Wszystko o Avonie - Część III - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-24, 14:53   #2731
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - Część III

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
A ty z tymi lokami wyglądasz jak Ewa Minge
o jezu, jeszcze gorzej

Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
nie to nie to. Ja jestem taką troche konsultantka "do bólu szczerą..", ze jak nie wypróbowałam czegoś, lub nie mam opini kilku osob to nie polecam, a jak cos jest strasznie tandetne to też to zaznaczam, lub jak mi zapach nie podchodzi to też to mówie, ze np nie lubie takich nut zapachowych itp. i wiem ze one otwarcie moga sie na ten temat wypowiadaćjak cos się podoba a co nie.., bo przecież ważne jest dla mnie zeby miec jak najmniej zwrotów.. a tu jest sytuacja: ja mówie ze mi osobiscie sie nie podoba a one kłuca sie ze jest cudowny i do tego cena atrakcyjna itp.. a potem lipa..
ja tez jestem szczera: mówię wprost że nie uzywałam, albo że używałam i ze jest kiepskie. Zaznaczam też, że to moja opinia i że jej akurat może sie spodobać. Robie tak dlatego, żeby potem nie meić na sumieniu nie zadowolonej klientki, która może przestać zamawiać.

Moja koleżanka tez jest konsultantką i zachwala wszystko - wszystko jest super extra nic tylko brac

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 14:55   #2732
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
violisia ja to bardzo dobrze znam, pytam zawsze pare dni przed zbieraniem zamówień czy coś będą zamawiać, a one że tak oczywiście, że świetny katalog i że już tyle rzeczy im sie podoba, a później wybierają sobie jakiś drobiazg za 5 zl, a potem ja zamawiam dla siebie zeby dobić do 150 zl i zarobku nie mam wogóle
Na początku miałam zamówienia za ponad 400 zl a teraz ledwo 150 i jeszcze ta kampania 3 tygodniowa, przeraza mnie to troche
Dokładnie to jest za szybko jeden katalog za drugim.. teraz bede sie starała o ostatnie zamówienie, bo potem na kolejny poziom nie dobije w 100% a potem to juz bedzie tylko rutyna no moze do k12, bo wydaje sie atrakcyjny, i wreszcie inna szata graficzna bo ta juz dobija.. (np. orifflame ma super opakowania, a wieksza czesc osób jest wzrokowcami..)

Cytat:
a co do próbek to zauważyłyście że czasem są one lepsze niż produkty? kiedyś porównywałam próbkę zapachu i produkt który zamówiłąm z katalogu i miały troche inny zapach, oczywiście próbka była lepsza.
słyszałam o tym, napewno perfumy sa trwalsze..
Cytat:
Hmmm nie kazdy ma laboratorium w domu i częsciej jest tak,że wole teraz przeczytac skład produktu zanim go kupie I chyba takie sa TWoje klientki
nie rozumie..
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 14:58   #2733
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Hosenka* ja też powoli zaczynam podchodzić z dystansem do promocji wszelkiego rodzaju, staram sie nie robić "zapasów" kosmetyków tylko dlatego że są akurat w super cenie, bo później sie okazuje że po kupiony produkt sięgam dopiero po kilku tygodniach kiedy jest w katalogu coś nowego w podobnej cenie.
Ale to nie zmienia faktu że ostatnio mam problem z zamówieniami i nie wiem co zrobić żeby to poprawić. Ktoś pisał o zostawianiu katalogu u kosmetyczki albo fryzjera, myslicie że to daje efekty? i ze nie znając konsultantki dziewczyny coś zamówią? ja osobiście chyba bym sie na to nie zdecydowała.
Macie jeszcze jakieś pomysły na poprawienie zamówień? jeszcze teraz kiedy są wakacje i każdy w innym miejscu Polski czy świata, a jakoś trzeba dociągnąć do października
madzik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 15:00   #2734
lemoorka
Zakorzenienie

