|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Zaczytana online
|
Dot.: Biedronka- produkty godne polecenia cz. XXX
Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia. Myślę, że może się udać, chociaż brownie nie wyrasta jakoś bardzo. Może Kasztanka coś doradzi, widziałam na Jej blogu przepis na brownie
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Zużyłam już kilka opakowań i nie mam zastrzeżeń: nie uczulają, nic nie swędzi, dobrze sprawdzają się w swojej roli, więc za tę cenę warto spróbować.
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde mama dziś dla mnie kupiła sos do hamburgerów Develeya i niby dobry, ale ja w sosach nie mogę nic czuć w nich w sensie, że muszą być one "gładkie" bez żadnych drobnych rzeczy.No wiecie o co chodzi ?
![]() Znacie jakiś sos do kanapek taki gładki żeby był? Beż niczego w środku "zmielonego"
|
|
|
|
#2343 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
o teraz dopatrzyłam, że było już o młynku, a google nie pokazało ![]() Ale może jeszcze ktoś, coś doda, moc z tego co sprawdzałam taka średnia - chyba ok. Właśnie ten stopień mielenia ziarna mnie kusi, no i ładny design. |
||
|
|
|
#2344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2345 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zadomowienie
|
Namówiłyście mnie na ten młynek
Tym bardziej, że od poniedziałku w lidlu ma być w dobrej cenie kawa ziarnista....będzie jak znalazł
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4843208 4]można wiedzieć jakich? Bo tez mam zapas z UK
[/QUOTE]http://www.superdrug.com/Tampax/Tamp...3#.VDWFGvl_tqU o takie o ![]() Głównie to lubię z aplikatorem a u nas w Polsce jest ten aplikator przeważnie plastikowy a tego za bardzo
|
|
|
|
#2348 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Idealna na zimę z miodem i rumem![]() Earl grey przez ten aromat bergamotki raczej nadaje się do picia solo bez dodatków więc chyba jak kto lubi ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- oooo to mam nadzieję, że do poniedziałkowej oferty lidlowej będą może jakieś przecieki
|
|
|
|
|
#2351 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez annajustyna Czas edycji: 2014-10-08 o 20:51 |
|
|
|
|
#2352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dopiero od niedawna przerzuciłam się w ogóle na kawy mielone, wcześniej tylko te chemiczne rozpuszczalne <bleee> Powoli zmierzam ku odkrywaniu kaw ziarnistych.Polecam z kaw smakowych rozpuszczalnych karmel lub wanilię, fajnie dodać trochę do mielonej, nadaje cudowny aromat i smak <troszkę chemii nie zaszkodzi>
|
|
|
|
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Jak zapowiedziałam tak też zrobiłam
Kupiłam 3 herbaty Green Hills: Deser Truskawkowy, Yerba Mate i polecaną przez Was Darjeeling
|
#2354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest lekko pikantny mniam
|
|
#2356 |
|
na drugie mam Irena
|
W gazetce sa dwa rodzaje zaparzaczy. Który lepszy, ma ktoś porównanie.
|
#2357 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja kawosz to wziełabym tłokowy a jak tylko do herbaty to musisz zdecydowac czy większy czy mniejszy bo oba beda wrażliwe na stukniecia i pobicie |
|
|
|
|
#2358 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Na szaro: Firma Bella produkowała kiedyś i być może nadal produkuje tampony z papierowym aplikatorem. Ciężko je było kupić stacjonarnie. Zamówiłam przez internet kilka paczek i żałuję do dzisiaj tego, bo nie umiem ich aplikować. Z Tampaxami z plastikowym aplikatorem nie mam problemu. A ten papierowy po prostu mi się zgniatał i nie byłam w stanie wcisnąć rurki do środka bo nie miałam za co chwycić na końcu. Tampaxy mają takie zgrubienie na końcu za które zahaczam paznokciem i trochę ciągnę na zewnątrz wciskając rurkę do środka. W ten sposób daje się wycisnąć tampon, bo przy belli brak tego powodował, że całe to ustrojstwo mi właziło. Z tymi nieszczęsnymi rurkami obiema na dodatek. Tak z czystej ciekawości się zapytam: jak wyglądają te papierowe tampaxy? Mają zgrubienie na aplikatorze? właśnie w linku zauważyłam, że wyglądają jak belli. Jakim cudem udaje Ci się ich używać? Jest na to jakiś patent? Edytowane przez 5e327f3732852adf48e9cb3f56b2e58327f4a9c0_62c21f8678871 Czas edycji: 2014-10-08 o 21:09 |
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2360 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2361 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
Dziękuje ci za opinie, potrzebuje do herbaty liściastej. Zobacze jak wypadają wielkosciowo
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Koło mojej biedronki rozkładają namiot wyprzedażowy, od jutra ma być otwarty
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny ile kosztuje płyn do kąpieli BeBeauty? Kupuje go czesto ale nigdy ceny nie pamiętam.
