|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3691 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.II
Cytat:
![]()
![]() |
#3692 |
BAN stały
|
U mnie na urodzinach alkohol byl, ale to byly urodziny 2w1, maz tez mial.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3693 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już po imieninach prawie, została tylko ciocia, która zawsze pomagała mamie sprzątać. Patrzą a mali jacyś tacy dziwni chodzą, no więc na przesłuchanie - mieli wtedy jakieś 5-6 lat... Okazało się, że brali z stołu puste kieliszki i je wylizywali ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3694 |
Zakorzenienie
|
Skro temat alkoholu to pochwalę się, jakie kieliszki wczoraj kupiłam:
http://www.tchibo.pl/kieliszki-do-wi...SUGGEST_SEARCH Zapłaciłam tylko 45 zł, bo miałam kupon -15 zł. Bardzo jestem zadowolona z zakupu, są super, mogą byc do soków, drinków, wody, wina ![]() Kupiłam też upominki paniom z przedszkola z okazji Dnia Belfra ![]()
#3695 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja wlasnie zamowilam za 68zl omega med forte! ![]() o jakie ciacho super!!! ![]() podziel sie! chwile mnie nie bylo,a tak nastukalyscie;p poszlam po produkty na zupe serowa z szynka;p |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3696 |
Zakorzenienie
|
No to wychodzi że ja jakas dziwna jestem ;-) ale jak piszecie że 2 kraty wódki na chrzciny to słabo mi, wybaczcie
![]() Ja nie wiem jeszcze czy nie ochrzcze jak będzie miało ponad roczek bo chce żeby moja sis była chrzestna a ona ma bierzmowanie w 2016 r :-D
#3697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chrzestna naszej dzidzi bedzie Brat M i moja pprzyjaciolka. Mala lap ten tran z dobrej apteki http://www.aptekagemini.pl/tran-moll...-kapsulek.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3699 |
Zakorzenienie
|
Majka ładne proste kieliszki
![]() Dziewczyny zbuntowany leci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3700 |
Zakorzenienie
|
Sunny oprocz tych 8 ksiazek w serii to ja mam jeszcze "zamiec sniezna i won migdalow" czytalas juz? Po za tym na necie duzo ebookow wodzialam z kryminalow i jak mi sie papierowe wersje skoncza to na ebooki przejde
#3701 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Chociaż tak teraz myślę, brakuje mi kilku zł, aby wykorzystać rabat na allegro to może sobie ją kupie ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3702 | |
Zakorzenienie
|
wiem kurcze i ominelam 1 odcinek i dopiero teraz sie skapnelam i wlaczylam ;p:/
Cytat:
---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- DZIEWCZYNY zobaczcie sklad tych witamin, chyba sa dobre i mega tanie http://www.aptekagemini.pl/mamadha-p...x-60-kaps.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() My z kościołem nie mamy nic doczynienia więc jak dla mnier to hipokryzja w czystej postaci by była ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- kieliszki świetne! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3704 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- ale pieknie wyglada! ![]() ![]()
![]() |
#3705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nastepnym razem, jak obecne witaminy sie skoncza to kup http://www.aptekagemini.pl/omegamed-...x-90-kaps.html bo teraz i tak wydasz podobnie a nawet wiecej na same dha i witaminy ciazowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3706 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() termin porodu podal mi lekarz po zmierzeniu dzidzi na bodajze 3 wizycie i tak tez zapisal na karcie ciazy. ostatnio zmienil sie on o 1 dzien, ale powiedzial ze teraz z wizyty na wizyte moze sie zmianiac, wiec liczy sie ta z poczatku ciazy. u mnie z OM wychodzilo cos zuuupelnie innego, wiec ja w om nie wierze. i z tp licze sobie ile dzidzia ma tc ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3707 | |
Zakorzenienie
|
Gadacie o śledziach i naszła mnie mega ochota na śledzie w śmietanie na obiadek... chyba powiem teściowej aby zrobiła i wpadniemy w sobote na obiadek
![]() ej pił może ktoś to mleko co reklamują z obniżoną laktozą ? Jeszcze się z tym nie spotkałam w sklepie ale może na moje jelita by było lepsze niż zwykłe mleko ![]() Patusia mojemu po pijaku buzia się nie zamyka i gada gada gada i gada no szału m Cytat:
![]() No i jeszcze nie ma umowy !!! ![]() ![]() Idę robić na obiad makaron ze szpinakiem i lece do szkoły. Na szczęście mam tam net więc będę chyba na bieżąco ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3708 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- ja osobiscie kosciola nie uwazam, ksiedzy tym bardziej. wierzyc chyba wierze. choc to tez u mnie nie do konca jest tak jak powinno.. ale dziecko chce ochrzcic zeby samo moglo zdecydowac w przyszlosci czy chce byc aktywnym katolikiem czy nie. i nie mialo pretensji do mnie o to, ze tego nie zrobilam, mimo, ze wiem ze dajac odpowiednia koperte zalatwiolo by sie wszystko..
![]() |
#3709 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pilam! Zapomnialam napisac! Skutkowalo wzdeciem ale nie panicznym lotem w poszukiwaniu wc jak zwykle wiec jest lepiej! Ale zjadlam tylko jeden talerz platkow kilka dni temu, wiec ilosc niezbyt duza Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3710 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie tez pogoda piekna! tez sie wybieram na spacer, do lekarza swojego prywatnie mam 5 min pieszo na skroty to dla mnie mega plus, bo poprzednijego gabinet byl na drugim koncu miasta. rozmawialyscie kiedys o cenie genetycznego. wiecie ile moj wzial? 70 zl! ![]() uwielbiam tego lekarza! jest ludzki i ma zdrowe podejscie do wszystkiego! ja jak bylam mala dopijalam kieliszki i literatki po wodce i winie jak nikt nie patrzyl ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- ja nie chcialam omegamed bo maja w sobie kwas foliowy a ja mam go juz w swoich tabletekach (co za duzo go to nie zdrowo), chcialam tylko takie zeby mialy w sobie wiecej DHA a mollers ma ponad 500 do tego w moich 160mg, do tego olej z ryb i witamina d. krotko mowiac chcialam cos co uzupelni moje tabletki z ktorych nie chce zrezygnowac ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle kciukasy za wizyty i usg genetyczne !!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3712 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobilam "Twoja" zupe serowa, ale ja dalam 6 duzych serkow topionych hochland, 3 ziolowe i 3 smietankowe. i duzo wiecej szynki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3714 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Własnie wydałam 70zł na femibion... Jakbym nie była chora, to poszłabym poszukać w innych aptekach. Następnym razem zamawiam przez neta. Te witaminy bierze sie już do końca ciąży? Może od razu sobie zamówię zapas, bo widzę, że w necie są o połowe tańsze... Edytowane przez ametty Czas edycji: 2014-10-09 o 13:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3715 |
Zakorzenienie
|
Nie powiedziałabym że są mega tanie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pewnie taniej, popatrze jeszcze sklad, porownam, a dopoki mam swoje tabletki dokupie sobie moolersa ![]()
![]() |
#3717 |
Zakorzenienie
|
Moje są z Dha :P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3718 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- tez mnie jakos to teraz najbardziej interesuje ![]()
![]() |
#3720 |
Zakorzenienie
|
No to lipka bo mają tylko 200 dha. No ja akurat rybki w miarę jadam więc i tak uzupełniam
![]() No ale mają dużo kwasu foliowego... chyba ![]() Edytowane przez rosarioV Czas edycji: 2014-10-09 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.