Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-01, 09:48   #2131
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Dzien dobry

U mnie szaro i buro na zewnatrz niestety

wcinam salatke i tosty na sniadanie a na koniec zjem grejpfruta

O 17 mam wizyte )

Blackberry-kciuki za Twoja
u mnie mgla taka ze swiata nie widac z okna :/ jak wstalam myslalam ze zadymione.. jest paskudnie.
trzymam kciukasy za wizyte!

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Witam z rana
Sonia nagrywa swojego TŻ a mój się śmieje czasem że to on powinien mnie nagrywać bo na niego "warczę" zamiast mówić normalnie:P

Mój wie że mnie coś strzela jak on nie dotrzymuje słowa więc się stara. Wiem, że czasem zapomina, więc czasem dzwonię i przypominam - a on się nie złości, tylko cieszy

Ja dziś na do gina i do dermatologa bo już nie mogę wytrzymać. I z Młodym na agielski

Idę na śniadanie bo mi burczy:d

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

madzixx - ja też podobnie 17-18, to trzymam kciuki!!

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

blackerry - za Twoje kciuki również!!
a to nie rosario swojego nagrywa? no niewazne ktora, wazne ze ma dowody!
ale mamy dzis wizytujacych za ciebie rowniez mocno kciuki!

i smacznego

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Mam na 5 dni męża w domu,poszedł do lekarza po L4 bo choruje już 3 tygodnie.Oj będzie ciężko.Chory facet=maruda
ojjj.. nie zazdroszcze, nie wiem jak u ciebie ale u mnie chory facet to prawie konajacy facet. a choroba dla niego to- katar z nosa, lub lekkie przeziebienie :/:P

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Muszę znaleźć zdrowa alternatywę dla chipsów i frytek. nie wyobrażam sobie zycia bez nich jestem zatracona w nałogu paczke bez względu na wilkość potrafię zjeśc sama. Argumenty ze są niezdrowe kompletnie na mnie nie działają. Dziewczyny pomocy może sama zacznę je robić? ale to też przecież bd w oleju głębokim smażone! :/ nie chce truć dzieciaka ale nie potrafię z nich zrezygnować ;( wstyd mi za to ale przyznaje się bez bicia że jak jest paczka otwarta i się do niej dorwę to znika w momencie;/
ewentulnie sa teraz te Sunbites wielozbozowe, zerknij na nie, pewnie tez nie sa mega zdrowe, ale moze lepsze od normalnych. ja sprobowalam- i nie jest tak zle a frytki moze po prostu w piekarniku zamiast na glebokim oleju? zycze powodzenia w znalezieniu alternatywy!

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 09:55   #2132
rosarioV
Zakorzenienie

No właśnie co do frytek to robię z ziemniaków i w piekarniku bez tłuszczu spróbuj i Tż zrobił mi chipsy ziemniaczane bardzo cieniutkie plasterki ziemniaka i dopraw sobie i do piekarnika może nie tak dobre jak zwykłe ( bo tamte mają pełno niezdrowych dodatków ) ale naturalne i zdrowe

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 09:59   #2133
gossip_girl21
Zakorzenienie

z piekarnika czasem robie ale tez nie smakują tak jak powinny ;P
a chipsów nigdy nie probowałam robic nie wiem jak ale poszukam czegos w necie

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 10:06   #2134
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość

ile Ci namierzyli?
Wyszło 123/92 i własnie te dolne ją zaniepokoiło, bo to niby blisko bezpiecznej granicy (95). Ale wieczorem już wyszło 99/72.

