|
|
#331 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIV
pafnącego wieczoru całemu Baru
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Gryksiu, specjalnie dla Ciebie. Drugi rząd, pierwsza z brzegu http://www.zpm-nowakowski.pl/kielbas...iorozdrobnione http://www.firmy.net/mieso-i-wedliny...ski,WF853.html |
|
|
|
#333 |
|
To ja :)
|
Właśnie wydrukowałam bilet -jadę na warsztaty Sabb
![]() IIIhhha!!
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#335 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad michałków kawowych ,i posta skasowanego prze kothę tuptaniem po klawiaturze
![]() Cytat:
![]() 2. 3. Cytat:
![]() Cytat:
2.evelajnowych spróbuj , fajne som a tanie Cytat:
2.czy Ty to ja albo do wyjścia z salonu jeżeli mokre powietrze ![]() Cytat:
2.mnie się też nie zdarza , ale z klaycznych piguetów ino Bandit mi leży , a te nowe jakieś cenowo niepasujące ![]() Cytat:
2.ha , tak sądziłam ![]() 3.oooj , współczuję z całego serca auaaa Cytat:
2.Pytia jak słowo daję , Ty , biznes zakładaj , wróżka Spoo prawdę Ci wyśni ![]() 3.no rozwodzą się na potęgę ![]() Cytat:
![]() Polly bo mi nie cytło - a wosku próbowałaś ? Jak się przyglądam takim hipergładkim równym włosom to wszystkie na bank są czymś wysmarowane ![]() kotha przedreptałą po klawiaturze korzystając z mojego na chwilę odejścia i skasowawszy wszystko zrobiła bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb bbbbbbbbbb ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2014-10-04 o 21:17 |
||||||||
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki na dobranoc. Chlopaki jeszcze brykają i coś im się dziś do domu nie spieszy...
|
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko czemu numery z totka mi się nie przyśnią
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ewelajny które? wczoraj zakupiłam ich krem pod oczy i jest + bo nie psuchłam Rachelo dawaj na biało albo na priv , kurna gdzie masz się wygadać jak nie tu? A co do włosów to nie rozumiem teo zdania o seriach fryzjerskich. A moje kłaki cóż....Zanim doszły o takiego stanu jaki jest teraz czyli brak puchu, pogrubinie, mięsistość ,lepszy porost minęło ok 4-5 miesięcy prawidłowej pielęgnacji....Na moje mailowe skargi że coś jest nie tak, bo nie ma poprawy dostawałam odpowiedź że poprawa będzie ale trzeba czasu... No i tak się stało . Najbardziej broniłam się przed suszeniem włosów suszarką i psiurkaczem GK A teraz nie dość że suszę to na stanie mam 2 GK ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- ![]()
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#340 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
bo Tobie ktoś inny musiałby wyśnić Cytat:
![]() 2. taki np http://eveline.pl/1,28699,ULTRANAWIL...NOC+30%2B.html używałam tej serii i jest fajna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#341 |
|
|
Ale się późno zrobiło... To chyba pójdę spać...
Dobranocka Misiaczki...
|
#342 | ||
|
BAN stały
|
To się nazywa szantaż emocjonalny!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Coś mi się cytowanie s☠☠☠☠☠☠☠iło
|
||
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Z lewego ![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#344 |
|
|
Obudzić się w nocy z bólem głowy... Wziąć tabletki, obudzić się rano z jeszcze większym bólem głowy...
Witajcie w niedzielę...
|
#345 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja do Krakowa jadę w nast tygodniu, na szkolenie ![]() Pachnę Poisonem, jesień
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#346 | |||
|
Zakorzenienie
|
super
ja nadal myślę ![]() Cytat:
na mokrym powietrzy to już w ogóle wyglądam jak walnął piorun w rabarbar ![]() Cytat:
Cytat:
Znad maratonu za oknem
|
|||
|
|
|
#347 |
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
|
oblałam telefon kawą ![]() parę nowych trendów na niedzielę ![]() ![]() okulary ![]() Simręcznik trening mięśni twarzy
|
#349 | |
|
Nindżopesz
|
Macham znad ślimaków w maśle czosnkowym
![]() Ino że w połowie konsumpcji poczułam wstręt - co ja jem obrzydliwego - i musiałam oddać je TŻtu ![]() Idę to zagryźć jakimś prześnym chłopskim jadłem. Cytat:
Dawaj adres na PW bo nie mam
|
|
|
|
|
#350 | ||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
![]() Cudne! Cytat:
Mnie się dzisiaj Ju śniła, mówiła mi w tym śnie, że w 1. miesiącu ciąży jest ![]() Cytat:
Nie psu chłam, a tym bardziej nie kotu Cytat:
Tak też myślałem, że o wiejską chodzi U nas nie ma tej firmy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mam! Ta mina mówi wszystko
|
||||||
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem że będzie mi bardzo ciężko. Lubisz słodkie żele pod prysznic, próbowałaś Oryginal Source Kakao i malina? ![]() Cytat:
Ad fryzjerskie - mam na myśli to, że nie spotkałam środków hmmm "stylizacyjnych", w sensie nie chodzi mi o kategorię szamponów, odżywek i masek, tylko wszelkie płyny, spreje, leave-in, kremy, mleczka - takie finishery, które są już ostatnim krokiem w piel włosów (zbędnym dla wielu), lepszych wśród drogeryjnych niż serie tzw profesjonalne. Vide Kerastase, Loreal, Schwarzkopf BC. Chyba że one nie są profesjonalne i tylko mi się zdawało One, przez iście antynaturalny skład, robią efekt idealnych włosów natentychmiast. Oczywiście, to efekt do mycia, ale jeśli ktoś chce używać takich środków, to te wyżej wymienione, wydają mi się lepsze niż np mleczko Nivea do prostowania z Reala które notabene też muszę jakoś zutylizować bo jest przeokrutnie tandetne i pogarsza stan fryzury. Nie używałam tej kategorii produktów całe życie, ale ostatnimi laty (ok 2) odkryłam jak łatwo, szybko pozbyć się fruwających bejbiherów i mieć komplementowaną fryzurę przez przyjaciółki które pragną uzyskać ten efekt i jakoś Elsevy i Dovy im tego nie dały. Choć Dove teraz wypuściło jakieś nowe produkty, może lepsze? Mowa jest o farbowanych, zniszczonych, rozjaśnianych włosach. To też ważny aspekt. Może naturalnym wystarcza natura. Może się wkrótce przekonam, ściełam włosy za ucho, wyglądam jak giermek rycerza ale odrosną. Ważne, że naturalne. Ciekawi mnei w sumie czy będą ciagle oliwkowo zielone czy zblondzieją? Ja też Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 16:14 |
||
|
|
|
#352 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi s nadmiarem mleka
![]() Cytat:
i na dodatek mnie nad uszami włosu nie rosną więcej niż 15 cm i uwielbiają sterczeć na boki i nijak nie można ich spacyfikować , bo za krótkie żeby związać , zza ucha wyłażą natychmiast , a jakby opciąć to dopiero byłby dramat no i wyglądam jaka taka niedorobiona Pippi z kłakami sterczącymi poziomo Cytat:
, ręcznik mi się podoba , a to machadło do ryja coś mi przypomina , oprócz helikoptera i lecącej ważki Cytat:
Cytat:
![]() 2. 3.fogle evelajn robi dobre rzeczy . Kiedyś miałam balsam do kadłuba różany , był boski , ale oczywiście wypollizowali Cytat:
![]() 2.próbowałam ale doophy nie urwał , wolę czekoladowy z pomarańczą , którego oszywiście już nie ma na szczęście Luksja ma płyn do kąpieli identycznie pafnący , tylko też ciężko na niego wpaść . Oraz wafle z karmelem ![]() ![]() . Z Pti Marseje zanabyłam wanilię i zastanawiam się nad brzoskwinią czy morelą , ale na razie takie fanaberie muszą poczekać , albowiem na horyzoncie znowu odżywianie praniczne za to odkryłam Lirene absolutnie boski żel różany W ogóle jakoś skończyła mi się wewnętrzna presja na manie mnóstwa rzeczy do kompania i namaszczania , zużywam na luzie co mam i nie czuję potrzeby natychmiastowego nabywania tego co mi wpadnie w oko , choroba jaka czy so no chyba że jest to coś absolutnie cudownie różanego jak wyżej wzmiankowany żel ![]() w ramach jesieni pachnę T4T
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z bosko pachnących, niestetty drogich, ale upolowanych na promo, mam Tołpę, krem pod prysznic czarna róża To mój antystres nr 1. Choć wszystko inne z Tołpy mi szkodzi pali piecze brrrrrrrrrr.
|
|
|
|
|
#354 |
|
|
Obiadek -ciąg dalszy białej diety
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
Z pierdół jeszcze, ale jakże istotnych
kinkiety zakupione i zamontowane,lampki stojące na nocnych szafkach wreszcie kur dwa sajonara!!!! ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Dorsza widzę? Ja ostatnio morszczukowa, mintajowa, jakoś dorsze dla nas jałowe, suche Mimo odpowiedniej obróbki W sumei to lepiej dla kieszeni
|
|
|
|
#356 |
|
|
My wszystko, byle białe...
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, te dwa tyg ciągną się jak żadne inne
Serio to przeżyłam narzekanie pzyjaciółki, średnio 100 razy an dzień było hasło biała dieta, no ale rozumeim cierpiącego. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 17:50 |
|
|
|
#358 | |
|
|
Cytat:
A jutro szaleństwo -różowy łosoś ;-) Kupiłam wosk YK Witches Brow i tak mnie ten zapach uwiódł, że zapominałam użyć perfum, a chodzę i wącham nadgarstki -przepiękna paczula...
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale minie, a będzie pięknie ![]() Ja uważam, że należy sobie ponarzekać żeby sobie ulżyć. Nie żyjemy dla kogoś, w nosie miej co se inni myślą. Jesli to nie wypełnia 99% naszego życia, to łąj not? Ad. 2. Kryste Panie nienawidzę Cię ![]() Nie no lofciam, ale już mam ban na zbytki Kurczaki czy aby czasem to nie jest ta limitka co ja kiedyś albo Tru, albo Melk polecałą jako paczulowy must love? Ktoś tu pamiętam rekomendował, a może to na blogach?????? Z powodu trybu, również nie skorzystam z październikowych warsztatów
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-05 o 18:03 |
|
|
|
|
#360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
teraz mam problem z podejmowaniem długoterminowych decyzji
jak za tydzień będą jeszcze miejsca to sie zapiszę Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mojemu TŻowi dziś odbiło i cały dzień sprząta Umył wszystkie okna a teraz właśnie odsuwa meble i za nimi odkurza Święta jakie ido czy so
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

info z lidla w Copot, torepki Wittena leżo i nikt ich nie chce Mam dzwoniła z pyt czy mi kupić, stwierdziła że w sumie żaden szał i chyba lepiej dołożyć i kupić coś lepszego (a Mam lubi torepki i specjalnie wybredna nie jest ) czyli jednak lipa ten rzut do lidla. Ale Mam była tam o 12 więc może lepsze się już rozlazły.
Chyba, ze wtedy jeszcze nic nie było postanowione...
, Ty , biznes zakładaj , wróżka Spoo prawdę Ci wyśni 

więc lepiej zaakceptuj moje warunki

U nas nie ma tej firmy
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

kinkiety zakupione i zamontowane,