|
|
#4261 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tej edycji ,baardzo słaba ,nie ma zbyt wielu kandydatów na modelki i modeli ,szkoda że Kaszyński odpadł bo on się z nich wszystkich najbardziej nadawał , miał proporcje ,ciało twarz i wzrost , nie rozumiem czemu na sesjach mu włosy przylizywali ... Co do pozostałych uczestników to Mateusz Maga musi stać się wyrachowany i mieć twardą dupę to sobie poradzi chociaż jest niższy to modeling kocha takie twarze ,Baryza na rynek Azjatycki , Boguta jak poćwiczy mimikę twarzy to może coś z niego będzie , z lasek Misza tylko Polska bo jest za niska na inne rynki ,Osi podejrzewam też tylko Polski rynek ewentualnie, Sędzicka -hmm o niej ciężko powiedzieć , gdyby sobie tego biustu nie robiła miałaby szanse na rynki zagraniczne , a tak to ciężko stwierdzić ... Reszta nie zrobi nic Wspomnicie moje słowa ![]() skąd to wiesz ? Nie mów że wierzysz stronce VOGLE POLAND
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2014-10-07 o 00:52 |
|
|
|
|
#4263 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, dlaczego oni cały czas próbują im połamać nogi? Jak oni chodzili w tych butach to już widziałam oczami wyobraźni te poskręcane kostki oO
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
Ale odcinek! Zapowiadały się fajne zdjęcia, a tu klapa
![]() Zadanie z rozpoznawaniem ubrań projektantów ciężkie, ale właściwie uczestnicy powinni spodziewać się czegoś w tym stylu. A za tydzień samochód do wygrania, zazdroszczę uczestnikom takiej szansy! Tylko te robale i pająki (jak w I serii), bleee... |
|
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4266 |
|
Konto usunięte
|
jak mnie denerwuje Maga >_> nienawidzę tego typu osób
"jestem taką sierotką, przepraszam że żyję, hihi, wygrałem, ojej jak to się stało, przecież jestem najgorsiejszy a tutaj taki zonczek, ojejq" >_> |
|
|
|
#4267 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak jej się podoba to niech kontynuują znajomość prywatnie, na pewno znajdą porozumienie szczególnie na płaszczyźnie intelektualnej A co do dziwactw Magi to powiem tak - mam dużą tolerancję na dziwactwa, natomiast zerową na chamstwo (vide Góral czy Ola brunetka -swoja droga czy tej dwójce udało się przed kamerami powiedzieć coś pozytywnego ?) Za tydzień znowu robale. Pomysły się im kończą... |
|
|
|
|
#4268 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie mąż zwrócił uwagę, że M. Maga mówi o sobie w r. żeńskim, jak się na chwilę przysiadł do mnie przed telewizorem. Ja jakoś tego nie słyszałam. Potem szybko go przegoniłam z kanapy, bo jakoś wstyd mi było oglądać TM przy kimś
Cytat:
W tym odcinku zwróciłam uwagę, że Michalina bardzo brzydko chodzi. Było kilka razy pokazane i jakoś tak w ogóle nie wybiegowo. Nie podoba mi się Po tym odcinku nadal moją faworytką jest Marta. |
|
|
|
|
#4269 |
|
Zakorzenienie
|
Misza i Ewelina najlepsze zdjęcia.
Chłopaki brzydko wyszli wg mnie a Magi nadal zdzierżyć nie mogę faworytką jest Marta. Najlepiej sobie radzi |
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyłapałam tego, ale ewidentnie chłopak ma ze sobą problem albo jest przed transformacją (na co wiele by wskazywało). Matka mówiąca o tym, że chciałaby go widzieć w sukienkach, utrata masy, głos (budowa ciała sprzed roku czy owłosione ręce raczej nie wskazują na to, żeby głos był efektem zaburzeń hormonalnych czy tym bardziej dziełem natury).
Dziwię się, że Oli nie kazali wyjąć tych soczewek, a zachwycają się jej "jasnymi zielonymi oczami na zdjęciu". Kpina. Góral miał, moim zdaniem, kompletnie nieudane zdjęcie z pozą jak z bravo girl. Nie pierwsze zresztą. Zadania dla uczestników są tak głupie, że aż się dziwię temu, kto na nie wpadł. Nie wiem, kogo to bawi.
|
#4271 |
|
Przyczajenie
|
jakby im sie cos stalo, to ciekawe kto by odpowiadal za to..
|
|
|
|
#4272 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie wkurza Piróg w tej edycji,wcześniej go nawet lubiłam. W każdej sesji jak na razie udziela się jakby co najmniej fotografem był. A ten gość co go zaprosili(co w clipach Madonny występował) kompletnie szalony
|
|
|
|
#4273 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4276 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, obejrzałam te zdjęcia i jedyne, które moim amatorskim okiem mogłabym ocenić jako "modowe" a nie kicz i tandeta w wykonaniu domorosłych fotografów co właśnie dostali lustrzankę i są pro to zdjęcia Marty, Michała Baryzy i Miszy. Ale i tak fatalne są wszystkie.