Gossip może spróbuj po prostu zrobić na początku tydzień przerwy. Wiem że na początku będzie ciężko, ale po tym czasie "głód" już nie powinien tak doskwierać. Nie kupujcie chipsów, a jak nie będziesz ich miała w domu to nie będą tak kusić!

jestem mamą

Edytowane przez cashmere
Czas edycji: 2014-10-01 o 10:16
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 10:11   #2135
rosarioV
Zakorzenienie

Cashmere według mnie to Twoje ciśnienie jest ok. Pochwale sie moim na wizycie 143/89 i doktorowa nic z tym nie zrobiła. A normalnie nie przekracza 100 też jestem niskociśnieniowcem

Zrobie ddziś chipsy chyba paprykowe

Edytowane przez rosarioV
Czas edycji: 2014-10-01 o 10:12
Stary 2014-10-01, 10:15   #2136
gossip_girl21
Zakorzenienie

hahah ja wsunełam jabłko teraz a wczoraj dwa na wieczór:P
nie mam pomysłu na obiad... ale może zrobie kotlety z serem zółtym...
masakra czeka mnie robienie ciata w przyszłym tygodniu ale się bd przekleństwa sypały :P

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-10-01, 10:18   #2137
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Zrobie ddziś chipsy chyba paprykowe
Proszę nie kusić takimi rzeczami!
Na słodycze w ogóle nie mam chęci, ale na słone/ostre już tak

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 10:23   #2138
Maddy84
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Maddy84

Ja też poproszę o trzymanie kciuków za mnie i moją galaretkę Też mamy dziś po 15 wizytę i strasznie się boję... Nie będę wnikać w szczegóły ale bardzo źle wspominam usg genetyczne w pierwszej ciąży bo zaczęło to wielotygodniową nerwówkę :/ Choć wątpię czy w ogóle dziś je będę miała bo brakuje mi jednego dnia do pełnych 11 tygodni :/
Stary 2014-10-01, 10:27   #2139
gossip_girl21
Zakorzenienie

za wszystkie dzisiejsze wizyty dziewczynki nie denerwować się i nie stresować dzidzi

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-10-01, 10:37   #2140
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dzieki
Taki masz talent do tortow? :-D
Proszę o zdjęcie jak będzie gotowy ;-)
Talent to chyba nie za bardzo lubie bardzo robić słodkości a torty robię takie nie słodkie raczej na górę zamowilam na allegro opłatek jadalny z Kubusiem Puchatkiem , zdjecie zrobie i wstawie

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Madison kochana ja wlasnie za
smacznego

Czajelka jak tam kochana u Was?
ja chetnie sie pisze na kolacje u Ciebie

Madzix kciuki!

Koperco kochananmega kciuki za gina no!
ja buzie tez mam okropna,az wstyd :/

wstalam h temu i ide jesc bo umre z glodu. nos zapchany na amen. inhalacje w poludnie zrobie
oj u nas kurz, pyl, i halas, z remontu jednego pokoju wyszlo cale piętro plus klatka schodowa

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 10:40   #2141
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maddy84 Pokaż wiadomość
Ja też poproszę o trzymanie kciuków za mnie i moją galaretkę Też mamy dziś po 15 wizytę i strasznie się boję... Nie będę wnikać w szczegóły ale bardzo źle wspominam usg genetyczne w pierwszej ciąży bo zaczęło to wielotygodniową nerwówkę :/ Choć wątpię czy w ogóle dziś je będę miała bo brakuje mi jednego dnia do pełnych 11 tygodni :/
mocno trzymam kciuki! i glowa do gory, pamietaj, ze kazda ciaza jest inna a ja wierze, ze wszystko bedzie dobrze. trzymajcie sie!

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość

oj u nas kurz, pyl, i halas, z remontu jednego pokoju wyszlo cale piętro plus klatka schodowa
ooo jak ambitnie pewnie kupa sprzatania bedzie, ale pomysl jaka radosc po skonczeniu remontu super!

