|
|
#571 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LIV
co myslicie?
szkoda ze satanowe , ale niepbyszczace bytu chrzcielne to towar deficytowy..chyba ze za 100 zł![]() http://allegro.pl/soft-touch-biale-b...635474691.html
|
|
#572 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja się nie znam na chrzcielnych trendach, ale podobają mi się
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#574 |
|
grozi wypollizowaniem
|
wiem, tez o tym myslalam patzrac na nie
|
|
#575 |
|
Nindżopesz
|
Maja, Blacki ponoć wysłali z Niemiec DHLem
Ale drożej wyszły niż w PL chyba po 366 zł, pasi? Ponoć tego z Holandii też wysłali, będę się komponować w Blacku
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
mierzyłam dziś te kozaki https://www.venezia.pl/kozaki-p-1910...14.17.166.html
i nigdzie nie ma mojego rozmiaru macałam też torebki M Korsa znaczy światowo dziś było ![]() dobry głodna jestem , to przez te wasze żołądki, mlecze, ikry i świniobicie
|
|
#577 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Żiwąszi w poprzednim sezonie miał podobne, znaczy się z tako cholewo prosto ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja od jutra na diecie jaglanej...w sumie to jak by od dziś, bo sobie na kolację wciągnęlam jaglankę z gruszką
|
|||
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
A pomaga? Bo mam wieczne bóle
Ja an ozdobę zbierałam, lubię na nie patrzeć ![]() Ej znów se jaja ze mnie robisz? Nie znam się? Polly - no niestety, ttm razem nie mój stajl, ale na ślicznej Didce myślę że nikt nie zwróci uwagi. Jak tam sprawa Brzyzka?
|
|
|
|
#580 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
weź mnie nie vcooorviaj, nie da sie znaleźć ładniejszych w luckiej cenie http://www.baby-box.pl/pl/c/Buciki/96 w sprawie brzyzka nic..i tak chyba zostanie ![]() moze pani tez myslała ze to jet pęksowe brzysko
|
|
|
#581 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A estetycznie też lubię.
|
|
#582 |
|
Wpisz tu zomzing
|
tamta pani widać też
|
|
|
|
#583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz te wyglądają cacy! bier! marszczenia będą pasować do sukienki. A dla chłopców zarąbiste są Rozumiem. Do następnej wtopy Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-10-08 o 20:18 |
||
|
|
|
#584 | |
|
BAN stały
|
Serio, w radiu żem słyszał, że skupują i dalej do Włoch one jadą
No mój casus po prostu ![]() Cytat:
![]() ![]() Edit: pacze tera w internetach i mimo, że błąd, forma "brzysko" jest popularniejsza chyba
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2014-10-08 o 20:42 |
|
|
|
|
#585 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Można też oddzielnie kupić mlecz, ikrę, co się chce...Apage satanas!!! Kupiłam dzisiaj Udało mi się opchnąć jeden flachon na Allegro, to wskoczyło na jego miejsce. A swoją drogą -jeden tylko poszedł, bida w kraju chyba... Takiej lipy jeszcze nigdy nie było...Cytat:
![]() Jak dla mnie -są... Jestem głąbem straszny, od poniedziału zaczął mi się węgierski, niby grupa wyżej, a na powtórzeniach okazuje się, że nic nie pamiętam... Nic. Zero. Nul... Poza tym, zrobiłam ruskie naleśniki i idę się kąpać, o. I Szarość chora na niewiadomocoto...
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy zbożowej
Gessler przyjechała ![]() ale nie wiem czy finałowa kolacja miała być dziś czy jutro ![]() odkopałam sukienkę irlandzkej chłopki i jakoś przychylniej popatrzyłam na złociste tony we włosach ![]() ale poczekam aż mi przejdzie, mam 7cm odrostu od 2 lipca próbował ktoś chorizo z Biedy? ![]() to w stałej ofercie będzie czy taka akcja tylko?
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Na szybciocha
Parabelko jak mówiłaś o GRES CABOCHARD to o EDT czy EDP? Karaluchy pod poduchy dla Wszystkich
