|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
Także ja mam to opanowane Mnie TYLKO bezspłuki nie pasują, ale jak mi napisałaś jak ich używać, to nie dla mnie Moooże jak bym miałą długie włosy leżące na ramionach, szalikach, kołnierzach to bym ajkoś zabezpieczała, aaaaaaaaaaaale - zaiste np jedwabie, zastosowane kiedyś właśnie jak włosowy bóg przykazał, po calym rytuale, zabezpieczająco, pokruszyły mi włosy więc trzymam się z daleka Zostaję przy swoich bezspłukowych wyborach kremowych - Kerasase zamieniam na Loreal ale to to samo zdaje się i jazda. Szukałam czegoś LEPSZEGO, myślałam, że może JOICO ma jakieś cuda etc, no aleCo do dywanów, rozumiem dylemat ![]() My lata temu (chyba 6?) kupiliśmy, tj chuopin kupił, czerwony dywan za 200 stówki sztuczny, w NOMI, bo pięęęęęęęęęęękny, i mieliśmy wizje eksploatacji Zdecydowaliśmy, że szajs bo szajs, ale cudny, wymienimy se za 3 lata bez żalu. Minęło 6, dywan jest w doskonałym stanie, of kors ma plamki tu i ówdzie (z wina!!! z wina!) Trzeba go często przelatywać odkurzaczem bo jednolity kolor, ale tak go uwielbiamy, że nie wyobrażamy sobie się go pozbyć Ale kiedyś robili mniejszy szajs. Owszem nie ma nic milszegow dotyku niż wełniany dywan, marzę na takim leżeć, chodzić boso etc, ale tak się zastanawiam, jak ja tego czerwonego zwinę? No nie mogę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-06 o 12:00 |
|
|
|
|
#392 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nom, zrobiło to na mnie wrazenie wczoraj...była w moim wieku
|
|
#393 | |||
|
BAN stały
|
Znad kawy i śniadania
Jestem kobietą najwidoczniej, no trudno ![]() Cytat:
To mi przypomniało stare katalogi wysyłkowe i ichniejsze przyrządy "do masażu", które już jako dziecku niezbyt świadomemu nieco podejrzane się wydawały, kształtem przede wszystkim Tak w ogóle to pamięta ktoś katalogi wysyłkowe z Łodzi? Ciężkie i grube, z lat '70, kiedyś namiętnie oglądałem je u babci Ja cały czas miałem jakąś tam nadzieję, mimo świadomości, że z bydgoskiego Centrum Onkologii przewieziona została do hospicjum w Trójmieście... podłe to życie i gówno warte ![]() Cytat:
Cytat:
na papierowej metce na spodzie było napisane), wyczekany i wystany w kolejkach, służył nam świetnie przez te wszystkie lata
|
|||
|
|
|
#394 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ja mam dywan sztuczny z obi
juz 10 lat i nic mu nie jest-tzn trzeba go czesto prac bo jest jednolitykremowy, wiec syf widac,ale jakiegos rozpoadu czy zuzytosci nie ma.chcialam go wymienic na inny bo mi sie znudził,ale w sumie nic lepszego nie znalazłam
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma t jak podnieść ciśnienie z samego rana
![]() http://natemat.pl/119293,abp-gadecki...to-dziewczynki a potem się dziwią, że ludzie odchodzą od kościoła ![]() Nie lubię poniedziałków, nic mi się nie chce....
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-06 o 13:24 |
|
|
|
#396 |
|
Wtajemniczenie
|
znad kawusi
miałam gości, fajnie było
|
#397 |
|
BAN stały
|
I w wieku mojej siostry
![]() Co do dywanów jeszcze, podobają mi się te w tradycyjne wzory, typu arabskie esy-floresy, choć wcześniej wydawały mi się w złym guście sprzed 30 lat ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- O, coś w tym stylu np.