JAŚ

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 10:48   #2142
czajelka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
ojej napewno bedzie tyyyyle pysznosci. na sama mysl dostalam slinotoku i leje sie po brodzie!
udanych zakupow.
Ja to odpowiadam za ciasta na tej imprezie, a mama z siostra za miesne potrawy oj wszystko fajnie ale bedzie troche pracy zaspokoic tyle brzuszkow

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-10-01, 10:51   #2143
kordelka85
BAN stały

Chcialam mlodemu kurtke kupic na promocji w aldiku, kolezanka szla i ja poprosilam, bo ja nie mam jak dojechac, to o godz 10tej juz kurtek nie bylo, a sklep o 9tej otworzyli
Kciuki za wizyty.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 10:52   #2144
czajelka
Rozeznanie

Zapomnialam o najważniejszym kciuki kciuki za wizyty:kc iuki:

Mala Sylwiaheh, tak napewno bedzie super odświeżone tylko jak bylismy na zakupach to mi zadne kolory sie nie podobaly, byl ciezki wybór, ale cos tam wyjdzie
jak wyjdzie ladnie to sie z Wami tym podziele

II kreseczki 30.07.2014

Stary 2014-10-01, 10:57   #2145
Majka232
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Pavlinecka- czyżby skuteczna polityka prorodzinna w naszym regionie?

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Idę zaraz robić sniadanko i na 11 wizyta. Proszę o kciuki
Cytat:
O 17 mam wizyte )
Trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Mamy co juz maja dzieci albo wiedze na ten temat potrzebuje pomocy
]Czy to możliwe żeby dziecko po szczepionce priorix tetra miało obniżoną temperaturę? Moj synek wczoraj o 18 z kawałkiem miał szczepienie, a wieczorem przed spaniem, jak i dzisiaj rano jego temp. wynosi 35,8-36. Zachowuje sie chyba normalnie. Myślałam ze po szczepieniu to jest raczej podwyższona...Nie wiem czy taka reakcja jest normalna czy lecieć do lekarza (gdzie dzieci zagrypione w poczekalni siedza wiec wolałabym tego uniknąć jak nie jest konieczne)
Wydaje mi sie, że po szczepieniu każda reakcja jest możliwa. Jeśli niepokoi Cię ta obniżona temp. to zadzwoń do przychodni i spytaj lekarza

Cytat:
Muszę znaleźć zdrowa alternatywę dla chipsów i frytek. nie wyobrażam sobie zycia bez nich jestem zatracona w nałogu paczke bez względu na wilkość potrafię zjeśc sama. Argumenty ze są niezdrowe kompletnie na mnie nie działają. Dziewczyny pomocy może sama zacznę je robić? ale to też przecież bd w oleju głębokim smażone! :/ nie chce truć dzieciaka ale nie potrafię z nich zrezygnować ;( wstyd mi za to ale przyznaje się bez bicia że jak jest paczka otwarta i się do niej dorwę to znika w momencie;/
Ja na szczęście chipsów nie lubię, ale fast food od czasu do czasu to juz inna sprawa

Cytat:
Trzymam kciuki!
Dziwne że lekarz zapisał Cię na wizytę w takim terminie jeśli faktycznie za wcześnie na prenatalne...

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ----------

Cytat:
Chcialam mlodemu kurtke kupic na promocji w aldiku, kolezanka szla i ja poprosilam, bo ja nie mam jak dojechac, to o godz 10tej juz kurtek nie bylo, a sklep o 9tej otworzyli
Kciuki za wizyty.
Tak to jest z promocjami. Ja jutro uderzam do Lidla po buty dla synka i na pewno też będą tłumy i muszę pojechać na otwarcie
Stary 2014-10-01, 10:59   #2146
kordelka85
BAN stały

Synkowi juz sie podwyzszala temp i ma normalnawiec chyba ok, dalam mu witamine C i obserwuje, ale szaleje i nie sprawia wrazenia chorego.
Ta kolezanka mowila, ze malo jej dziecka nie stratowali na tej promocji.
Stary 2014-10-01, 11:02   #2147
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka1984 Pokaż wiadomość
Ja też po śniadanku-chałka ze straciatellą jogurtową-mniam.
Blackberry będzie dobrze.
Mam na 5 dni męża w domu,poszedł do lekarza po L4 bo choruje już 3 tygodnie.Oj będzie ciężko.Chory facet=maruda
Udanego dnia pomimo deszczowej pogody.
Kciuki za wizytki i piękne widoki.
Hehe ostatnio jak mnie mój zaczynał drażnić to się spytałam z pełną ironią czy może by sobie trochę nie pograł w coś może

