|
|
#481 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LIV
Cytat:
![]() O maaamooo! Moje również |
|
|
|
|
#482 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj do 2 łyżek maski dodać 1 łyżkę mąki ziemniaczanej ![]() wegańskie laminowanie raczej nie obkleja, chociaż to zależy pewnie jakiej maski użyjesz ![]() u mnie mega wysyp pojawił sie po odstawieniu jantara z kozieradką ![]() cynku nie mogę jeśli chodzi o żelazo to nawet przy hgb 6 mi nie leciały a teraz może nawet dolną granicę normy ![]() w sumie to powinnam kupę badań zrobić, bo skierowania się pietrzą w szufladzie, ale przez te limity się zablokowałam. musiałabym wybrać najważniejsze i prywatnie zrobić. a skąd kasa na leczenie...?
|
|
#483 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ała...słabo mi... ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- ja klikutłam takom http://www.zara.com/pl/pl/mini/sukie...2p2101585.html no ale teraz nie fieu czyt o nie za ubogo bendzie? ![]() ludzisko pomyslą ze bida az piszczy u nas skoro nie ma kasy na falbany dla dida ,ale prawde mowiac to mam problem zz głową edit-znaczy sie z didzką głową w co ja zaczapkowac
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2014-10-07 o 15:57 |
|
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w czepek? ![]() albo nie wiem... welon może, żeby brak falban wybaczyli
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-07 o 16:03 |
|
|
|
|
#485 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
Sama mogę wysłać Czy już klikłaś Stazja?? Nie zaglądałam tu od przedwczoraj, gdyż otóż prosto z pracy poleciałam na węgierski -początek roku szkolnego miałam potem z kothem do weta, potem przybył Bratenek, bo dziś zdawał egzamin aplikacyjny... Potem spać, joga, praca... No, to się wytłumaczyłam z dłuższej nieobecności ![]() Co u Was??
|
|
#486 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
6 h to jak dla Stazji kosmos..norm, to 4, chyba że Coromandel lub Joop, to nie do zdarcia ![]() ![]() Nie trzeba, się nie opłaca , ale dziękuję Biedne kocisko
|
|
|
|
|
#488 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#489 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Uep mnie napi.......la. I noga. I wzdęło mnie po śniadaniu. I ogólnie nadaję się do rozstrzelania.
Chociaż szybciej by było wyskoczyć z tego XVI piętra, tylko okna się nie otwierają....
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
Spaaaaćććć....
Śliczna ta sukienusia dla Polly_owej didki
|
|
#491 | |
|
To ja :)
|
Dawaj zdjęcia!!! Zwłaszcza z produkcji
![]() Cytat:
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze piękna jest Lubię Zarę ![]() Fajny gust. Nie wiem co się daje na głowę na tę okoliczność, w Zarze nie mieli czegoś? mnie by pasowało nic lub przepaska z kokardką ale chyba może być małej zimno
|
|
|
|
|
#493 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#494 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem co mieli w zarze bo ja dzialam tylko zdalnie ,no opaske chce na impreze, ofkors nie znalazłam odpowiedniej jesczze , takoz i butów nie znalazłam-serio same szpetne som, tzn znalazłam ładne ale piorunsko drogie jak na kilka godzin ,o łotake http://www.abrakadabra.sklep.pl/buci...e-gladkie.html fogle ten sklep jest fajny, jakby ktos kiedys potrzebował to to jest jedyne miejsce w sieci z nieobleznymi ciuszkami na chrzest, tylko sobie drogo liczą za tę nieobleśność ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- otaka by mnie zadowolila opaska http://artillo.pl/produkt/opaska-nie...nie,83735.html
|
|
|
#495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Siedem Barowi
Dzięki, dzięki ale to bedzie droga przez mękę ![]() No fłaśnie nie wiem bo nigdzie siebie nie widziałam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Marzy mi się wyjazd dzieś w naszą piękną polską jesień ![]() Ooo, słitaśna Cytat:
![]() Wpraszam się na obiad ![]() Yyyyy chyba taniej bedzie mi je samej zrobić A ja jak co roku nie mam przejściowych butów i jak nigdy mam kurtkę i to dwie! no ale w nogi zimno bo popylam w balerinach a rano ciepełko to nie jest
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a jak na zimno sytuacje kapelusikowe? Do sukienki to chyba czapka nie bałdzo, kapelinder już bardziej. Z drugiej strony to mały did a nie modelka, jak będzie zimno to czapka must have. Wyjdzie ala lata 20ste, kojarzysz te czepki ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-07 o 17:26 |
|
|
|
|
#497 | ||
|
Nindżopesz
|
Macham znad braku czasu na życie
![]() Cytat:
Cytat:
2. Ja swjemu didu kupiłam folkową białą bluzko-sukienkę w Kappahlu a dalej nie chciało mi się wymyślać więc kliknęłam przaśne dziergane buciki i czapeczkę. |
||
|
|
|
#498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#499 |
|
Nindżopesz
|
Jakoś wiosną. Miała też dziergane swetrzysko i rajstopy, na szczęście nie było tak zimno jak teraz.
|
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#504 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Powaga? gdzie, jak, kiedy
nie mówcie że aż tak długo mnie nie było
|
#506 |
|
Nindżopesz
|
Aż tak długo to nie, raptem od października
Tam Gdzie Zawsze...Maja, coś odpisali z Lulua o Blacku? U mnie cisza. |
|
|
|
#507 | ||||
|
BAN stały
|
Znad zupy pieczarkowej
Cytat:
Nawet w lustrze?! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z twarogiem pamiętam obwarzanki, robione daaawno temu przez moją ciotkę Cytat:
![]() No jakoś tak po pamiętnym wystąpieniu Jaruzelskiego zniknęłaś |
||||
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poukładasz sobie czas i będzie dobrzeOszalałeś w pewnym wieku omija się już lustroKurde, zjedz sam bo zabłądziłam Na pewno? nie wcześniej jakoś?
|
|
#509 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#510 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiecie co, didka przyniosła poprawiona prace domową..miałą 1 błłąd ortograficzny-nauczycielka poprawiłą jaj cmentzra na pęksowym brzyzku, poprawiając z na s w słowie brzyzku..tylko ze brzyzku jest poprawnie
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.

,

czyt o nie za ubogo bendzie? 

Czy już klikłaś Stazja??
potem z kothem do weta, potem przybył Bratenek, bo dziś zdawał egzamin aplikacyjny... Potem spać, joga, praca... No, to się wytłumaczyłam z dłuższej nieobecności