|
#588 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się zmuszam do iścia spać, jutro bizi dej oraz chyyyyba rolki
W międzyczasie poszukiwałam inspiracji an jakiś zdrowy "inny" schab. Mamie chciałam zrobić. Ale biorąc pod uwagę mój kuchenny impasik, chyab poczekam na lepszy czas i autentyczny zryw JAk mnie coś natchnie, może Gessler? ![]() Gdzież ona i finał czego? Uwielbiamy z chuopinem oglądać Ugotowanych ![]() Plus często ciekawe inspiracje kulinarne i mieszkalne No to dziś sobie daruję jednak. |
|
|
|
#590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko dla mnie jedzenie przy kamerach, to tortura ![]() kolega hotelarz musiał jej niestety noclegu odmówić. z braku miejsc podobno ![]() z chorizo to jest pyszne ![]() i chyba przetestuję to bidowe... o ile mnie ktoś nie powstrzyma wcześniej
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-10-09 o 01:01 |
|
|
|
|
#591 |
|
|
Nie lubię Gesslerowej. Chamska jest strasznie. I tak strasznie dobrze chce grać, że zawsze mam wrażenie, że spojrzy w kamerę i zapyta, jak wyszło...
A poza tym -dzień dobry ![]() Lecę na jogę zaraz. Udało się wstać, czyli pierwszy sukces na dziś -zaliczony. Czy nie macie wrażenia, że e-glamour podrożał?? Kiedyś kupowałam u nich szampony półtoralitrowe Schwarzkopfa i Goldwella za ok. 30-35 zł, teraz osiągnęły cenę prawie z Allegro, nawet 50-60... ---------- Dopisano o 06:18 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Kolejny sukces -autobus przyjechał, ruszamy :-D
|
#592 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Muszę się kiedy wybrać pod tę Halę,skoro tam tyle dobra - policzki wołowe i śledzie z mleczem... Na razie się wybieram do sądu i na prześwietlenie,i mam nadzieję,że tam nie utknę na pół dnia,a wcześniej nikogo nie zamorduję
![]() Im jestem starsza,tym gorzej znoszę dojazdy pociągiem nie dość,że ludzie (?) drą mordy na cały regulator przez komórki i bezpośrednio,i do tego non stop żrą, puścili dziś zapowiedzi na taką głośność,że umarłego by obudziło. Żywym tylko łeb pęka
|
#593 | |
|
|
Cytat:
Mam to samo z komunikacją wszelkiej maści, ludzie zachowują się, jak buraki, często ciężko jest być ponad to...
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Na myśl o komunikacji miejskiej/ publicznej mam ciary. Niby kieeeeeeedyś był fun, bo wsiadasz i luzik bluzik masz wyjechane na wszystko, niech się kierowca martwi. Ale zawsze miałam chorobę lokomocyjną co oznaczało ZERO czytania.
No i współpasażerowie obrzydzili mi ten luzik bluzik, wskutek czego wolę popylać w swoim pudełeczku, oddzielona szybą od wszystkich Póki co spadam zaraz komunikacją pieszą
|
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#596 | ||||
|
Panaroja
|
snad przelotu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jest jeszcz różnica między dyżurem zwanym NPL czyli nocna pomoc lekarska czyli taka nocna przychodnia rejonowa , a SOR czyli oddział ratunkowy , gdzie się zgłąszają chorzy z poważnymi sprawami typu wyzej wymienione . Na NPLu jak w przychodni dyżurnej - dadzą leki , ale nie mogą dawać skierowań , więc odeślą do rejonu , natomiast wypadek wymagający leczenia szpitalnego odeślą do szpitala . Na SORze zrobią w razie potrzeby podstawową diagnostykę i poleczą , i jeżeli nie jest to sprawa wymagająca leczenia na oddziale , też odeślą do rejonu . Leczenie spraw przewlekłych nie zagrażających bezpośrednio życiu to działka rejonu . Jeżeli osoba zgłąszająca sie z bólem brzucha na SOR nie ma żadnych niepokojących objawów sugerujących np zapalenie otrzewnej , ostre zapalenie trzustki , perforację wrzodu żołądka czy takie tam , dostanie leki żeby się lepiej poczuć i zostanie odesłana do rejonu , bo szpital na ostro leczy stany ostre . nawracające bóle brzucha mogą być wskazaniem do hospitalizacji jeżeli rejon wyczerpał możliwości lecznicze i diagnostyczne , wtedy kieruje na diagnostykę do szpitala , w trybie normalnym , czyli się dostaje skierowanie i się człowiek zgłasza . więcej nie nadrobię lete
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#597 |
|
Nindżopesz
|
Też nie znoszę komunikacji publicznej. Od wiosny do jesieni capi potem a od jesieni do wiosny czosnkiem. Ja w ogóle częściowo jeżdżę taką dość "obleśną" trasą: pijaczki, ludzie "ze wsi" czyli capiący serem i owcą jeśli wiecie co mam na myśli
, tłok, te sprawy. Ale tylko 20 min więc da radę.
|
|
|
|
#598 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() macham znad kawy i chleba z salami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#599 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad obezwładniającego bólu głowy.... Zdrętwiałych policzków i zaciśniętych zębów....
CUDOWNE ... Od razu mi lepiej ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
2 ![]() 3 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
![]() Idziesz? ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
2 Przeraża mnie to
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-10-09 o 10:28 |
||||
|
|
|
#600 | |||||||
|
Panaroja
|
można tyle , ile się zmieści i ile serce strzymie . Jak się trafi np.palący przez całe życie 78-latek , można mu znaleźć ślady 4-5 albo i więcej zawałów .
Cytat:
![]() 2.brak palca upośledza chodzenie . Cytat:
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
2.odważnaś , ja bym się nie odważyła macać MKorsa , jeszczeby mnie ekspedientka opieprzyła że macam a nie kupuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
którym autobusem jeździsz ![]() ano a fogle to moja znajoma będąc w Anglii złamała kości śródstopia - tak podejrzewałą bo jej noga spuchła bardzo po urazie . Poszła do wracza pierwszego kontaktu , ten kazał jej zrobić rentgen - oczywiście to nie było w dniu złamania , bo nie dało rady , rtg też nie tego samego dnia , no i z wynikiem poszła z powrotem - wracz patrzy 0- no jest złamanie dwóch kości śródstopia . -No to co mam robić ? - brać paracetamol i chodzić . - a jak się źle zrośnie ? - to będziemy łamać i operacyjnie nastawiać . Nie narzekajcie na polską służbę zdrowia . Tak chorych i zaniedbanych zdrowotnie dzieci , jakie przyjeżdżają z zachodu , u nas się nie uświadczy , chyba że gdzieś na głębokiej prowincji gdzie jest jeden doktor o d wszystkiego łącznie z inwentarzem . Nie wiem czy pamiętacie - jakiś rok czy dwa lata temu głośna była w prasie sprawa dwudziestolatki , która zmarłą na cukrzycę bo nigdy się nie leczyła bo nie było jej stać - w USA , tym niby raju medycznym . U nas to jest niemożliwe . Tak samo rozmawiałam z kobitką , która wróciła z dzieckiem ze Stanów - tam nie leczą w ogóle astmy u dzieci , a potem połowa dorosłych jest chora na astmę . Zresztą nie tylko w Stanach tak cudnie jest . Dzieci z zachodu przyjeżdżają tylko z kompletem szczepień , ale poza tym całkowicie zaniedbane . A żeby było śmiesznie , to w takiej np. Anglii przychodzi się na szczepienie bezpośrednio do pielęgniarki która szczepi dziecko bez jakiegokolwiek badania przez lekarza , co u nas jest niedopuszczalne .dobra , lete do robo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

, ale niepbyszczace bytu chrzcielne to towar deficytowy..chyba ze za 100 zł

Ale drożej wyszły niż w PL chyba po 366 zł, pasi? Ponoć tego z Holandii też wysłali, będę się komponować w Blacku

, to przez te wasze żołądki, mlecze, ikry i świniobicie

jesień mode on
Ja an ozdobę zbierałam, lubię na nie patrzeć

teraz te wyglądają cacy! bier! marszczenia będą pasować do sukienki. 

którym autobusem jeździsz