Cytat:
Też uwielbiam czipsy i postanowiłam, że pozwolę sobie na nie czasami - powiedzmy raz na 2 tygodnie. Pomiędzy tym staram się wcinać chrupki kukurydziane.
Chciałam ostatnio kupić te czipsy sunbites zbożowe, ale jak przeczytałam skład to oboje z mężem stwierdziliśmy, że lepiej chyba jak czasami podjem tego czipsa.

Z drugiej strony patrząc na składniki niektórych rzeczy to szynki, wafelków, sera itp to wypadają niektóre wiele gorzej niż te przepyyyyszne czipsy.

Cytat:
Kciuki za wizyty.
Heh po przejrzeniu aktualnej gazetki z lidla z ofertą zimową dla dzieci jestem ciekawa co tam jutro się będzie działo...

Gotuję dziś pierwszy raz w życiu ulubioną zupę tż - fasolową, teraz jak jestem w domu to mam czas na grzebanie Mam nadzieję, że będzie zjadliwa...

Edytowane przez sunny_eyes
Czas edycji: 2014-10-01 o 11:03
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 11:04   #2148
kordelka85
BAN stały

To chyba sie trzeba bylo wczoraj w kolejce pod sklepem ustawic jak w PRLu
Stary 2014-10-01, 11:06   #2149
sunny_eyes
Zakorzenienie

Wszyscy tak na badania a ja już się nie mogę doczekać kiedy my pójdziemy, jak ostatni widziałam bijące serduszko to aż mi się łezka w oku zakręciła.
Hmm a co do tego usg genetycznego - to jest badanie obowiązkowe czy jakieś dodatkowe?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-01, 11:07   #2150
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Synkowi juz sie podwyzszala temp i ma normalnawiec chyba ok, dalam mu witamine C i obserwuje, ale szaleje i nie sprawia wrazenia chorego.
Ta kolezanka mowila, ze malo jej dziecka nie stratowali na tej promocji.
To super, że już lepiej. W jakim wieku masz synka?

Mam pytanie - przytyłyście już w ciąży? Stosujecie kremy przeciw rozstępom?
Ja w 1 ciąży stosowałam od początku 3 m-ca i to takie w sumie lepsze kosmetyki (Mustela, Weleda, Galenic itp.), po porodzie się smarowałam Mustelą i nie mam rozstępów, a teraz jakoś nie mam samozaparcia. Kupiłam zwykłą oliwkę dla dzieci i jakiś krem Ziaja niby dobry i zamierzam się zacząć smarować (chociaż na noc wypadałoby)
Stary 2014-10-01, 11:09   #2151
madzixx88
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie kciuki

ogólnie to w życiu jestem dość wyluzowana, mam mocne nerwy itd, a tymi wizytami się stresuje jak jakaś panikara, nie wiem o co chodzi

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
U mnie dziś tak samo! Obudziłam się z głodu o 6, jakoś wytrzymałam do 7 ale już musiałam wstać i coś zjeść. A potem dalej słodko spałam

Twoje śniadanie brzmi pysznie! Trzymam kciuki za wizytę!

Koperco
trzymam też kciukasy za Twoją wizytę!
Nikogo nie pominęłam?

