|
|
#121 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
ja sie zastanawiam po co to? bo dla mnie to co najniej dziwne, przeciez nie po to sie buduje prestiz marki i kieruja ja do "bogatych" by potem sprzedawac swoje produkty w lidlu. wyobrażmy sobie pania prawnik która "kupuje w almie" i "chodzi w wittchenie" by podkreślić swoją przynależność do okreslonej grupy spolecznej a tu nagle okazuje sie ze chodzi z torebkąa lidla. po drugie -po co to lidlowi i tak wszystko wykupią hurtownicy, wystawią na allegro, a zwykłym klientom nic sie nie dostanie z tej promocji i beda wkurzeni a promocja chyba jes tpo to głównie by budzic w swoich klientach pozytywne uczucia do marki a nie negatywne, a w obu przypadkach, i lidla i wittchen chyba bedzie na odwrót
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-01 o 16:43 |
|
|
|
|
#122 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ta akcja chyba ma na celu pokazanie, ze Wittchen jest nie tylko dla "elity" (?) ale i dla szarego człowieka też. Tylko moim zdaniem osiągną odwrotny skutek - przepraszam, ale jakbym nie znała marki, to pierwsze skojarzenie byłoby "e, w Lidlu / Biedronce sprzedają, to pewnie jakieś skóropodobne badziewie".
Co nie znaczy,że uważam te sklepy za coś gorszego, w Biedrze sama regularnie robię zakupy i b.sobie chwalę, ale to nie to
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#124 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie nigdy nie robiłam dla gości bigosu, muszę spróbować. Zazwyczaj gar bograczu/ strogonow albo gar tajski/chiński. Najwygodniejsze przyjmowanie gości ever.
|
|
|
|
|
#126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale leje
|
|
#127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhCytat:
![]() Cytat:
udanego pichcenia w takim razie Ja miałam dziś taki młyn pracowy rano że nawet nie zdążyłam wpaść do Baru i pomachać
|
|||
|
|
|
#128 |
|
BAN stały
|
Znad kiełbasy
|
|
|
|
#129 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znad gąsek z patelni
|
|
|
|
#130 |
|
Nindżopesz
|
Macham znad pierwszego dnia w robocie. Jakoś przeżyłam ale atmosfera w pokoju jest iście pogrzebowa... Nie przeze mnie, ogólnie takie towarzystwo. Czyli będę mogła pielęgnować socjofobię i z nikim nie gadać
![]() Z tego wszystkiego kliknęłam sobie dwa pudełka podkładu z Hongkongu bo mi wycofli normalny sklep a wyglądać trzeba. |
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty weź mnie nie stresuj mój nie zmieniał barwy, tzn. prawie nie zmieniał, bo nigdy nie było widać różnicy między kompozytem a zębem, znaczy żółkły se wespół równo
|
|
|
#133 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Tesori di Oriente, Jasmine di Giava
|
|
|
|
#134 |
|
Nindżopesz
|
Lumiere Luminesse Fair Golden. Co nie znaczy, że faktycznie mają je na stanie.
|
|
|
|
#135 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale bierzmy poprawkę na to, że to było daaawno temu, więc w sumie nawet ja sam nie wiem, co to za materiał jest, mogła mi nawet ząb z uchwytu od lodówki wyrzeźbić, a ja bym i tak nie wiedział --- Skarżyłem się już, że teraz w sklepach dobrej kiełbasy nie uświadczysz?
|
||
|
|
|
#136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() Jedna jedyna dobra kielbasa jaką znam i naprawdę wszystkim smakuje, to Kielbasa ze wsi - doslownie tak się nazywa. Samo mięcho( widać porządne kawalki golym okiem) nie jakiś mix śmieci ,kości i tłuszczu. I dobrze przyprawiona. Tylko nie wiem, czy to nie jest jakiś regionalny wynalazek
|
||
|
|
|
#137 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To rozejrzyj się za tą ze wsi. Cieńka skora, doprawiona tak jak powinna być. Jak wrzucisz do mikrofali na pieczoną to rozmiar się nie zmienia praktycznie, tylko odrobina tłuszczu wytapia się. I można ją ususzyć
|
|
|
|
|
#139 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak w ogóle to świat jest jednak mały Pyta się mnie, co ja tu robię... zakupy, a tak w ogóle to mieszkam tu od urodzenia? |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Thnx, aż jestem ciekawa zdania mojej Mam. Wąchałam kilka Tesori i były rzygliwe, nawet nei fatygowałam się zapamiętywać nazw, dlatego ciekawi mnie czy faktycznie nie ejst to siedemnasta woda po kisielu Powiem tak, jestem sceptyczna ale ciekawa.
|
|
|
|
|
#141 |
|
Piers do przodu
|
Gryxiu najlepsiejsza kiełbacha ever to palcówka z Podlasia, zawsze jak odwiedzam Podlasie to nakupuję, suszę, mrożę i mam
![]() Margoto za zakupy ![]()
|
#142 |
|
grozi wypollizowaniem
|
czuje sie osłabiona wymianą korespondencji ze sprzedajacymi z all...napawa mnie niesmakiem ze ktos po 1 usiłuje mi wcisnąć stare szmaty, a po drugie usiłuje mi wmówic ze to ja usiłuję go orżnąć i szukam naiwnego (ale w jaki sposób to nie wiem )
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba ze ktoś z szefostwa jest na stanie to się atmosfera ożywia, bo gadatliwi są, a jeśli ich nie ma to każdy sobie klika i tak 8 godzin w ciszy
|
|
|
|
|
#144 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Ej, a zdarzało się, że nie??? ![]() Znów jestem jasna blondyna Bo ostatnimi czasy byłam ciemna...---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Oooo... To ja z koleżanką zazwyczaj cyrk odstawiamy, aż płaczemy ze śmiechu, a reszta z nami...
|
|
#145 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
mozliwe..dla mnie to jakies takie słabe :/ Cytat:
bosh..ludzie normalnie klasy nie mają za grosz... Cytat:
OMG! to dzis był ten wielki dzien?! i jak byłaś ubrana?
|
|
|
#146 |
|
Nindżopesz
|
Na corno, w babciowe botki, kryjące rajstopy, tunikę ze zwisem i narzutkę z dzyndzlami. Jutro nie popełnię botkowego blędu bo kiepsko się w nich biega do autobusu. |
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mieszkam w miejscu gdzie mam wszystko taniej i lepszy wybór, ale na osiedlach, w miasteczkach konkurencja prawie nie istnieje, Bo do hipermarketu i dalej i trudniej się dostać. Taki biznes. A to nie chodzi tylko o majo, a o miliony innych produktów, które były szeroko dostępne w prywatnych sklepach spożywczych. Nawet jeśli są częścią sieci- ja w Lewiatanie robię właścicielce liste win i innych produktów jakie ma sprowadzić. Ona zresztą sama wychodzi do klienta z inicjatywą. Jest spełnainie REALNYCH potrzeb klienta. A Lidlo-Biedry i to ich "kreowanie potrzeb". W życiu by ich klientom nie przyszło do głowy, że potrzebują ósmy mikser lub blender, albo wyciskarke do soków, ale skoro jest w oooookaaazyyyyyyyjnej cenie to grzech nie brać, etc etc. Większość jednak tak postępuje, albo właśnie kupno na handel. Jeden kot - towar wyszedł, kasa weszła. Enter. Jednak są plusy bo Biedronkę traktuję czasem jak długo czynne targowisko - kupiłam tam granatowy trencz za 25 zł i jestem bardzo zadowolona. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-01 o 22:04 |
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano
|
|
|
|
|
#149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co do torebek Wittchena to już były w Lidlu kiedyś. Na woncie Lidlowym można poczytać o różnych akcjach, ja wkleję tylko jeden post - przeczytajcie pierwsze zdanie z postu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4400 ![]() ![]() Brakuje mi ciut czasu . Od połowy września mam spooro więcej pracy i czasem nie ogarniam, ale tylko czasem i u mnie z kolei nie da się nie gadać ( to apropo pracowego posta Ewusi i Red).Hmm nie wiem czy iść coś obejrzeć, poczytać czy najlepiej to iść spać ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- A i normą jest, że rzeczy z Lidla, tj. głównie ciuchy pojawiają się na allegro.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#150 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Sucharek roku, głosujcie, hihihi Cytat:
![]() Świntuch! ![]() Cytat:
![]() ... Znalazłem! |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

musi się odgrzać przynajmniej 2 razy więc musi jutro już pierwszy raz zaliczyć 

Ty weź mnie nie stresuj
.
Pyta się mnie, co ja tu robię... zakupy, a tak w ogóle to mieszkam tu od urodzenia?
za zakupy
lamer jestę w tem temacie 
Bo do hipermarketu i dalej i trudniej się dostać. Taki biznes. A to nie chodzi tylko o majo, a o miliony innych produktów, które były szeroko dostępne w prywatnych sklepach spożywczych. Nawet jeśli są częścią sieci- ja w Lewiatanie robię właścicielce liste win i innych produktów jakie ma sprowadzić. Ona zresztą sama wychodzi do klienta z inicjatywą. Jest spełnainie REALNYCH potrzeb klienta.