|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
hej dziewczyny
![]() ale był dziś zaspała ![]() Natalko no dziś już widać brzuszek India oby te 3 dni szybko mineły i wracaj do Nas Trzymam kciuki żeby jednak ta temperatura zrobiła Ci psikusa Dorotko już znowu zobaczysz swojego synka
|
#3092 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Melduję że wróciliśmy cali i zdrowi
![]() Mam do nadrobienia 28 stron wiec bede powoli nadrabiać i pewnie troche zajmie nim bede na bieżąco Mam dużo prania dziś wiec z doskoku bede zaglądać Wyjazd cudowny było super i nam brakowało tych 3 dni jeszcze 10 jest idealnie Pierwsze 3 dni dzidziuś ani jednego puk puk nie zrobił wiec zaczęłam sie dość mocno martwić, ale pozniej sie rozkręcił i dużo czułam, szczególnie jak położyłam sie na brzuchu na lezaku dupkę opalić to się maleństwu nie spodobało bo miejsce sie zmniejszyło teraz znów cisza, wczoraj chyba było jedno puk Wrócislismy wczoraj rano ale odsypialiśmy, bo wyjazd z hotelu mieliśmy o 23:45 i wylot o 4:45 wiec noc praktycznie bezsenna. Mała na szczęście spała ładnie w wózku lub na rękach, nawet sie nie budziła jak ja wyciągałam na przeprawach . Idę nadrabiac, najpierw śniadanie i pranie wtawię tylko Cieszę sie ze juz jestem tęskniłam
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
Ewuniu super że już wróciłaś
super że wyjazd się udał. jak już nadrobisz zaległości to czekamy na jakieś zdjęcia no i te z Paryża tez
|
#3094 |
|
Zadomowienie
|
Ewuuunia
|
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
Dorotko,ale te 4cm to od końca sierpnia aż :-D
Na tym zdjęciu wcale nie wygląda na tak nisko ten Twój brzuszek A od kogo z allegro zamawialas? Ja to już chyba takie zimowe wezmę,żeby ciepło było w brzuszek ;-) Ewunia,super że już jesteś,nadrabiaj szybko bo stesknilysmy się za Tobą Czujesz już dzidzię? Szybko,ale Ty chudzinka jesteś to pewnie dlatego
|
#3096 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() india - nie znam się na mierzeniu temperatury, ale może jeszcze nic straconego? kocuro88 - ulalala, widziałam fotkę ![]() aneczka - nie martw się, bo naprawdę bardzo ładnie wyglądasz A też słyszałam, że w drugiej ciąży brzuch jest większy. Wrócił TŻ? ![]() dorotka - ale z Ciebie laseczka ![]() Dziś wstaliśmy o 7:30
|
|
|
|
#3097 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my też się cieszymy że jesteś
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
ale zimnooooo
![]() a gdzie Wy wszystkie jestescie?
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Zanetka ladny kapsel.
ja jestem w trasie - kierunek Konstancin Jeziorna
|
#3100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeszcze przed wylotem. Z małą też szybko czułam, bo dużo leżałam i wtedy wiecej szans coś poczuć niż jak sie cały dzień lata czy chodzi do pracy czasem to jedno czy dwa puknięcia przez cały dzień wiec trudno trafić No a teraz dzidzia moze mieć ok 11-15 cm od głowy do pupki wiec jest już duża Ty masz taki płaski brzuszek i gdzie to się chowa? Miałam tak samo w pierwszej ciazy, a teraz moze w środę zrobię zdjęcie to zobaczycie Na razie walczę z zaparciami więc ten brzuch jeszcze bardziej wywalony. Mam nadzieje ze ten temat się zaraz unormuje już po powrocie. |
|
|
|
|
#3101 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ewuniu, cieszymy się, że jesteś już znowu z nami Dorotka, kuruj się kochana India, udanego szkolenia I dla wszystkich moich dziewczynek Ja już w pracy i szczerze powiedziawszy nie wiem za co się zabrać, bo tyle jest tego . A do tego zaraz po przyjściu do pracy, puściła mi się krew z nosa. Szefo zdziwiony, a ja do niego z tekstem: widzi pan jeszcze dobrze nie weszłam, a już mnie krew zalała. Mina jego była boska .
|
|
|
|
#3102 |
|
Wtajemniczenie
|
Guerka czytam o Twoich problemach ze skóra, ja bym obstawiała alergie pokarmową, albo od jakiejś chemii w jedzeniu czy pestycydów. U mnie się robią takie suche placki na przedramionach, tzn teraz już nie. Wszystkie problemy skórne zniknęły jak przestałam jeść mięso w ciazy z córką. Przestałam chorować i każdy aspekt życiowy sie poprawił. Teraz nie dawno wróciło wszystko, jak zaczęłam znów jeść wieprzowinę :/ wiec znalazłam winowajcę, odstawilam i jest znaczna poprawa. Po drobiu nie mam takich objawów, bo przy kp tylko go jadłam i było wszystko nadal super. Nie wiem czy wina samej wieprzowiny czy chemii którą ją faszerują, w testach pokarmowych mi nic nie wyszło wiec ciezko określić. Moze spróbuj odstawić mięso na jakiś czas, najlepiej ok 2 msc i zobaczysz czy jest poprawa. Moze też być nabiał, gluten, jakiś inny alergen. Najlepiej próbować pojedyńczo.