Ja po wczorajszej wizycie mam przedłużone zwolnienie na dwa tygodnie Załamałabym się jakbym musiała iść do pracy Miałam wczoraj na wizycie lekko podwyższone ciśnienie, i mam mierzyć. Ale to chyba było z wrażenia bo normalnie mam bardzo niskie. No ale będziemy chodzić do teściów i będę robić pomiary
hehe u mnie nie da się oszukać czy przetrzymać porannego głodu, jak mnie dopadnie to pędzę do kuchni
taak śniadanko było super, ale znowu jestem głodna i wcinam jogurt z musli
fajnie, że masz zwolnienie ja się też teraz lenię w domku i dobrze mi z tym
ja ostatnio u babci sobie mierzyłam ciśnienie i miałam 104/60 puls 79 a zawsze miałam 115/70

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
za wizytę
ja niestety mleka od jakiegoś czasu nie pije - złe wspomnienia

za wizytę

i za Ciebie również

ooo widzę, że serio zrobiłam Ci na smaka

ile Ci namierzyli?

ooo współczuje chorego męża
ja mleka ostatnio też nie bardzo
mój mężuś jest uczulony na laktozę i sobie kupił takie mleko bez niej, może zrobię też podejście do niego

Cytat:
wiem coś o tym, bo też kiedyś miałam taki czas chipsowy w życiu, pochłaniałam paczkę na raz i nie było przeproś nie wiem co Ci doradzić, ja wtedy odstawiłam z dnia na dzień, łącznie z mcdonaldem i innymi śmieciowymi rzeczami.
są takie chipsy wypiekane w piecu, mają mniej tłuszczu, jednak to zawsze chemia, te Sunbites, o których pisała Mała Sylwia są fajne, no i zbożowe, spróbuj

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Proszę nie kusić takimi rzeczami!
Na słodycze w ogóle nie mam chęci, ale na słone/ostre już tak
ja na słodycze też w ogóle aż dziwne

Soniuska-a Ty kiedy masz prenatalne?? bo jesteśmy w "podobnym wieku" i się zastanawiam na kiedy mnie zapisze
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 11:10   #2152
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Ja w 1 ciąży stosowałam od początku 3 m-ca i to takie w sumie lepsze kosmetyki (Mustela, Weleda, Galenic itp.), po porodzie się smarowałam Mustelą i nie mam rozstępów, a teraz jakoś nie mam samozaparcia. Kupiłam zwykłą oliwkę dla dzieci i jakiś krem Ziaja niby dobry i zamierzam się zacząć smarować (chociaż na noc wypadałoby)
Ma roczek i troche (11.09.2013).
Ja przytylam kilogram i smarujesie zwyklym balsamem(dowe).
W poprzedniej ciazy przytylam 24 kilo i smarowalam sie tym olejkiem i balsamem z rossmana i nie bylo rozstepow.
Stary 2014-10-01, 11:10   #2153
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Wszyscy tak na badania a ja już się nie mogę doczekać kiedy my pójdziemy, jak ostatni widziałam bijące serduszko to aż mi się łezka w oku zakręciła.
Hmm a co do tego usg genetycznego - to jest badanie obowiązkowe czy jakieś dodatkowe?
To jest po prostu badanie usg podczas którego bada się obecność kości nosowej u dziecka i przezierność karku, bo odchylenia od norm mogą świadczyć o wadach płodu. Poza tym pobiera się przyszłej mamie krew aby ocenić łącznie z obrazem z usg czy nie wyst. zwiększone ryzyko wad genetycznych
Stary 2014-10-01, 11:12   #2154
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
badanie jest obowiazkowe, tzn zalecale przez wszystkich lekarzy. sprawdza sie wtedy i mierzy dokladnie m.in przeziernosc karkowa w razie choroby down. wiec to chyba wazne

JAŚ

Stary 2014-10-01, 11:13   #2155
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:

ja jeszcze nic nie przytyłam-kilogramowo i brzuszkowo ale mam balsam z Palmer'sa przeciw rozstępom i oliwke Babydream, w miarę regularnie staram się smarować, ale też jakoś samozaparcia nie mam
później jak już będę rosła to przerzucę się na Elancyl, bo wyczytałam same pozytywne opinie i mam nadzieję, że wtedy już z większym zapałem
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 11:14   #2156
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

ja przytylam :/juz 4,5 kg. a smaruje sie od samego poczatku ciazy, od kiedy tlyko sie dowiedzialam. ja mam niestety sklonnosci do rozstepow :/

JAŚ

Stary 2014-10-01, 11:15   #2157
rosarioV
Zakorzenienie

U nas to taki szał w Lidlu jest, jak coś wystawiają fajnego to trzeba jechac na otwarcie i wtedy taki sajgon jest, jedna drugiej sobie wyrywa
Pierwsza porcja chipsow zrobiona Nie miałam zwykłej papryki i troszke posypałam pieprzem cayene i sa pikantne ale dobre

Stary 2014-10-01, 11:16   #2158
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
ja jeszcze nic nie przytyłam-kilogramowo i brzuszkowo ale mam balsam z Palmer'sa przeciw rozstępom i oliwke Babydream, w miarę regularnie staram się smarować, ale też jakoś samozaparcia nie mam
później jak już będę rosła to przerzucę się na Elancyl, bo wyczytałam same pozytywne opinie i mam nadzieję, że wtedy już z większym zapałem
tez uzywam palmers'a. kocham sam jego zapach

JAŚ

Stary 2014-10-01, 11:20   #2159
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
No właśnie co do frytek to robię z ziemniaków i w piekarniku bez tłuszczu spróbuj i Tż zrobił mi chipsy ziemniaczane bardzo cieniutkie plasterki ziemniaka i dopraw sobie i do piekarnika może nie tak dobre jak zwykłe ( bo tamte mają pełno niezdrowych dodatków ) ale naturalne i zdrowe
matko! mozesz mnie zaprosic na chipsY?
Cytat:
b edzie dobrze;*
Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
Talent to chyba nie za bardzo lubie bardzo robić słodkości a torty robię takie nie słodkie raczej na górę zamowilam na allegro opłatek jadalny z Kubusiem Puchatkiem , zdjecie zrobie i wstawie

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

o matko,czekamy na efekty
Cytat:
Dziękuję za wszystkie kciuki

ogólnie to w życiu jestem dość wyluzowana, mam mocne nerwy itd, a tymi wizytami się stresuje jak jakaś panikara, nie wiem o co chodzi

hehe u mnie nie da się oszukać czy przetrzymać porannego głodu, jak mnie dopadnie to pędzę do kuchni
taak śniadanko było super, ale znowu jestem głodna i wcinam jogurt z musli
fajnie, że masz zwolnienie ja się też teraz lenię w domku i dobrze mi z tym
ja ostatnio u babci sobie mierzyłam ciśnienie i miałam 104/60 puls 79 a zawsze miałam 115/70

ja mleka ostatnio też nie bardzo
mój mężuś jest uczulony na laktozę i sobie kupił takie mleko bez niej, może zrobię też podejście do niego

wiem coś o tym, bo też kiedyś miałam taki czas chipsowy w życiu, pochłaniałam paczkę na raz i nie było przeproś nie wiem co Ci doradzić, ja wtedy odstawiłam z dnia na dzień, łącznie z mcdonaldem i innymi śmieciowymi rzeczami.
są takie chipsy wypiekane w piecu, mają mniej tłuszczu, jednak to zawsze chemia, te Sunbites, o których pisała Mała Sylwia są fajne, no i zbożowe, spróbuj

ja na słodycze też w ogóle aż dziwne

Soniuska-a Ty kiedy masz prenatalne?? bo jesteśmy w "podobnym wieku" i się zastanawiam na kiedy mnie zapisze
kochana kazal mi przyjsc za tydzien 7.10 - bo wczorajsza wizyta ze wzgledu na sprzet byla taka krotsza - widzial ze nie bylam zadowolona;p

i przez Was chyba zrobie na kolacje chipsy;p
albo ugotuje kukurydze bo mam dwie kolby

na obiad robie piersi z kurczaka w sosie smietanowo-pietruszkowym (pietruszka ze wzgledu na katarek)
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-01, 11:20   #2160
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
tez uzywam palmers'a. kocham sam jego zapach
Ja miałam próbkę i dla mnie zapach zdecydowanie zbyt intensywny, nawet próbki nie zużyłam

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości