|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
<3 <3 <3
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2015, cz. V
Cytat:
|
|
#3482 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry. Od godziny jest kolezanka młodej u nas. Oglądają bajki... zaraz jak moja zje swoje śniadanie idę ubierać się i trzeba zaprowadzic panienki do szkoły
i chyba wrócę pospac.
|
#3483 |
|
Wtajemniczenie
|
Alb super sweterek
![]() Też mam 3 takie długie swetry, do tego leginsy i buciki a'la emu i strój ciężarówkowy jak sie patrzy Ja w pepco dorwałam te kozaczki a'la emu i to są teraz najwygodniejsze buty
|
#3484 |
|
Rozeznanie
|
hej, witam sie po weekendowej nieobecnosci
![]() bylismy w odwiedzinach u naszych znajomych ze studiow, a ze pogoda dopisywala to wyjazd udany i pozytwny nastroj utrzymuje sie nadal- mam nadzieje ze i Wy rozpoczynacie kolejny tydzien z dobrym samopoczuciem i humorem a teraz tradycyjne nadrabianie zaleglosci |
|
|
|
#3485 | |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie Służby specjalne super film, też widziałam i zapomniałam wam powiedzieć że dobry
Teksty mega, momentami pół kina płakało ze śmiechu ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Cytat:
Nie ma u nas na wątku żadnej góralki, żeby nam powiedziała co tam górale przepowiadają na zimę?
|
|
#3486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#3487 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam od soboty w emu chodzę tak jakoś mi zimno :P ale mam proste bez futerka i są kompletnie czarne
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już po śniadanku, i po maratonach marketowych ![]() Na 7:00 pojechałam do Biedronki, bo były fartuszki kuchenne. Kupiłam 3 czerwone a'la sukienka dla mnie, mamy i teściowej. W Biedrze były też dziś bodziaki niemowlęce, kupiłam Małemu z Myszką Mickey, do tego skarpetki ABS też z myszką i okrycie kąpielowe z myjką. Całkiem, całkiem to okrycie za tą cenę Potem pojechałam do Lidla i tam to prawdziwa masakra. Ludzi przed otwarciem tyyyyyle, że szok ![]() Stanęłam oczywiście w kolejce, chroniąc brzuszek i jak tylko otworzyły się drzwi ruszyłam do podbój Kupiłam bluzę z uszkami brązową, sweter na polarku malinowy (co prawda dedykowany dla dziewczynek, ale mam już szary, granatowy i nie chciałam kolejnego ciemnego!), spodnie ogrodniczki (bardzo fajny, mięciutki i przyjemny jeans-polecam ), legginsy sztruksowe fioletowe (znowu z serii dla dziewczynek, ale dla chłopców były tylko ecri , a ten fiolet dużo bardziej mi się podobał; pozatym ja nie zamierzam ubierać Syna tylko w niebieski, szary i zielony![]() Zaszalałam, ale połowę finansowała babcia Oskarka, więc spoko ![]() A jeszcze teraz doczytałam, że w weekend u mnie wózki mają być w promocji, może już kupimy |
|
|
|
#3490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj w biedrze po ser i widziałam te bodziaki - śliczne są. ALe się powstrzymałam ![]() Oo super to może faktycznie wózek kupicie ![]() Ja chyba w tym tygodniu pojadę zamówić
|
|
#3491 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() brrr ale zimno u nas dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i za wizytę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() kleo, dawaj fotki jak będziesz miała czas! mnie też się te ogrodniczki podobały ale tylko w gazetce widziałam ![]() to i ja się witam w 24tc
|
|
#3492 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam sie i ja, tez chyba zakupie kurtkę zimowa bo w jesienne juz sie nie zapinam, a najzimniejsze miesiace przede mna, widziałam fajne w h&m.
|
|
|
|
#3493 |
|
Zadomowienie
|
Ma.ko no super zaczyna się szaleństwo
![]() Alb super sweter! Algood, Ellyunia za siódemeczkę ![]() Kleo no to nieźle poszalałaś dzisiaj! dawaj fotki
|
#3494 |
|
Zakorzenienie
|
kleo- wkleisz zdjęcia w wolnej chwili
?eirene - dziś już lepieje, więc może faktycznie to normalne, tzn. kłuje mnie ale już nie tak bardzo. ja jeszcze nie wiem co zrobię z kurtką ciążową na zimę, pasowałoby jakąś kupić, bo już się w żadną nie mieszczę, szkoda mi trochę kaski na kurtke która posłuży mi 2 m-ce , no ale w czymś chodzić trzeba |
|
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest ich całkiem sporo, pojawiają się negatywne, ale jest ich zdecydowanie niewielki procent porównując wszystkie. Prawda jest taka, że każdy wózek ma złe opinie, a ciężko dostępny kosz pod wózkiem jest dla mnie małym minusem biorąc pod uwagę zalety wymieniane przez użytkowników wózka i w rankingach wózkowych portali.Wczoraj widziałam jakieś nowe mutsy i strasznie mi się spodobał ten wózek, chociaż zazwyczaj gustuję w innych
|
|
#3496 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry,
u mnie niby słońce świeci ale jest zimno, w nocy znowu się budziłam i sprawdzałam czy jestem w ciąży. A wiecie, że w moim Lidlu pod domem nie ma takich kolejek, nikt się na nic nie rzuca i wszystko można zawsze dostać. Do tego bierze mnie jakieś choróbsko, mnie niezniszczalną :P |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się
jestem mega osłabiona, najważniejsze jednak, że mogłam nad ranem odkrztusić flegmę ze skutkiem pozytywnym. Jest pewien problem…. nie ma mnie kto zastąpić w pracy ![]() fashion kurcze pierwszy raz słyszę o przesądzie z wanienką Eirene ale rocznica Czytam i myślę, że to coś z tobą było niedobrze, a tu okazuje się, że z mężem Ale przesąd z tą komórką na cmentarzu Chociaż mój tata był świadkiem, jak podczas pogrzebu z trumny słychać było dzwoniący telefon ellyunia, Justyna za 7 miesiąc, toż to końcówka jużEwka za wizytęma.ko fiu fiu ale ładna kolekcja, zawsze to coś do przodu ![]() alb ładny sweterek allgoodthings za 7 miesiąckleo poszalałaś ![]() Justyna zdrówka życzę
|
#3498 | |
|
Zakorzenienie
|
Teja mi sie z mutsy podoba mutsy evo nomad
![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
Mnie tez katar złapał grrr;/ |
|
|
|
|
#3499 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej, hej
a to potwierdzone? bo już raz ją jacyś "żartownisie" uśmiercali... Cytat:
![]() zastanawia mnie, dlaczego w tych dzieciowych przesądach ci zabobonni tak na siłę próbują uśmiercić te dzieci... ![]() Ma.ko-super ciuszki, pajacyk z zajączkiem rządzi! a u mnie dzisiaj studniówka zaraz lecę do pracy, jeszcze tylko 3 dni z rana jeszcze pojeździłam sobie wózkiem po domu |
|
|
|
|
#3500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam coś takiego w C&A-tylko moja jest granatowai nie z aksamitnego materiału - nie wiem czy ta jest ocieplona, moja owszem wydaje się cieplutka ![]() Fajna jest pod tym względem, że mam wiekszy rozmiar z zapasem na brzuszek ale te ściągacze pozwalaą na zwężenie talii w razie w ![]() MIałam kupon 20%wiec zapłaciłam 200zł
Krysia Edytowane przez fashionaddicted Czas edycji: 2014-10-06 o 10:22 |
|
|
|
|
#3501 |
|
Zakorzenienie
|
Tomorrow tak potwierdzone. Wszędzie nawet na tvn24 gadaja o tyym .
W 2013 zdiagnozowano u niej raka trzustki.
|
#3502 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
strasznie się cieszę, mimo, że będziemy je rozkładać dopiero przed świętami ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3503 |
