|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar LIV
Miłego dnia całemu Baru
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Czyli dobrze kojarzyłam, że jesteś w drużynie tarczycowych Endo się tym zajmuje? Powiązaniem z Cholesterkiem w sesnie, czy odsyła do innych ?3. Nom, uważaj tylko, coby się nie związać emocjonalnie ![]() I Tobie też
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 10:40 |
|
|
|
|
#453 |
|
Wtajemniczenie
|
A, zbadałam sobie też na fali Baru cholesterol i niby trochę podwyższony, ale lekarz powiedział, żeby się nie przejmować i że najważniejszy jest stosunek tego dobrego do złego cholestera.
Co do reszty to nie wiem... I nie wiem, czy ktokolwiek chodzi zdrowy po tym świecie
|
|
#454 | |
|
Zakorzenienie
|
i powodzi w salonie kompielowym ![]() ale hydraulicy mają dziś już do końca ogarnąć ![]() Cytat:
![]() obejrzałam wczoraj Onirica. Psie Pole. z nastawieniem, że to coś w sam raz dla ludzi z zaburzeniami snu ![]() rzeczywiście przy jednej scenie w drugiej połowie prawie zasnęłam ale wciągnął mnie, Dante, klimat, światło, nawiązania do wydarzeń z 2010 w kraju (z perpsektywy czasu to straszna kumulacja wtedy była...) na końcu się poryczałam, a dziś od rana rozmyślam... chyba nadrobię dwie pozstałe części tryptyku.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-07 o 11:01 |
|
|
|
|
#455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Współczuję.2. Otóż to Kurcze poszłabym chętnie na jakieś warsztaty kulinarne. Opuściła mnie nie tylkow ena do got, ale i talent. Ostatnio NIC mojego mi nie smakuje, i mowa nawet o najprostszych rzeczach jak jaja sadzone na szpinkau, jak duszona cukinia z pomidorcem. NIC mi się nie udaje, jest jekieś fuble, Niepokoi mnie to, gdyż keidyś nieskromnie, zachwycałam się swoim żarełkiem Mało umiałam, ale zawsze rewelka. a teraz nic Przeż to chyba winno być jak jazda na rowerze czyż nie? Z drugiej strony, czy takie warsztaty to zmienią, to już inna rzecz. Mam przepisy, nie wychodzi. Inna sprawa, że przepisów sie nigdy nei trzymałam, freestajl, improwizacja, a teraz ani tak ani siak. Nosz cholera. Żywimy się na tzw mieście, smakuje nam cholernie, w ogóle marzę o tym by tą kucharkę na stałe mieć w domu, ale jedzenie poza domem wychodzi drożej (nie jemy w drogich miejscach, ale wciąż w domu wychodzi taniej) więc trzeba ten pyszny proceder ukrócić. Chuopin nie ma czasu na gotowanie, placki ziemniaczane smaży raz na 2 tyg, więc i tak dobrze, no ale przydałoby się odzyskać i talent i wenę Co roooobić Dziś mintaj - jak to spieprze to już serio załamka.
|
|
|
|
|
#456 |
|
Mother of Cats
|
Heloł, Baru!
