|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Chory fryzjer mnie zaraził!
Czemu nikt nie zakłada wątku o reklamach, w których np. dziecko z bolącym gardłem bierze rutinoscorbin i idzie zarażać na szkolne przedstawienie
, a inna pani idzie na spotkanie z koleżankami ... Nie mówiąc o reklamach, gdzie po takich tabletkach ktoś idzie do pracy. (już była z pilotem z grypą, ratownikiem gopr itp)
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba im sprzedaz spadła, ludzie nie są głupi. A że są tańsze zamienniki to w reklamie mówią "prawdziwy rutinoscorbin" ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie jeszcze, czy fryzjerka poza kaszlem i katarem miała jakieś inne objawy typu gorączka, bóle mięśni itp.
Mnie zazwyczaj dopada tzw. trzydniówka, w trakcie której leci mi ciurkiem z nosa i kicham dość często, czasem zdarza mi się kaszel. Przechodzi właściwie samo z siebie nieleczone. Gdybym poszła z czymś takim do lekarza i poprosiła o L4, pewnie by mnie wyśmiał Chodzę więc normalnie do pracy, chociaż z perspektywy współpracowników zapewne nie wyglądam zdrowo
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Ja pier... ale choroba myślałam że HIV cię ktoś zaraził. Chciałabym mieć problemy z taka chorobą jak Ty mogę Cię zapewnić ze katar da się przeżyć
Edytowane przez markac28 Czas edycji: 2014-10-08 o 13:11 |
|
|
|
|
#35 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Co do witaminy C to robi ona zawrotną karierę w różnych b. drogich preparatach szeroko reklamowanych w tv |
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: UWAGA! CHORY FRYZJER mnie zaraził!!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja o płaceniu za chorobę jeszcze nie słyszałam, ale szczerze mówiąc wszystko jest możliwe. |
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Jak ma się umowę o pracę to się dostaje pieniądze za zwolnienie, ale nie każdy ją ma.
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Cytat:
|
|
|
#41 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
O ile reakcją można nazwać rezygnację z zakupów, to zdarzyła mi się kilkukrotnie taka sytuacja. Dla mnie podobnym problem jest podawanie produktów spożywczych np. wędlin, kiełbas itd., a później przyjmowanie pieniędzy. Nawet jak panie zakładają rękawiczki to często nie zdejmują ich do pobrania należności.
Edytowane przez amber2046 Czas edycji: 2014-10-09 o 10:27 |
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
W moim poprzednim miejscu zatrudnienia miałam umowę o pracę, a mimo tego wszyscy bali się chodzić na L4, bo pracodawca groził zwolnieniem (tak samo jak za korzystanie z urlopu na żądanie).
Był to sklep, w którym były głównie produkty spożywcze (w tym świeżo wypiekane pieczywo), ale kierownictwo nie przejmowało się tym, że pracownicy chorują i że jest to niehigieniczne w takim miejscu. Ważne żeby byli w pracy Ja też myślałam, że to będzie wątek o AIDS albo chociaż o WZW
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

, a inna pani idzie na spotkanie z koleżankami ... Nie mówiąc o reklamach, gdzie po takich tabletkach ktoś idzie do pracy. (już była z pilotem z grypą, ratownikiem gopr itp)

chyba im sprzedaz spadła, ludzie nie są głupi. A że są tańsze zamienniki to w reklamie mówią "prawdziwy rutinoscorbin"

Mnie zazwyczaj dopada tzw. trzydniówka, w trakcie której leci mi ciurkiem z nosa i kicham dość często, czasem zdarza mi się kaszel. Przechodzi właściwie samo z siebie nieleczone. Gdybym poszła z czymś takim do lekarza i poprosiła o L4, pewnie by mnie wyśmiał