TOP MODEL - Zostań modelką - część III - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-06, 23:16   #4261
201607111004
Konto usunięte

Dot.: TOP MODEL - Zostań modelką - część III

Cytat:
Napisane przez tur3cka Pokaż wiadomość
Na bialo: Mateusz nie wygra i zdradziła to jedna z uczestniczek, która już odpadła. Na szczęście.
Gdzie i jak zdradziła?
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 00:48   #4262
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margarita Pokaż wiadomość

Poza tym jestem zniesmaczona zachowaniem i wypowiedziami niektórych uczestników - jakież to wredne towarzystwo bez kultury i klasy. Góral potwierdził, że jest chłopkiem-roztropkiem. Mimo, że nie odmawiam mu urody to już wolałabym go nie oglądać. Ja wiem, że modowe środowiska to nie jest elita intelektualna, ale Góral niestety odstaje.
Dokładnie Co do Górala może i on przystojny jest ale na modela się nie nadaje :P Jest ciągle w tym programie bo Krupa się w nim podkochuje
Co do tej edycji ,baardzo słaba ,nie ma zbyt wielu kandydatów na modelki i modeli ,szkoda że Kaszyński odpadł bo on się z nich wszystkich najbardziej nadawał , miał proporcje ,ciało twarz i wzrost , nie rozumiem czemu na sesjach mu włosy przylizywali ... Co do pozostałych uczestników to Mateusz Maga musi stać się wyrachowany i mieć twardą dupę to sobie poradzi chociaż jest niższy to modeling kocha takie twarze ,Baryza na rynek Azjatycki , Boguta jak poćwiczy mimikę twarzy to może coś z niego będzie , z lasek Misza tylko Polska bo jest za niska na inne rynki ,Osi podejrzewam też tylko Polski rynek ewentualnie, Sędzicka -hmm o niej ciężko powiedzieć , gdyby sobie tego biustu nie robiła miałaby szanse na rynki zagraniczne , a tak to ciężko stwierdzić ... Reszta nie zrobi nic Wspomnicie moje słowa

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Gdzie i jak zdradziła?

skąd to wiesz ? Nie mów że wierzysz stronce VOGLE POLAND
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Edytowane przez Aneczka91
Czas edycji: 2014-10-07 o 00:52
Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 01:11   #4263
summerisgone
Zakorzenienie

Boże, dlaczego oni cały czas próbują im połamać nogi? Jak oni chodzili w tych butach to już widziałam oczami wyobraźni te poskręcane kostki oO
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 08:22   #4264
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Ale odcinek! Zapowiadały się fajne zdjęcia, a tu klapa

Zadanie z rozpoznawaniem ubrań projektantów ciężkie, ale właściwie uczestnicy powinni spodziewać się czegoś w tym stylu.

A za tydzień samochód do wygrania, zazdroszczę uczestnikom takiej szansy! Tylko te robale i pająki (jak w I serii), bleee...

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 08:48   #4265
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
Dokładnie Co do Górala może i on przystojny jest ale na modela się nie nadaje :P Jest ciągle w tym programie bo Krupa się w nim podkochuje
Co do tej edycji ,baardzo słaba ,nie ma zbyt wielu kandydatów na modelki i modeli ,szkoda że Kaszyński odpadł bo on się z nich wszystkich najbardziej nadawał , miał proporcje ,ciało twarz i wzrost , nie rozumiem czemu na sesjach mu włosy przylizywali ... Co do pozostałych uczestników to Mateusz Maga musi stać się wyrachowany i mieć twardą dupę to sobie poradzi chociaż jest niższy to modeling kocha takie twarze ,Baryza na rynek Azjatycki , Boguta jak poćwiczy mimikę twarzy to może coś z niego będzie , z lasek Misza tylko Polska bo jest za niska na inne rynki ,Osi podejrzewam też tylko Polski rynek ewentualnie, Sędzicka -hmm o niej ciężko powiedzieć , gdyby sobie tego biustu nie robiła miałaby szanse na rynki zagraniczne , a tak to ciężko stwierdzić ... Reszta nie zrobi nic Wspomnicie moje słowa

skąd to wiesz ? Nie mów że wierzysz stronce VOGLE POLAND
Dokładnie, znalazłam jego zdjęcia przed programem i o wiele lepiej wygląda w swojej fryzurze niż tej przylizanej. A co do Góral cóż interesowny, pozował z Magą żeby osiągnąć swój cel a odpadł Michał i się wyżył na Madze. Faworyzowanie Górala przez Krupę mnie wkurza niczym w poprzedniej edycji faworyzowanie Zuzy przez Piróga.

