![]() |
#2731 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Marcowe Mamy 2015 cz. 2
hello
![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- mi teraz gin przepisała na receptę tez jakieś globulki + maść clotrimazolum. Jakoś po nich nie widzę zbytnio poprawy, ale dopiero 2 raz aplikowałam, poczekam na efekty ![]() -------------------------------------------------------------------------- mnie dopadła dzisiaj jakaś deprecha, zero jakiegoś super wow poczucia humoru tylko, płaczka ze mnie. nic mi się nie podoba, siedzę w domu i gburam do wszystkich. najlepiej, schować się gdzieś do jutra ![]() dodam że położyłam się o 17 i dopiero co wstałam, ciekawe co będę robić w nocy ? ![]() Cytat:
![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------- u nas teraz z TŻ z kasa krucho... odbiór domu robimy i tyle wychodzi niespodzianek za które trzeba many many, ze już nie ma nic! tragedia! ja ani kurtki, jakieś majtki by mi się porządne nie uciskowe przydały, jakieś buty itp. a nie ma many many! zazdroszczę Wam tych zakupów, ja muszę obejść się smakiem, a na złość nie ma żadnej kurtki w lumpkach na mnie.... ![]() a do dlatego robiliśmy badanie wody ze studni i wyszła hu.... a nią zaopatrzamy dom ( oczywiscie tylko kąpiel i pranie itp.) nie pijemy jej ani na niej nie gotuje. i trzeba znowu do skutku ją badać.... bo ponoć coś źle zdezynfekowaliśmy. to Tż wsypał tyle chloru, że nie ma jak się umyć.... gorzej jak na basenie ![]() ![]()
![]() |
#2732 |
Zakorzenienie
|
Ja oprócz zwykłej pensji mam korepetycje i kasa z korków idzie do słoika
![]() ![]()
#2733 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Jak któraś szykuje się na zakupy (tak jak ja w poszukiwaniu kurtki zimowej) to 11-12 października jest akcja rabatowa w wybranych sklepach, w Grazii są kupony rabatowe do wycięcia do sklepów stacjonarnych i internetowych niektóre. Sprawdźcie wcześniej adresy sklepów gdzie to obowiązuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do monitoringu oddechu to nie mialam i nie chce. Za duzo mam sie nasluchalam co opowiadaly ze toto sie wlaczalo czasami bez przyczyny i zawal gotowy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2735 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Super, to te 200-300 zł przeznaczę na ciuszki dla Maluszka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2736 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!! właśnie skończyłam nadrabiać ostatnie trzy dni- dużo naskrobałście!
![]() Ja dziś zaczęłam 17 tydzień, ale od rana czuję się trochę do d... Brzuch mnie pobolewa jak na okres i trochę mnie to martwi, no bo żeby tak cał dzień? ![]() Dziś TŻ zrobił mi kilka zdjęć , brzuszek się zaokrąglił ![]() ![]()
#2737 | ||||
Zadomowienie
|
Eh nie moge spac
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj przyszli goscie na moje urodziny:P, a ja humor i dzisi wczoraj taki do d.. Nie wiem o co chodzi tylko bym płakała. I jeszcze pizzze robiłam i mi nie wyszła. Ale dostałam super prezenty. I książkę Język niemowląt, podomiez bestseler. I miałam dedykacje "Dla najlepszej mamy na świecie" ![]()
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2738 |
Zakorzenienie
|
Mowie o czopkach clotrimazolu że nie są zalecane (tak podaje ulotka).