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wezme ten tłokowy.---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- [1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4845134 6]a ja kupuję te pearl i są dla mnie najlepsze[/QUOTE] One mają plastikowy aplikator prawda? ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- [1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;48450809]Na szaro: Firma Bella produkowała kiedyś i być może nadal produkuje tampony z papierowym aplikatorem. Ciężko je było kupić stacjonarnie. Zamówiłam przez internet kilka paczek i żałuję do dzisiaj tego, bo nie umiem ich aplikować. Z Tampaxami z plastikowym aplikatorem nie mam problemu. A ten papierowy po prostu mi się zgniatał i nie byłam w stanie wcisnąć rurki do środka bo nie miałam za co chwycić na końcu. Tampaxy mają takie zgrubienie na końcu za które zahaczam paznokciem i trochę ciągnę na zewnątrz wciskając rurkę do środka. W ten sposób daje się wycisnąć tampon, bo przy belli brak tego powodował, że całe to ustrojstwo mi właziło. Z tymi nieszczęsnymi rurkami obiema na dodatek. Tak z czystej ciekawości się zapytam: jak wyglądają te papierowe tampaxy? Mają zgrubienie na aplikatorze? właśnie w linku zauważyłam, że wyglądają jak belli. Jakim cudem udaje Ci się ich używać? Jest na to jakiś patent?[/QUOTE] Ja wole papierkowe bo są jak dla mnie po prostu lepsze od plastiku. Używam normalnie, nic się nie wygina,zgniata. Mają takie coś podobne jak przy plastikach takie grubsze papierkowe "otworki" no kurde nie wiem jak wytłumaczyć. Ogólnie te z linku miałam raz.Jak jestem w UK to co chwile jest inne ich opakowanie.Ja po prostu patrze gdzie jest papier i na kropelki "super" i biore ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Zresztą ja od 14 roku używam tamponów więc wejdzie każdy ![]() Na szaro oczywiście.
|
|
#2366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2367 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Swojego czasu te kawy smakowe byly na biedronkowym temacie zachwalane i poszukiwane.Tutaj je poznałam. Dla mnie numerem 1 jest orzechowa, karmelowa też moze być, waniliowej nie pilam bo za wanilia nie przepadam, a czekoladowa niewarta moim zdaniem zainteresowania. Ktos jeszcze cos wspominal o spieniaczu mleka. Mialam kiedys ustrojstwo takie, wygladało jak mini blender ze sprezynka na koncu. Kompletny niewypal. Mam wlasna metode spieniania mleka. Wlewam do szklanki i robie "reczny mikser". Pocieram dlonie a pomiedzy mam trzepaczke taka zaokrągloną na koncu, do niczego innego jej nie uzywam, ewentualnie do ubicia smietany w ten sam sposob jak mleko kiedy mi sie miksera nie chce wyjmowac
|
|
#2368 |
|
Raczkowanie
|
Poczytalam - lecę jutro do biedry
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki drogie czy wiecie moze czy jesli jest promo na żele i plyny to plyn do higieny intymnej z AA, który leży w koszu a nie na półkach tez się wbija na promo?
(przepraszam za brak sensu i składni w wypowiedzi )Wysłano z mojej lumii, której nie zawsze chce się zrobić polskie znaki
|
|
|
|
#2370 | |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:30.

tp