![]() Donoszę, że w Gorcach jest już coraz więcej złoto-rudych buków. Oraz że po raz pierwszy od nie_pamiętam_ilu_lat udało mi się poleźć na szlak Jakiś czas temu mignął mi temat kiełbasiany: gdybyście byli w Bielsku, to wędliny i boczuś pyszne są tu: klik. Oraz, Hashimotki barowe, może jednak jest dla nas w Polsce nadzieja Znajoma ma znajomą, która ma Hashimoto i której lekarz zalecił dietę! Uwierzyć nie mogłam Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-10-07 o 12:28 |
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A Ty skąd wiesz, że pyszniutkie ? Ze słyszenia? 3. Ale sam jej opracował ? Co zalecił ? Czy działa? Mnie np odrzuciło teraz od mięs i jeszcze bardziej na morskie ryby rzuciło - jem dziennie - jest sens zbadać jod? Tzn przy okazji poboru krwi zlecę go, dodatkowo, bo dla samego jodu się kłuć nie będę nie:
|
|
|
|
|
#458 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, co to, ale prosiak bankietowy brzmi
|
#459 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nienaficeu cieu ,nie ma nic lepszego niz Gorce jesienią ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Cytat:
, to nie chceuCytat:
nie chce cie martwic ale w swietle przemowienia apb gadeckiego swiadczy to o tym iz jest gejem ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
przypomina mi to moje poszukiwania 3 ksiązek, z ktorych pamietałam tyle: ksiazka nr 1- gosc znalazł jakąs kostke ,zaczął ją układac a potem sie gdzies przenósł - i o dziwo ksiazka sie znalazła ,ksiazka nr 2- gosc jedzie drogą i widzi dzrewo w kształcie menory, auto mu sie psuje i trafia do jakiejs dziwnej wioski ![]() ksiazka 3-czasy MAo, dwojka młodych spotyka sie potajemnie w lesie i wydaje im sie ze nawet kwiatki ich podsłuchują... 2 ostatnich na razie nikt nie rozpoznał,ale mam nadzieje ze w koncu to nastapi
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Endo tylko mówi że to od tarczycy, jak tsh spada to cholester też. I mój jeszcze że mój cholester jest za mały żeby zbijać lekami ![]() Do dywanu się nie przywiążę albowiem będzie ohydny z IKEI
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-07 o 13:48 |
|
|
|
|
#461 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
moze mohoheja sobie kup
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zalecają dietę ale ona tarczycy nie naprawia każą eliminować różne produkty które działają wolotwórczo oraz gluten i mleko bo przy H często są nietolerancje niewychwytywalne przez testy podobno . Nie do końca mnie to przekonuje .... ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Coooooo? to? A już wiem ale fajne ![]() Alllleeee cena oczywiście spodobał mi się taki z 7 koła
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-07 o 13:56 |
|
|
|
|
#463 | |||||||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tak serio to może po prostu kryzys jakiś chwilowy masz? No wiesz, jak z perfumami, przychodzi ten moment i nic cię już nie kręci, ale po jakimś czasie wszystko wraca na swoje dawne tory Zazdroszczę Gorce to takie niskie Tatry? ![]() Cytat:
Cytat:
Poczytałem wczoraj dyskusję na gazetowym i okazuje się (podobno), że nasze śledzie i łososie z Norwegii wcale nie lepsze od chińskiej pangi Pamiętam, że gdy córka mojego sąsiada chorowała na raka, sam profesor Szczylik odradzał ryby morskie Mnie, mimo mięsożerności mej oczywistej, jakoś tak nieswojo zawsze na ten widok ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tfu! Hellraiser miałem na myśli! Cytat:
Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#464 |
|
grozi wypollizowaniem
|
klikłam didu chrzcielnom sukienku w zaru zeby zapobiec pollizacji
|
|
#465 |
|
BAN stały
|
A ładnych tam nie mają?
Własnie obczaiłem... to jakiś żart?! A satynową poduszkę z falbaną już masz?
|
|
|
|
#466 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A propos prosiaka - swego czas byłą afera, jak to w MACRO sprzedawali prosięta do pieczenia, w całości, i jakie to było oburzenie, ze jak tak można! Ale szyneczkę to by jeden z drugim zjadł, bo nie widać, z czego to. Gorzej zapewne jak mu pokazują czarno na białym, ze to takie dobre na półmisku to kiedyś miało cztery nogi i chrumkało. Przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale jestem mięsożerna i wychowana na rąbance...
|
|
#467 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znaczy praca w SP słaba? ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Drogi nie jest, a przy aktualnych cenach pp to się kompletnie nie oplaca ![]() Sie namyslam ciągle, ale coraz bardziej zachęcasz ![]() Polly, tak sobie od razu pomyślałam,że pewnie zapach Cię zniechęci
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
|
#470 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to prawda bulionków w kostkach i veget nie kupujemy 2. I see. 3. No cooooo Tyyyy, jak byliśmy tam w weekend to żałowałam, że nie mam trzeciego pokoju, żeby se kupić jakiś, bo akurat fajnych kilka Jeszcze I hope Cytat:
2. Oby Plus glutka sodu 3. Nie bałam się bo nie wiedziałam, poza ososiem z rtęcią, którego nie lubię. Prawda jest taka - we wszystkim kupnym coś niedobrego siedzi. Ja jem to do czego mi organizm ciągnie. Nie jem tego, co odrzuca. Zawsze tak robiłam. Nie twierdzę że to dobra szkoła, ba! nawet mocno kiepska, ale inaczej nie potrafię. Unikam takich mega przetworzonych dziadów, gotowych. Ale pizza w Biedrze wpadła nie raz do koszyka, sama Brawo za decyzję
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 14:24 |
||
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
to i ja się podłącze pod tematy włosowe: znudziły mi się już biovaxy, a aktualnie używany naturalne oleje jest u mnie słaby, więc kombinuję nowe maski, nieźle spisuje się bingospa 12wyciągów na wypadanie, kupiłam też glorię i leci do mnie jajeczna babci Agafii. Plus regularne olejowanie (migdał, pestki moreli, avocado, alterra).
Marzy mi się meega blask włosów, ale na naturalnym kolorze, to chyba niemożliwe
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-07 o 14:40 |
|
|
|
#472 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() A ja widzę co najmniej kilka fajnych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#474 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej no so, to dobra cena ?wes przestan ,ale czuje ze czujesz jakiego to typu jest wyzwanie dla mnie skompletowac dida chrzcielnego w istniejacej małopolliastycznej rzeczywistosci sklepowej ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- przy okazji znalazłam se dywan ,mozna se go naklikac według własnego uznania ![]() http://www.contraforma.com/en/all-pr...-imperial.html
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
moje wieloletnie obserwacje mówią coś zupełnie odwrotnego
![]() Na słońcu błyszczą, ale w pomieszczeniach czy w pochmurny dzień ni huhu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-07 o 15:10 |
|
|
|
#476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z odkurzaniem węszę problem, ale zacny koncept. ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
Niekoniecznie..mój nienauralnie rudy świeci się jak psu jajca
![]() A na miescie widuję dziewczynę, długie włosy do pasa prawie, na bank farbowane, bo oblędna krucza czerń i maja taki polysk ( jak tafla jakaś slońce odbijają doslownie),że zawsze jak ją widze to się ślinię...kiedyś zaczepie i zapytam czego używa... Moja kuzynka ma za łopaty, nie farbowane, nie używa suszary, lokówki, nic i ma mat...i ledwo troche silikon nabłyszcza, jak bez to totalny mat
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
mi też pierwszy glutek przyszedł do głowy
![]() Cytat:
![]() nie pamiętam jak te mieszanki nierude się nazywają ![]() na początku może być przesusz, ale później na mnie działa: latte z krochmalem laminowanie siemieniem olej z pestek winogron olejki marion b/s balsam prowansalski z maskami to rozważnie, przeproteinowane nie błyszczą tylko są tępe, suche, matowe ![]() a ja zapytam czy znalazł ktoś coś na to jesienne linienie? bo chyba będę musiała na krótko obciąć, jak nie przestaną mnie opuszczać
|
|
#480 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na fryzjerkę mnie nie stać co miesiąc, a do samodzielnego nie mam nerwów, nienawidze tego paprania i zmywania przez pół godziny ![]() Cytat:
A to lamiowanie obkleja włosa? Czyli trzeba umyć, zanim się potem olej nałoży? Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-10-07 o 15:36 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

Tak u mnie to niby na podłożu tarczycowym... Ale czy moje żyły o tym wiedzą? Parabel jak myślisz?

Współczuję.
Niepokoi mnie to, gdyż keidyś nieskromnie, zachwycałam się swoim żarełkiem