Cytat:

nie rozumie..
Aj chodzi mi o to,że jak się ma dystans do zkaupow, to nie kupuje sie wszystkiego i nie robi się laboratorium w domu Poza tym wiele osob chce przeczyatc sklad produktu, znaim go kupi
lemoorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 15:01   #2735
violisia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moja koleżanka tez jest konsultantką i zachwala wszystko - wszystko jest super extra nic tylko brac
tez znam takie przypadki.. tylko ja bym nie potrafiła potem spojrzec klientkom w twarz.. ze np.balsam za 5,90 czyni cuda.. i ze to przez niego mam taki brzuchol itp.. wole zaznaczyc :"rzecz gustu" lub" nie miałam wiec nie moge wydac opini.. lub cienie( te co były kiedys) w Ct sa cudowne , pieknie sie rozmazują i utrzymują na powiece przez 12 godzin w upalny dzień.. marzenie...
Stary 2007-07-24, 15:07   #2736
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

co do polecania to ja jeśli nie mam zdania na temat produktu to szukam informacji na forum i później każda dziewczyna dostaje ode mnie liste rzeczy które aktualnie są na promocji a wg. mnie lub innych są godne polecenia. Jeśli chodzi o odradzanie zakupu to zazwyczaj mówię czemu dany produkt się u mnie nie sprawdził i polecam coś innego moim zdaniem lepszego. Tylko że dziewczyny nie zawsze słuchają co się do nich mówi
Stary 2007-07-24, 15:07   #2737
violisia
Zadomowienie

Cytat:
i ze nie znając konsultantki dziewczyny coś zamówią? ja osobiście chyba bym sie na to nie zdecydowała.
no ja osobiscie bym nie zamówiła produktu gdyby zadzwoniła do mnie jakaś laska której nie znam, i np zamówiłaby coś z seri Anew za 70 zł.. Jestem pod tym wzgledem nieufna..- i moim zdaniem to działa w 2 strony..

Cytat:
Aj chodzi mi o to,że jak się ma dystans do zkaupow, to nie kupuje sie wszystkiego i nie robi się laboratorium w domu Poza tym wiele osob chce przeczyatc sklad produktu, znaim go kupi
Tak taka klientke też mam ale jak już sprawdzi to zamawia bez obaw, lub stwierdza ze dziekuje za pomoc w sprowadzeniu próbki , omawiamy sobie produkt, zastanawiamy sie z jakiej firmy jest lepszy. A mi chodzi o te klientki ktore dostaja probke zachwycaja sie a potem cisza.. lub krem za 4,90
Stary 2007-07-24, 15:12   #2738
violisia
Zadomowienie

i do tego chca zniżke, lub jakies próbki.. no porażka i wstyd..

Cytat:
co do polecania to ja jeśli nie mam zdania na temat produktu to szukam informacji na forum i później każda dziewczyna dostaje ode mnie liste rzeczy które aktualnie są na promocji a wg. mnie lub innych są godne polecenia. Jeśli chodzi o odradzanie zakupu to zazwyczaj mówię czemu dany produkt się u mnie nie sprawdził i polecam coś innego moim zdaniem lepszego. Tylko że dziewczyny nie zawsze słuchają co się do nich mówi
dokładnie.. nie słuchaja i potem im nie pasuje, mówie ze np słyszałam ze obciąza on włosy,a one : ale ten spray jest za np.7,90 to ja sie skusze.." a potem ze on nie pasuje, ze beznadzieja itp..
Stary 2007-07-24, 15:16   #2739
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
dokładnie.. nie słuchaja i potem im nie pasuje, mówie ze np słyszałam ze obciąza on włosy,a one : ale ten spray jest za np.7,90 to ja sie skusze.." a potem ze on nie pasuje, ze beznadzieja itp..
tak albo jeszcze gorzej kiedy chce zwrócić produkt który kosztował 5 zl, a ty musisz zapłacić za przesyłkę co się kompletnie nie opłaca.
Ja właśnie się przynierzam do odesłania kremu i szminki. W kremnie zablokowała się pompka i nie da się nic z tym zrobić, ale obawiam się że reklamacji nie uwzględnią bo zużyte jest chyba więcej niż 25% ale to ciężko stwierdzić więć spróbuję, a szminka ma zupełnie inny odcień niż w katalogu więc nadaje się tylko do wymiany
Stary 2007-07-24, 15:22   #2740
Gagix
Rozeznanie