nikita343 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 08:52   #4266
201604181004
Konto usunięte

jak mnie denerwuje Maga >_> nienawidzę tego typu osób
"jestem taką sierotką, przepraszam że żyję, hihi, wygrałem, ojej jak to się stało, przecież jestem najgorsiejszy a tutaj taki zonczek, ojejq" >_>
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 09:03   #4267
Margarita
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Dokładnie, znalazłam jego zdjęcia przed programem i o wiele lepiej wygląda w swojej fryzurze niż tej przylizanej. A co do Góral cóż interesowny, pozował z Magą żeby osiągnąć swój cel a odpadł Michał i się wyżył na Madze. Faworyzowanie Górala przez Krupę mnie wkurza niczym w poprzedniej edycji faworyzowanie Zuzy przez Piróga.
Mnie także wkurza to okrutnie, ciekawe jak długo będzie go Krupa ciągnęła za uszy Jeśli tak jej się podoba to niech kontynuują znajomość prywatnie, na pewno znajdą porozumienie szczególnie na płaszczyźnie intelektualnej Już nawet reszta jury śmieje się z fascynacji Dżoany. BTW ona nie ustaje w usiłowaniach robienia z siebie pośmiewiska, co miał oznaczać teskt "bo ci pszypiepsze" ? (błędy ortograficzne świadome, to raczej próba transkrypcji wymowy naszej gwiazdy)

A co do dziwactw Magi to powiem tak - mam dużą tolerancję na dziwactwa, natomiast zerową na chamstwo (vide Góral czy Ola brunetka -swoja droga czy tej dwójce udało się przed kamerami powiedzieć coś pozytywnego ?)

Za tydzień znowu robale. Pomysły się im kończą...
Margarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 09:39   #4268
acidka
Zakorzenienie

Mnie mąż zwrócił uwagę, że M. Maga mówi o sobie w r. żeńskim, jak się na chwilę przysiadł do mnie przed telewizorem. Ja jakoś tego nie słyszałam. Potem szybko go przegoniłam z kanapy, bo jakoś wstyd mi było oglądać TM przy kimś Mam wrażenie, że ten program co raz bardziej przypomina jakiegoś Big Brothera

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Boże, dlaczego oni cały czas próbują im połamać nogi? Jak oni chodzili w tych butach to już widziałam oczami wyobraźni te poskręcane kostki oO
Też się zastanawiałam nad tym, jaką wiedzę o uczestnikach daje jurorom ta konkurencja...

W tym odcinku zwróciłam uwagę, że Michalina bardzo brzydko chodzi. Było kilka razy pokazane i jakoś tak w ogóle nie wybiegowo. Nie podoba mi się

Po tym odcinku nadal moją faworytką jest Marta.

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:30   #4269
pati0090
Zakorzenienie

Misza i Ewelina najlepsze zdjęcia.
Chłopaki brzydko wyszli wg mnie
a Magi nadal zdzierżyć nie mogę

faworytką jest Marta. Najlepiej sobie radzi

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 10:31   #4270
mpt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Mnie mąż zwrócił uwagę, że M. Maga mówi o sobie w r. żeńskim, [...]
Nie wyłapałam tego, ale ewidentnie chłopak ma ze sobą problem albo jest przed transformacją (na co wiele by wskazywało). Matka mówiąca o tym, że chciałaby go widzieć w sukienkach, utrata masy, głos (budowa ciała sprzed roku czy owłosione ręce raczej nie wskazują na to, żeby głos był efektem zaburzeń hormonalnych czy tym bardziej dziełem natury).

Dziwię się, że Oli nie kazali wyjąć tych soczewek, a zachwycają się jej "jasnymi zielonymi oczami na zdjęciu". Kpina.

Góral miał, moim zdaniem, kompletnie nieudane zdjęcie z pozą jak z bravo girl. Nie pierwsze zresztą.

Zadania dla uczestników są tak głupie, że aż się dziwię temu, kto na nie wpadł. Nie wiem, kogo to bawi.
Stary 2014-10-07, 11:21   #4271
ann027
Przyczajenie

jakby im sie cos stalo, to ciekawe kto by odpowiadal za to..
ann027 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 12:55   #4272
sweet sunday
Zakorzenienie

Mnie wkurza Piróg w tej edycji,wcześniej go nawet lubiłam. W każdej sesji jak na razie udziela się jakby co najmniej fotografem był. A ten gość co go zaprosili(co w clipach Madonny występował) kompletnie szalony
sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 13:30   #4273
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Mnie mąż zwrócił uwagę, że M. Maga mówi o sobie w r. żeńskim, jak się na chwilę przysiadł do mnie przed telewizorem.
(...)
Kilka razy wydawało mi się to samo, zastanawiałam się, czy się nie przesłyszałam, a teraz mam potwierdzenie, że jednak nie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 13:31   #4274
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margarita Pokaż wiadomość
Mnie także wkurza to okrutnie, ciekawe jak długo będzie go Krupa ciągnęła za uszy Jeśli tak jej się podoba to niech kontynuują znajomość prywatnie, na pewno znajdą porozumienie szczególnie na płaszczyźnie intelektualnej Już nawet reszta jury śmieje się z fascynacji Dżoany. BTW ona nie ustaje w usiłowaniach robienia z siebie pośmiewiska, co miał oznaczać teskt "bo ci pszypiepsze" ? (błędy ortograficzne świadome, to raczej próba transkrypcji wymowy naszej gwiazdy)

A co do dziwactw Magi to powiem tak - mam dużą tolerancję na dziwactwa, natomiast zerową na chamstwo (vide Góral czy Ola brunetka -swoja droga czy tej dwójce udało się przed kamerami powiedzieć coś pozytywnego ?)

Za tydzień znowu robale. Pomysły się im kończą...
Ten tekst, że ma on coś takiego w oczach, jurorzy w śmiech a ona męża mam przecież hahaha jakos nie widać.

Stary 2014-10-07, 18:31   #4275
pitu pitu
Rozeznanie

Ten zachwyt nad postępami Mateusza M. mnie zabil Zdjęcia wybrali strasznie słabe, a opinie jury zupełnie inne niż moje
Stary 2014-10-07, 19:09   #4276
summerisgone
Zakorzenienie

Kurde, obejrzałam te zdjęcia i jedyne, które moim amatorskim okiem mogłabym ocenić jako "modowe" a nie kicz i tandeta w wykonaniu domorosłych fotografów co właśnie dostali lustrzankę i są pro to zdjęcia Marty, Michała Baryzy i Miszy. Ale i tak fatalne są wszystkie.
summerisgone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-07, 20:45   #4277
dzamatasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikita343 Pokaż wiadomość
Ten tekst, że ma on coś takiego w oczach, jurorzy w śmiech a ona męża mam przecież hahaha jakos nie widać.
No napprawde nie widac,zeby byla mezatka. Poza tym zawsze odnosilam wrazenie,ze bez problemu zapomnialaby o swoim mezulku i krok w bok bylby
Ten goral powinen dawno odpasc. Straszny jest,kazdy ma Mage narzeka,ale nie widzi jaki goral jest dziecinny udaje mezczyzne,ale daleko mu do niego. Jest niesamowicie irytujacy a ta akcja z laskami? Nie wiem ppo co on przyszedl do tego programu. Na modela sie nie nadaje,ani nic o modzie nie wie:/
Stary 2014-10-08, 00:00   #4278
tur3cka
Raczkowanie

