|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
czyli @ powinnaś mieć ok 13.10 tak?
czekasz do terminu @ czy testujesz wczesniej bo ja chyba dopiero w sobote. Chodź pewnie i tak nie zdąrze
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V
Dzień dobry kochane moje
Aniutka sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam! Wszystkiego najlepszego kochana, oby spełniły się wszystkie Twoje marzenia, żeby zdrówko dopisało i żebyś miała tyle kasy ile tylko można wydać ![]() Ależ się z łóżka nie mogłam podnieść, tak mi się dobrze spało ![]() W dodatku syn ma żółto-zielony katar, nic poza tym mu nie jest, ale w przedszkolu mamy zasadę że z takim katarem nie przyprowadzamy dzieci... no i został dzisiaj. Chyba na obiad zrobię pierogi ruskie ![]() Cytat:
Miałam zgagi giganty, ale już wiem że to przez smażone ![]() A co do samopoczucia, mam dokładnie to samo W pierwszej ciąży wydaje mi się że wyglądałam tak ładnie, czułam się świetnie a teraz... wieloryb który się w nic nie mieści Dorotko, nie czytaj google Ja miałam kłucia w Bożence, takie w sumie jak Ty opisujesz, czytałam że to objaw skracającej się szyjki, a że miewam praktycznie codziennie to zaczynałam panikowac. A na usg się okazało że szyjka z 45mm urosła ( ) do 51mm. I google kłamało Dzisiaj masz wizytę to wszystko opowiedz, z tym cukrem koniecznie też Żanecia Nie nakręcam ale nadal baaaaardzo wierzę w ten trzeci cykl ![]() Natalka Aniu Annasar, jak nogi? Pospalaś jeszcze troszkę chociaż? Co do zakupków, to będę teraz w poniedziałek, później w następny chyba nie (jeżdżę z reguły z tż, bo on pracuje po drugiej stronie ulicy, a w pon za 2 tyg ma wolne ) i później następne dwa będę ![]() Fajnie, że w końcu i na babskie ciuszki będę mogła popatrzeć Marzenka, jeszcze sporo czasu, więc wszystko się może zdarzyć
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko hehe a to nakręcałaś sie na moje II kreseczki??
![]() dobrze że nie jestem z tym sama ![]() jeszcze 3 dni i wtedy się okaże
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Koliberku, współczuję z ząbkiem
![]() A widok malucha musiał byc uroczy Mój czasami tak się wypina że to boli W sumie często... Nie wiem czy on taki kościsty ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- mikusha widzę, ze już od dawien dawna podczytujesz nasz wątek, nie masz ochoty dołączyć?
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
no Aneczko u mnie to juz nie pamietam czy byla susza czy mokro ale napewno nie bylo takiego kremowego
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- a może to działanie tego inofolicu ![]() a ja sobie wkręcam
|
#3276 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się
![]() kocuro88 - już nie doszukuj się tam objawów ciąży czekaj cierpliwie do piątku i wtedy pozytywnie będziesz zaskoczona mandy - i za Ciebie trzymam kciuki ![]() annasar - jak tam dolegliwości "nożne"? przeszło? aneczka - przyglądałam się zdjęciom i wyglądasz super |
|
|
|
#3277 |
|
Zakorzenienie
|
A na ulotce nic o tym nie jest napisane? ![]() Dziękuję
|
#3278 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniutka sto lat sto lat - spełnienia marzeń, małego człowieczka w brzuszku , zadowolenia z pracy i czego sobie zapragniesz
Witajcie kobitki Ja juz szamam sniadanie i mam dzisiaj ambitne plany ciekawe co mi wyjdzie z tego koliberek mam nadzieje ze to nic poważnego z zębem. Ja się boje zeby mnie zaden nie zaczał bolec bo bez znieczulenia ja bym tam zeszła na zawał. Dorotka ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Żanetka pomyśl, że to jeszcze tylko 3 dni ![]() tak długo byłaś dzielna
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Aneczko ulotka inofolicu jest strasznie uboga w jakiekolwiek informacje
![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- Meliska jaki masz dziś plan? ![]() Iza kiedy idziesz do gin?
|
#3280 |
|
Wtajemniczenie
|
Meliska - jaki plan działania?
Kocuro88 - chyba na 14:00 idę. Zadzwonię o 12:00, żeby się upewnić. Bo byłam taka załamana informacjami od gina, że z tego wszystkiego zapomniałam zapamiętać... Mam przeczucie, że jednak nic nie urosło... Ale zapytam o podwójną dawkę
|
|
|
|
#3281 |
|
Zadomowienie
|
Aniutka, wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin i spełnienia najskrytszych marzeń!
Kurde, a mi znowu coś ciśnienie w górę poszło Biorę leki a i tak mam 140/90, 150/100. Nie wiem od czego to czyżby te leki były za słabe? Wczoraj mówię o tym mężowi i że chyba nie mogę być sama w domu, że tak mi się robi. A ten do mnie to wyprowadź się do rodziców, jak nie możesz być sama. Faceci to potrafią pocieszyć.
|
|
|
|
#3282 |
|
Wtajemniczenie
|
idę wyplewić rabatkę bo trochę mi urosło, poźniej mam zamiar machnąć okna - może nie wszystkie żeby nie przesadzać no i będe robić lasagne mężusiowi
ksuwka faceci to są naprawdę mistrzami dobrych rad |
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpoczywaj
|
|
#3284 |
|
Zakorzenienie
|
Żanetka,owszem taki miałam,ale mi zaraz na pierwszej wizycie wyszła grzybkowa infekcja też,więc nie wiem czy to taki ciążowy czy z tego
ale dużo go było pamiętam Dorotka,nie czytaj nic,bo mnie też często z prawej strony tak ciągnie albo kłuje,muszę zapytać gina czy się tym martwić czy nie,o ile nie zapomnę,muszę sobie chyba listę zrobić :-D Koliberku,szkoda że nie zdążył cyknac zdjęcia :-( Ewunia i Aneczka zaraz po dupce dostaną za głupie gadanie,sexy mamuśki jesteście i nawet mi w to nie wątpić! ![]() Ja już bym chciała żeby mi się piłeczka zrobiła,bo póki co wyglądam jakbym przytyla po prostu,albo się najadla nie wiem ile ,chociaż jak w zeszłym tygodniu przyjechałam na zajęcia to dziewczyny pytały czy schudłam,a te które wiedziały o ciąży ledwo ze śmiechu wytrzymały
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do zakupów to myśle,że za tydzień może nie, bo trochę się wykosztowaliśmy.Pogrzeb, teraz pierwsza rata za mieszkanie, czynsz w starym i pełno drobnych wydatków,ale nastepnym razem juz na 100 % .Mozesz mi napisac nr konta
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Iza głowa do góry
Melisko tylko za bardzo nie szalej
|
#3287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Melisko za bardzo nie sciskaj brzucha na klęczka :P
|
|
#3288 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocurku ja nie miałam żadnego śluzu np, ale każda jest inna. Ja do teraz mam nie za wiele i od czasu do czasu wiecej, poza tym jest raczej normalnie. Tyle ze ja w ogóle sie na śluzie mało znam i w ogóle go nie obserwuje.
Do piątku jeszcze czas, nie nakręcaj się tak mocno znów. Byłam z Ciebie bardzo dumna jak widziałam jaką masz postawę Trzymam mocno kciuki za Ciebie
|
|
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Ksuweczko to może wybierz sie do lekarza?
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zaczełam 8 miesiąc
|
#3291 |
|
Zakorzenienie
|
dziś znowu idziemy do kina więc szybko dzien minie potem środa czwartek piątek i ewentualnie w sobote test
![]() a kupiłam tez bilety na smile-ów ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Annasar jeju zaraz będziemy witać pierwszego dzidziulka
|
#3292 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3293 |
|
Zakorzenienie
|
Iza dokładnie
![]() na Służby specjalne
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3295 |
|
Zadomowienie
|
Jak tak dalej będzie, to nie będę miała wyjścia. Ja myślę, że ja mam to chyba tez trochę na tle nerwowym, bo właśnie sama siebie nakręcam że mam wysokie, że jestem sama w domu, że się rano nie obudzę, że dostanę wylewu, zawału...
|
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ale kto wie może wyprzedzisz Koliberka
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
nooo
zostały 63 dni ![]() ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- być może,a nawet bym się nie obraziła
|
#3300 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Aniutka nie dopatrzyłam
niech się spełnią twoje marzenia, dzidzia w progach gości, zdrówko zawsze dopisuje, a pieniążków nie brakuje Sto lat! ![]() Cytat:
Trzymam mocno i życzę aby to było to zaczną się testowania, oby ruszyły u wszystkich II kreseczki ![]() Cytat:
![]() iza daj znać co tam te Twoje pęcherzyki Cytat:
a daleko masz do rodziców?Annasar
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

waga sie nie przejmuj, uważam ze wyglądasz pięknie i na pewno szybko zejdzie wszystko po porodzie, nie objadasz sie słodyczami ani niczym wiec na pewno tak bedzie, zobaczysz
Miałam zgagi giganty, ale już wiem że to przez smażone 
Ja miałam kłucia w Bożence, takie w sumie jak Ty opisujesz, czytałam że to objaw skracającej się szyjki, a że miewam praktycznie codziennie to zaczynałam panikowac. A na usg się okazało że szyjka z 45mm urosła (
) do 51mm. I google kłamało 
W sumie często... Nie wiem czy on taki kościsty 

Biorę leki a i tak mam 140/90, 150/100. Nie wiem od czego to czyżby te leki były za słabe? Wczoraj mówię o tym mężowi i że chyba nie mogę być sama w domu, że tak mi się robi. A ten do mnie to wyprowadź się do rodziców, jak nie możesz być sama. Faceci to potrafią pocieszyć.

a daleko masz do rodziców?