Cytat:
czy zamawiała któraś z was z oferty internetowej (K9) szampon 3w1 za 6,90? Jaką on ma pojemność? 250 czy 400?
ja zamawiałam ten szampon i mi przyszedł. Ma 400 ml i na opakowaniu pisze, że myje, odżywia i wzmacnia włosy... to chyba to 3 w 1. Używam go od soboty i włoski dobrze się rozczesują i się fajnie pieni.

Gagix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 15:24   #2741
Ptaszysko
Zadomowienie

Rozumiem Was dziewczyny

Tez na poczatku mojej karriery w Avonie (6 lat temu)---mialam wtedy 16 latwkurzalam sie jak kolezanki podniecaly sie katalogami, po czym zamawialy za kilka zlotych heheh

Teraz mam totalny dystans do tego---w ogole nie staram sie o nowe klientki, nic a nic, zamawiam za kazdym razem 1 katalog, bo wiecej mi nie trzeba. Konsultantek Avonu jest multum, a ja nie mam zamiaru sie wpychac miedzy nie lokciami
Smiesza mnie dziewczyny, ktore u mnie na uczelni zostawialy calkiem obcym osobom katalogi i swoj numer tel w razie czegoDo mnie tez przylazily nie raz ...

Mam dwie stale klientki (nie liczac siebie) --- mame i kuzynke, zamowienia mam skromne, oscyluja wokolo 200 zl, nie wiecej, nic na tym nie zarabiam i nie chce

Choc uzywam roznych kosmetykow i sobie na nich nie oszczedzam hhehe to Avon jakos lubie, inaczej nigdy bym sie nie bawila w konsultantkowanie.

A jak kiedys mi sie znudzi lub rodzinka przestanie u mnie zamawiac to po prostu zrezygnuje albo bede skladac zamowienia tylko dla siebie...

I'm not livin' to be a Mrs.

Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 15:25   #2742
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

właśnie przeczytałam "wycinki z pamiętnika Magdy K." w NovaTy i śmieszy mnie to że ciągle jest opisywana pomoc Liderki, ja swoją widziałam raz kiedy mnie zapisywała i później już nigdy więcej, nie ma też mowy o jakimkolwiek kontakcie między nami, może jedynie mi meila wyśle z promocjami aktualnymi, ale przecież są one też opisane na stronie avonu i w panoranmie, więc nie wiem po co to robi. A jak jest u Was?
Stary 2007-07-24, 15:31   #2743
Basienka27
Raczkowanie

Moje zamowienie zostalo pobrane do realizacji ale jeszcze fakturki nie mam.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 15:33   #2744
margo80
Zakorzenienie

