![]() |
#2461 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
![]() ![]() ja też nie wiem czy kupować jedynki, jeśli tak to te białe Pampy czy zielone, achhh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() co do L4 to nie wyobrazam sobie, ze chodze do pracy- wydaje mi sie ze ten czas, ktory mam teraz juz sie wiecej nie powtorzy takie to troche beztroskie czasami- maly powrot do dziecinstwa- nic nie musze ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
niestety, pozostaje metoda prób i błędów
|
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
Fajny ten plaszczyk... ale dla nas chyba sie nie nada nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Allgood aż takie mogą mieć branie te torebki? Hmm
Katerina odnośnie haggisow nie słyszałam dobrego zdania o nich za to o pampersach tak. Wiadomo każda dupenka jest inna i oby nie było przygód z odparzeniami
#2466 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie nie chce kupować tylko na ten cZas...mam w sumie 2 ale co tam podszytego wełna jeszcze nie haha;d wiec moze po porodzie;p
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Co do pampersow pampersa to znajoma tez je poleca. Kupiła kiedyś huggies z polecenia ale nie ma dobrych wspomnień, tak samo jak z tymi z rossmanna .. |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziewczyny bardzo proszę o kciuki dziś późnym wieczorem, mam wizytę u gina, jejku mam nadzieję, że wszystko ok, że wody się uzupełniły, że dziecko zdrowe itp. Zobaczymy czy został chłopak ![]() Brzuch mnie pobolewa dołem, i łapią mnie takie skurcze, brzuch się napina i zastanawiam sie czy to te skurcze braxtona-hicksa czy może coś nie tak z szyjka? ![]() Skusiłyście mnie na tego Palmersa, zamówię na all. Przeziębienie dalej męczy, dodatkowo doszedł kaszel, może mi coś gin poradzi na to. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Ja to jestem ciekawa czy uda mi sie pójść na hobbita 3cz do kina hehehe;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Zakorzenienie
|
bajlaga
-co mniej więcej drugi dzień piję wapno z witaminą C. -twarz myję żelem Biały Jeleń z aloesem i ogórkiem dla cery normalnej i mieszanej ze skłonnością do alergii -używam tego tonika: https://www.google.pl/search?q=biele...ml%3B402%3B600 - i kremu bb garnier -matujący pod podkład jak gdzies wychodzę ![]() tonikiem przemywam twarz kilka razy w ciągu dnia, ale zawsze wycieram suchym wacikiem, bo inaczej potem się świecę. widzę naprawdę wielka poprawe, nie mam już krostek, wszystko sukcesywnie mi znika, a przede wszystkim nic nowego nie wyskakuje, nie świece się aż tak, a makijaż po tym kremie bb naprawde fajnie sie trzyma ![]() nie wiem czego zasługą jest ta poprawa, bo wszystko mniej wiecej w tym samym czasie zaczęłam używać, dlatego niczego nie odstawiam :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do dziś (na noc) mamy Little Angels z Asda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zakorzenienie
|
Katerina nie znam takich pieluch, chyba nie są dostępne w pl
![]()
#2473 |
Zakorzenienie
|
Katerina mialam te pieluchy i mi szybko się rozwalaly
![]() ![]()
#2474 |
Zadomowienie
|
No i jak widac nie ma uniwersalnej reguly na temat pieluch. Dla kazdego co innego jest dobre, ja dlatego nie kupuje nic na zapas. Jak bedziemy szli do szpitala to wezmiemy te pampersy newborn i jesli beda ok to planuje zostac w ogole na pampersach, jak nie no to sie bede martwic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zadomowienie
|
Wczorajzanim zasnęłam strasznie kuło mnie w brzuchu, tak że ledwo z toalety doszłam do łóżka, wzięłam nospe i się położyłam - stwierdziłam, że jak nie puści to zadzwonię po męża, bo ma nocki. I zasnęłam, ale śniło mi się, że mam jakiegoś guza w brzuchu i szykowali mnie do operacji!
![]() ![]() Justyna super to łóżeczko, tak jak pisałam pewnie zdecyduję się na to samo tylko, że z szufladą ![]() Teja myślę, że co do płci powinnaś zasięgnąć jeszcze opinii innego lekarza ![]() Kinqaa to samo pomyślałam! żeby tylko mojemu nie odpadł, nawet przejrzałam filmik z połówkowego, no tyle razy wystawiał tego siusiaka, że jak on zniknie to zacznę wierzyć w czary ![]() Katerina piękne te ubranka ![]() Montanka może pochwalisz się prezentami od dziadków? ![]() Ewka pościele mam, ochraniacz też do kompletu, ale baldachim to kompletnie nie moja bajka. czarnadama jedne mają tendencję do rozstępów inne nie... ja póki co odpukać jeszcze nie mam, moja mama po 4 dzieci też nie miała, za to bratowa mimo dbania o skórę w czasie ciąży wygląda jak tygrys... Lilijka ale Cię męczy, ja już nie kaszlę, a to od wczoraj boli mnie gardło, także ciągle coś, zbyt kolorowo być nie może pepa na śniadanie wciągnęłam bułkę z dżemem i zapiłam ciepłym kakaem ![]() Eirene dalej męczy Cię tak po wyrwaniu, czy już coś lepiej? ![]() ma.ko no to masz napięty grafik dzisiaj ![]() ![]() Dusiolka ![]() ![]() monique super, że z maleństwem wszystko ok ![]() Dusiolka świetny ten płaszcz, taki w moim stylu ![]() Simonee myślę, że na początek warto sprawdzić jak się zachowa skóra po konkretnych pieluszkach, dlatego póki co nie kupuję na zapas. Jeśli te, które wybiorę będą dla małego ok to później będę korzystać z promocji i gromadzić zapasy, ale muszę mieć pewność, że warto.
#2476 |
Zakorzenienie
|
Też po BabyDream nie mam rozstępów, na początku nie przeszkadzał mi zapach, ale pod koniec opakowania nie mogę go znieść i piżama okropnie śmierdzi. Używam też olejku papaja-migdał z Alterry i jest fajny, lekki, nie czuję się po nim jak wytarzana w oleju. A wczoraj kupiłam balsam z Ziaji Mamma mija przeciw rozstępom, zobaczymy.
#2477 |
Wtajemniczenie
|
Akrolowa - straszny sen... a z brzuchem już lepiej?
![]() |
#2478 |
Zakorzenienie
|
Akrolowa - sen straszny, ja często mam takie dziwaczne sny
![]() co do pieluch, na początek zakupiłam 2 opakowania pampersów 1 - razem 86 szt, i na razie nie kupuje więcej, jak się sprawdzą to pozostanę przy pampersach, jak nie będę szukać dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akrolowa jak dzisiaj ? lepiej się czujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
lepiej, mały skacze, w piątek mam wizytę to na pewno o tym poinformuję, bo dość mocno się zmartwiłam, ale jak tak czytam to widzę, że coraz więcej osób narzeka na jakieś pobolewanie więc to może nic takiego
![]()
#2481 |
Zakorzenienie
|
Akrolowa ale miałaś sen
![]() z brzuchem juz lepiej? Charliss jak się czujesz? Teja smarujesz się olejkiem czy balsamem babydream?
#2482 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
Charliss oby z każdym dniem było lepiej. Może zmiana diety i wody tez trochę pomoże?
#2485 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moj sen tez mnie dzisiaj zmeczyl- mialam jakies kilkugodzinne urywki w ciągu dnia w pamięci i wszyscy wokolo twierdzili ze na pewno mam raka- dopiero pozniej wpadlam na pomysl ze jak jestem w ciazy to moze dziecko uciska cos i odcina mi pamiec... wizyty lekarza we snie juz nie doczekalam, bo obudzilam sie w srodku nocy mega rozbita i zmeczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2486 |
Zakorzenienie
|
#2487 |
Zadomowienie
|
no wlasnie zamierzam sie wziac za zdrowe odzywaianie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
Zadomowienie
|
ewka zazdroszczę, że Ci pomaga
![]() ![]() ![]() 11:15, zaczynam śniadanie ![]() ![]() Edytowane przez bajlaga Czas edycji: 2014-10-01 o 10:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.