|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Trzymam kciuki aby wszystko było w porządku i wypuścili Cię jak najszybciej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4142 |
Wtajemniczenie
|
Keithlyn - o kurcze... trzymam kciuki!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale, ale! Mam radoszkę straszną - przyjaciółka mnie odwiedziła i okazuje się, że po długim czasie starań udało jej się zajść w ciążę ![]()
![]() |
#4144 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nosze pod brzuch zwykle bawełniane biodrowki Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4145 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Happy wizytę mam jutro o 11:00 na Chmielnej. a Ty?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
szyjkę zwykle bada się w kucki, żeby pochwa była jak najkrótsza. ja w kucki to bym z powodu brzucha mogła nie dosięgnąć; usiadłam sobie zwyczajnie w brodziku podczas prysznica (czyli na takiej wysokości jak dziecięce krzesełko, może ciut wyżej), nawet palca całego nie wsadziłam... szyjki nie znalazłam, w tej pozycji musiałabym się do niej dogrzebywać a nie bardzo mogę się już tak wyginać, ale twardość czachy czuć jak diabli ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() http://www.aptekagemini.pl/nosefrida...nosa-20ml.html http://www.aptekagemini.pl/disnemar-...nosa-25ml.html |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4146 |
Rozeznanie
|
Super, że koleżance się udało
![]() ![]() A ja właśnie dostałam mmsa od mojej najlepszej przyjaciółki ze zdjęciem jej nowonarodzonego syneczka Słodki jest i waży 3600. Od momentu jak trafiła do szpitala po 2h miała już dzieciątkow ramionach. Ponoć mąż chciał szaleć jadąc do Kielc do szpitala ale skutecznie go temperowała szczególnie w momentach skurczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4147 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może twoja mama prxyjechałaby do ciebie? Moją bym namawiała, ale ona zawsze mówiła, starych drzew się mie przesadza. Już nie mam tego problemu, odeszła zanim zorientowaliśmy się co się dzieje. Cytat:
. |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4148 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zal mi bylo mamy..... Cytat:
![]()
![]() |
#4149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny można urodzić i 4 dzieci i one wszystkie wyjadą, rozjadą się po świecie. Znam taki przypadek. Niestety takie jest to życie, rodzimy dzieci, wychowujemy, dbamy o nie i wiecznie się stresujemy a one i tak muszą sobie przyszłość same wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Rozeznanie
|
To się widzimy jutro. Ja na 11:30 na Chmielnej
![]()
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- haha Ty który gabinet? bo ja 35 albo 37, nigdy nie pamietam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
dziś poszlam na ryneczek i tyle, zajelo mi to 45 minut a wrocilam zmachana i znow z bolem kregoslupa ![]() i zla jestem, bo skonczyl mi się gaviscon, poszlam nie do swojej apteki i chciałam go kupic, ale nie było, wiec zaproponowali mi rennie, fajnie, a tam czytam, ze niebezpieczny dla cukrzykow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj te skurcze...
![]() ![]() |
![]() |
#4154 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4155 |
Rozeznanie
|
Ja do babki. Do tej na końcu korytarza. Ja tą babkę nazywam przyboczną, bo bardziej ufam Szpitalnej. A ta mi skierowania do labu wystawia.
![]()
![]() |
#4156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z glupich pytan jeszcze jedno... cążki czy nożyczki ? szczotka do włosów :miękka czy twarda, naturalna czy sztuczna..? ![]() i witaminy bralyście teraz czy dopiero potem lekarz przepisuje..?? D i K?? Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2014-10-07 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4157 |
Zadomowienie
|
Kiara ja tam nie czuję, że się coś zbliża. Tż też spanikowany jak w nocy wstanę siusiu i usiądę na łóżku to od razu się pyta co się dzieje, a w dzień ciągle dzwoni czy nie rodzę
![]() Teraz mam wizytę 16.10 to się zapytam jak tam to mój doktorek widzi, ale wydaje mi się, że wbrew wszystkiemu to donoszę ciążę do końca. Ja mam wit D i K w jednym, bo dostałam od koleżanki zostało jej po małym. Jak się karmi piersią to potrzebne są obie, a jak mm to tylko chyba K, bo D jest już w mleku, więc nie wiem czy od razu je kupować.
Oskarek 24.10.2014 ![]() Razem możemy więcej... Edytowane przez sloneczko_1201 Czas edycji: 2014-10-07 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4158 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szczotkę miękką naturalną. Zamówiłam jedno opakowanie wit D+K 30szt w kapsułkach na Gemini.
![]() |
#4159 | ||||||||
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedzi w sprawie rajstop
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a fe! to już lepiej produkować to migdałowe lub owsiane ![]() Cytat:
![]() Jejku bałabym się dotknąć główki palcem. To te dziewczyny, co mają dzieciaczki nóżkami do dołu to mogą za stópkę złapać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
![]() Szczotka miękka, ale sztuczna. Czy to dobre wybory się okaże dopiero ![]() aha i wit. tez mam k+d w kapsułkach, z Gemini |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Wtajemniczenie
|
DZwonili ze sklepu, ze nasze łóżeczko przyjechało
![]() Jadę po TŻ i do sklepu ![]()
#4161 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, tak się znowu wkurzyłam, że chyba zaraz z emocji coś rozsadzę.
