|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Pocałunek byłej dziewczyny
Witam drogie Panie
Chciałem zapytać czy Wasz były próbował Was kiedyś pocałować po tym jak go zostawiłyście. Otóż zostawiła mnie dziewczyna co już opisałem we wczesniejszym wątku . Nadal sie widujemy i ze soba rozmawiamy. Czasami mam wrazenie , że jest o mnie mimo wszystko zazdrosna . Czasami na spotkaniach jest tak przyjemnie i czasami sie zastanawiam czy nie spróbować jej pocałować bo moze jak by sie udało to zblizy nas to do siebie blizej i moze do mnie wróci. Jak sadzicie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Pocałunek byłej dziewczyny
Cytat:
A nie lepiej po prostu z nią porozmawiać jaki ma stosunek to spróbowania jeszcze raz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
raz mowi , że jest jej dobrze być samej , ze nie potrzebuje mezczyzny , pocałunków itp a potem drugiego dnia jest smutna i nic nie mówi tak jakby jej tego brakowało .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Wyjdź prosto z propozycją powrotu jak coś i daj jej czas na zastanowienie.
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Juz to robiłem. Pytałem tez czy widzi dla nas jakas przyszłość to zawsze powtarza , że nie wie mimo tego , że przypominam jej o szczerości i jak NIE MA dla nas przyszłosci to niech to tez powie ale mimo wszystko obstaje przy NIE WIEM
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Smutnym może być z tysiąca powodów a nie tylko dlatego, że chłopa brak. Skup się na tym co Ci powiedziała - " że jest jej dobrze być samej". ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Może trzyma sobie otwartą furtkę, żeby jak jej się znudzi samotność mieć do kogo wrócić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie, zawsze mialam normalnych chlopcow, ktorzy mieli klase i rozumieli podejmowane przez siebie decyzje.
Wyslane przez tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Czyli mam rozumieć , że to nie bedzie udane posuniecie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Erudycja
|
kiedys jak rozstalam się z facetem też jeszcze się spotykalismy, tylko w inny sposob
![]() Co się okazalo, zaczął spotykac się z inną, ale z przywiązania i innych pobudek wciąż czuł potrzebę widywania mnie.
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Sodomitą to może być byle żak, mnich, żebrak, chłop czy inny łazęga. O książętach i dostojnikach Kościoła mówimy natomiast, że w sprawach miłości cielesnej wznoszą się ponad zwyczajowe standardy kultywowane przez większość społeczności." - Ja Inkwizytor. Wieże do nieba (Jacek Piekara) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Erudycja
|
no nie do konca
![]() gdybym byla osobą postronną pewnie uwazalabym go za chama itp itd, ale to na prawde swietny facet, tylko wtedy nam się nie ukladalo, a na horyzoncie pojawila się nowa osoba. Nie bylam swieta i po czesci z mojej winy nastapilo rozstanie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:40.