|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jestem dziwna ;/
s
Edytowane przez Cynamona5 Czas edycji: 2011-04-30 o 22:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem dziwna ;/
Jesteś skupiona na swoim wyglądzie i ogolnie na sobie. A gdy wychodzisz do ludzi z czym jak piszesz nie masz problemu, musisz skupić się na nich. Ludzie chętnie rozmawiają z tymi, którzy wykazują zainteresowanie ich osobą.
Nie możesz ciągle myśleć o tym co w sobie zmienić, tylko wreszcie wykorzystać to czego już dokonałaś, dodało Ci odwagi w celu otwarcia się na ludzi. Bo założę się że w czasie kiedy katowałaś się dietami, ćwiczyłaś, przesiadywałaś w łazience straciłaś wieeele okazji do nawiązania kontaktu z jakims ciekawym facetem.
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a miłośc sama przyjdzie,zobaczysz ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A ja nie sądzę, żebyś była skupiona wyłącznie na sobie i swoim wyglądzie. Piszesz, że nie masz chłopaka od dłuższego czasu i wydaje mi się, że taka sytuacja może doprowadzić do rozmyślań o wyglądzie i jego wpływie na Twoje relacje z facetami. Myślę, że to normalne, ale nie warto się koncentrować się na wyglądzie i wciąż szukać czegoś co można w nim zmienić, tym bardziej, że wszystko jest z nim ok
![]() W sumie nie napisałaś nic więcej o sobie co pozwoliłoby wysunąć jakiś wniosek czym może być spowodowane to, że jak piszesz nikt Cię nie chce. A może jest ktoś komu jesteś bliska, ale tego nie dostrzegasz...? Może Twój przyjaciel, o którym wspomniałaś jest kimś więcej...? Miłość przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Podzielam zdaniem mojej przedmówczyni.
To dobrze, że o siebie dbasz, na pewno w końcu ktoś to zauważy, a może już zauważył? Im więcej rozmyślasz o tym, że nie masz chłopaka, że nikt Cię nie chce itd, tym w większe przygnębienie wpadasz, a ludzie widzą takie rzeczy. Może dostrzegają, iż desperacko szukasz sobie kogoś? Takie coś może odstraszać potencjalnego kandydata, a z wlasnego doświadczenia wiem, że prawdziwa miłość i wartościowy chłopak znajdzie Cię wtedy, gdy nie bedziesz sama go usilnie szukała i to w takim momencie, że nawet się nie spostrzeżesz ![]() Ja bym Ci radziła wyluzować trochę. Przestań rozgladać sie za kandydatem na TŻ, a on sam szybciutko Cię odnajdzie ![]() Życzę Ci tego , moja droga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
z tego co opisalas nic tam w tobie zlego nie widze
![]() Ale problem polega faktycznie na tym powiedzmy sobie szczerze: poznajesz duzo ludzi, duzo facetow i nic ![]()
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Ja w żadnym napotkanych facecie nie widziałam i nie widze odrazu przyszłego partnera, uważam, że najpierw kogoś należy poznać. Ale to w moim przypadku niemożliwe bo faceci poprostu się mną jako kobietą nie interesują, chociaż ja sama siebie już akceptuję i nie uważam się za jakąś złą/brzydką.
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że skoro z wyglądem jest już cacy to skup się na wysyłaniu pozytywnych fluidów bądź też dobrych bioprądów
![]() ![]() ![]() I nie wmawiaj sobie, że musisz mieć chłopaka itd nie szukaj na siłę. Jak zobaczysz fajnego to delikatne flirtowe triki nie zaszkodzą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
s
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
A czy żeby znależć chłopaka koniecznie trzeba "coś w sobie poprawić"? Ja myślę, że ważne jest spotykać się z ludzmi, poznawać ich, byc otwartą i uśmiechniętą.
Przecież twój chłopak ma akceptowac cię w całości, taką jaka jesteś. Jeśli to będzie ktoś komu naprawdę się podobasz, to jakieś drobne mankamenty urody nie będą miały znaczenia. Tak mi się wydaje. Ale jest to rozważanie czysto teoretyczne, bo sama mam podobny problem do twojego ![]() PS. A, i musze zapytac- jakim sposobem udało ci sie schudnac 7 kg? ![]()
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja powiem szczerze, że szukałam kiedyś na siłę jakiegoś towarzysza życia. Nie wychodziło mi to na dobre ![]() Sam mnie znalazł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
s
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I powodzenia w poszukiwaniu Tego Jedynego! Zobaczysz ze pojawi się niewiadomo kiedy i niewiadomo skąd. Tylko bądz cierpliwa.
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
s
Edytowane przez Cynamona5 Czas edycji: 2011-04-30 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
La Moderatoiure
|
Nie da się szukać miłości na siłe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Ja też z doświadczenia wiem, że jak w każdym napotkanym facecie widzisz, albo chcesz zobaczyć kandydata na TŻta to źle na tym wyjdziesz
![]() ![]() Życzę Ci jak najlepiej ![]()
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Chcialabys znalesc milosc swojego zycia majac 18 lat? Za dobrze by ci bylo
![]() Mloda jestes - twoi koledzy (emocjonalnie) jeszcze mlodsi. Sama obracam sie w stricte meskim srodowisku i zapewniam cie, ze nie sa to osoby powaznie myslace o milosci i gotowe na zwiazek ![]() ![]()
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
d
Edytowane przez Cynamona5 Czas edycji: 2011-04-30 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Na jakiej podstawie stwierdzasz że nikt Cie nie chce? Ktoś Cię odrzucał? Dawał kosza? Poniżasz siebie w taki sposób, tak myśląc . Może to jest tak że Tobie nikt nie wpadł w oko. Myślę że znajdzie się facet dla Ciebie nie załamuj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozumiem, ze nie kazdy (tak jak ja) lubi bycie singlem ale od tego sie nie umiera. Nie warto w milosci kierowac sie desperacja bo potem pozostaja tylko byle jakie zwiazki i niespelnienie ![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
Ja tak skromnie dorzucę tylko ,że poza speelingowanymi i odchudzonymi udami posiadasz też głowę razem z korą mózgową. To też organ , który wymaga stałej pielęgnacji.
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś miłość sama przyjdzie... i nie będzie dla niej ważne czy masz płaski brzuch i fajna fryzurę. bo to tak na prawde jest wazne dla nas samych. bo tak nas wykreował świat, że mamy być piękni gładcy i nieskazitelni... niestety kazdy z nas ma swoje wady, musisz przyjać je do siebie. dalej dbac o siebie jesli dobrze się z tym czujesz.
nie szukaj miłości na siłe i nie staraj się tak bardzo, bo robisz wszystko zeby tylko złapać jakiegoś faceta. na pewno gdzies chodzi Twoj wymazony partner, czasami trzeba tylko czasu, ja bardzo dlugo bylam sama myslalam ze juz nigdy nikogo nie znajde i czulam sie podobnie jak Ty, szukałam w sobie przyczyny dlaczego mnie nikt nie chce.... ale zrozumialam ze to nie jest tak. wierze że każdy z nas ma swoje przeznaczenie i nie nalezy go zminiać, a na pewno stanie się to co sie ma stać. nie bede zanudzać o tym jak to mnie spotkało przeznaczenie ale jestem na to zywym dowodem, że nie nalezy szukać i kiedy sie juz jest pewnym ze wcale do nieczego nie potrzebujemy fCEA wtedy wlaśnie znajdyje się ten jedyny ![]() uszy do góry! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Znajdź sobie jakieś zajęcie, przestań szukać a za nim się zorientujesz będziesz miała wiele adoratorów
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najgorsze co może być to siedzenie i szukanie przyczyny swojej samotności. A przyczyna jest w skutku - bo ciągle rozmyślasz, zamiast porwać się życiu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.