#2739 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj miałam ciezki i zabiegany dzien. Tz kładł podłogę w sypialni, w związku z tym cały dom w pyle. Leciałam na 'szmacie' wszędzie, za to teraz chwilowo mam czysto ![]() Cdiam wczoraj cos napisać ale nie mogłam otworzyć wizazu, bo sie strona fb włączała ![]() Anyolek ładny brzuszek ![]() ![]() Smv fajna kwota sie Tobie uzbieralo ![]() Od paru dni czuje pukniecia malucha ![]() ![]() ![]() ![]()
#2740 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę torebki, kiedym je wyczaiła w reklamie, poprosiłam siostrę aby sprawdziła, czy są, więc była w Lidlu już o 8 rano, ale się okazało, że tłum kobitek właśnie rozszarpywał ostatnie sztuki ![]() ![]() Ja tez juz coraz wyraźniej odczuwam ruchy dzieciaczka- takie puknięcia delikatne właśnie, ale póki co tylko wtedy kiedy leżę i się skupię na tym co się tam w środku dzieje ![]() Mam straszną ochotę na te szyszki krówkowe z przepisu pod forum ![]() ![]()
![]() |
#2741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj chyba nic nie pisałam ale miałam dosyć leniwy dzień, trochę serialu, trochę nauki, zrobienie obiadu i jakoś mi minęło ![]() ![]() ![]() W ogóle to się wyspałam i mam jakiś bardzo dobry humor, niczym się nie martwię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry ![]()
![]() |
#2743 |
Zadomowienie
|
SMv ja dostałam przepisane właśnie te przez gina i już wybrałam prawie jedno opakowanie. Przejrzałam ulotkę, czy nie ma coś o ciąży, ale takiego podpunktu nie było. Teraz patrzę a jest informacja w dziale poinformuj lekarza, że nie można stosować w I trymestrze, a w II i III nie stosować aplikatora. Od dziś będę czytać całą ulotkę, a nie ufać ginowi, globułki odstawiam, bo jednak podejrzane, że nie można w I trymestrze stosować. Tylko mam nadzieje, że nie zaszkodziłam bejbikowi, płakać mi się chcę nad swoją głupotą.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam ![]() 7.7.2012 godz 17 ![]() 7.3.2015 moje druga miłość ![]() Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
![]() ![]() |
![]() |
#2744 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() anyolek- sliczny brzusio. Duzy juz ![]()
#2745 |
Zadomowienie
|
Witam się w 16 tygodniu. Ciężkie zadanie dzisiaj przede mną. Wymyśliłam, że zrobię gołąbki tylko nigdy wcześniej ich jeszcze nie robiłam. Zawsze tylko jadłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Bylam wczoraj na lodowisku wozilam sie jak slimak (straszne przezycie), ale co tam, bardzo mi tego brakowalo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2750 |
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Crystal- też bym chciała na lodowisko! Dawno nie byłam, ale w tym stanie chyba się nie wybiorę, bo za dobrze nie jeżdżę niestety :/ Marcia- mnie sie wydaje, że nic się nie stało, stosowałaś globulki z zalecenia lekarza, z dzieciaczkiem na pewno jest wszystko ok ![]() Jagódka- gratuluję udanych gołąbków ![]() Emily- tobie też sie udadzą ![]() U mnie zapowiada się niedziela pełna wrażeń- sprzątanie itd... Od dawna chodzi za mną masło z orzeszków ziemnych, ale jak dotąd udaje mi się ich unikać... Wczoraj za to zrobiłam masło z orzeszków nerkowca- to dziś miałam na śniadanie z bajglem ![]()
#2751 |
Wtajemniczenie
|
Czasami lekarze przepisuja silniejsze leki, ktore teoretycznie nie mozna brac w ciazy, kiedy uznaja, ze podanie go da wiecej korzysci niz zagrozen. Jak sie ufa lekarzowi, to mozna brac, a jak ma sie watpliwosci, to jak sie nie bierze, to lepiej nie mowic o tym lekarzowi. Niestety bardzo duzo z nich ma wybujale ego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka sama sytuacja jest w przypadku karmienia piersią. Teoretycznie prawie nic nie mozna brac a jak sie dokładnie poszuka, to jest całkiem spora lista leków bezpiecznych podczas kp tylko lekarze albo o tym nie wiedzą, albo nie chce im sie dokładnie sprawdzać.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2754 |
Zadomowienie
|
Anylosek mam taka z załacznika Cudna
![]() Dziekuja dziewczyny za wsparcie, mam nadzieje, że z bejbikiem będzie wszystko ok. TZ powiedziałam, że musi mnie zabrac do wedla na czekolade, może wtedy maluszek sie ujawni z ruchami. Albo czeka i chce zrobic prezent mamusi na urodziny:P Crystal lodowisko, wow szalona jestes ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2755 |
Zadomowienie
|
Zapomniałam załącznika.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2756 |
Zadomowienie
|
lWiekszosc lekow nie jest wskazanych w ciazy poniewaz producenci lekow nie robia testow tychze lekow na kobietach w ciazy bo chyba zadna by sie na to nie zgodzila. Takie informacje na ulotkach zwalniaja koncerny farmaceutyczne z odpowiedzialnosci.
Robie dzis zupe z dyni ![]() ![]()
#2757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do grzybow, ja sie boje zbierac ale fajny pomysl gdzies wyczytalam , moze tu na watku? Mozna te nozki ususzyc i zrobic pozniej taka maczke do zageszczania sosow ![]()
![]() |
#2759 |
Zakorzenienie
|
Piekna torba
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Wlasnie wrocilam z bazarkow ktore sa u nas raz do roku takie na pol miasta i ulice pozamykane ![]() ![]() ![]() ![]() Ktos pisal o zupie cebulowej, macie sprawdzony przepis? zawsze chcialam sprobowac, ale nie mialam odwagi zrobic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2760 |
Zakorzenienie
|
Stylowa, super
![]() Tez bym zjadła sprawdzoną zupę cebulową ![]() No i dzisiaj u mnie krem z dyni ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.