Cytat:
Gdzie i jak zdradziła?
u siebie na Facebooku w komentarzu, w odpowiedzi na czyjś komentarz, że coś w stylu: "Maga niech wygra!"
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 12:13   #4279
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Cytat:
Napisane przez dzamatasi Pokaż wiadomość
Ten goral powinen dawno odpasc. Straszny jest,kazdy ma Mage narzeka,ale nie widzi jaki goral jest dziecinny udaje mezczyzne,ale daleko mu do niego. Jest niesamowicie irytujacy a ta akcja z laskami? Nie wiem ppo co on przyszedl do tego programu. Na modela sie nie nadaje,ani nic o modzie nie wie:/
Uważam tak samo jak Ty. Na początku pisałam, że to jeden z najprzystojniejszych mężczyzn, jakich widziałam, ale teraz zmieniłam zdanie o 180 stopni. Jest okropny; ma straszny charakter. Nadaje się chyba tylko do słodkich foci umieszczanych w magazynach dla pań. Jego zachowanie daje mu -100 do męskości. Dziecinny cwaniaczek, który naśmiewa się ze słabszych.

Zgadzam się, że te zdjęcia, które powybierali wyglądają na amatorskie, no i cała ta edycja jest denna. Na modela nadaje się chyba tylko Michał Baryza. No i może jeszcze Marta.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2014-10-08 o 12:15
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 12:29   #4280
201607111004
Konto usunięte

Jeszcze w temacie dziwnych wybiegów i zadań.

I
Ciekawe co by zrobili jakby na takim wybiegu nie jedna a kilka osób by się skontuzjowało w tym np. złamany przy upadku nos? Po pierwsze strata kandydatów poza tym przy oszpeceniu ich strata na karierę przez taki głupi pomysł producenta.

II
Tematy sesji typu nagość, robactwo, praca na wysokość itp. Oni są zmuszani w tym programie w myśl zasady "musisz być gotowa na wszystko bo cię nie wezmą". Nie jestem znawczynią ale wydaje mi się, że w prawdziwej agencji modelka ma prawo wyboru czy idzie na casting do rozbieranej sesji czy z jakimś robacwtem. Przecież agent prędzej wyśle odważną modelkę niż tę która się boi by nie zrobić sobie wstydu przed zleceniodawcą. Ale też tej co się nie boi nie wywali tylko da szansę jej się popisać na innej, normalniejszej akcji. A w tv wmawiają im, że modelka musi się rozebrać, musi wziąć w łapy każde zwierzę, musi pozować w extremalnych warunkach. Nie musi! Najwyżej nie wezmie zlecenia ale też nie straci innych jeśli się nadaje.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 12:32   #4281
nikita343
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syklamen Pokaż wiadomość
Uważam tak samo jak Ty. Na początku pisałam, że to jeden z najprzystojniejszych mężczyzn, jakich widziałam, ale teraz zmieniłam zdanie o 180 stopni. Jest okropny; ma straszny charakter. Nadaje się chyba tylko do słodkich foci umieszczanych w magazynach dla pań. Jego zachowanie daje mu -100 do męskości. Dziecinny cwaniaczek, który naśmiewa się ze słabszych.

Zgadzam się, że te zdjęcia, które powybierali wyglądają na amatorskie, no i cała ta edycja jest denna. Na modela nadaje się chyba tylko Michał Baryza. No i może jeszcze Marta.
Uważam tak samo, według mnie z mężczyzn największe szanse ma Michał Baryza, czuje że za tydzień odpadnie Adam.

Stary 2014-10-08, 12:55   #4282
Margarita
Rozeznanie

Cytat:
Tematy sesji typu nagość, robactwo, praca na wysokość itp. Oni są zmuszani w tym programie w myśl zasady "musisz być gotowa na wszystko bo cię nie wezmą". Nie jestem znawczynią ale wydaje mi się, że w prawdziwej agencji modelka ma prawo wyboru czy idzie na casting do rozbieranej sesji czy z jakimś robacwtem. Przecież agent prędzej wyśle odważną modelkę niż tę która się boi by nie zrobić sobie wstydu przed zleceniodawcą. Ale też tej co się nie boi nie wywali tylko da szansę jej się popisać na innej, normalniejszej akcji. A w tv wmawiają im, że modelka musi się rozebrać, musi wziąć w łapy każde zwierzę, musi pozować w extremalnych warunkach. Nie musi! Najwyżej nie wezmie zlecenia ale też nie straci innych jeśli się nadaje.
Bo program Top Model nijak ma się do rzeczywistości i kandydatów na modeli nie przygotowuje do zawodu. Produkcji chodzi wyłącznie o nakręcenie ogladalności, a nic się lepiej nie sprzedaje od golizny i drastyczności.
Jeśli ktoś ma dobrą pozycję nie musi przyjmować wszystkich zleceń. Może produkcja zakłada, że uczestnicy TM będą jednak najmarniejszymi pionkami w zawodzie i czekając przy telefonie na jakiekolwiek zlecenie wezmą każde jakie się trafi, choćby było najstraszniejsze. Tylko, że w takiej sytuacji normalny człowiek rozejrzy się po prostu za inną pracą...
Margarita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 13:00   #4283
lucyohlucy
Wtajemniczenie

A ogladaliscie moze wersje Australijska? Moim zdaniem jest zdecydowanie najbardziej profesjonalna ze wszystkich. Modelka, ktora wygrala przedostatni sezon pracuje i ma spore sukcesy na swiecie Wiek ustalili 16-23 bodajze i tez im to na dobre wyszlo. Tez maja bzdurne zadania, ale przede wszystkim wybieraja dziewczyny z potencjalem a nie tylko ludzi z lzawa historia. I nie ma Tyry-wariatki
Stary 2014-10-08, 14:57   #4284
alamirka
Moderator

No niestety, zgadzam się co do górala. Zachowuje się dziecinnie i nadaje się tylko na idola dla gimnazjalistek

Tą mundrą obserwacją trzasnęłam posta nr 10 000
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 16:25   #4285
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez summerisgone Pokaż wiadomość
Idiotyczne to jest, też tylko czekałam aż ktoś się połamie

Cytat:
Oczywiście że tak! W ANTM jest to często podkreślane, ale w Polsce nieee, musi być show, trzeba zmusić do pokazania cycków i pozowania z czymś czego się człowiek panicznie boi np.

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 19:16   #4286
Withers
Zakorzenienie

Chyba jestem jedyną osobą, która nie rozumie zachwytów nad Martą. Nie widzę jej twarzy jako twarzy typowej modelki, no po prostu nie. Jej jedyne korzystne zdjęcia to według mnie te, zrobione na castingu.

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 19:29   #4287
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

Marta dobrze pozuje, nie przepadam za nią, ale wie czego chce. Jednak to zdjęcie z sesji na wysypisku, jak dla mnie było słabe. Właśnie oglądam początek ostatniego odcinka, bo przegapiłam - Góral przed metamorfozą wydawal mi się całkiem przystojny, po metamorfozie - tragedia, a to co prezentuje swoim zachowaniem, to wielkie buractwo. Taki prostak.
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 23:15   #4288
niezarejestrowana
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Withers Pokaż wiadomość
Chyba jestem jedyną osobą, która nie rozumie zachwytów nad Martą. Nie widzę jej twarzy jako twarzy typowej modelki, no po prostu nie. Jej jedyne korzystne zdjęcia to według mnie te, zrobione na castingu.
Jedyną nie jesteś Może ona dobrze pozuje, jest pewna siebie, wie czego chce itd., więc pewnie poradziłaby sobie w świecie mody, ale jej twarz kompletnie do mnie nie przemawia. Nie podoba mi się.

Dr House: Ludzie się modlą, żeby Bóg nie rozgniótł ich jak robaka.
niezarejestrowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-08, 23:31   #4289
asia27100
Zakorzenienie

Marta ma dziwne usta... jakby w wieczbym grymasie. I ktos ja tu trafnie porownal do nieesi z yt

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-09, 12:59   #4290
dzamatasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
Marta ma dziwne usta... jakby w wieczbym grymasie. I ktos ja tu trafnie porownal do nieesi z yt
Mnie przez te usta przypomina kure:p
Jest tez bardzo podobna do mojej dawnej kolezanki-obydwie w wygladu mdle :p ale pewne siebie jakby byly najpiekniejsze:p

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości