Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-06, 11:53   #3031
czajelka
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II

I tak bede robic, kupywac co mi sie podoba i jej sie z tego nie spowiadać

II kreseczki 30.07.2014

Czekamy na nasza Malutką Miłość
czajelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 11:53   #3032
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
czajelka Ja bym się wkurzyła.... co innego jak masz upatrzony i chca wam go zafundowac a co innego jak kupują za waszymi plecami...
Mnie szwagierka chce dac tyle rzeczy że juz się boję ona sama ma dziewczynke tylko dużą grubiutką więc wszystko bedzie za duże... i wiem że ja mojego do takiego stanu nie chce doprowadzić i juz sie boję że jak moje będzie chude to zaraz beda gadac że mu jeść nie daję i sami zaczną pod moją nieobecność paść lub pokryjemu dawać jeść... Juz ostatnio teściowej mówiłam że ja chce moje dziecko jak najdłużej od słodyczy trzymać z daleka bo to żadnych wartości odżywczych nie ma i jest po prostu nie potrzebne. I boję się że jak przyjadę z 2 miesięcznym dzieckiem do domu na wesele to mi je zaczną opychać ciastami lub chuj wie czym ale ja mam gębę niewyparzoną i zrobie wtedy wojnę niesamowitą.[COLOR="Silver"]
/
Niech da, najwyzej bedzie nosic w pozniejszym wieku niz ta dziewczynka.
Poza tym, ze dziecko nie je slodyczy nie znaczy ze bedzie chude jak patyk, czasami sa pulchniutkie mimo, ze jedza samo mleko, jak waza w normie to nie ma sie co przejmowac, potem schudnie jak zacznie ganiac.
A co do slodyczy to masz racje i nie daj sie nawe6t jak masz zrobic wojne.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 11:55   #3033
soniuska
Zakorzenienie

Gossip ale dokladnie to dzisiaj masz 12w0d tak? Czyli jutro zaczniesz jakby 13tydzien,bo dzis konczysz dwunasty. Ale 2trymestr jest od 13w0d czyli od lecacego 14tygodnia a nie 13tego. Caly ten tydzien jeszcze jestes w 1trymestrze.
Lekarz pyta i tak o pelne tygodnie (czyli np 12w1d a nie o te lecace).

Czajelka uda sie uda

Koperco zwariowalabym! Moje dziecko do 2rz bedzie jadlo tylko owocd,jogurty,jakies herbatniki a w zyciu ciastka i czekolade

Malinka hehe super zakupy! o to milych warsztatow!!

Majka wspolcxuje dentysty
My chcemy niespodzianke i dopiero przy porodzie sie dowiemy wiec kupuje to co i dla chlopcai dla dziewuszki.
Poza tym jak sie urodzi to juz roz 68bede kupowala zgodnie z plcia
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 11:56   #3034
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sarkastiko Pokaż wiadomość
ja też nie wierzę w zabobony ale także póki co jeszcze nic nie kupuje, jak dla mnie to po prostu za wcześnie i jest tyle więcej rzeczy do zrobienia i załatwienia poza tym do mnie jeszcze nie doszło, że jestem w ciąży hehe mimo, że to już lada dzień 3 miesiąc ale zawsze jak widzę coś dla dzieci przy codziennych zakupach to owszem, spojrzę z uśmiechem i przystanę na chwilę heh
Oj do mnie też to nie doszło i nie wiem kiedy dojdzie pomimo tego, że mam zdjecia i brzuch oraz cycki większe to i tak wydaje mi się to jakieś niemożliwe
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Rosario kciuki za wizyte!