|
|
|
|
#398 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planuje 3 dni tylko na jaglance, a potem z owocami, warzywami i inne mixy, dopuki mi się nie znudzi... W sumie ciśnienia jakiegoś na to chuście nie mam, ale by nie zaszkodzilo ![]() Czadowy ![]() Cytat:
Sami się pogrążają, za każdym razem coraz mocniej..... |
||
|
|
|
#399 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#401 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#402 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tego Gk miałaś? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-refleksy.html ![]() 2 Co do dywanów to kurka wodna no wróciłam ze sklepu i wiecie co te dziady sprzedawcy nie chcieli mi pokazać ich w całości.... Bo.... one tak wyglądają tak jak ten odsłonięty kawałek.... Jeden typ i pewnie ten zostanie to ten... http://dywanyalladyn.com/dywany-nowoczesne/324-a60.html Ale mam ale strasznie z niego kłaki wyłażą... i jest strasznie szorstki... Inne dywany 100% wełny nie są tak szorstkie ktoś wie dlaczego? ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- Cytat:
Bo tak wchodzisz do mieszkania robisz 3-4 kroki i już dywan.... ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
Prym wiodą okruchy chleba---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
2 Ja też l;ubi tradycyjne.... Tak z dzieciństwa ,ale mam za małe mieszkanie...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-06 o 14:52 |
||||
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
ekskluzywne dywany mi się nie otwierają, znaczy nie kupię
![]() dobry no szkoda Ani ona sympatyczna była, dzień dobry z uśmiechem zawsze mówiła i to pierwsza a w instrukcji obsługi człowieka w trójce mówili dziś o cholesterolu i statynach i jeszcze głupsza jestem
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
I co się dowiedziałaś? Ja mam za duży i po pół rocznej diecie prawie nic nie ruszył...
|
#405 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no że wysoki chol wcale nie powoduje miażdżycy itp., że jego wysokie miano może wskazywać np. na stan zapalny, a statyny są złe chyba se kupię tę książkę http://ukryteterapie.pl/strona/uterapie---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- http://www.polskieradio.pl/9/306/Art...Nie-obnizaj-go
|
|
|
#407 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#409 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś kto nie ma innego wyjścia
|
#411 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#413 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
No i teraz gadałam z mamą i powiedziała że wełniane dywany dają kłaki a to nie dobre dla alergików
|
#415 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można nawet sobie wypożyczyć do domu na 2 dniTak tak wszystko wiem , nie mamy zasłon itp ale bez dywanu basy się nie rozwijają po podłodze
|
|
#417 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
|
#419 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Ja też w szoku jestem ![]() Przegapiłam caaały bar ale nie mam czasu na nic w związku z czym i nie tylko szukam znów pracy, tzn jeszcze pracuję i jak nic nie znajdę to będę pracować bo mi umowę przedłużyli ale jak się trafi coś lepszego ......![]() Mowa o dywanach? znam taką co w kuchni miała i jak tylko coś się rozsypało to latała z odkurzaczem
|
#420 |
|
Nindżopesz
|
Maja, podobno wysłali do mnie Blacka tego z Holenderii i... wrócił do nich
Nie wiem, może nie zczaili, że to przesyłka do PL? Mam podać jeszcze raz adres i wyślą ponownie, jakaś ściema. Z Niemiec się jeszcze nie odezwali, jak nie będą mieli to wystąpię o zwrot kasy. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

więc trzymam się z daleka
i jazda. Szukałam czegoś LEPSZEGO, myślałam, że może JOICO ma jakieś cuda etc, no ale
Zdecydowaliśmy, że szajs bo szajs, ale cudny, wymienimy se za 3 lata bez żalu. Minęło 6, dywan jest w doskonałym stanie, of kors ma plamki tu i ówdzie (z wina!!! z wina!) Trzeba go często przelatywać odkurzaczem bo jednolity kolor, ale tak go uwielbiamy, że nie wyobrażamy sobie się go pozbyć

Tak w ogóle to pamięta ktoś katalogi wysyłkowe z Łodzi? Ciężkie i grube, z lat '70, kiedyś namiętnie oglądałem je u babci 
na papierowej metce na spodzie było napisane), wyczekany i wystany w kolejkach, służył nam świetnie przez te wszystkie lata