rozniosłam już część kosmetyków i wreszcie mam chwilkę. co prawda w mojej paczce nie było żadnych ciekawych rzeczy, głównie żele, szampony, ale...
mgiełka mango jest boska! dziękuję dziewczynom, które wyrażały swoje opinie (porównywały z kokosem i papają). mam nadzieję, że klientka będzie zadowolona. sama bym ją sobie wzięła, gdyby nie fakt, że ostatnio zapaszków różnych mi przybyło, a nie używam różnych na zmianę, tylko cały czas jednego aż go wykończę (no chyba, że pora roku akurat się zmienia i nie pasuje).
żel summer burst - to, że pachnie inaczej niż w katalogu, to już wszystkie wiemy. nie jest dla mnie, więc użyć go nie mogę, ale jak "zaciągam się" zapachem, to wydaje mi się za ostry jak dla mnie i jak na tę porę roku.
dostałam też oba gratisy SPA, kocham ten zapach. żel zostawię sobie, a nad maseczką jeszcze pomyślę, ale najprawdopodobniej sprzedam lub ostatecznie dostanie ją teściowa.
z ciekawostek (nie pamiętam, czy ktoś już o tym wspominał) - konturówka ct black przychodzi alternatywna, tzn. przychodzi dwustronna, czarna z białą. na fakturce piszą, że tamte im się skończyły, a tych jest więcej za tę samą cenę, czyli że trzeba się cieszyć z tego co jest
dla mnie w tej paczce był krem moisture 24, 2x szampon dodający objętości, tropical zing xxl. ostatnio się ograniczam

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 16:11   #2745
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
ostatnio widzialam sie z moja okregowa i ona mi wprost powiedziala ze nie trzeba przedstawiac zadnych dochodow. wystarczy ze jestes konsultantka!! dostaniesz po prostu mniejszy limit. dziwilam sie ale podobno wtedy biora pod uwage twoja histori zamowien, czy placisz rchunki w terminieitp. jak wypelniasz wniosek to pola gdzie wypelnia sie dochody zostawiasz puste. no nie wiem, wczoraj wyslalam, wiec czekam czy sie uda mozna zadzwonic do warszawy tez sie spytac, no ale przeciezby mi kitow nie wciskala okregowa, prawda?

Cytat:
Napisane przez Amaretta Pokaż wiadomość
W regulaminie karty jest taki punkt w ktorym jest napisane ze nie trzeba udawadniac swoich dochodow - dostaje sie po prostu mniejszy limit. Ja dzwonilam na infolinie banku i pytalam o to i potwierdzili. Ale ja i tak nie moge sobie wyrobic karty bo avon jest na mojego meza - i tak bym nigdzie tej karty nie mogla uzywac nawet w coku gdzie mnie znaja.
Zamierzam sie w grudniu zapisac na siebie to sobie wtedy wyrobie ta karte.

dzieki wszytkim za odpowiedzi
w takim razie też zaryzykuję i złożę wniosek o karte
natomiast wczesniej musze sie zapoznac jakie są dokładne warunki: ważność i opłaty -to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez milena87_1987 Pokaż wiadomość
Wlasnie zlozylam zamowienie i czekam na fakture - martwie sie czy przyjdzie mi woda blue rush wzielam ja dla siebie i jeszcze cienie te s n brazowe tylko tyle juz trzeba kase zaczaczbierac na katalog 12 bo mi sie strasznie podoba tam duzo rzeczy . Jak myslicie kiedy mi paczka przyjdzie termin podali 30 ale czytalam ze czasami wczesneij przywoza??? hmmm
mi blue rush przyszla wiec Tobie też na pewno