Co Marcin wraca z pracy, przynosi mi awiza i zawsze po 14 łapie mnie to samo wkurzenie, że choć głupi listonoszowy babsztyl wie, że jestem w domu (dzwoni domofonem, by jej otworzyć) konsekwentnie zostawia mi awiza, że niby mnie nie zastała. Gdyby temat dotyczył jakichś ciężkich przesyłek, to bym jeszcze zrozumiała, ale jak wczoraj drałowałam na pocztę po polecony z barwnikami do ciasta [razem ważą 15g], myślałam, że po prostu wyjdę z siebie i nie wrócę. Dzisiaj znowu to samo. Napisałam właśnie skargę, bo już mnie to do szału doprowadza - mam unikać latania po schodach, a codziennie muszę tam gnać, bo się leniwej babie robić nie chce ![]() ![]()
#4162 |
Rozeznanie
|
Witam się i ja po 3 dniowej nieobecności
do nadrobienia miałam 20 stron ..dałyście czadu przez weekend. -gratuluję agatus !!!! i duużo zdrówka życzę ! ![]() -majtki noszę pod brzuch -też czuję ruchy po prawej stronie brzucha (tam kopie) a po lewej tyłek wypięty...ruchy czuję równolegle Ogólnie w weekend odwiedziła nas moja mama (sporo nam pomogła) i pyszności naprzywoziła (konfitury śliwkowe, zupkę z dyni, chlebek własnego wypieku z ziarnami)... TŻ po tym jak sobie palca w pracy uciachał... i dostał szczepienie na tężca..ciagle gorączkuje..dochodzi nawet do 40 stC !! wczoraj dopiero udało mi się zbić gorączke...to się rozchorował.. kaszel, katar etc.. WIZYTA Witam się w pierwszym dniu 36 tc ![]() -Synek jest ułożony głową w dół (mam nadzieje, że już nie w głowie mu fikołki będą) -Waga 2400g -Obwód główki (podobno duży) - 32,7 - mi sie wydaje że w normie - jak to u Was wygląda ? Gin mówi, że brzuch mam większy i ja też to zauważyłam wcześniej (ALE CO MNIE ZASTANAWIA -WAGA od 2 tyg STANĘŁA W MIEJSCU) -wszystkie wyniki badań- super -po badaniach stwierdziła, ze synek jest o tydzień starszy niż TP z OM -szyjka ma 4cm- od ponad miesiaca się nie zmienia i jest zamknięta- chyba urodzę w terminie ![]() - płynów jest sporo -brak jakichś skurczy, nie mam bóli jak na @, czuję sie dobrze... jutro idę do okulisty zmykam mężulkiem się zająć. Edytowane przez AnetkaIzabell Czas edycji: 2014-10-07 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oo do Kielc ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4164 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
skad ja to znam ![]() Cytat:
![]() Ja teraz tyje 1 kg na 3 tygodnie. A do tej pory przytyłam tylko 11 kg |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4165 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zdrówka dla twojego Tż.
![]() |
#4166 | |||||
Wtajemniczenie
|
Od rana miałam trochę rzeczy do zrobienie i tyle nadrabiania
![]() Ale za to co za wiadomości ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do TŻta to szczepienie na tężec boli i to tak ze dwa tygodnie i brzydki strup sie robi ale nic z tym nie mozna zrobic :-( ja miałam kilka lat temu to ręka bolała strasznie :-/ Agatus zmotywowałaś mnie do spakowania torby, jutro zaczyna sie 38 tc wiec chyba juz czas ![]() ![]() Dzi byłam w sklepie, kupiłam dwie pary rajstopek w tym jedne takie grube i w sh kombinezon taki ala ortalionowy, śliczny jest ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Aaa jeszcze sie pochwale bo dzis robiłam morfologie i to badanie na krzepliwość krwi bo w czwartek wizyta z anestezjologiem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4167 |
Zakorzenienie
|
Kostka ja mam fridę i do tego spray nosefrida.
Cazki i nozyczki Szczotke mam z miekkim wlosiem Indra no to dzisiaj bedziecie pewno skladac ![]() Futbolowa nie dziwie Ci sie, ja kiedys tez musialam takie cos zglosic. AnetkaIzabell no to dzis razem 36 tc zaczynamy ![]() ![]()
#4168 |
Zakorzenienie
|
Indra - to super, że łóżeczko przyszło
![]() ![]() futbolowa - nie trać nerwów na listonosza ![]() chyba ogarnęłam zamówienia ![]() ale ja chyba wezme tylko nadmanganian potasu i korę dębu do płukanek a do pępka małego spirytus rozcieńczony będzie, chyba dam sobie spokój z tym octaniseptem...sama nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#4169 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
na odwrót ![]() ![]() ja kupiłam tylko D, jeśli się okaże że mi odwali i będę karmić piersią, do dokupię K. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to ja całkiem na odwrót... do końca 30 tygodnia przytyłam raptem 4,5kg. a od 30 do dziś (kończę 35) - już 3,5 ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() masz konsultację przed zzo ? ale te badania sa ważne 14 dni podobno..?? u mnie przy moich płytkach wizja zzo chyba sie oddala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.