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
ja wolę co miesiąc coś kupić, dawkować wydatki
a wiem, że odłożyć nie odłożę
No ja tak samo wole kupować co jakiś czas bo u nas z odkładaniem to jest zawsze ciężko A tak będę miała na bieżąco
Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Tez mamy przykre doswiadczenia z zusem. To jest chore, masz firme, nie zaleznie od zyskow plac za zus 1000 zl. Moj masz mial i nie bylo z poczatku wielkich dochodow, potem sie zaczelo trozkrecac, ale i tak mial dlugi w ztusie bo nie byl w stanie tego placic, no i firme trzeba bylo zamknac, bo zus nas zniszczyl, nie dali nam szans.
No my mamy teraz ten sam problem;/ Tż rozpoczął działalność gospodarczą i na razie to zalegamy ze składkami bo to lekarz mój, jakieś witaminy, a to pracy nie było... mam nadzieję, że jak najszybciej z tego wyjdziemy, teraz tż ma full pracy więc może jakoś wyjdziemy na prostą... Jeszcze, że pierwsze pieniądze dostane prawdopodobnie w styczniui do tego tylko jego kasa ;/
Cytat:
Hehe no ale niestety nie chcę się kłócić więc wpuszczam jednym i wypuszczam drugim i tam zorbie po sowjemu ale w sumie wolę poczekać aż bede znała płeć ale wiem jedno i się tego będę trzymac rekami nogami! chce miec białe meble w całym domu!
Ooooo tak !!! Też robimy białe meble w sypialni i pokoik dziecka też chce w jasnych kolorach

Oki ogarniam chate, robię obiad i śmigam do lekarza... ciekawe czy USG mi zrobi

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 11:59   #3035
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka wspolcxuje dentysty
My chcemy niespodzianke i dopiero przy porodzie sie dowiemy wiec kupuje to co i dla chlopcai dla dziewuszki.
Poza tym jak sie urodzi to juz roz 68bede kupowala zgodnie z plcia
Teraz mnie dziąsło łypka boli oby jutro udało się zrobić ten ząbek.

Wiem, wiem że nie chcecie znać płci. Ja mam naprawdę dużo ciuszków chłopiecych i gdyby była dziewuszka to bym poszalała
Stary 2014-10-06, 12:01   #3036
gossip_girl21
Zakorzenienie

No z tym jedzeniem i wtracaniem sie to bd najwieksza masakra, zaraz jak dziecko bedzie mogło jeść troche więcej ide o zakład że mi je napasa kapustą i kotletem Ale buzię mam i swoje wiem i będę potrafiła się odezwać a niech mi tylko je nakarmią czyms o czym nie będę wiedziała a się dowiem to zabiorę rzeczy i pojadę do swojej mamy bo ona ma takie samo podejscie do zywienia dziecka jak ja. Nie napchać bo za chude zacznie jeść jak bd potrzebować więcej kalorii będzie głodne to przyjdzie a od nie zjedzenia jednego posiłku się mu nic nie stanie. jakoś to wywalcze tylko ja byłam niejadkiem a mój Tz jadł za dwoje i był grubaskiem bo był pasiony,dawali jeść byle siedział cicho i nie płakał i sam teraz widzi jakie ma problemy z tusza i zrzucenie choć by kilku kg. więc bedzie po mojej stronie mam nadzieję.
kordelka jeszcze sama nie wiem ogólnie w przeliczeniu ceny wychodzą na to samo... albo niewiele się różnią.... ubranka pokupuję w Polsce ale jak sie coś nie da to nie będe wariować bo to kosztuje euro więcej czy mniej będę potrzebować to kupie tyle. ale np. wózek kupimy w Polsce bo tu sa drogie chyba że mi sie spodoba od kogoś i bd w dobrym stanie to odkupie nie musze mieć nowego zadbany nie zniszczony bd ok.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 12:02   #3037
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Co do planowania kolejnych dzieci to poczekajcie Dziewczyny do porodu i pierwszych m-cy z dzidziusiem, bo to bardzo zmienia pogląd na te sprawy
Ja po koszmarnych pierwszych dwoch miesiacach jak sie wreszcze wyspalam to od razy zechcialam 2giergo dziecka. Taka pustka w brzuchu, nic tam nie mieszka, nic tak nie kopie.Jaqk szlam na weizyte popologowa to juz z ryzykiem bycia w ciazy.Nawet do 4tego miesiacy zycia dziecka nie zabezpieczalismy sie, no ale potem sie ogarnelismy,, zaczelam brac tabletki i zdecydowalismy sie starac jak maly bedzie mnial 9 miesiecy.I tak nie wytrzymalam do konca opakowania ostatnich tabletek.
Stary 2014-10-06, 12:07   #3038
magalska
Zadomowienie