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
Avonki Kochane macie jakieś sposoby i pomysly żeby się rozwijac bardziej w avonie? chodzi mi o pozyskiwanie nowych klientek... zwiększanie swoich zamówień... bo ja wchodząc do avonu miałam nadzieję zarobic dodatkową kaske ale niestety wychodzi na to, ze sama kupuje sobie często więcej nawet niż potrzebuje...
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Moja kumpela zostawia katalogi w sklepach, gdzie zna właścicieli a oni wystawiają na widocznym miejscu jakąś kartkę że można u nich zamawiać kosmetyki i pożyczają katalogi. Właściciele nic z tego nie mają, ale też nic nie tracą - raczej nie wyjdzie w drogeriach
Cytat:
Hosenka* ja też powoli zaczynam podchodzić z dystansem do promocji wszelkiego rodzaju, staram sie nie robić "zapasów" kosmetyków tylko dlatego że są akurat w super cenie, bo później sie okazuje że po kupiony produkt sięgam dopiero po kilku tygodniach kiedy jest w katalogu coś nowego w podobnej cenie.
Ale to nie zmienia faktu że ostatnio mam problem z zamówieniami i nie wiem co zrobić żeby to poprawić. Ktoś pisał o zostawianiu katalogu u kosmetyczki albo fryzjera, myslicie że to daje efekty? i ze nie znając konsultantki dziewczyny coś zamówią? ja osobiście chyba bym sie na to nie zdecydowała.
Macie jeszcze jakieś pomysły na poprawienie zamówień? jeszcze teraz kiedy są wakacje i każdy w innym miejscu Polski czy świata, a jakoś trzeba dociągnąć do października
ten temat był już wiele razy poruszany i zawsze czytam uwaznie, bo może akurat i ja coś podłapię fakt faktem, że avonki mają podobne sposoby, tj. zostawianie katalogów gdzie się da (solarka, fryzjer, kosmetyczka - to miejsca gdzie ja osobiscie widzialam katalogi). niekotre avonki dają znizki stałym klientkom albo tym, ktore zamawiają za dużo kaski, inne dają probki (ryzyko czasem), itp, itd.... znizki jak zaczne dawac, to chyba bede doplacac do tego interesu zawsze służe moim klientkom dobrą radę, jeśli znam kosmetyk. to niby bezcenne, ale zawsze pozwoli zaoszczedzic kaske, zamiast wydac ja na jakis bubel od czasu do czasu rzuce probke perfum albo jakiegos kremiku. ale prawda jest chyba taka, że klientki dla malej probeczki nie zloza zamowienia. po prostu musi im byc cos potrzebne albo szcególnie wpaść w oko

Cytat:
tez znam takie przypadki.. tylko ja bym nie potrafiła potem spojrzec klientkom w twarz.. ze np.balsam za 5,90 czyni cuda.. i ze to przez niego mam taki brzuchol itp.. wole zaznaczyc :"rzecz gustu" lub" nie miałam wiec nie moge wydac opini.. lub cienie( te co były kiedys) w Ct sa cudowne , pieknie sie rozmazują i utrzymują na powiece przez 12 godzin w upalny dzień.. marzenie...
robie podobnie jak Ty... nie zachwalam tylko dlatego, że to avon. Jak nie znam kosmetyku, to proponuję cos co ja uzywalam i ma podobne wlasciwosci, a jest juz sprawdzone i na ogol klientki korzystają z tego mojego doświadczenia
po co wciskać komuś kit.... wiecej nic nie zamowi, ale juz pomijajac ten fakt, to bedzie miał jednoznacznie wyrobioną opinię na temat AVONu. czesto moje klientki slysza ode mnie , że nie wiem, bo nie używałam, albo to nowość i nie miałam okazji wyprobowac. W sprawie biżu, torebek itp jak poproszą to najpierw sama sprawdzę w coku czy cosik jest fajne i jak jest to zamawiam

Cytat:
właśnie przeczytałam "wycinki z pamiętnika Magdy K." w NovaTy i śmieszy mnie to że ciągle jest opisywana pomoc Liderki, ja swoją widziałam raz kiedy mnie zapisywała i później już nigdy więcej, nie ma też mowy o jakimkolwiek kontakcie między nami, może jedynie mi meila wyśle z promocjami aktualnymi, ale przecież są one też opisane na stronie avonu i w panoranmie, więc nie wiem po co to robi. A jak jest u Was?
ja z moją liderką widziałam się też raz przy podpisywaniu umowy... czasem też dostane maial o promocjach itp..., ale poza tym to zero kontaktu

And big girls don't cry
inez1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 16:13   #2746
malwilinka
Raczkowanie