|
|
|
|
#4277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten goral powinen dawno odpasc. Straszny jest,kazdy ma Mage narzeka,ale nie widzi jaki goral jest dziecinny udaje mezczyzne,ale daleko mu do niego. Jest niesamowicie irytujacy a ta akcja z laskami? Nie wiem ppo co on przyszedl do tego programu. Na modela sie nie nadaje,ani nic o modzie nie wie:/
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Zgadzam się, że te zdjęcia, które powybierali wyglądają na amatorskie, no i cała ta edycja jest denna. Na modela nadaje się chyba tylko Michał Baryza. No i może jeszcze Marta.
Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2014-10-08 o 12:15 |
|
|
|
|
#4280 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze w temacie dziwnych wybiegów i zadań.
I Ciekawe co by zrobili jakby na takim wybiegu nie jedna a kilka osób by się skontuzjowało w tym np. złamany przy upadku nos? Po pierwsze strata kandydatów poza tym przy oszpeceniu ich strata na karierę przez taki głupi pomysł producenta. II Tematy sesji typu nagość, robactwo, praca na wysokość itp. Oni są zmuszani w tym programie w myśl zasady "musisz być gotowa na wszystko bo cię nie wezmą". Nie jestem znawczynią ale wydaje mi się, że w prawdziwej agencji modelka ma prawo wyboru czy idzie na casting do rozbieranej sesji czy z jakimś robacwtem. Przecież agent prędzej wyśle odważną modelkę niż tę która się boi by nie zrobić sobie wstydu przed zleceniodawcą. Ale też tej co się nie boi nie wywali tylko da szansę jej się popisać na innej, normalniejszej akcji. A w tv wmawiają im, że modelka musi się rozebrać, musi wziąć w łapy każde zwierzę, musi pozować w extremalnych warunkach. Nie musi! Najwyżej nie wezmie zlecenia ale też nie straci innych jeśli się nadaje. |
|
|
|
#4281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4282 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli ktoś ma dobrą pozycję nie musi przyjmować wszystkich zleceń. Może produkcja zakłada, że uczestnicy TM będą jednak najmarniejszymi pionkami w zawodzie i czekając przy telefonie na jakiekolwiek zlecenie wezmą każde jakie się trafi, choćby było najstraszniejsze. Tylko, że w takiej sytuacji normalny człowiek rozejrzy się po prostu za inną pracą... |
|
|
|
|
#4283 |
|
Wtajemniczenie
|
A ogladaliscie moze wersje Australijska? Moim zdaniem jest zdecydowanie najbardziej profesjonalna ze wszystkich. Modelka, ktora wygrala przedostatni sezon pracuje i ma spore sukcesy na swiecie
Wiek ustalili 16-23 bodajze i tez im to na dobre wyszlo. Tez maja bzdurne zadania, ale przede wszystkim wybieraja dziewczyny z potencjalem a nie tylko ludzi z lzawa historia. I nie ma Tyry-wariatki
|
|
|
|
#4284 |
|
Moderator
|
No niestety, zgadzam się co do górala. Zachowuje się dziecinnie i nadaje się tylko na idola dla gimnazjalistek
![]() Tą mundrą obserwacją trzasnęłam posta nr 10 000 |
|
|
|
#4285 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jestem jedyną osobą, która nie rozumie zachwytów nad Martą. Nie widzę jej twarzy jako twarzy typowej modelki, no po prostu nie. Jej jedyne korzystne zdjęcia to według mnie te, zrobione na castingu.
|
#4287 |
|
Zakorzenienie
|
Marta dobrze pozuje, nie przepadam za nią, ale wie czego chce. Jednak to zdjęcie z sesji na wysypisku, jak dla mnie było słabe. Właśnie oglądam początek ostatniego odcinka, bo przegapiłam - Góral przed metamorfozą wydawal mi się całkiem przystojny, po metamorfozie - tragedia, a to co prezentuje swoim zachowaniem, to wielkie buractwo. Taki prostak.
|
|
|
|
#4288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może ona dobrze pozuje, jest pewna siebie, wie czego chce itd., więc pewnie poradziłaby sobie w świecie mody, ale jej twarz kompletnie do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się.
|
|
|
#4289 |
|
Zakorzenienie
|
Marta ma dziwne usta... jakby w wieczbym grymasie. I ktos ja tu trafnie porownal do nieesi z yt
|
#4290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jest tez bardzo podobna do mojej dawnej kolezanki-obydwie w wygladu mdle :p ale pewne siebie jakby byly najpiekniejsze:p
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

Wspomnicie moje słowa 

Jeśli tak jej się podoba to niech kontynuują znajomość prywatnie, na pewno znajdą porozumienie szczególnie na płaszczyźnie intelektualnej