GG do magalska Send a message via Skype™ to magalska

Witam poniedzialkowo, Bruno spi wiec mama ma chwile spokoju czytam wlasnie co u Was i pije Inke

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

MÓj nowy WYMARZONY zawód: FOTOGRAFka! Oddałam temu całe serce: www.mn-foto.pl

Bruno 13.10.2013 g 21:20 3720 g szczęścia
Leon 31.03.2015 g 12:10 3920 g szczęścia
magalska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 12:08   #3039
soniuska
Zakorzenienie

Rosario kochana z zusem nie ma zartow,tak samo z us. Lepiej kurczs placic

Majka a ja chce chlopaka hehe

Gossip ja tez bylam niejadkiem
Stary 2014-10-06, 12:08   #3040
magalska
Zadomowienie

Soniuska podziwiam ze chcecie miec niespodzianke, mnie by ciekawosc zjadla

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:09   #3041
kordelka85
BAN stały

Cytat:
No z tym jedzeniem i wtracaniem sie to bd najwieksza masakra, zaraz jak dziecko bedzie mogło jeść troche więcej ide o zakład że mi je napasa kapustą i kotletem Ale buzię mam i swoje wiem i będę potrafiła się odezwać a niech mi tylko je nakarmią czyms o czym nie będę wiedziała a się dowiem to zabiorę rzeczy i pojadę do swojej mamy bo ona ma takie samo podejscie do zywienia dziecka jak ja. Nie napchać bo za chude zacznie jeść jak bd potrzebować więcej kalorii będzie głodne to przyjdzie a od nie zjedzenia jednego posiłku się mu nic nie stanie. jakoś to wywalcze tylko ja byłam niejadkiem a mój Tz jadł za dwoje i był grubaskiem bo był pasiony,dawali jeść byle siedział cicho i nie płakał i sam teraz widzi jakie ma problemy z tusza i zrzucenie choć by kilku kg. więc bedzie po mojej stronie mam nadzieję.
kordelka jeszcze sama nie wiem ogólnie w przeliczeniu ceny wychodzą na to samo... albo niewiele się różnią.... ubranka pokupuję w Polsce ale jak sie coś nie da to nie będe wariować bo to kosztuje euro więcej czy mniej będę potrzebować to kupie tyle. ale np. wózek kupimy w Polsce bo tu sa drogie chyba że mi sie spodoba od kogoś i bd w dobrym stanie to odkupie nie musze mieć nowego zadbany nie zniszczony bd ok.
No ja akurat moglam to kupowalam, specjalnie bym nie jezdzila.
Mi akurat wszyscy chcieli sola i cukrem faszerowac dziecko.Ale jhak pije wode w temp. pokojowej to juz tragedia od raztu bedzie mial sepse, chore gardlo i zapoalenie pluc na raz
Ostatnio miewa takie okresy co nie chce jesc to mam go niby co pol godziny karmic Niokt nie wpadnie na to, ze takie wciskanie mu jedzenia na kazdym kroku i caly dzien krecacy sie wokol jedzenia to go jeszcze bardziej zrazi.
Stary 2014-10-06, 12:09   #3042
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Ja po koszmarnych pierwszych dwoch miesiacach jak sie wreszcze wyspalam to od razy zechcialam 2giergo dziecka. Taka pustka w brzuchu, nic tam nie mieszka, nic tak nie kopie.Jaqk szlam na weizyte popologowa to juz z ryzykiem bycia w ciazy.Nawet do 4tego miesiacy zycia dziecka nie zabezpieczalismy sie, no ale potem sie ogarnelismy,, zaczelam brac tabletki i zdecydowalismy sie starac jak maly bedzie mnial 9 miesiecy.I tak nie wytrzymalam do konca opakowania ostatnich tabletek.
No i super!
Stary 2014-10-06, 12:10   #3043
soniuska
Zakorzenienie

Magalska to byla w sumie inicjatywa mojego M..i on mowi ze ja moge znac,ale on nie chce..a ja nie chce byc sama ktora wie;P jeszcze bym sie wygadala i by mi nie wybaczyl
Stary 2014-10-06, 12:12   #3044
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Majka a ja chce chlopaka hehe
Ja pierwszego też chciałam chłopca i Tż również. Ja czułam, że to będzie synek, a teraz nie zastanawiam się co czuję Synek chce braciszka, ale jak będzie siostra to też fajnie więc nie rozmyślam, a czekam na fakty podczas usg
Stary 2014-10-06, 12:13   #3045
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Magalska to byla w sumie inicjatywa mojego M..i on mowi ze ja moge znac,ale on nie chce..a ja nie chce byc sama ktora wie;P jeszcze bym sie wygadala i by mi nie wybaczyl
Zeby tylko lekarz kiedy sie nie wygadal przez przypadek

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:13   #3046
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Gossip - coś wiem na ten temat. Moje dziecko jest szczupłe. Mieści się spokojnie w siatkach centylowych ale poniżej średniej, ale tez nie na granicy. Mąż jest szczupły, ja też nie najgrubsza, a za dzieciaka to byłam kości obciągnięte skórą (bo prawie nic nie jadłam). Ile ja się nasłuchałam, że dziecko głodzę i mogłabym mu dać ciasteczko. A wystarczyło trochę więcej czekolady i on tego cukru przy małej masie szalu dostawał -dosłownie. To skoro słodycze nie, to teściowa nauczyła dziecko jeść cukier z cukierniczki (oblizać palca i do cukierniczki) - wyobraź sobie jakiego szału dostałam. Cholera pół roku go oduczałam, ale sie udało. Głownie dlatego, że tesciowa wyjechała. Jak mój podrósł to plusem było to że zawsze mi wszystko opowiedział, więc potem już wiedziała że wygada i odpuściła.
Ja nie mam problemu jak dziecko zje od czasu do czasu ciastko(oczywiscie nie takie kilkumiesieczne),ale dawanie mu tego zeby utucxzyc to jakas pomylka.

Co do dostawania ubranek, ja sie cuiesze, ze dostaje i nie musze kasy wywalac, ale wkurzaja mnie teksty po co kupujesz skoro dostalas. Jak maly ma 20 par spodni i ani jednej bluzy to chyba mam mu te spodnie na glowe zalozyc.

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ----------

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Soniuska podziwiam ze chcecie miec niespodzianke, mnie by ciekawosc zjadla
Aja tez bymchciala niespodzanke, ale maz nie wytrzyma.
Stary 2014-10-06, 12:14   #3047
magalska
Zadomowienie

Co do faszerowania slodyczami to chyba taka cecha dziadkow i nas maly ma skaze bialkowa i nie moze niczego gdzie jest mleko wiec jakiekolwiek slodycze odpadaja i tym samym dziadki dupy nie truja

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:16   #3048
gossip_girl21
Zakorzenienie

ja też Was podziwiam Soniuska ja bym za chiny ludowe nie wytrzymała zeby czekac do porodu... jestem bardzo ciekawa ale ja obstawiam dziewczynkę Tż też ale to chyba bardziej dlatego co bysmy chcieli ale jak bd tak bd zobaczymy

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2014-10-06, 12:19   #3049
Majka232
Zakorzenienie