Cytat:
obawiam sie że bedzie ona przeterminowana
W opisie aukcji jak sie nie myle pisze ze do 2008 r chyba styczen <jak dobrze pamietam>
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
rozniosłam już część kosmetyków i wreszcie mam chwilkę. co prawda w mojej paczce nie było żadnych ciekawych rzeczy, głównie żele, szampony, ale...
mgiełka mango jest boska! dziękuję dziewczynom, które wyrażały swoje opinie (porównywały z kokosem i papają). mam nadzieję, że klientka będzie zadowolona. sama bym ją sobie wzięła, gdyby nie fakt, że ostatnio zapaszków różnych mi przybyło, a nie używam różnych na zmianę, tylko cały czas jednego aż go wykończę (no chyba, że pora roku akurat się zmienia i nie pasuje).
żel summer burst - to, że pachnie inaczej niż w katalogu, to już wszystkie wiemy. nie jest dla mnie, więc użyć go nie mogę, ale jak "zaciągam się" zapachem, to wydaje mi się za ostry jak dla mnie i jak na tę porę roku.
dostałam też oba gratisy SPA, kocham ten zapach. żel zostawię sobie, a nad maseczką jeszcze pomyślę, ale najprawdopodobniej sprzedam lub ostatecznie dostanie ją teściowa.
z ciekawostek (nie pamiętam, czy ktoś już o tym wspominał) - konturówka ct black przychodzi alternatywna, tzn. przychodzi dwustronna, czarna z białą. na fakturce piszą, że tamte im się skończyły, a tych jest więcej za tę samą cenę, czyli że trzeba się cieszyć z tego co jest
dla mnie w tej paczce był krem moisture 24, 2x szampon dodający objętości, tropical zing xxl. ostatnio się ograniczam
Moglabys cos wiecej napisac na temat tego kremu Moisture 24?? Bo wlasnie tez zastanawialam sie nad jego kupnem-obecnie uzywalam kremow z Nivea i bardzo mi pasowaly.Jaka jest konsystencja?Dobrze sie wchlania-odrazu czy trzeba odeczekac jakis czas zanim przestanie byc wyczuwalny na skorze? Itp.
Dziekuje za opinie

Edytowane przez malwilinka
Czas edycji: 2007-07-24 o 16:46
malwilinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 16:17   #2747
Scarlet23
Zadomowienie

Hello
MAm takie pytanko czy ktoś może ma lub widział podkłąd PW w odcieniu honey ?MAm w domku odcien który wcześniej był najciemniejszy tj golden carmel ale jest już troche za jasny dla mnie i TZ mówi co ty taka blada jesteś- jak go używam i tak się zastanawiam czy ten honey jest ciemniejszy ???niestety nie ma próbek a do coku sie nie wybieram
Z góry dzieki za odpowiedz
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 16:22   #2748
off-wietrzka
Rozeznanie

zamieszczam fotki...
pierwsza to Sheer Naturale, druga Sparkling Nude (jaśniutka z drobinkami)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg UCR Sheer Naturale.jpg (29,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg UCR Sparkling nude.jpg (33,8 KB, 69 załadowań)
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 16:25   #2749
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
zamieszczam fotki...

Bardzo dziekuje

jednak nawet real photo nie oddaje calej prawdy
Na moich ustach Sp.NUde wyglada calkiem inaczej niz na twoich
Trzeba samemu testowac

Stary 2007-07-24, 16:42   #2750
inez1234
Raczkowanie

Cytat:
zamieszczam fotki...
ta pierwsza mi sie bardziej podoba ale obie ladniutkie - w sam raz na codzienny makijaż

And big girls don't cry
Stary 2007-07-24, 16:50   #2751
inez1234
Raczkowanie

właśnie liczę sobie ile mam zamowien na 10 katalog. na razie na jakieś 230 zl (beze mnie i mamy) bradzo mnie to cieszy, ale do 25% nie dobije a jak u was? pamietam, ze: avonki pisaly ze kiepsko raczej, bo wakacje.... ruszyło cos?

