|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią cz.20
mnie dziwie ja sama
- bardzo dlugo widzialam watek Odpieluszkowe Zapalenie Mozgu na wizazu i w niego nie wchodzilam bo myslalam ze mamy dyskutuja tam o rzeczywistej chorobie o takiej nazwie![]() az ktoregos razu jak sie wczytalam to pomyslalam zenikt nie nazwalby tak odkrytej choroby i ze to chzba chodzi o co innego.. I w koncu weszlam
|
#2432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I te ich sposoby na nawiązanie rozmowy. Kiedyś dostałam życzenia z okazji nowego roku, zaskoczona podziękowałam, a tu zaczyna się gadka o Bogu
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Konto usunięte
|
Nie mogę uwierzyć, że zmarła Anna Przybylska. Czytam jakiś artykuł a tam o niej w czasie przeszłym. Sprawdzam więc na Pudelku a tam klepsydra ;(
|
|
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
No troche szok, ale kiedys czytalam komentarze na pudelku odnosnie tej foty kolekcji butow to tam wiara pisala, ze ona pewnie od jakiegos czasu nie zyje i jeszcze ta fota z tymi butami.....
|
|
|
|
#2435 |
|
Konto usunięte
|
Harleykno, a może odcinek Marii Wesołowskiej z Tobą i Twoim psycholem w rolach głównych?
|
|
|
|
#2436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiele myśląc rzekłam: "właśnie idę mu służyć". Zamurowało ich, a ja zyskałam dobrą minutę na to żeby uciec w swoją stronę. |
|
|
|
|
#2437 |
|
Konto usunięte
|
Jezu, o cho chodzi? Jak ktoś mógł napisać, że ona pewnie dawno nie żyje? O co chodziło tej osobie?
|
|
|
|
#2438 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
BTW zdziwiło mnie samą, że tak bardzo ruszyła mnie śmierć Ani.
|
|
|
#2439 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Niestety nie na długo ![]() To nie ja zjadam literki tylko mój LG.
|
|
|
#2440 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na fb pojawiła się informacja o śmierci Ani, myślałam, że to kolejny wirus. Niestety, jej oficjalna strona i serwisy informacyjne, potwierdziły tą wiadomość
. Smutno mi, bo miałam nadzieję, że Ania Przybylska już dawno pokonała tego wrednego raka.
|
|
|
|
#2441 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie przykre... |
|
|
|
|
#2442 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2443 |
|
Żona Gargamel
|
Mam to samo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poruszyla mnie bardzo smierc Ani. Mojego meza tez, nie czyta on nigdy portali plotkarskich ale jak sie dowiedzial o smierci Ani to przekazal mi smutna wiadomosc. |
|
|
|
|
#2445 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do śmierci Ani Przybylskiej. To przykre, że była taka młoda. Nie piszę tu, że starych ludzi nie szkoda, gdy umierają, ale śmierć młodej osoby publicznej zawsze uderza. |
|
|
|
|
#2447 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mam tak samo, jakoś tak spodziewałam się, że zagra jeszcze w niejednym filmie i serialu. Bardzo szkoda mi jej rodziny.
|
#2448 |
|
Konto usunięte
|
A mnie tradycyjnie zadziwia fascynacja smiercia celebrycka. Owszem, jest to tragedia dla rodziny i nieodzalowana strata. Takich tragedii jednak wokol nas tysiace.
Odnosze wrazenie, ze ten dziwaczny smutek (?) jest bardzo na pokaz. Komiczny jest wrecz. Zaraz pewnie liczba lubiacych profil Przybylskiej na Fejsbuku wzrosnie kilkukrotnie. Oczywiscie dojda nowe komentarze przy wszelakich artykulach okraszone odpowiednia iloscia tych idiotycznych "zniczy". Szkoda, ze smierc znajomej pani Jadzi z warzywniaka nie robi takie wrazenia jak smierc celebrytki. O ile rozumiem poczucie smutki z powodu smierci idola (piosenkarza, pisarza, filmowca itp.) to sztucznego przejecia osoba, ktora byla nam wybitnie obojetna za zycia juz nie. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2014-10-06 o 11:31 |
|
|
|
#2449 |
|
Copyraptor
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48415802]A mnie tradycyjnie zadziwia fascynacja smiercia celebrycka. Owszem, jest to tragedia dla rodziny i nieodzalowana strata. Takich tragedii jednak wokol nas tysiace.
Odnosze wrazenie, ze ten dziwaczny smutek (?) jest bardzo na pokaz. Komiczny jest wrecz. Zaraz pewnie liczba lubiacych profil przybylskiej na Fejsbuku wzrosnie kilkukrotnie. Oczywiscie dojda nowe komentarze przy wszelakich artykulach okraszone odpowiednia iloscia tych idiotycznych "zniczy". Szkoda, ze smierc znajomej pani Jadzi z warzywniaka nie robi takie wrazenia jak smierc celebrytki. O ile rozumiem poczucie smutki z powodu smierci idola (piosenkarza, pisarza, filmowca itp.) to sztucznego przejecia osoba, ktora byla nam wybitnie obojetna za zycia juz nie.[/QUOTE] Mnie dziwią komentarze "jak taka śliczna osoba mogła umrzeć tak młodo?". Rozumiem, że gdyby zmarła np. Susan Boyle to to by nie było aż tak straszne, bo nie jest śliczną kobietką? |
|
|
|
#2450 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48415802]A mnie tradycyjnie zadziwia fascynacja smiercia celebrycka. Owszem, jest to tragedia dla rodziny i nieodzalowana strata. Takich tragedii jednak wokol nas tysiace.
Odnosze wrazenie, ze ten dziwaczny smutek (?) jest bardzo na pokaz. Komiczny jest wrecz. Zaraz pewnie liczba lubiacych profil Przybylskiej na Fejsbuku wzrosnie kilkukrotnie. Oczywiscie dojda nowe komentarze przy wszelakich artykulach okraszone odpowiednia iloscia tych idiotycznych "zniczy". Szkoda, ze smierc znajomej pani Jadzi z warzywniaka nie robi takie wrazenia jak smierc celebrytki. O ile rozumiem poczucie smutki z powodu smierci idola (piosenkarza, pisarza, filmowca itp.) to sztucznego przejecia osoba, ktora byla nam wybitnie obojetna za zycia juz nie.[/QUOTE] A mnie dziwi Twoje zdziwienie. Bo w przypadku Ani Przybylskiej chyba,jest troche inaczej niz w przypadku innych gwiazd, bo byla ona zupelnie inna niz te wszystkie celebrytki. Naturalna, sympatyczna, usmiechnieta i nie lansowala sie na sciankach itd. Po prostu szkoda, ze tak fajna i uwielbiana osoba umiera.. a nazywanie tego fascynacja jest bardzo dziwne. |
|
|
|
#2451 |
|
Konto usunięte
|
Odnosze wrazenie, ze ten dziwaczny smutek (?) jest bardzo na pokaz. Komiczny jest wrecz. Zaraz pewnie liczba lubiacych profil Przybylskiej na Fejsbuku wzrosnie kilkukrotnie. Oczywiscie dojda nowe komentarze przy wszelakich artykulach okraszone odpowiednia iloscia tych idiotycznych "zniczy". Szkoda, ze smierc znajomej pani Jadzi z warzywniaka nie robi takie wrazenia jak smierc celebrytki. O ile rozumiem poczucie smutki z powodu smierci idola (piosenkarza, pisarza, filmowca itp.) to sztucznego przejecia osoba, ktora byla nam wybitnie obojetna za zycia juz nie.[/QUOTE] Ja wczoraj przezywalam glupie komentarze zamieszczone pod informacja na ten temat na fb tvn24. Nawet Drabinie wklejalam zeby przezywala razem ze mna. Nie rozumiem tego, no nie rozumiem. Swoja droga mnie dziwi cos odwrotnego niz wiekszosc tutaj. Przybylska bardzo lubilam jako aktorke i jako czlowieka, na tyle na ile dala sie nam poznac przez wywiady czy swoje postepowanie. To byla jedna z dwoch naszych aktorek, ktore zawsze odbieralam z zachwytem. A wczoraj zobaczylam info, przekazalam rodzicom, pomyslalam "ureskie zycie" i zabralam sie za poprawianie magisterki... |
|
|
|
#2452 |
|
Konto usunięte
|
Mnie dziwi nagła gloryfikacja jej talentu i epokowych rol. Gdzie? W jakim filmie?
|
|
|
|
#2453 |
|
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;48415802]A mnie tradycyjnie zadziwia fascynacja smiercia celebrycka. Owszem, jest to tragedia dla rodziny i nieodzalowana strata. Takich tragedii jednak wokol nas tysiace. [/QUOTE]
Jak umiera ktoś znany, to zawsze jest jakoś tak dziwne dla wielu, bo to jest ktoś kogo się przecież nie znało, ale w sumie trochę jakby tak. Mnie generalnie nie ruszają śmierci gwiazd jakoś specjalnie, trochę przy Robinie Williamsie, ale teraz przy Przybylskiej serio mi się jakoś smutno zrobiło na chwilę, bo długo ją kojarzyłam jako aktorkę, migała mi w serialach i filmach i jakoś tak dziwnie mi jak jej już nie ma. Inna kwestia, że po śmierci faktycznie wzrasta trzykrotnie ilość fanów nagle. No i też jakoś tak średnio lubię "taka ładna i młoda" |
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie dziwią trolle internetowe,frustraci życiowi,którzy hejtują no bo jak ktoś śmie przezywać na swój sposób smierc jakiejś tam marnej aktoreczki,oczywiście wedłuch tych życiowych pokrak,którzy "pewnie" NIC nie osiągneli.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-10-06 o 14:32 Powód: błędy,dopisek |
|
|
|
#2455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wkurza mnie tez "matka trojki dzieci, jakie to niesprawiedliwe". A bezdzietna to spoko? ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Jak to dobrze, ze ja nie znam takich ludzi. |
|
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Judith,ja też nie,ale jak widać w necie tego ludu pełno.
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-10-06 o 14:37 |
|
|
|
#2457 |
|
Konto usunięte
|
Gdzie takie kwiatki przeczytam?
|
|
|
|
#2458 |
|
Zakorzenienie
|
Judith,a jak myslisz??Onet itp
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2014-10-06 o 14:37 |
|
|
|
#2459 |
|
Zakorzenienie
|
Na mnie w przypadku Przybylskiej najbardziej podziałał jej wiek. Śmierć młodej osoby działa mocniej, niż śmierć 80-latka. Wtedy bardziej dostrzega się kruchość życia. Poza tym wydawała się przesympatyczna, była taką dziewczyną z sąsiedztwa.
I wg mnie wielką aktorka nie była (więc nie za bardzo rozumiem komentarze o stracie dla kinematografii itd.), choć doceniam talent komediowy np. uwielbiam jej role w "Superprodukcji". Ja np. po śmierci Philipa Seymoura Hoffmana pomyślałam, że mógł zagrać jeszcze tyle świetnych ról, a tu nie podeszła do tego bardziej ludzko. Edytowane przez Kalini Czas edycji: 2014-10-06 o 14:37 |
|
|
|
#2460 |
|
Konto usunięte
|
Aaaa, tam nie bywam. I dobrze.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

- bardzo dlugo widzialam watek Odpieluszkowe Zapalenie Mozgu na wizazu i w niego nie wchodzilam bo myslalam ze mamy dyskutuja tam o rzeczywistej chorobie o takiej nazwie