Moja mama jak jej powiem, że synek zjadł duży obiad i narazie nie jest głodny to od razu zrozumie i nie wciska mu kolejnego obiadu, a teściowa (mimo, że jest naprawdę wspaniała) to będzie pytać co jakiś czas, a może ziemniaczki zje albo wędlinkę... Każde z dziadków wie, że się wkurzam jak synek dostaje coś słodkiego przed posiłkiem. Moje dziecko wielu słodyczy nigdy nie jadło i nie chce, czasami ma chrapkę na czekoladę, a bywa, że i ona nie zrobi na nim wrażenia.
Ostatnio w parku dziewczynka szła z watą cukrową, a mój synuś na cały głos - mamoooo a co tooo?
Stary 2014-10-06, 12:23   #3050
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Moja mama jak jej powiem, że synek zjadł duży obiad i narazie nie jest głodny to od razu zrozumie i nie wciska mu kolejnego obiadu, a teściowa (mimo, że jest naprawdę wspaniała) to będzie pytać co jakiś czas, a może ziemniaczki zje albo wędlinkę... Każde z dziadków wie, że się wkurzam jak synek dostaje coś słodkiego przed posiłkiem. Moje dziecko wielu słodyczy nigdy nie jadło i nie chce, czasami ma chrapkę na czekoladę, a bywa, że i ona nie zrobi na nim wrażenia.
Ostatnio w parku dziewczynka szła z watą cukrową, a mój synuś na cały głos - mamoooo a co tooo?
Hehe a ile ma Twoj synek?

---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Przypomniala mi sie historia kolezanki a wlasciwie jej coreczki ktora rovbila list do sw mikolaja i obok lalek umiescila bułkę kajzerke kolezanka sie smiala bo wygladalo to jakby ja glodzila czy cos a mala poprostu bulki uwielbia

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:23   #3051
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe a ile ma Twoj synek?
Prawie 4 lata
Trudno go przekonać do spróbowania czegoś nowego. Nie je surowych warzyw poza surówka z marchewki, ale je wszystkie gotowane typu brokuły, groszek, uwielbia smażona cukinię i codziennie je zupy, a jak jest w przedszkolu to i 2 razy dziennie, bo daję mu po powrocie do domu zupkę
Stary 2014-10-06, 12:24   #3052
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierwszego też chciałam chłopca i Tż również. Ja czułam, że to będzie synek, a teraz nie zastanawiam się co czuję Synek chce braciszka, ale jak będzie siostra to też fajnie więc nie rozmyślam, a czekam na fakty podczas usg
Ja czuje ze dziewuszka chyba..

Cytat:
Zeby tylko lekarz kiedy sie nie wygadal przez przypadek

haha no wlasnie bede.musiala pilnowac:P

Cytat:
ja też Was podziwiam Soniuska ja bym za chiny ludowe nie wytrzymała zeby czekac do porodu... jestem bardzo ciekawa ale ja obstawiam dziewczynkę Tż też ale to chyba bardziej dlatego co bysmy chcieli ale jak bd tak bd zobaczymy
hehe mam nadzieje ze wytrzymam

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Haha Magalska historia z bulka dobra!
Stary 2014-10-06, 12:26   #3053
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Prawie 4 lata
Trudno go przekonać do spróbowania czegoś nowego. Nie je surowych warzyw poza surówka z marchewki, ale je wszystkie gotowane typu brokuły, groszek, uwielbia smażona cukinię i codziennie je zupy, a jak jest w przedszkolu to i 2 razy dziennie, bo daję mu po powrocie do domu zupkę
To fajnie ze ma apetycik

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Teraz pod koniec tyg nie bede miala czasu nawet Was podczytywac bo w sb roczek wyprawiamy synkowi to w ogole bede miec zaleglosci... a w pon lecimy na tydzien na wakacje to w ogole wroce i nie bede w temacie

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:29   #3054
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czuje ze dziewuszka chyba..
Też tak czuje już od początku, że będzie dziewuszka Mi się prawie lekarka wygadała, szybko jej powiedziałam, że nie chce znać płci

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 12:30   #3055
sunny_eyes
Zakorzenienie

Czajelka no to faktycznie nieciekawie. Może powiedz, że Ty już sobie upatrzylas inny i ten sprzedacie i dolozy się ta kwotę do takiego jak chcesz.

