|
|
#271 | ||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Znad kawy i śniadania
U mnie zaczynają się właśnie robić ciepłe To na to idą nasze podatki?! Oburzające! ![]() Cytat:
Wolę ją wbardziej drapieżnym wydaniu, zdecydowanie Cudownie jest! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ktoś na fragrantice pisał, że Visa angelowa niby
|
||||
|
|
|
#272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle co mało na mnie lezy, ostatnio nie potrafię zebrac nawet 10 ulubionych zapachów, bo aż tyle, to mi się nie podoba
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#274 | |
|
BAN stały
|
Tutaj definicja (ale tego nie czytaj w sumie, bo pokręcone), a w przykładzie realnym to wygląda o popa (#gdansk)
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz włosy szkli tak jak i ja czyli dziadoswo w pielęgnacji 2 A gdzie to można sprawdzić? Hmmm ja polubiłam szypry za sprawą Silenco i Bandia właśnie zero słodyczy
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#277 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Na mnie to łobrzydliwa paczula. Cytat:
Póki co cisza... |
||
|
|
|
#278 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
|
|
#279 |
|
Wtajemniczenie
|
ręce mi opadły.
młody chłopak którego znałam, który prawie miał być moją rodziną, się powiesił.
|
#280 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prawda, mam dziadowskie w pielęgnacji, ale przez rozajśnianie, wysoko porowate etc etc cały zestaw wszystkich minusów. Ale opanowałam już je Pozostał mi bezspłuk. 2. No idea ![]() Cytat:
A są dostępne w Polsce? Ni mom kredytowaej ani paypala, a aż tak mnie nie ciśnie żeby sobie sprawić, bo mam do spożytkowania masę innych mazi. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-03 o 15:12 |
||
|
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a użycie psiurkacza na włosach takich jak moje po odżywce do spł np zabezpiecza je przed uszkodzeniami i zarzymuje o co się wcześniej nałożyło na miejscu . Ja stosuję bezspłuk( nie GK) tylko kiedy używam w pierwszym myciu szamponu oczyszczającego a w drugim miękkiego. No i mam odżywkę joanny z makiem ,wcześniejsza z lnem niby do włosów jasnych a spuszała. Podobno można też używać bezspłuku maski gloria ale ja nie próbowałam
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-03 o 15:21 |
|
|
|
|
#284 |
|
Nindżopesz
|
No nie :/
Co do bezspłuków to ja również nie mogłabym używać tylko ich - i wtedy żadna odżywka b/s by mi nie podpasowała. Tak samo nie mogę używać tylko ds. bo mam puch niezależnie czego użyłam. Za to zestawy się sprawdzają. |
|
|
|
#285 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
Goldenku...
|
|
|
|
#287 |
|
To ja :)
|
Rany...
Ech... Nawet nie wiem, co powiedzieć... Tak mi przykro... Słuchajcie warszawskie barowiczki, czy któraś z Was wybiera się do Krakowa na warsztaty Sabb?? Bo ja bym skoczyła, choć jeszcze nie wiem, czy będę panią własnego czasu w tym terminie i czy faktycznie się uda...
|
#288 |
|
BAN stały
|
Ostatnie koszenie trawy w tym roku już oficjalnie za mną!
Ale najpierw pod prysznic lecę, w końcu zmyję Obsession damskie psiknięte "dla przypomnienia zapachu", mdli mnie
|
|
|
|
#289 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
![]() A ja muszę wyprasować to, co pracowicie prałam i olewałam ciąg dalszy, przez ostatnie 2 tygodnie...
|
|
#290 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie swego czasu wyleczyłam z paletek, po tym jak odkryłam że i tak używam tylko max 2-3 cienie a reszta sie marnuje teraz kupuje pojedyncze, takie jakie mi względnie pasują i umiem się nimi bez szkód pomalować (czyli 3-4 odcienie) Cytat:
Cytat:
i za dalsze kroki u mnie też i dobrze bo dziś masakrycznie zimno było na zewnątrz ![]() Cytat:
bo ja bym chętnie, ale z wyprzedzeniem dużym nie mam jak się zdeklarować, pewnie jak się namyślę czy dam rade to już miejsc nie będzie
|
||||
|
|
|
#291 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak samo mi się wydaje - maski i odżywki d/s do odżywiania, a silikonowe sera, psikacze, kremy do zabezpieczania, rozczesu, wygładzania... ![]() Rejcz a Marionowy olejek orientalny? ![]() ja wcieram w mokre, a rozczesuję dopiero po wyschnięciu (staram się bardzo )sirota ze mnie.... muszę młodej zacząć robić kolczyki, bo mnie puści z torbami. przy dobrych wiatrach gubi/rozwala 1 na tydzień. młodszej dziurki już zarosły. zamówiłam więc na all co trzeba przez koszyk. przeszłam do kasy, odbiór i płatność osobista, krótka wiadomość do sprzedającego 'gdzie i kiedy się stawić' i czekam cały dzień na odpowiedź... dopiero teraz znalazłam, że jeszcze jedno potwierdzenie powinnam kliknąć i tamto się nie wysłało... ![]() o, teraz poszło i od razu zasrało mi pocztę kilkudziesięcioma potwierdzeniami
|
|
#292 |
|
Nindżopesz
|
Dochodze do wniosku, że nie moge pracować - wydaję wtedy kasę
Już musiałam poczynić inwestycje w podkłady, pędzle, perfumy, a niedługo w sweter, sukienczynę, kolejne perfumy, farbę do włosów, kosmetyki napaszczowe, że o bilecie nie wspomnę... Żeby to się chodziać z pensji zwróciło, zdecydowanie taniej wychodzi tkwić w chałupie ![]() A jeśli chodzi o kuleżanki to już gadamy - połączyło nas wspólne narzekanie na kierownictwo
|
|
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
|
#294 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.chiba nieee , prawdziwy luksus zawsze musi być i się odróżniać ![]() 3. Cytat:
![]() 2.nie wycofion i nie unikat , a przez duże Z faktycznie , mnie większość nie leży ale są JAKIEŚ w przeciwieństwie do kąpotuf ![]() Cytat:
1. 2.eeeetam , ni Cytat:
ja tam jestę zabytek z ery przedinformatycznej ![]() Cytat:
Cytat:
jak to ładnie pisała Magdalena Samozwaniec przed wojną , że współczesna kobieta jest niezależna czyli sama zarabia na pończochy , kino i fryzjera ![]() 2.ostrożnie , ściany mają uszy ![]() wklejam torbeu jednou i drugou , tylko kolory nie wyszli - mniejsza jest dużo ciemniejsza i bardziej zielona , a większa jest dużo ciemniejsza i zimnobrązowa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#295 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() moze mi doradzicie w kwesti wlosów-bo jak ja czytam co wy wypisujecie to sie przerazam moja niewiedza .otusz,jak zapewne pamietacie moim marzenie mjest miec włosy na chinczyka ,proste i gładkie, moga byc cięzkie i drutowate.moim utrapieniem jest to iz po róznych odzywkach wygładzajacych staja sie błyszczace i sliskie, ale nie gładkie, cały łep mam usiany takimi odstającymi, a zwłaszcza na czubku-wygląda to bardzo niechlujnie. ten efekt jest najbardziej widoczny zaraz po myciu, na drugi dzien jest ciut mniej. co robie nie tak?? zle myje, żle czesze, złego szamponu uzywam,odzywki, szczotki? kiedys w kosciele widzialam laske ,miala fryz na boba i kazdy dosłownie kazdy włosek prosty i zintegrowany z innymi..nic nie odstawało,nic sie nie zaginało w inną stronę, nic..ani jeden, przez całą msze sie zastanawiałam jak to mozliwe, takie włsoy bym chciala miec to jesczze napisze czego uzywam...szampony rózne wygładzające-dove, wella pro (chybatak sie to nazywało) altera pszenica z czyms tam, w sumie mialam juz wszystkie wygładzające ktore są dostepne w moim rossku. odzywki i maski: dove, altera, teraz kallos mleczny, jedwab w płynie, takie cos do psikania..ale nie pamietam nazwy..z rosmana w kazdym razie-miało wygładzac no i to wszystko nic nie daje, tzn włosy są ciut oklapłe, toche sliskie w dotyku i przewaznie dosyc błyszczace, własciwie po wszystkich tych srodkach efekt jest podobny
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-03 o 22:59 |
|
|
|
|
#296 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale na pocieszenie dodam, że ostatnio poważnie rozmyślam, że jak did podrośnie to rzucam chłopina i idę sobie coś wynająć Traktuje mnie jak posługaczkę, w ogóle nie widzi mojej roboty, całymi dniami gra, klnie kiedy mu nie idzie albo jak się do niego odezwę, to już nie jest normalne.2. to chyba kwestia włosów. |
||
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może miała keratynowo wyprostowane, może tonę lakieru nawaliła... próbowałaś laminowania siemieniem?
|
|
#298 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
I tam . To nie chodzi o zużycie, tylko o posiadanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie mam ![]() Gratuluję udanych zakupów ![]() Cytat:
Daj koniecznie znać jak się spisuje ![]() Cytat:
![]() Ładna lista Ci się uzbierala.. Za to masz piękny uśmiech ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne, ja biorę mniejszą
|
|
#300 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale moje włosy są reczej podatne, bez problemu mozna je pokręcic na walkach czy cokolwiek... mialam raz kolezanke,miala włosy platynowy blond takie druty kurde jak sie pozbyc tego powierzchniowego odstawania? wam sie tak nie robi??? laminowania siemieniem nie probowalam..wogole co to jest? red-co do białego-czasem tez tak mysle ,tylko moj nie klnie..za to ja klne atentycznie po ostatniej robocie mi tak zostało ![]() a tak serio to rozmowa...u mojego dziala..tylko na krótko, a jaim starsza to jestem bardziej wymagająca
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

jestę trylobitę
Ja potrzebuję rozczesu, wyślizgu, wygładzenia, samoprostowania - bo prostownicy nie używam już. I to miałąm po nektarze. Najwyżej wrócę. Loreal ma podobny krem (pewnie to samo, Kerastae=Loreal) i na promocji ujdzie, boza 3 dyszki starczy mi na 2 lata taka pojemność. Z drugiej strony jak wydam mniej a okazę się bubel (jak wszystko tanie do tej pory bez spłuku) potem się zmarnuje, to szkoda w sumie niemałej kasy.
normalnie odpadły brrrrrrrrrrr.

za dalsze kroki