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ksuweczko
![]() mam nadzieje że to jednorazowy wybryk ...
|
#3104 |
|
Zadomowienie
|
Ksuwka przemeczona jestes. Tekst niezly chcialabym zobaczyc jego mine
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- ja juz w pracy za mojego. Spac mi sie chce |
|
|
|
#3105 |
|
Wtajemniczenie
|
kocuro88 - czyżby przepowiednia?
![]() ksuwka - a kiedy odbierasz wyniki? Mnie krew z nosa leci, jak jestem osłabiona. Więc może faktycznie jesteś wyczerpana? |
|
|
|
#3106 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
hej Ewunia fajnie że wypoczeliście India udanego wyjazdu ![]() Dorotka mam nadzieje ze jeszcze potrzymasz synusia w brzuszku Pozatym ślicznie dziewczynki weselne wyglądałyście ![]() Nati ja wszystko kupowałam na allegro. Najlepsze kupiłam sobie dzinsy z tym pasem za 67 zł na allegro i sa naprawdę super a jak bylam w sklepie dla kobiet w ciązy u nas to takie samuśkie spodnie kosztoały 180 zł - stwierdzialm ze tyle to za chiny nie dam. Ja czasami coś poczuje zwłaszcza wieczorem jak leżę przed Tv ale nie wiem czy to jest to. tak jakby mnie coś smyrneło - bardziej mi się wydawało że to raczej niestrawność. ![]() Ja własnie wrócilam z lidla bo były bobaskowe ciuszki i zakupiłam pare rzeczy ale co tam się działo to masakra ludzie sobie z ręki wyrywali jakies kurtki - wogole cud że udalo mi sie coś kupić. Idę robić focie i oglądnę wasze brzucholki ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- ksuwcia ja tak mam jak jestem mega zmęczona to tez mi leci farba z nosa. |
|
|
|
#3107 |
|
Zadomowienie
|
Daj spokój z tą pogodą, w Anglii też nie lepiej, leje, przez co TŻ wyjechał do pracy 20 minut wcześniej (bo tu przestają umieć jeździć w deszczu), a w domu dekoder zdycha.
I przez tę pogodę, przez śmierć Ani Przybylskiej i przez rozterki pracowe mam dziś strasznego doła. To znaczy jestem na granicy doła, mam ochotę ryczeć, przytulić się do TŻ albo po prostu zasnąć, a nie mogę, bo muszę iść do szkoły, a wcześniej coś do niej napisać Ma sa kra. Chociaż Wy trzymajcie się z uśmiechem, nadrabiajcie za mnie
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
|
|
#3109 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam ogarnąć trochę w kuchni, bo TŻ totalnie w weekend nic nie zrobił (miał dwa dni tylko dla siebie, nie mam mu za złe, że wykorzystał na maksa na nicnierobienie
). I stłukłam jedną szklaneczkę totalnie, druga jest nadpęknięta. Chyba dam sobie spokój
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
|
|
#3110 |
|
Zadomowienie
|
Violino to zdecydowanie noe Twoj dzien. Powiem Ci ze ja taka jakas poddenerwowana jestem. Az niemila dla klientow.wszystko mnie wnerwia... i szklaneczkami to bym porzucala
|
|
|
|
#3111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestrawności to chyba nie tak nisko, a gazy troszkę inaczej, dzidzia to takie inne uczucie niż jelita chociaż podobne
|
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Melisko
a gdzie reszta ciążóweczek? cos sie nam dzis obijają no oby ten kapselek był proroczy
|
#3113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
Violino lepiej dziś nie ruszaj nic szklanego
![]()
|
#3115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia no to faktycznie sąsiadka musiałabyć zaskoczona
pokazuj piekny brzuszek
|
#3118 |
|
Zadomowienie
|
A jaki kapsel?
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
Melisko mam nadzieje że to TO
![]() ale nie czuje sie jakos inaczej, nie czuje sie ani na @ ani na bąblusia ![]() zawsze przed @ wysypywało mnie na twarzy tfu tfu odpukać narazie twarz bez zarzutu
|
#3120 |
|
Wtajemniczenie
|
kocuro88 - trzymam kciuki
![]() Ja jutro idę do gina... Ciekawe czy coś urosło czy jednak nie... Tylko z wrażenia zapomniałam, na którą mam wizytę |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.

tęskniłam

moze w środę zrobię zdjęcie to zobaczycie
. A do tego zaraz po przyjściu do pracy, puściła mi się krew z nosa. Szefo zdziwiony, a ja do niego z tekstem: widzi pan jeszcze dobrze nie weszłam, a już mnie krew zalała. Mina jego była boska
.

tak jakby mnie coś smyrneło - bardziej mi się wydawało że to raczej niestrawność.