Majka nie zalamuj mnie... jak widzialam te sztuczne sceny wyrezyserowane. No ale lepsze to niz kto poslubi mojego syna :-D
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 12:32   #3056
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
To fajnie ze ma apetycik

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Teraz pod koniec tyg nie bede miala czasu nawet Was podczytywac bo w sb roczek wyprawiamy synkowi to w ogole bede miec zaleglosci... a w pon lecimy na tydzien na wakacje to w ogole wroce i nie bede w temacie
Ooi jak super! Ale bedzie sie dzialo!

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Też tak czuje już od początku, że będzie dziewuszka Mi się prawie lekarka wygadała, szybko jej powiedziałam, że nie chce znać płci
hehehhh:
Stary 2014-10-06, 12:33   #3057
magalska
Zadomowienie

Cytat:
Ooi jak super! Ale bedzie sie dzialo!

hehehhh:
Intensywne 2tyg nas czekaja . Ale juz za tydz odpoczniemy na Malcie..

<3 SzCzĘśLiWa ŻoNkA <3

Stary 2014-10-06, 12:34   #3058
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Intensywne 2tyg nas czekaja . Ale juz za tydz odpoczniemy na Malcie..
O mamo! Ale bym chciala
Stary 2014-10-06, 12:35   #3059
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
To bylo tak, ze oni zadzwonili do tz i mu powiedzieli a on tak mi wszystko mowil ze nie powiedzial.... i jak zajechalismy do nich do mama mowi ze idzcie zobaczyc wozek.... no i tz dopiero wtedy przypomnial ze mi nie mowil.... no i mama powiedziala ze jak sie nam nie spodoba to bedzie stal tu u nich i jak bedziemy do nich przyjeżdżać to bedziemy z niego korzystac.... no ale dla mojego tz bardzo sie spodobal, powiedzial wozek jak wozek, a mi no tak średnio, i teraz boje sie poruszac tego tematu z nim .....
No to musisz z tz pogadać. Powiedz mu że tobie musi się wózek podobać bo to ty głównie będziesz go prowadzac ;-)
Mi się nawet podoba ten xlander

Cytat:
czajelka Ja bym się wkurzyła.... co innego jak masz upatrzony i chca wam go zafundowac a co innego jak kupują za waszymi plecami...
Mnie szwagierka chce dac tyle rzeczy że juz się boję ona sama ma dziewczynke tylko dużą grubiutką więc wszystko bedzie za duże... i wiem że ja mojego do takiego stanu nie chce doprowadzić i juz sie boję że jak moje będzie chude to zaraz beda gadac że mu jeść nie daję i sami zaczną pod moją nieobecność paść lub pokryjemu dawać jeść... Juz ostatnio teściowej mówiłam że ja chce moje dziecko jak najdłużej od słodyczy trzymać z daleka bo to żadnych wartości odżywczych nie ma i jest po prostu nie potrzebne. I boję się że jak przyjadę z 2 miesięcznym dzieckiem do domu na wesele to mi je zaczną opychać ciastami lub chuj wie czym ale ja mam gębę niewyparzoną i zrobie wtedy wojnę niesamowitą.[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------
Też mam niewyparzona gebe i od razu zaznacze że jak mają robić po swojemu a nie po mojemu to nie będę u nich zostawiać i tyle. A na słodycze można nasciemniac że lekarz zabronił itp. :-D ale że mnie klamczucha.
Pawcio 13.04.2015

Edytowane przez blackberry89
Czas edycji: 2014-10-06 o 12:36
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-06, 12:36   #3060
gossip_girl21
Zakorzenienie

magalska kto bogatemu zabroni fajnie wam

Nasz skarb 26.04.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości