|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciemno wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie? - CIONŻA będzie! cz. 3
Dziękii
![]() Bo troche tak z góry zdjecie zrobione i łooo ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Ej to normalne że wszędzie śmierdzi mi kocią kupą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Konto usunięte
|
hahah chyba niezbyt normalne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Zakorzenienie
|
Niunia dom nie jest jakiś duży ( jak na dom) ma 134m. A sypialnia niby sporo po podłodze, ale dużej szafy nie miałabym jak upchnąć bo 3 ściany ze skosami
![]() Na razie mamy na gotowo tylko parter, sypialnię ( na półpiętrze) i zabieramy się powoli za pokój młodej ![]() Zgłaszam kandydaturę do klubu ![]() ![]() ![]() Kaja fajne te botki!!!! ja kupiłam na słupku, a teraz się zastanawiam czy by płaskich jeszcze nie wziąć ![]() ![]() Kruszyna gdzieś ty się znowu zawieruszyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 3 pary samych botków masz ![]() Własnie ![]() Chciałaś kota to masz ![]()
![]() |
#2495 |
Zakorzenienie
|
Kaja ty tam tego kociusia jeszcze pilnuj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem na etapie rozgladania sie za czymś interesującym ![]() A gdzie plakaty i przekupowanie starych wyjadaczek?? ![]() ![]()
![]() |
#2497 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja płaskie gdzieś mam.. takie czarne sztyblety.. chyba w samochodzie jeżdżą z rok, od poprzedniej jesieni jak kupiłam zimowe i zmieniłam w samochodzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Nooo 3 pary ![]() ![]() ![]() ![]() Ale na zimę za to mam jedne, póki co :p Ale ja kupuje tanie buty! te koturny 6 dyszek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie robiłam sałatki z tortellini chyba muszę spróbować, bo smacznie brzmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mam taką welurową czy tam jakaś tam i ona mi się nie zaciąga ![]() i poduszki podgryza. ale też są welurowe więc lajt ![]() po fotelu się wspina, i on taki zwykły materiałowy i jak sie przyjrzę to widzę takie dziurki minimini ![]() ![]() Miałam dwa te fotele to jeden się pozbyłam, znajomym oddałam ![]() ![]() Wywaliłabym i ten ale znajomi jak wpadają to widzę że lubują na nim siedzieć ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Miesne ![]() w lidlu kupuje ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-07 o 12:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też lubie dlatego mam płaskie stukające ![]() ![]() No ja też droguch nie kupuje. Te ostatnie za 55 kupiłam ![]() ![]() ![]() Na zimę mam aby śniegowce a kozaki musze kupić bo już posłuszeństwa odmówiły, a i mam jeszcze takie botki wiązane ocieplane na słupku- jesienno-zimowe ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Ja z szynką w biedrze ![]()
![]() |
#2501 |
Konto usunięte
|
mi Kora na początku gryzła wszystkie ciapy i lała centralnie na naszą kołdrę o godzinie 23
![]() jak mieszkaliśmy w bloku to jednym razem TZ jej omal przez okno nie wyrzucił tak się wściekł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam niechęć do biedry. Co tam coś kupię to potem mi się nic nie udaje ![]() W samochodzie sprzątam ja, dlatego są w bagażniku pod tą wykładziną w schowku na koło ![]() ![]() Takie wiosenne u mnei się teraz tak nie niszczą, to mi zostają z sezonu na sezon ![]() Tak jak i te na szpilce.. nie wiem ile razy je miałam ![]() Najczęściej chodzę jednak na płasko, albo własnie na koturnach ![]() ![]() Jednak czasami lubię własnie jesienią, czy wiosną tak sie wylaszczyć ![]() ![]() Edytowane przez k a j a Czas edycji: 2014-10-07 o 12:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Konto usunięte
|
buty zimowe akurat mam.. i komin, to jedyne co mam na zimę
![]() tą nieszczęsną kurtkę bd musiała kupić.. ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- mi się właśnie w dajśmanie [? ![]() ![]() i te taaakie śliczne ![]() tz mnie namawiał, zebym kupiła je, ale po chwili stwierdziłam, ze nie miałabym do czego ich zalożyć. ale piękne ![]() http://www.papilot.pl/ciuchy/24412/Z...eichmanna.html Edytowane przez 201606011622 Czas edycji: 2014-10-07 o 12:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Eeee juz nie wierze ze cos z tego bedzie ![]() ![]() Raptem tydzien bylas na czekaczkach ![]() Nie mam sily dzisiaj, nic sie nie wyspalam, ide zaraz do sasiadki na plotki ale najchetniej bym poszla spac ![]() ![]() Cytat:
![]() Widzialam fajne ostatnio w HM ale oczywiscie nie bylo rozmiarow na konskie kopyto ![]() Jezuuu, zaraz zejde tu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo na obcasie zimą nie chodze, a jak przydarza się okazja to zakładam jesienne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2506 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobra jesteś ![]() Fajne ![]() ![]() Ja obcasy rzadko zakładam ze względu na wzrost TŻ ![]() Cytat:
Jak to czapki nie nosisz....? ![]() Mi już dzisiaj tak łeb wywiało, że ledwo żyję ![]() Cytat:
![]() Biedactwo ![]() ![]() Jak tam u tego psychopaty opowiadaj ![]() To jaki masz rozmiar? ![]() Przez to nie wyspanie padasz czy coś innego? ![]()
![]() |
#2507 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bidulka nasza ![]() W HM to dziwne mają te buty. Jak bardzo końskie kopyto masz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() noo te niebieskie ![]() ![]() nie nosze wcalę czapki. a jak zaczęłam nosić to zgubiłam po 3 tygodniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale serio.. nie lubię biedry bo oni mnie tam oszukują ![]() ![]() Kupiłam śmietanę do ciasta - zważyła się, suszarka do włosów - spaliła się, drożdże - pępuchy surowe. Itd itd ![]() ![]() Lachonem czasem się lubię być ![]() Mój tż wyższy sporo jeszcze ode mnie więc lajt ![]() ![]() Ja dopiero od poprzedniej zimy noszę czapkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Konto usunięte
|
no w H&M bardzo rzadko coś dla siebie z butów znajduję...
raz fajne były na obcasach, czarne.. taki obcas szerszy, ale naprawde ładne były coś w tym stylu, bo na 100% nie jestem pewna czy to te, ale bardzo bardzo podobne https://www.google.pl/search?q=H%26M...47%3B541%3B406 |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrze Ci ![]() A coż to się stało, że zaczęłaś ja nosić? ![]()
![]() |
#2512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podobały bardoz te koturny https://wizaz.pl/szafa/pics/x600/27547_1.jpg I były już po 40zł, ale rozmiary tak w kit że nei wzięłam :/ ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
![]() Tak mi zmarzła rok temu bania, jakoś własnie o tej porze, tylko ze ja o tej porze to w zimówce już chodziłam i było tak strasznie zimno! No i wiał taki wielki okropny wiatr ze weszłam i kupiłam czapkę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To może wszystkie 3 przeklęte ![]() ![]() Ja mam chore zatoki więc jak nikt o czapkach jeszcze nie myśli to ja już w nich chodze ![]()
![]() |
#2514 |
Konto usunięte
|
noo chyba bd musiała sobie i czapkę kupic, bo teraz to nie bd żarty jak się przeziębię...
![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- kupię sobie jakąs fikuśną z pomponem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moją niechęć do kotrun przełamały moje ukochane kotruny http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cac...83_500x640.jpg Mam już je ze 3 lata i już wstyd w te lato było w nich chodzić.. ale dalej je zakładałam ![]() No dokładnie, nauczka.. tak mnei wtedy przewiało że myślałam że wygryzę uszy ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
Musisz! Te są ładne.. http://czapkidamskie.pl/p/2013/11/ka...3711952376.jpg Ja mam zwykła siwą taką łooo https://encrypted-tbn2.gstatic.com/i...ZLdpQ2TnCPb8yg ![]() Tż ma taką samą czarną ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam jedną z pomponem, drugą bez i jedną pilotkę na bardzo mroźną zimę ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Szkoda, ze taka boląca nauczka ![]()
![]() |
#2517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatni raz miałam na sobie chyba w 6kl podstawowej czapkę. Okropny żółty beret z antenką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tempka spadla wiec dupa. Zreszta nie wiem sama. Jeszcze pare dni do testowania. Aaaaa moze byc, on do mnie to samo, ze praca, ze trzeba sie wziac za cos, bo odwlekanie nic nie da. A ja swoje, ze niedlugo itd. Nuda ![]() 6,5 -7. Sam rozmiar nie jest jeszcze najgorszy, ale mam chudziutkie nozki i mam obsesje ze kazde buty wygladaja na mnie jek narty ![]() No przez niewyspanie, w nocy sie budze, potem jak T wstaje do pracy, to nie moge spac ![]() Cytat:
![]() No wiem, zawsze jakies takie niewygodne, jakby drewniane byly, ale te mi sie podobaly, nie wiem czy bylyby wygodne ... To te, w nich bym wygladala jak podolski zlodziej ![]() http://www.hm.com/gb/product/39339?article=39339-A
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, ze w takie kolorowe paski ![]() ![]()
![]() |
#2520 |
Konto usunięte
|
noo jakąś fajna czapkę napewno wynajdę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:35.