze zaleglosci |
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() aaaa no widzisz. to nie z wymiennym też bym nie kupiła fuuuj. Cytat:
ja pościeli mam 3-4 komplety jakoś ochraniacz muszę dokupić bo poprzedni wyrzuciłam ale przydawał się jak mały był starszy trochę to się tak nie obijał. poza tym miał trochę ciemniej (bo my w jednym pokoju to tv mu nie świeciło w oczy) baldachimu nie mam i mieć nie będę. zbędny łapacz kurzy jak dla mnie Cytat:
ja tak cały czas. ale na dole i po bokach bardziej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Nasze serca przestukują się ze sobą moje głośniej, twoje dobitniej... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eirene1987 Czas edycji: 2014-10-01 o 09:05 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Pocytowałąm i wżarło mi część postó ![]() i na gemini ![]() ja to w ogóle jestem ograniczona kto tu bywa a kto nie ![]() ja jeszcze nie wybrałam, ale będzie iść w błękityy i szarości i moze jakaś granatowa lamówka ![]() A baldachimu nie chcemy - dla mnie zbieracz kurzu. Cytat:
a piosenke uwielbiam ![]() Cytat:
![]() ![]() a mój młody coś wczoraj bardzo spokojny był ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() eirene to już nawet nie jest zabawne heh. G ma teraz 3 dni wolnego i weekend więc razem 5 dni, więc pewnie będę tylko z doskoku. Jakos nie lubie siedziec na necie jak mąż lezy na kanapie, wole ten czas spędzić z nim No chyba ze gra w fife, albo cos tam robi ![]() Dziś w planach mam wizyte u dziewczyn w pracy, później dopi mamy po pierogi a o 15 jade z niuśką małą i jej mamą do okulisty, wizyta na 17 wiec pewnie wrocimy wieczorkiem.
![]() |
#2410 |
Zakorzenienie
|
Eirene biedne to twoje dziecie ze tak choruje a ty z tym zebem
![]() Mako ty przynajmniej możesz cytować i odp ja siedzę na tel i to cytowanie jest bardzo uciążliwe i bez niego nie zawsze pamiętam co komu miałam odp.
#2411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy może mi ktoś powiedzieć skąd dzieci biorą tyle energii? Moja nie śpi od 6:30 a ja zdycham ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2412 |
Zakorzenienie
|
Oficjalnie sie Witam w 3trymestrze i 7mies
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |||
Zakorzenienie
|
Witam,
![]() po okropnej kolejnej nocy ![]() Cytat:
![]() Kleo, wpisaałam "szydełko niemowlak" w grafice google :P Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak mysle, zeby moze jajecznice albo parówki zjesc ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
Alb dlatego nie wybieram sie do lidla..bo ja tak przepychac sie nie umiem..strasznie wieśniackie zachowanie;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 |
Zakorzenienie
|
simone jak jestem na tel, to tlko czyytam, bo pisac mi ciężko i niewygodnie ehh, dlatego rzadko sie odzywam.
dusiolka ![]() ![]() ewka ja ostatnio na I śniadanie, II śniadanie i kolacje jem kanapki ![]()
#2417 |
Zakorzenienie
|
mako ja przez jakiś miesiąc jadłam na I płatki a na II kanapki z serem i majonezem
![]() ale trzeba urozmaicić coś w koncu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Ma.ko wiem wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 |
Zakorzenienie
|
Latem była promocja w Lidlu na crocs myślałam że ludzie się na nie rzucą traf chciał ze jadąc do teściów o 8 rano musieliśmy podjechać na zakupy i było trochę ludzi ale bez paniki, crocsy tez kupiliśmy.
Może te torebki nie będą tak upragnione ze względu na cenę i nie będzie dzikich tłumów.
![]() |
#2420 | |||||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry!.
Znów mi chyba wszystkiego nie pocytowało ![]() Dziewczyny, w przyszłym tygodniu ide na ten nieszczęsny pomiar cukru. Pytałam dziś w laboratorium, jak to u nich wygląda. Babka powiedziała, że muszę przynieść glukozę. Jedno pobranie przed wypiciem, drugie po dwóch godzinach od wypicia. Z synem miałam trzy pobrania, ale to było wtedy w szpitalu robione. Tyle, że z tego, co pamiętam, to Wy tez pisałyście o trzech pobraniach. Sama teraz nie wiem, czy to będzie dobre badanie. Nie mam zamiaru go powtarzać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() uuu, zaczyna się. Mój coraz bliżej ![]() Może się przeciągała po drzemce? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to już teraz bliżej, niż dalej. Zazdroszczę Ci tego miesiąca do przodu. W moich warunkach ciążowych byłabym spokojniejsza, gdybym wiedziała, że moje dziecko w połowie grudnia będzie już donoszone. A może Wy na Święta już we trójkę będziecie? ![]()
![]() styczeń 2015 Synuś ![]() Edytowane przez Montanka Czas edycji: 2014-10-01 o 07:52 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2421 |
Zakorzenienie
|
Hej
Witam sie dzis z laboratorium, jestem juz po 1szym pobraniu i po wypiciu glukozy. Nie bylo az tak zle (oczywiscie z cytrynka). Teraz bede sie modlic o dobre wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ja czekam do kolejnego usg- zebym do konca uwierzyla w moja dziewczyneczke Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
co do ochraniaczy podobaja mi sie tez takie w formie przywiazywanych poduszek, ale zastanawiam sie czy nie zajmuja one za duzo miejsca w lozeczku Cytat:
![]() to juz tak blisko... ![]() ![]() Moja księzniczka na żebrach zaraz sobie chyba nozki polamie |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Montanko promocja w Smykolandzie, ale z tego co sie orientuje niewiele jest ich sklepow w Polsce. Ostatnio na promocji Aventu tez kupilismy juz wszystkie potrzebne rzeczy i zaoszczedsilismy prawie 200 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#2424 |
Zakorzenienie
|
Hej. witam po dłuższej nieobecności. Tęsknił ktoś??
![]()
#2425 |
Zakorzenienie
|
Montanka od maja trzeba robic 3punktowe badanie i zaznaczyłam to w lab i tak zrobili
![]() Moze misę kto to sie chociaz wolałabym zeby w styczniu hehe;p Pepa odlicza moja aplikacja;p inaczej sama bym sie pogubiła;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | ||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no ba! Co tam u Was?
![]() ![]() |
![]() |
#2427 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!!
Kurcze ja pamietalam o dniu chlopaka ale wczoraj zapomnialam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2429 |
Zakorzenienie
|
Montanka, mieliśmy awarię i nie miałam dostępu
![]() teja ja bym ufała wcześniejszemu ginowi, bo ta wizyta była naprawdę dziwna ![]() ja życzeń na dzień chłopaka nie składałam ![]() dusiolka brawo za III trymestr ![]()
#2430 |
Zakorzenienie
|
Pepa ja szkołę mam darmowa, musiałam podpisać oświadczenie o wyborze położnej której nawet nie znam ale powiedziała mi ze po urodzeniu można zmienić położna na taką jaką się chce takiej zmiany można dokonać 3 razy.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.