|
Zakorzenienie
|
Co do karmienia piersia to chciałabym tak do 9-10mies ,wszystko tez zalezy jak moja tarczyca bedzie sie sprawować;p najwyżej bede odciągać..
W tym mutsy evo nomad nie pasują mi koła piankowe i ze gondola 75cm...;/ ale wizualnie Taaak ![]() ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- O piersiach wole nic nie mowić bo zauważyłam u siebie tygrysie prazki:d zycie ;p |
|
|
|
#3504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zajęciach nam mówili, że kiepskie są rokowania przy tym nowotworze przykre to strasznie Cytat:
już wiem, jakie cytowanie mi wcięło: odnośnie tej rocznicy na SORZE-co ci faceci tacy nerwowi są , masakra jakaś, mój od ok. m-ca widział ten wózek w smyku, jeszcze w sobotę go widział, w końcu padła decyzja, jedziemy w niedzielę i nie ma tego koloru... standardowy tekst męża "nic do mnie nawet nie mów! muszę ochłonąć!" , a to żaden problem, bo mogli nam zamówić przecież, ale nam zadzwonili do innego smyka i tam na nas czekał....a ten tragedia-jakby to był ostatni wózek w Polsce ![]() dobra, lecę na autobus |
||
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a bo Twój to pewnie wybrał pierwszą "furę" dla dzidziolka, więc stąd to podenerwowanie, a potem wnerw, że nie było.
|
|
#3507 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie nowotwór "leczy sie az do śmierci" niestety w większości przypadków..a mam duzo takich w rodzinie i sama sie boje;/
Najlepsze ze po 5latach jest stwierdza ze nie ma nawrotu choroby to uznają za wyleczony ale to ze po 6bedzie nawrót i pacjent zejdzie to juz do statystyk nie wchodzi.. Eh..najgorsza choroba chyba;/ ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Ellyunia ja tez jestem większym nerwusem niz tz.. No cóż ktos musi;d |
|
|
|
#3509 |
|
Zadomowienie
|
Witam ponownie,
Kurcze ile postów od piątku korzystając ze jeszcze nie jest aż tak zimno, postanowiliśmy u babci na wsi odświeżyć i pomalować drewniane łóżeczko dla dziecka, które jeszcze było TŻ Ma swoje lata ![]() Uwielbiam kolor fioletowy, więc na taki kolor pomalowaliśmy, który też od pokoju pasuje. Jednak znajoma mówiła że fioletowy to kolor bardziej dla dziewczynki niż dla chłopca (zaznaczam że to małe łóżeczko, więc myślę ze do 3 lat max) i zrobił mi się mętlik w głowie ![]() Ten fiolet który pomalowaliśmy to jasny, pastelowy kolor bo nie chcieliśmy łóżeczka przyciemniać. Hmmm
|
|
|
|
#3510 |
|
Zakorzenienie
|
byłam w Bierdonce i kupiłam bodziaki z pumbą i Simbą na 68cm skarpeteczki do prary
rajstopki z myszką Miki i ręczniczek niebieski z kapturkiem mąż mnie chciał udusić ale mu powiedział że dostanie wyrok za podwójne zabójstwo ![]() mmgi, eh to mnie tak urosły że szok! wrrr... Dusiolka, Justyna, Lilijka, trzymajcie się i zdróweczka Wam życzymy ![]() Lilijka, no chyba nie pójdziesz w takim stanie do pracy? ![]() co do kurtki na zimę to ja nie kupuję bo koleżanka mi pożyczy obym się w nią zmieściła bo nie będę kupować kurtki za tyle kasy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:52.

i zarazem pierwszego dnia 7 miesiąca 

i chyba wrócę pospac.

jak już to tylko do samochodu, więc może jakoś przeżyję
za wizyte 

, a ten fiolet dużo bardziej mi się podobał; pozatym ja nie zamierzam ubierać Syna tylko w niebieski, szary i zielony

jestem mega osłabiona, najważniejsze jednak, że mogłam nad ranem odkrztusić flegmę ze skutkiem pozytywnym. Jest pewien problem…. nie ma mnie kto zastąpić w pracy 

bo nie będę kupować kurtki za tyle kasy