p.s.sorki za post pod postem

And big girls don't cry
Stary 2007-07-24, 16:53   #2752
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elffee Pokaż wiadomość
ostatnio widzialam sie z moja okregowa i ona mi wprost powiedziala ze nie trzeba przedstawiac zadnych dochodow. wystarczy ze jestes konsultantka!! dostaniesz po prostu mniejszy limit. dziwilam sie ale podobno wtedy biora pod uwage twoja histori zamowien, czy placisz rchunki w terminieitp. jak wypelniasz wniosek to pola gdzie wypelnia sie dochody zostawiasz puste. no nie wiem, wczoraj wyslalam, wiec czekam czy sie uda mozna zadzwonic do warszawy tez sie spytac, no ale przeciezby mi kitow nie wciskala okregowa, prawda?
Też złożyłam wniosek o ta kartę Avonu.Moja OMS organizowała spotkanie z panem z banku który się tym zajmuje.Pomógł miwypełnić formularz, trzeba tam wpisać jako oświadczenie że zarabia się ok 800-100 zł.Ale mówił że to wejdzie w życie dopiero od 8 sierpnia, czyli do tej pory mój formularz będzie czekał.Natomiast OMS dostały info że już od teraz więc nie wiem kto mądrzejszy.Ale myślę że pan z banku ma lepsze informacje.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 17:00   #2753
pAtiŚ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
właśnie liczę sobie ile mam zamowien na 10 katalog. na razie na jakieś 230 zl (beze mnie i mamy) bradzo mnie to cieszy, ale do 25% nie dobije a jak u was? pamietam, ze: avonki pisaly ze kiepsko raczej, bo wakacje.... ruszyło cos?

p.s.sorki za post pod postem
jak narazie nie mam zamówień na K10 - mam jeszcze 2,5 tygodnia

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 17:04   #2754
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gagix Pokaż wiadomość
ja zamawiałam ten szampon i mi przyszedł. Ma 400 ml i na opakowaniu pisze, że myje, odżywia i wzmacnia włosy... to chyba to 3 w 1. Używam go od soboty i włoski dobrze się rozczesują i się fajnie pieni.
Znam ten szamponik bo czseto go zamawiałam wszystkie AT się dobrze pienią - wystarczy odrobinka do mycia. W przeciwnym razie jest kłopot ze zmyciem

Cytat:
Napisane przez malwilinka Pokaż wiadomość
W opisie aukcji jak sie nie myle pisze ze do 2008 r chyba styczen <jak dobrze pamietam>
Pamietam, ze weszły na poczatku wakacji (albo w połowie) 4 lata temu. Nie były jednak długo w katalogach - chyba rok, może 1,5.

Cytat:
zamieszczam fotki...
Shimmering Sand AT jednak ciut inna (chyab mi sie bardziej podoba ) a Sparkling Nude za ciepła dla mnie Więc raczej nie zamawiam

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Bardzo dziekuje

jednak nawet real photo nie oddaje calej prawdy
Na moich ustach Sp.NUde wyglada calkiem inaczej niz na twoich
Trzeba samemu testowac
Kolor zależy on naturalnego odcienia skóry na ustach

A jaki dziewczyny macie kolor ust? Jasny czy ciemny?

Instagram

Stary 2007-07-24, 17:04   #2755
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

miałam nadzieję, że dziś dostanę paczuszke...a tu nie było i nie maech ale dostałam dziś potężne zamówienie od jednej klientki...ona z mamuśką swoją dały zamówienie na 272,70 muszę teraz tylko dobrze pomyśleć jaki prezencik im dać...macie jakieś propozycje?? zaznaczę, że troszkę wymagająca jest mama tej dziewczyny <w końcu jest Panią doktor-wykładowcą na uniwerku>
pozdrowionka dla avonomaniaczek
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 17:13   #2756
aniaszew
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
miałam nadzieję, że dziś dostanę paczuszke...a tu nie było i nie maech ale dostałam dziś potężne zamówienie od jednej klientki...ona z mamuśką swoją dały zamówienie na 272,70 muszę teraz tylko dobrze pomyśleć jaki prezencik im dać...macie jakieś propozycje?? zaznaczę, że troszkę wymagająca jest mama tej dziewczyny <w końcu jest Panią doktor-wykładowcą na uniwerku>
pozdrowionka dla avonomaniaczek
Coś praktycznego myślę, jakiś żel lub balsam, o ile tego nie zamawiały.Może coś z logo.Ja na ogół daje kremy do rąk lub balsamy.Kolorówka odpada bo możesz nietrafić w jej kolor.Może coś z of inter żeb nie wiedziała ile to kosztowało.
aniaszew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 17:20   #2757
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:

Shimmering Sand AT jednak ciut inna (chyab mi sie bardziej podoba ) a Sparkling Nude za ciepła dla mnie Więc raczej nie zamawiam

Kolor zależy on naturalnego odcienia skóry na ustach

A jaki dziewczyny macie kolor ust? Jasny czy ciemny?

Ja ciemny.

Ale lubie wyrazisty makijaz oczu wiec przewaznie rozjasniam ustaAle winna czerwien tez lubie

Jedyne co mi nie lezy to róże

Stary 2007-07-24, 17:23   #2758
taka jedna
Zakorzenienie

Namówiłam mamę i ciocę na zaawansowany korektor zmarszczek i będę miała na nie upust 40%
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-24, 17:23   #2759
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Ja ciemny.

Ale lubie wyrazisty makijaz oczu wiec przewaznie rozjasniam ustaAle winna czerwien tez lubie

Jedyne co mi nie lezy to róże
ja tez mam ciemne.

i u Ciebie jak te kolorki wygladają?

Instagram

Stary 2007-07-24, 17:25   #2760
elffee
Zadomowienie

GG do elffee Send a message via Skype™ to elffee

Cytat:
Napisane przez inez1234 Pokaż wiadomość
dzieki wszytkim za odpowiedzi
w takim razie też zaryzykuję i złożę wniosek o karte
natomiast wczesniej musze sie zapoznac jakie są dokładne warunki: ważność i opłaty -to najważniejsze

najlepiej zadzwon do liderki bo ja dokladnie nie wiem albo moge ci blednie powiedziec. chyba jest tak ze pierwszy rok bezplatnie ja masz [avon stara sie zeby w ogole byla bezplatna ale podobno rozmowy trwaja] okres splaty masz 51 dni z tym ze musisz chyba wplacic tylko 50 zl zeby ci odsetki nielecialy a reszte kedy chcesz. kolezanka wyczytala ze oplaty to 4 zl miesiecznie czy jakos tak. ale glowy sobie uciac nie daje

Cytat:
Napisane przez aniaszew Pokaż wiadomość
Też złożyłam wniosek o ta kartę Avonu.Moja OMS organizowała spotkanie z panem z banku który się tym zajmuje.Pomógł miwypełnić formularz, trzeba tam wpisać jako oświadczenie że zarabia się ok 800-100 zł.Ale mówił że to wejdzie w życie dopiero od 8 sierpnia, czyli do tej pory mój formularz będzie czekał.Natomiast OMS dostały info że już od teraz więc nie wiem kto mądrzejszy.Ale myślę że pan z banku ma lepsze informacje.
hmm mi okregowa mowila ze dziewczyny tak dostaly karty wiec nie czekaly do sierpnia... w kazdym badz razie sierpien juz tuz tuz wiec nawet jak cos to dlugo czekac nie trzeba

a poza tym to chce ta karte bo czaem ejst tak ze nie mam na rachunek ale np za tydzien juz kase mam. aon nie zrozumie ze ja za tydzien zaplace bo sa terminy i nie ma gadania. potem problemy ze paczke wstrzymuja itp

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości